|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del
10.8.2009 11:43:00   
Jancci
Q:

Imam aventovo flaško z mehkim ustnikom in tremi luknjicami za vodo. Pa ji ful prehitro teče. Kakšen predlog kako naj eno luknjico zamašim user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
10.8.2009 11:44:03   
barba
Naš Tine spi, Meta je pri tašči, jst bom pa mal kosila nardila za naju z Meto.
Pol okol 5h bomo šli pa v KR na Gibigib, da gre Meta mal na igrišče. Tok že najeda kdaj bo šla spet v vrtec, da smo jo vsi siti. Sej bo kmal 24..

Mi smo se neki menil, da bi šli še mal na morje, sam bolj slabo kaže, da bo kaj iz tega.user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
10.8.2009 12:31:14   
Anonimen
helouuser posted image

otroc spijo, mamulo dons še doma, čeprov ji ni nič, sam sem jo obdržala, za vsak slučaj....tko da res ne vem, mogoč ji je sam presedlo kej, al pa k more vse v usta tlačit, da je kej takega blouser posted image al pa mogoč res kaka virozica, je pa sam bruhala takrat, driske ni blo nč...tko da jutri gre v vrtec...smo šli mal okol zjutri, pa k smo šli mim vrtca je čist ven padla, če ne gre v vrtec, pa zakaj ne, pa da bi šla itduser posted image tko da...

pol smo mal pospravli, pa puzle sm v banjo vrgla, jih morm oprat, k se je avša polulala gor, k je bla brez pleniceuser posted image

zdej sm si pa za rogljičke zamesla testo, pa kruh se mi peče, za kosilo še gruntam, kaj biuser posted image u glavnem polno zaposlena, tkole k sta oba, pa res ni kej dost cajtauser posted image

(odgovor članu barba)
  Neposredna povezava do sporočila: 3878
10.8.2009 12:51:26   
sonček33
Lovro končno spi.Je trajalo 1,5 ure, da je zaspal. Jaz si kuham krompir cel, zraven bom pa pol jedla domačo primorsko skuto in ovčji sir... Njami.

Grem cote obest.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
10.8.2009 14:05:19   
kiara24
No jaz sem pa popi..... ker mi je pomivalc spustil gorza in sem imela celo kuhinjo poplavljeno.... 1 cm vode povosd, pa še Klara je bila čisto boga k je bila tolk zaspana... tako da sem imela pestro birsla k nora iz pomivalca je še kar tekla voda.... katastrofa. Komaj čakam, da dobim novega, upam, da bo res ta teden.

Jancci- nimam pojma kaj narest, da bi zamašila luknicjo.

Ulla- dobr da ni šlo kaj naprej.

Zunaj je meni prav fletno danes k ni tolk vroče.

Grem še mal ven.

pa v vrt ko bo  Klara zaspala.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
10.8.2009 14:12:34   
krtekxx
Oj, a rabi katera za punčko belo oblekico z izvezenimi rožicami št.74? Ji jo šenkam. Če katero zanima, jo lahko tudi poslikam. Aja, čist nova, brezmadežna...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
10.8.2009 14:59:37   
sonček33
Krtekxx a ste imeli krst?

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
10.8.2009 16:28:34   
tjasssa
ojj punce

sto let se že nisem javla, smo skos na morju danes ravno prišli po 17 dneh iz Bola, bilo je fantastično, nardila sem šolo srfanjauser posted image user posted image , Neli je uživala nenormalnouser posted image , je prava mala zvedavka.
Pri 5 mesecih in pol je že sama sedela tako da se zna tudi sama zaigrat, se že postavlja na nogice....
Glede uvajanja GH smo še vedno na mleku, samo 1x na dan ji dam GH. Ponavadi  nekje okrog kosila!
Skos se samo smeji, nobenga se ne boji, kopala se je tud v morju.
Zdy bomo še 14 dni doma potem pa spet na morje.............
Prilepim kakšno slikco.....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
10.8.2009 16:48:56   
uršika***
pa da je tut una sestra v ZD, k mi je svetovala zalaganje, smotana user posted image

No, Khurde- nam je pa fizioterapevtka svetovala ravno obratno- brez zalaganja!! Še naslanjal naj se nebi s hrbtom na meneuser posted image

Ampak jaz zdaj tega res ne razumem več- a to vsak govori, kakor se mu sprdne al kaj????
A v tej Sloveniji nimajo vsi zdravstveni delavci istega programa v šolah??
Ali gre zdaj to po generacijah? Tastari govorijo eno, tamladi pa se učijo drugače????

