|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del
13.8.2009 21:58:01   
sonček33
zvezdica  alahko pridem k teb na večerjo ...lačna

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
13.8.2009 22:09:04   
kiara24
Sonček- mi nostimo vse 74 sedaj bom gotovo kupovala 80 ker ji je včasih že 74 premajhnauser posted image .

Moški bolani, ja je en kup jamranja samo se da prežvet, vsaj pri mojemuser posted image

Ulla- hvala bom probala.

Še nekrat vpr. kako naj Klaro pripravim, da bo grizla oz. žvečila.... ker ona odgrizne pol pa dol hoče pojest... in se pol davi....

Zvezdica- ja res uživaj, mi smo za letos podelala z dopustom. No septebra za 3 dni v Ankaran pa pol novembra jo pičimo še za 5 dni v toplice.

Jaz grem pa spat k sm čist fuč.

Mirno nočko vam želim....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
13.8.2009 22:15:38   
khurde
evo, pa sem tuki user posted image sem se lih z vrta primajala (virtualnega user posted image )

zvezdica, mava podobne "kriterije" za dopust... jaz tut najraj izven sezone hodim

ikea... jaz še nisem bila, sam kokr po netu gledam, mi je par stvari všeč... posamezni kosi pri kakih serijah. pa ena otroška soba mi je kul, sam morm v živo enkrat videt. pa kakšni krožnički itd. sam ok, sem sam po netu pa v katalogu vidla, bom mogla enkrat še v živo, se spravljamo tja že od nosečnosti dalje user posted image

sonček, ma, super za kolo. jaz pa nisem tok za te zadeve. men so rolerji kul, pa hodit okol. s kolesom pa tko tko. do kamniške bistrice še al pa do zbilj, makadam pa ni zame, sem preveč nestabilna user posted image

moja mala pa tut govori, ja user posted image sva se dons vse zmenili... sem ji rekla, če bi lah šla do devetih spat, da jaz crime night na discoveryju gledam, pa se je strinjala z mojim planom, mi je rekla "da-da-da" user posted image , pol res zaspala 5 do devetih, sam spet neki ponavljajo in nisem mela nič od programa user posted image

eh, sej skos čebla pa včas se mi zdi, da hoče za mano ponavljat k nekam sumljiv podobno eni glasovi zvenijo user posted image sam pol lah vklopim domišljijo pa iz enega njenega glasa ene pet različnih pomenov potegnem user posted image moj jih pa še dodatnih 7 najde

evo, sladoled me kliče

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
13.8.2009 22:17:07   
khurde
kiara, probam ti poslat zs, pa mi zmer napiše "internal error"user posted image

za žvečit pa ne vem. pomoje se sčasoma sami naučijouser posted image

evo zdej je pa šlo čez, sam ne vem, če si kej dobila user posted image

< Sporočilo je popravil khurde -- 13.8.2009 22:18:13 >

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
13.8.2009 22:24:39   
Anonimen
Še nekrat vpr. kako naj Klaro pripravim, da bo grizla oz. žvečila.... ker ona odgrizne pol pa dol hoče pojest... in se pol davi....

dej ji rižev vafelj, k se lepo topi v ustih in ga lohk pol tud super z dlesnimi zgrize. to bo mogla natrenirat, zadavla se ne bo, nič bat, čeprov zgleda pa grozno...sam če bo hotla kr požret, se itak refleks sproži in če ne bo drgač, bo bruhala. pol se pa naučijo...sej nimaš kej narest drugega...

(odgovor članu kiara24)
  Neposredna povezava do sporočila: 4105
13.8.2009 22:47:01   
Zvezdica

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

zvezdica  alahko pridem k teb na večerjo ...lačna

jutri...danes sem jedla kebabuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
13.8.2009 22:54:26   
Zvezdica

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

dej ji rižev vafelj, k se lepo topi v ustih in ga lohk pol tud super z dlesnimi zgrize. to bo mogla natrenirat, zadavla se ne bo, nič bat, čeprov zgleda pa grozno...sam če bo hotla kr požret, se itak refleks sproži in če ne bo drgač, bo bruhala. pol se pa naučijo...sej nimaš kej narest drugega...

mene je vsakič groza ko mu dam vafelj, kot da se davi, pa ol ga v usta stlači user posted image

Drgač pa je pridno čist vse, zdaj mu najbolj tekne piščanec z zelenjavo, prejšnji teden tega ni maral...user posted image

zvezdica, mava podobne "kriterije" za dopust... jaz tut najraj izven sezone hodim

no jas moram prizanat, da pr nas v familiji so družno rinl v največjo gužvo, na plaži k sardine, tko da druzga nisem poznala, potem se pa pojavi moj in d takrat, če se le da sva nekje na samem.

moja mala pa tut govori, ja sva se dons vse zmenili... sem ji rekla, če bi lah šla do devetih spat, da jaz crime night na discoveryju gledam, pa se je strinjala z mojim planom, mi je rekla "da-da-da" , pol res zaspala 5 do devetih, sam spet neki ponavljajo in nisem mela nič od programa

pridna punčka..

