Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 9.8.2009 14:34:39
|
|
|
|
mimi30
|
dan facike male, da se že tako vsedajo in raziskujejo ....naša je danes hotla do mobitela pridet in se je na vse 4 postavla pol pa neki poskušala pa je šlo sam nazaj nč naprej in se je ful razkurla špela ima prvi zobek zdajle se pa že proti zagrebu vozijo, uživajte na U2 še za nas, ki gremo na naslednji koncert Jancci, za znort ....sami čudaki pa da še pol takole naglas in v obraz povejo zvezdica, pravi mali lušni škratek ulla, upam da je ula bolje....mogoč ima tole 24h virozo z bruhanjem in driskanjem, ki sem jo jaz imela ....baje je tega zdaj kar veliko.... za ulo, da se čim prej pozdravi Ploha, prava lepotička je meta in tista dva mala zobka kak je to posrečeno....po moje lahk je lubenico....jaz naši dam vsake toliko, da malo sok ven posrka....koščkov ji pa še nisem dala.....vrežem mal večji kos in ji ga držim ona pa cuza ven evo, jaz pakiram ....jutri grem s tamalima k eni prijateljici na morje za 4dni....bomo kampirali s šotorom
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 9.8.2009 14:44:10
|
|
|
|
Zvezdica
|
špela ima prvi zobek uživajte na koncertu. sem dremala zdaj...pa grem še mal.
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 9.8.2009 16:08:13
|
|
|
|
khurde
|
bravo, špela sonce je, moj je peljal tamalo ven, da mam čas esej pisat, jaz pa tkole + sladoled v rok
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 9.8.2009 21:28:51
|
|
|
|
Anonimen
|
kva je zdej kam ste vse mrknile
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.8.2009 21:56:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 9.8.2009 21:56:28
|
|
|
|
Ploha
|
špela bravooo! jst klele, sam kmal bom mrknla, pa še dec bo zdele uletu, meta spi,...eh nič novga,...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.8.2009 21:57:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 9.8.2009 21:59:15
|
|
|
|
Ploha
|
niia: super za skupno kosilo no zdej pa uprašane: meta ma zdej 1 obrok GH, včasih ji dam popoldne še neki sadnega,...kolk časa nej zdej tko delam, da potem večino dneva je samo GH?? če me zastopte kva mislm? kako se to dela?
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 9.8.2009 22:00:55
|
|
|
|
Anonimen
|
In to ravno ko smo baby vacom operirali. ja to se pa rado nardi, če predolgo laufaš to zadevo ker to je tko, kt če bi ti recimo nekaj v cev potegnilo (zaveso), pa se pol motror pregreva in če se to pogosto dogaja, crkne. tko da je treba nos na hitro posesat midva sma že dvakrat skurla motor, sam jst se ne sekiram, je lubi pol preko vez zrihtal rezervne, pa navitja tko da dva motorja še čakata v kleti, če bo treba menjat spet mimi čestitke špeli za zobek
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 9.8.2009 22:06:32
|
|
|
|
sonček33
|
Ojla Evo super podaljšan vikend. Smo uživali v kampu v westfaili sto na uro. Mali je spal kot še nikol.Ma luštn ful. kampiranje je zakon, pa soča, mislim hribi okol in okol...stokrat boljše kot morje. No vsaj za naju in očitno za Lovra tudi. Pa tkole s takim malim avtodomom je itak zakon, maš v histvu vse pri roki, vodo, štedilnik, posteljo.. BOmo ponovili. Danes smo se, ko smo se vračali, ustavili še pri Belopeških jezerih in si privoščili malo sončka in lepe narave. Jutri gre pa moj na U2. jaz pa zdejel razmišlajm, da sem kar vesela, da sem se odločila, da ne grem. Prvič zarad Lovra, drugič pa, ker ne vem, če se mi da v bistvu cel dan tam okol lutat...pol pa dve urdi koncert poslušat, ko bom že itak vsa čudna. Bova rajši z malim šla z vozom tod okoli...in uživala glih en tok. Niia, kje po Kasu ste se potepali ...Kras je tok lep...samo ga jaz prav slabo poznam. Bo treba kdaj zavit tja proti ali pa Prekmurje me tudi mika, čeprav tam gor me je pa starj teh neviht in neurji, ki zadnje čase tam kažejo prav zobe. No, ko smože pri zobeh...mi jih še nimamo. Špeli pa Še fotkice moram pohvaliti. Urška, saj bo...bo boljše. Plohca a prideš ta teden kaj bliže nam?Kava?
