khurde
|
jou, barba, men so kul te igrce. tko, da se npr. zvečer mal odklopim, pa k se mi ne da tv prižgat, ker itak vem, da če bom kak film gledala, ga ne bom do konca, ker me bo vmes mala 100% 5x klicala... pol pa mal tko zvečer zabijem čas, dam možgane na off, pol pa naprej kej druzga počet. sam je problem k se vseh hit naveličam in mi neki ful ni... zdej vrtnarim kak teden, pa me že mal mineva. sej pol k si zgradim idealno farmo al karkol, mi pa ni več do tega, da skrbim zanjo, mi je bv. tko k simsi, men so bili kul sam zato, k sem si lah idealno hišo zgradila uršika, jaz sem spraševala mesec nazaj v c&a, pa so mi rekl, da nič več ne dobijo. ker sem kupila bodije s kratkimi rokavi št. 62-68, zdej bi pa rabla 74-80, pa majo sam jesensko robo. kr neki. nisem si mislila, da moram za otroka že spomlad za čez poletje nabavt ronja je pa na morju, ja. aja, moja se postavlja na nogice, sam ne vem, kako ti misliš. ona se tko, da ima roke na tleh, rit pa v luftu. a to misliš? tko, da ni na kolenih, ampak na stopalih in na vseh štirih. krtekxx, moja je imela probleme z ritko, pa se ni nikakor zacelil, sicer je imela res čisto malo, hb. se je pa šele pol, k sem jo začela brez plenice met, prej pa skor 10 dni brez spremembe. upam, da bo kmal bolje. pa spanje tut ulla, za sedenje spetko, sam tvoj je pa ooooooogroooomeeeeeen poba! tvoj te ja pa dobr nafarbu, ja