Jast pa gleam blood daimond, Z dicapriom...Ga gledam že drugič, dobr film. Pismo ko pomisliš, da še danes pol afrike tresejo krvavi napadi taki in drugačni, mi pa tko uživamo.
Bodmo hvaležni za vse kar imamo.

GRem nprej gledat.

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
13.8.2009 23:52:18   
Zvezdica
vidim, da ste že vse mrknle.

No pa lahko nočuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
14.8.2009 8:33:55   
kiara24
jutro,

za vse vas ena user posted image jaz jih bom danes nucala na litre gotovo, ker sem kot zombi.

Noč dizaster od 2 zjutraj naprej do 6tih ni spala. Pol mi je pa dopi.... in sem gruntala zakaj ne in grem dol namažen dlesni z gelom in evo čez 5 minut je že spalauser posted image .

Zunaj je ful frišn... pa pri nas je dž padal.

Ulla- ja res je grozen, a se res ne more nič narestuser posted image da bi se zadušila....

Ikea- nekateri so ful navdušeni, meni ni nič posebnega, je pa zelo grozno narejena štacuna ker moraš slediti črti, drugače vidiš vse 200x.

Grem malo pojest pa Klari dat, pol pa probat če bo še kaj spala da mrknim z njo.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
14.8.2009 10:22:23   
Zvezdica
jutro...

Noč kaj pa vem, vse ok do jutra, o pol petih je začel krulit. Pa saam sem si kriva, ker hodim tolk pozn spat. user posted image

pol sva zjutraj odspala 1 urco in pol, je kar sedlo. Grem zdaj ven, ko je tako sveže.

lp

i belive i can fly....

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
14.8.2009 10:54:54   
krtekxx
Sonček, jaz dajem Briti kar oljčno olje, ker je pri roki. Dajem ji ga pa zato, ker je pač njena teže še vedno bolj 7 kg kot kaj drugega.
S to GH bolj v koščkih je pa tudi pri nas križ. Ponavadi vse zbruha - in gre moj trud oz. borba z žličkami, kot jo imenujem, v nič. Od GH najbolj obožuje polento. Če sladoleda ne štejemo kot GH. To ji njen pametni očka vedno daje: žlico meni, žličko tebi. Jaz ji vedno, ko jem jogurt (jem samo navadnega polnomastnega) dam žličko ali dve tega. In ga poje.
Spanje: bom povečala št. kav, pa bo za preživet.
Zdravje: spet kar nekaj kašlja. Najbolj zjutraj. Imam občutek, da ima kar nekaj v grlu za izkašljat. Nos pa ni nič zamašen, nič ven ne priteče, nič ni v njem za ven potegnit. Ima pa že nekaj dni vneto ritko. Najprej sem ji z uno SUDOCREM mazala, pa ni pomagalo. Glede na to, da ima SOR mislim, da ima gljivice, tako da ji sedaj mažem že 1 dan s Canastenom.
Jaz sem zvečer tako utrujena in vse me tako boli (roke, noge), da marsikdaj pomislim, d abi kar en Lekadol vzela.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
14.8.2009 11:08:00   
kiara24
Zunaj, je super, res je fletno za sprehod. Midve sva naredili lepo šetnjo, pa na srečo mi je zaspala v vozičku in sedaj spi, jaz grem pa tudi malo. K sm bolj boga, mi manjka.