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 9.8.2009 22:06:48
|
|
|
|
khurde
|
čer, zgleda so vse v zagrebu glede GH nimam pojma... jaz začnem jutri, zdej pa zares. niia, super za kosilo... včas mam občutek, da je sam moj otrok tak, da me nikamor ne spusti
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 9.8.2009 22:08:00
|
|
|
|
Anonimen
|
no zdej pa uprašane: meta ma zdej 1 obrok GH, včasih ji dam popoldne še neki sadnega,...kolk časa nej zdej tko delam, da potem večino dneva je samo GH?? če me zastopte kva mislm? kako se to dela? no, tam nekje okol 10. mesca bi že nej mel vse obroke gh. jst sm delala tko - najprej sem uvedla vso zelenjavo, pol sem začela k zelenjavi še ta razna žita brezglutenska in meso - to je blo kosilo. pol sem pa kr začela mlečne večerje(riž, polenta, ajdova kaša...), pa sadje za dopoldansko in popoldansko malco, pa pol po 8. mescu, ko sem uvedla gluten še za večerjo kak gres, pa za malco občasno kruh, pa k sadju kak piškot. zdej bom edin še mlečne izdelke za malico s sadjem, pri uli jih nisem zarad alergij. najkasnej sem uvedla zajtrk - kruh, pa kake namaze sem sama nardila, al sadne kot marmelado, al iz skute in sadja itd. jst mam eno tako fiksno idejo, da zajtrk more bit tak energijski - cukr zato vedno jemo kruh, margarino in marmelado, nikol ne morm jst za zajtrk neko mlečno zadevo jest, to je za večerje. in sem tud pri otrocih pol tko delala tko da kr lohk počasi probaš za zvečer še kej mlečnega ji dat, kak mlečni riž, al pa polento, ajdove žgance z mlekom razredčene, koruzne kosmiče ( natura me men sezdi čist navadne, brez cukra, k navadn cornflakes če kupiš, je vse cukr dodan) itd.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.8.2009 22:21:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 9.8.2009 22:24:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Bova rajši z malim šla z vozom tod okoli...in uživala glih en tok. evo, tud to je res pa super za potepanje
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 9.8.2009 22:30:09
|
|
|
|
khurde
|
sonček, niia, men je kras tut ful lep, takoj bi šla tja v eno malo zakotno vas živet pa soča tut, sam nisem pa lih ljubitelj morja, edino pol, jeseni, ko ni tok folka men se pa zadnje čase pri čiščenju z baby vacom nenormalno upira pa ma ful poln nos in ji moram na silo pucat pa ne vem, zakaj bi bilo tko, k zdele 2x je tulila k zmešana, prav od jeze, če bi pihala, bi še to počela... prej pa nikol problemov še čvekala je medtem, k sem ji sesala
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 9.8.2009 22:37:29
|
|
|
|
sonček33
|
niia o ja sever...to je zame... enkrat.. kajne? drugače pa, baby vac in otroci - naš komaj čaka, mi imamo stalnico - zvečer in zjutraj ...in on se dobesedno začne smejat, ko vidi, da imam brizgo v roki in res nastavi nosek, ko vključim sesalec.. HB. Ker druagče je pa to mučno delo. Khurde ja tudi to ... enkrat...v prihodnosti...ko bom velika..hiška nekje...lahko tudi na krasu, zakaj pa ne
|
|
[Brisano sporočilo] 9.8.2009 22:50:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 10.8.2009 8:14:06
|
|
|
|
sonček33
|
Jancci čakamo poročilo..menda je builo super truper
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 10.8.2009 8:14:33
|
|
|
|
sonček33
|
niia nič se ni treba pardonirat
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 10.8.2009 9:09:21
|
|
|
|
kiara24
|
jutro, evo mene potepinkali smo se celo nedeljo. Smo šli v Čatež super je bilo, Klara je uživala 100 na uro. Plavala, spala,se smejala.... Jancc- brez kometarja na tvoje čudake. Skoraj umrla od smeha zaradi bradavic . kako je bilo na koncertu? Ulla- upam, da ste kaj boljši? Grem malo ležat zraven Klare sem še ful zaspana. POl bova šlipa ven popoldan se bo vreme skisalo.
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 10.8.2009 10:40:25
|
|
|
|
Jancci
|
Babe evo, ena samo za vas!! SUPER je bilo! Itak je ponavadi na koncertih fajn.
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 10.8.2009 10:47:18
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci Babe evo, ena samo za vas!! SUPER je bilo! Itak je ponavadi na koncertih fajn. aaaaaaaaaaaaaaaaaa hvala jancci
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 10.8.2009 10:48:27
|
|
|
|
sonček33
|
zvezdica kaj počnete
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 10.8.2009 11:02:44
|
|
|
|
barba
|
Ooooo Jancci verjamem, da je blo fajn. Jst sm lih zdele pelala moža na bus za na koncert. Sonček kva boš počela dons? Jst mal gruntam, da bi mularijo popokala in kar nekam šla k smo sami. Bo najhitreje dan minil.
< Sporočilo je popravil barba -- 10.8.2009 11:03:05 >
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 10.8.2009 11:08:05
|
|
|
|
sonček33
|
Barba moj je tudi mal prej šel v Kranj na bus LOvro se zejle nekaj trudi da bi zaspal...pol pa bova vidla...pomoje bo tako vroče, da ne bo do 6h za nikamor.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.