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
10.8.2009 17:06:57   
uršika***
ja, sem slišala da si obsedena z njo

ok, no comentuser posted image

ja, pa moram mal pokomentirat vseen no....

a ni prav, da se svet vrti okoli naših malčkov in da smo- če je to taprava beseda mamice obsedene z našimi otročički??? Pomenijo nam vse na svetu in za njih bi dale vse na svetu, pa če se drugi na glavo postavljajo zraven nas!! Se mi pa smilijo njeni otroci, če ni bila ona nič obsedena z njimi.
Prosneta foušarija!!!
Pa tisto o bradavičkah- ja kot da je sama kriva,  da ima takšne kot jih ima- samo zato, da jo bodo moški gledal si jih je kaj?? ven iztisnila???user posted image user posted image jaz tudi hodim naokol brez modrca- v kratkih spodnjih body majčkah, ker mi tko najbolj odgovarja- čeprav nimam več veliko mleka, se čez dan dojke še vseen malo povečajo- in zakaj bi me moralo potem neki vezat pa tiščat???
Jancci
Ti si pa res obkrožena z Amsovimiuser posted image
Srečnice vse, ki ste šle na koncertuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Se veselim z vami!!!!!!

ojej, spet je jok. vsako popoldne je isto- pa mal vročince- 37,5, zaspan ko klada, pa ne more zaspat- so ziher zobki, kaj pravte???
nimamo še nobenga. joj se dere, hja, bo treba gretuser posted image , mami je the best pri takšnih zadevah, kaj čmo, sem pač obsedena z Alenom in to odkrito priznamuser posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
10.8.2009 17:36:38   
Jancci
Prosneta foušarija!!!

Točn to je!!! Bravo!

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
10.8.2009 19:30:42   
uršika***
Amsovimiuser posted image

No, tole naj bi pisalo Adamsovimiuser posted image
nekaj črk mi je ušlo na dopustuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3887
10.8.2009 19:53:36   
Anonimen
sem vam sam pršla povedat, da se s sladoledom bašemuser posted image user posted image

zdej pa grem, k me lubi tamle čaka s ..... v roki user posted image

pa brez faušije, tiste pikice so daljinc, grema film gledatuser posted image user posted image user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3888
10.8.2009 20:25:15   
Zvezdica

zdej pa grem, k me lubi tamle čaka s ..... v roki

sem že imala pokvarjene misli user posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
10.8.2009 20:27:46   
Zvezdica

zvezdica, si ju3 za kavico?

ojla, čist spregledala, sem v teh dneh mal kukala na ivf temo, pa časa zmanjka. Ah...

Jutri ali pojutrišnjem z največjim veseljem. Sam bom Liama peljala k mami ker če ne tečnariuser posted image

Super za kras...mi se moramo tud kam sprtavit. Sta se že kaj odločila za morčka?

vidim, da vam je dogajalo, pa ne bm nič komentirala ker me moj čaka.

i belive i can fly....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
10.8.2009 21:38:34   
kiara24
samo da se javim....

ulla uživaj v sladoledu in s tvojim....

pa vse ostale tudi....

No tudi jaz grem mojmu narest do konaca tople sendviče pol pa obadva na kavč. Klara že pridno spi....

Lepo mirno nočko.

Uršika sem s tabouser posted image res je tudi jaz sem obsedena s Klaro in tako je tudi prav.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
10.8.2009 21:42:12   
Ploha
evo še mene,...zdej mam čez dan računalnik ugasnen, ker to je bla pa že zasvojenost, tako da zvečer prižgem rač. prej ne smem user posted image user posted image , ob 8 zvečer sm se že kr rukala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

u glavnem,......kako bi povedala, sej ne vem kje in kako naj začnem,....u bistvu, kaj naj rečem, tkole je......