Ja kje pa ste dans ostaleuser posted image a ste šle vse na morje.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
14.8.2009 11:45:41   
sonček33
Greva ven, samo komentar krtekxx lep avatar! Ostalo pa zvečer. Lp

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
14.8.2009 12:12:01   
barba
životinjsko carstvo, mislim?

naša Meta ma neki slikc za menjatuser posted image

farma na FB - to je men mal zabijanje cajta, igrca pač

spletko - mi hodmo v Izolo tam pod borovce ... je blo ful fajn ... še Tine se je kopal k je bla tolk topla voda. Sam so mi šle ene mame na živce k so tam v vod kar v Tineta lezleuser posted image user posted image user posted image

hojcauser posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

Spanje: tale moj otrok spi nekako tako - 4x20 min čez dan in od 20h-6h z neštetimi prekinitvami. To nanese max.11 ur. user posted image
Hočem dojenčka iz knjig - ki prespi ponoči v kosu 12 ur, pa še čez dan 2x2uri.

k ga dobiš sporoč user posted image naš se dons spet sam dereuser posted image

Zvezdica - kar 6 zobuser posted image ... naš ma še zmeri več ušes kot zobuser posted image

grem kuhat ... rižoto in solatouser posted image

< Sporočilo je popravil barba -- 14.8.2009 12:26:51 >

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
14.8.2009 12:37:21   
Zvezdica
spletko - mi hodmo v Izolo tam pod borovce ... je blo ful fajn ... še Tine se je kopal k je bla tolk topla voda. Sam so mi šle ene mame na živce k so tam v vod kar v Tineta lezle

joj kotk to mene nervira. me ne moti če ga od daleč gledajo, sam pa da ga božajo jok brate.

Greva ven, samo komentar krtekxx lep avatar! Ostalo pa zvečer. Lp

uživajta, mi smo zdaj s sprehoda, liam itak noče več kot pol ure bit zuni, ker mu je dolgčas.

Se strinjam s sončkom, lep avatarček.

i belive i can fly....

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
14.8.2009 13:50:17   
uršika***
spletko - mi hodmo v Izolo tam pod borovce ... je blo ful fajn ... še Tine se je kopal k je bla tolk topla voda. Sam so mi šle ene mame na živce k so tam v vod kar v Tineta lezle

ja, sto ljudi, sto čudi- men je ena ženska rekla, da bo ona mirkala otroka, naj se grem jaz zmasirat na tiste masažne zadeve v toplicahuser posted image user posted image user posted image Sem kr gledala. najprej je sploh nisem razumela kaj hoče, pol sem pa hitro šibala vstran. sem dobila filing, da mi hoče otroka ukradet, brez heca no. Sem bila čist posranauser posted image

Moški in bolezen. Hja, to me je doletelo že zelo kmalu po Alenovem rojstvu in se še kar vleče. križ in operacijauser posted image
Ma plus pri vsem tem pa je, da je doma pri nama cele dni- pa spet minus- plača zauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vidim, da imamo vse podobne težave s temi cartami malimi. moj se hoče tudi skoz nosit. pa usedet se tut ne smem, pol je že jokuser posted image . Pa da ga slučajno poizkusim dat na igralno površino kr znori. sedi pa se dere kot norc. Če sem pri njem pa se skup igramo pa zdrži celih 5 minutuser posted image Tako da sedaj res nič ne napredujemo pri tem, da bi se odpravil po svetu po vseh štirih. Mi smo pa zdajle mičkeno shujšal. smo imel že skor 9 kil, zdaj je šlo pa dol se mi zdi. nosimo pa 74 in 80. 68- jok brate, odpade, vse premalouser posted image . pa tolk lepih stvari.
Z izpuščaji je boljše, HB. jih še ima, ampak so čisto bledi, upam, da jih jutri ne bo več.

Moj škrbec pa tako nič ne more odgrizentuser posted image

Sem pa vesela, da ni tako vroče, ker potem je cela koža še bolj razdražena, ker se tamali zelo veliko poti.

Ampak kako težko je dobit še kaj poletnih cot za tamale!!!
To ne moreš verjet. jaz sem mislila, da mu bo 74 še prav do konca poletja, pa ne bo tako. Pa ravno to številko, ki jo naš nosi nikol nimajo nič!!!Ka je to? A je bil takrat res tak baby boom, da se vse pokupi al kaj?
a ve nimate teh problemov? Kam naj grem kupit kratke bodije pa hratke hlačke??? Celje smo zadnjič obletal celo, rezultat: 6 dolgih bodijev, 2 žabiceuser posted image user posted image user posted image Kako je v LJ????  H&M???

Gremo jest kosilo. papa

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
14.8.2009 14:04:00   
krtekxx
Kam naj grem kupit kratke bodije pa hratke hlačke???

Jaz sedaj kupujem bodije izključno od CLAR-ja v BC (v Kranju), pa kratke hlače sem tudi tam dobila dvoje že prav OK. Nosimo pa prav tako 74, bodije z dolgimi rokavi sem kupila pa kar 80 - so čisto OK. Dolga je pa ene 70. Majčke pa v HM. No, k sreči prav veliko ne kupujem, saj veliko dobimo od drugih.

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
14.8.2009 14:05:08   
Zvezdica

Ampak kako težko je dobit še kaj poletnih cot za tamale!!!
To ne moreš verjet. jaz sem mislila, da mu bo 74 še prav do konca poletja, pa ne bo tako. Pa ravno to številko, ki jo naš nosi nikol nimajo nič!!!Ka je to? A je bil takrat res tak baby boom, da se vse pokupi al kaj?
a ve nimate teh problemov? Kam naj grem kupit kratke bodije pa hratke hlačke??? Celje smo zadnjič obletal celo, rezultat: 6 dolgih bodijev, 2 žabice Kako je v LJ????  H&M???
ž

uršika, isto se nam dogaja, ko hočem kaj kupit NI. Zdej iščem bodije s skratkimi rokavi, mu je vse premajhno. pa hlačke...

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 4118
14.8.2009 14:31:58   
Ploha
en uprašanje: zanima me da kao naj ne bi dojenčki šli v hribe, pa n vem do kere starosti, baje zato da jim bobenček ne poči, a je to ress?? čeporou ne vem kako potem hribovci dam hodjo, pa tud sm že bla v hribih,..sam vaše mnenje me zanima,...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
14.8.2009 16:52:01   
spetko
dober dan..

evo danes imam v varstvu nečaka ki je star 4leta..pa malo vadim kako imet dva pri hiši..:)))
ampak nečak je tako priden da sploh ne vem skoraj da ga pazim..trenutno oba spita..jaz pa naredila kosilo..pečene paprike s kislo smetano in pire kromipir..malo delam brezmesne jedilnike da se malo sčistimo tega mesa..
malo pospravla in zdej počivam..počekiram tukaj na netu..pol pa ko se zbudita jih peljem malo ven na sprehod..

barba a v San simon hodite pod borovce al...? ja meni tudi gre na živce ko kr drezajo neki v njega..
enkrat pa se je ena starejša gospa ustavla in kar neki govori z njim pa daja rokice...jaz pa kr..se mu spi..in HB se je on začel jokat..pa se je umaknila..halloo..

kar se tiče oblekic za kupovanje nimam nobenih problemov...edini problem ker sem imela dosti stvari ki jih je hitro prerastel..ker nazadnje ko smo se merili (skoraj 2mesca od tega) je ime 76cm...tako da..ampak vseeno imam še tolko drugih stvari ki sem dobila...da mislim da mi ne bo ratalo niti jih oblečt vsega..

zobki mi smo tudi še vedno brezzobi...bomo videli kdaj bojo začeli..pravijo kasneje ko je bolj trdi so..ampak je res da tudi več boli kasneje...we will see..

ufff ja..ko so moški bolani to je konec sveta..
meni pa je moj enkrat ušpičil....ko je bil novoletni čas. pa veseli december..so oni pač po službi šli kdaj pa kdaj na pijačo...in on se je enkrat zeeeloo napil ampak jaz nisem vedela ker sem že spala dokler je prišel domov...in drug dan je bil čist brez glasu...cel bogi...in on meni, da ki je zbolel da ga zelo grlo boli...jaz pa booogggiii..in kupla septolete in čajčki in cartaanje...itd itd... drugič se on napije in drug dan spet ista zgodba in ko sm zaštekala da je on mene farbal...sem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...tako da mu to ne pride več na pamet..user posted image user posted image

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
14.8.2009 17:25:56   
krtekxx
en uprašanje: zanima me da kao naj ne bi dojenčki šli v hribe, pa n vem do kere starosti, baje zato da jim bobenček ne poči, a je to ress??

Tako je s tem (Ulla bo pa popravila): problem je izenačevanje pritiska v ušesih. Pri pravem dojenčku lahko to rešiš zelo preprosto - z dojenjem, saj pri tem naredi podzavestno tisto, kar mi naredimo zavestno, ko imamo podtlak v ušesu. Ni tak problem počasno pridobivanje višine kot pa kako zelo hitro: npr v letalu je običajno tlak tak kot na 2500nm.