NČ NOVGA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja no neki pa je, fnt je začel ograjo delat, lukno skopov, jutri bo temelj zabetonirov,....sicer pa koga briga ane....user posted image

v soboto bova če se ne bojo pizdil, tasta in taščo pa teto pelala na morje, oz. v portorož na kosilo, ker mim grede tast še nikol ni biu na morju,...tko da bova v petek povedala, sam mam na sumu da naujo hotl,....bomo vidl,...

v sredo greva v IKEO, komiii čakam, sm k en otrok, morm uno igračo nabavt, k je mimi zanč al ne vem kera kazala, mi je bla ušeč, pol bom pa jest cele dneve tist vozila sm pa ke pa preklada namest meta,...user posted image user posted image

jancci: zgleda dobr,...koncert mislm, supr user posted image user posted image jst bi šla pa še 1x na nove fosile, to je biu moj 1 in edini koncert do zdej,...user posted image

ulla: jst sm tud mislna gledat film, pa se ni izšlo, računalnik me je premamu,...dobr ga drž! .....dalinc mislm,...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
10.8.2009 21:43:02   
Anonimen
pa kje ste vseuser posted image

jst sem spet mela zobarja dons, še zdej ne ve, kaj bo naredil z zobomuser posted image pravi da vprašanje, če se bo dalo kej, da bo najbrž mogu venuser posted image si morm vato not natlačit, preden grem jest, da se mi ne bo hrana v on kanal od živcev nabirala, da se mi orenk spuče ven gnoj itd., pa če bo uspešno, mi ga bo probal zapret. mi je pa eno plombo zamenjaluser posted image še dve mi more menjat, pa mam vse porihtano, razn tega zoba, odprtgauser posted image

jutri gre ula mal v vrtec, pol pride mami, pa jo bom prej ven vzela in gremo mal okol....do stare mame, pa mami ma en pregled itd. tko da se potepamo. za vikend pa razmišljamo, da bi se šli nekam za morje kopat, debeli rtič verjetnouser posted image a ma kera kako idejo, kam it na enodnevno kopanje?

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3893
10.8.2009 21:47:27   
Ploha
ulla: mimam pojma,...ker če se mi odločmo da gremo za en dan na morje, zgleda takole: zjutraj komaj ob 9 al pa še kasnej štartamo (ker je treba bit zutri v štal) potem mormo bit med 17.00-18.00 nazaj, ker je spet treba v štalo, u glavnm, nč od nč, zato pa še nikol nismo šli na tako varjanto, mrbit 1x,...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
10.8.2009 21:52:17   
Anonimen
ploha poznam to jauser posted image mi zdej sicer nimamo krav, mamo pa dva prašička, ki glih tko onemogočata, da bi se v enem cajtu spravli od bajte, pa domov mormo zarad njiju tud kr kmaluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3895
10.8.2009 21:52:56   
barba
ulla mi hodmo na enodnevno kopanje v Izolo, tam so taki fajn borovci za senco, odlično za mulce

jst sm zdele ene jaffa piškote zmlatilauser posted image user posted image user posted image , se vid, da mularija spi in desca ni doma

jancci - nevem s kermu bi zamašila luknco.... itak si zdej že kej pogruntala, aneuser posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
10.8.2009 21:53:12   
sonček33
Ojla bejbe...
poslušam U2 in jokam..ne sej ne...ne jokam, čeprav mal me pa ima.

Ploha a pol mal krize je pa blo ...ma sej čez dan se tukaj kaj malo dogaja, tako da ne zamujaš velik. Zvčer ga pa vse držijo...daljinca, sladoled... tako da tut ni kej velik za brat.
No, če greš v sredo v ikeo, pol ti vzemi pls še za jnacci uno igračo, ker midva greva zihr pozneje. A boš?