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
14.8.2009 18:26:08   
Anonimen
npr v letalu je običajno tlak tak kot na 2500nm.

pa glih tko lohk greš na letalo z dojenčkomuser posted image še nism čula da bi komu bobnič poču, problem so bolj silikonski joškiuser posted image
pa itak na šesttisočaka ziher nauš z dojenčkom rinla, v kak hrib jo pa komot mahnešuser posted image

mi mamo ludnicouser posted image neo tečn, ula tečna, lubi tečn, pardon bolanuser posted image sm rekla da jih bom dala na ebay vse in zgasnla nekamuser posted image

(odgovor članu krtekxx)
  Neposredna povezava do sporočila: 4122
14.8.2009 18:27:05   
Anonimen
aja, pa usedu se je dons neouser posted image pa še to verjetno sam zato, da se je lohk dru pol, k ni vedu kaj biuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4123
14.8.2009 19:17:49   
uršika***
uršika, isto se nam dogaja, ko hočem kaj kupit NI. Zdej iščem bodije s skratkimi rokavi, mu je vse premajhno. pa hlačke...

ma ja, mi isto. Pa vsepovsod imajo že jesensko robo. Kik ima celo že zimskouser posted image Sem kar nakupila trenirkic pa puloverčkov, ker bo drugače pol v sezoni vsega zmanjkal spet. Je rekla prodajalka da je pri njih vedno tako. Imajo pa ful pocen, pa lepe in kvalitetne stvari. razen seveda bodijev pa žabic. A ve kaj kupujete v Kiku? Za odrasle imajo klump od klumpa, za dojenčke pa male otroke pa zelo lepe stvari.

Naš mali je že veliko boljši. je odspal skoraj cel dan, pa so spuščaji že skoraj preteklost. o zobeh pa seveda še ni duha ne sluha.

Ej, a je katera pripravljena naredit kakšno tabelo, da bi not vpisovale težo, višino, zobke, preglede, pa še kaj??
A ima katera toliko časa pa znanja seveda? Ker jaz nimam ne eno, ne drugo, samo predloguser posted image

Aja, kje pa je Ronja? a je na morju?
Kaj pa naša afričanka se je kaj oglasila???

Spetko dobro te je potegnuuser posted image hja, ni je čez bolezen naslednji dan po prekrokani noči. Zato pa jaz rajši ne pijem, ker sem naslednji dan takšna, da se sama sebi smilim, pa me nobeden ne razume.

Ulla smiliš se mi s tremi otročajiuser posted image
no, lepo, bravo Neo!!!

A se vaši malčki tut tako postavljajo na noge, ko je šansa?? Naš sploh noče nog pokrčit ko ga dvignem k seb, stoji kot tak žebu na mojih nogah. je to zadnjič vidla fizioterapevtka pa me tolk skregala, kot da sem mu jaz rekla, da naj to dela. Tko ma trde, da mu jih ne morem skrčt , da bi šel na kolenčke

lp

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
14.8.2009 21:07:32   
khurde
jou,

barba, men so kul te igrce. tko, da se npr. zvečer mal odklopim, pa k se mi ne da tv prižgat, ker itak vem, da če bom kak film gledala, ga ne bom do konca, ker me bo vmes mala 100% 5x klicala... pol pa mal tko zvečer zabijem čas, dam možgane na off, pol pa naprej kej druzga počet. sam je problem k se vseh hit naveličam in mi neki ful ni... zdej vrtnarim kak teden, pa me že mal mineva. sej pol k si zgradim idealno farmo al karkol, mi pa ni več do tega, da skrbim zanjo, mi je bv. tko k simsi, men so bili kul sam zato, k sem si lah idealno hišo zgradila user posted image

uršika, jaz sem spraševala mesec nazaj v c&a, pa so mi rekl, da nič več ne dobijo. ker sem kupila bodije s kratkimi rokavi št. 62-68, zdej bi pa rabla 74-80, pa majo sam jesensko robo. kr neki. nisem si mislila, da moram za otroka že spomlad za čez poletje nabavt user posted image ronja je pa na morju, ja. aja, moja se postavlja na nogice, sam ne vem, kako ti misliš. ona se tko, da ima roke na tleh, rit pa v luftu. a to misliš? tko, da ni na kolenih, ampak na stopalih in na vseh štirih.

krtekxx, moja je imela probleme z ritko, pa se ni nikakor zacelil, sicer je imela res čisto malo, hb. se je pa šele pol, k sem jo začela brez plenice met, prej pa skor 10 dni brez spremembe. upam, da bo kmal bolje. pa spanje tut user posted image

ulla, user posted image za sedenje

spetko, sam tvoj je pa ooooooogroooomeeeeeen poba! tvoj te ja pa dobr nafarbu, ja user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.