Ulla matr tile zobje a ne? No jaz sicer nima težav, imam točno 1 plombo, pa seveda zalite zanje zobe, kar pa ne štejem kot plombo. Sem pa glih zadnjič razmišljala, da v bistvu sploh nimam zobaraj in da se morm it v ZD zment za enga. Itak pa vse morš plačat, pa ni važn kje si. Pa sej smo že ugotavljale kako je tole naše zdravstvo čist v tri piksne.

Vpr: Lovro zadnje čase ful pogosto v spanju "nabira" , mislim prav tisti trpeči obrazek anredi, pa ihti zraven...včasih pride tako daleč, da potem začne zelo jokat..včasih pa ne. Ga pa jaz, kadar ga vidim, kar želim zbudit, ker se mi zdi, da mu je blazno hudo. A milsite, da to sanja? Ampak to je zdaj kar pogosto, bi rekla vsak dan, morda celo večkrat na dan. Pa kakšen dan ne in spet potem.user posted image user posted image user posted image

Lačna sem, pa itak vem, da mi ne morte pomagat.

Komej čakam,da pride mož domov.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
10.8.2009 21:59:03   
Anonimen
ulla mi hodmo na enodnevno kopanje v Izolo, tam so taki fajn borovci za senco, odlično za mulce

točno, tud ni slaba idejauser posted image

sonček kak to misliš zalite zadnje zobeuser posted image pa da ni plomba?

neo isto dela, pa sej vsi verjetno, zdej se že tolk zavedajo, da se jim sanja itd. budit ga glih ni treba, razn če je res hud jok v spanju, drgač je po navadi zadost če ga mal potrepljaš po ritki pa mu kej zašuškaš. sej v naseldnji minute se pa na vsa usta smejijouser posted image

(odgovor članu barba)
  Neposredna povezava do sporočila: 3898
10.8.2009 22:03:23   
sonček33
ulla ma zadnje zobe, mislim da zadnja dva + modrostne zalijejo, to že ful zgodej...ampak to ni kao popravilo zoba, to je pač bol preventiva vsaj meni se zdi.

Ma sej ga potreplajm, pa mal pobožam, sam anvadno ne pomaga. No vsaj mal si me potolažila, da se tudi pri neu to dogaja. Sem že mislila, da podoživlaj vakuumski porod.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
10.8.2009 22:07:13   
khurde
čer,

uršika, ja, tole naše zdravstvo je kr neki... dizastr, res... vsak po svoje svetuje in kar je najhuj, tut tist, k naj ne bi več svetoval, še zmer gonjo... pa btw, una sestra, k je men svetovala zalaganje s povštri, je bla mlada user posted image

jancci, pojma nimam glede flaške, nobene ideje; in SUPER za koncert!!!

glede obsedenosti z otroci... verjetno nekateri tud mene lah štejejo v to skupino, obsedenk, posesivk in ne vem kaj še vse... sam je pa fora, da je moja familija totalno drugačna kot njegova... bl ne bi mogla bit, verjetn user posted image in npr. pri nas je "nenormalno", da bi 2 mesca starga otroka drugi okrog trajbal in ga merkal, pa silil v voziček itd., še celo zdej mi moji rečejo, da za kako uro bi tamalo zdej vzel, za kej več pa ne, pri njih je pa "nenormalno", da mama ne pusti, da otroka silijo nekam, pa da ne pusti, da ga od dveh mescev dalje mal manj k celo sorodstvo lah okol voz al pa se pri njih merka in "socializira"... v glavnem, men je bil do zdej najboljši nasvet, da morš delat po svojmu filingu in zmer k sem nardila obratno, ni dobr izpadel... tko da nej bom obsedenka, posesivka in ne vem kaj še vse, važn, da je otrok zadovoljen

sej ne vem, kva nej še napišem... dons sem "začela" z uvajanjem, pa sem nardila un korenček, pa vse zrihtam, da bo ja začela še kej druzga jest, reva podhranjena user posted image in kva se zgodi... prvič SPLOH do zdej je zaspala pri mojmu, k sta ležala skup... pa lih dons user posted image user posted image user posted image tko da zmer neki čudnega vmes pride user posted image no, pol je spala eno uro (!!!!!!!!) pomoje tok, da je bla ziher, da sem jaz tist pojedla user posted image in jutr poskusimo znova user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.