|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del
9.8.2009 14:34:39   
mimi30
danuser posted image

facike male, da se že tako vsedajo in raziskujejouser posted image ....naša je danes hotla do mobitela pridet in se je na vse 4 postavla pol pa neki poskušala pa je šlo sam nazaj nč naprejuser posted image in se je ful razkurlauser posted image

špela ima prvi zobekuser posted image

zdajle se pa že proti zagrebu vozijo, uživajte na U2 še za nas, ki gremo na naslednji koncertuser posted image

Jancci, za znort user posted image ....sami čudaki pa da še pol takole naglas in v obraz povejouser posted image

zvezdica, pravi mali lušni škratekuser posted image

ulla, upam da je ula bolje....mogoč ima tole 24h virozo z bruhanjem in driskanjem, ki sem jo jaz imelauser posted image user posted image ....baje je tega zdaj kar veliko....user posted image user posted image user posted image za ulo, da se čim prej pozdravi

Ploha, prava lepotička je meta in tista dva mala zobka kak je to posrečeno....po moje lahk je lubenico....jaz naši dam vsake toliko, da malo sok ven posrka....koščkov ji pa še nisem dala.....vrežem mal večji kos in ji ga držim ona pa cuza ven

evo, jaz pakiramuser posted image ....jutri grem s tamalima k eni prijateljici na morje za 4dni....bomo kampirali s šotorom

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
9.8.2009 14:44:10   
Zvezdica
špela ima prvi zobek

user posted image user posted image user posted image user posted image

uživajte na koncertu. sem dremala zdaj...pa grem še mal.

i belive i can fly....

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
9.8.2009 16:08:13   
khurde
bravo, špela user posted image

sonce je, moj je peljal tamalo ven, da mam čas esej pisat, jaz pa tkole user posted image + sladoled v rok user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
9.8.2009 21:28:51   
Anonimen
kva je zdejuser posted image
kam ste vse mrknileuser posted image

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 3854
   [Brisano sporočilo]
9.8.2009 21:56:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3855
9.8.2009 21:56:28   
Ploha
špela bravooo! user posted image user posted image user posted image

jst klele, sam kmal bom mrknla, pa še dec bo zdele uletu, meta spi,...eh nič novga,...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
   [Brisano sporočilo]
9.8.2009 21:57:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3857
9.8.2009 21:59:15   
Ploha
niia: super za skupno kosilo user posted image user posted image

no zdej pa uprašane: meta ma zdej 1 obrok GH, včasih ji dam popoldne še neki sadnega,...kolk časa nej zdej tko delam, da potem večino dneva je samo GH?? če me zastopte kva mislm? kako se to dela?

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
9.8.2009 22:00:55   
Anonimen
In to ravno ko smo baby vacom operirali.

ja to se pa rado nardi, če predolgo laufaš to zadevouser posted image ker to je tko, kt če bi ti recimo nekaj v cev potegnilo (zaveso), pa se pol motror pregreva in če se to pogosto dogaja, crkne. tko da je treba nos na hitro posesatuser posted image
midva sma že dvakrat skurla motor, sam jst se ne sekiram, je lubi pol preko vez zrihtal rezervne, pa navitjauser posted image tko da dva motorja še čakata v kleti, če bo treba menjat spetuser posted image

mimi čestitke špeli za zobekuser posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3859
9.8.2009 22:06:32   
sonček33
Ojla
Evo super podaljšan vikend. Smo uživali v kampu v westfaili sto na uro. Mali je spal kot še nikol.Ma luštn ful. kampiranje je zakon, pa soča, mislim hribi okol in okol...stokrat boljše kot morje. No vsaj za naju in očitno za Lovra tudi. Pa tkole s takim malim avtodomom je itak zakon, maš v histvu vse pri roki, vodo, štedilnik, posteljo.. BOmo ponovili.

Danes smo se, ko smo se vračali, ustavili še pri Belopeških jezerih in si privoščili malo sončka in lepe narave.

Jutri gre pa moj na U2. jaz pa zdejel razmišlajm, da sem kar vesela, da sem se odločila, da ne grem. Prvič zarad Lovra, drugič pa, ker ne vem, če se mi da v bistvu cel dan tam okol lutat...pol pa dve urdi koncert poslušat, ko bom že itak vsa čudna. Bova rajši z malim šla z vozom tod okoli...in uživala glih en tok.

Niia, kje po Kasu ste se potepali ...Kras je tok lep...samo ga jaz prav slabo poznam. Bo treba kdaj zavit tja proti ali pa Prekmurje me tudi mika, čeprav tam gor me je pa starj teh neviht in neurji, ki zadnje čase tam kažejo prav zobe.

No, ko smože pri zobeh...mi jih še nimamo. Špeli pauser posted image user posted image

Še fotkice moram pohvaliti.

Urška, saj bo...bo boljše.

Plohca a prideš ta teden kaj bliže nam?Kava?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Neposredna povezava do sporočila: 3860
9.8.2009 22:06:48   
khurde
čer,

zgleda so vse v zagrebu user posted image

glede GH nimam pojma... jaz začnem jutri, zdej pa zares. user posted image

niia, super za kosilo... včas mam občutek, da je sam moj otrok tak, da me nikamor ne spusti user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
9.8.2009 22:08:00   
Anonimen
no zdej pa uprašane: meta ma zdej 1 obrok GH, včasih ji dam popoldne še neki sadnega,...kolk časa nej zdej tko delam, da potem večino dneva je samo GH?? če me zastopte kva mislm? kako se to dela?

no, tam nekje okol 10. mesca bi že nej mel vse obroke gh. jst sm delala tko - najprej sem uvedla vso zelenjavo, pol sem začela k zelenjavi še ta razna žita brezglutenska in meso - to je blo kosilo. pol sem pa kr začela mlečne večerje(riž, polenta, ajdova kaša...), pa sadje za dopoldansko in popoldansko malco, pa pol po 8. mescu, ko sem uvedla gluten še za večerjo kak gres, pa za malco občasno kruh, pa k sadju kak piškot. zdej bom edin še mlečne izdelke za malico s sadjem, pri uli jih nisem zarad alergij. najkasnej sem uvedla zajtrk - kruh, pa kake namaze sem sama nardila, al sadne kot marmelado, al iz skute in sadja itd. jst mam eno tako fiksno idejo, da zajtrk more bit tak energijski - cukruser posted image zato vedno jemo kruh, margarino in marmelado, nikol ne morm jst za zajtrk neko mlečno zadevo jest, to je za večerje. in sem tud pri otrocih pol tko delalauser posted image

tko da kr lohk počasi probaš za zvečer še kej mlečnega ji dat, kak mlečni riž, al pa polento, ajdove žgance z mlekom razredčene, koruzne kosmiče ( natura me men sezdi čist navadne, brez cukra, k navadn cornflakes če kupiš, je vse cukr dodan) itd.

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3862
   [Brisano sporočilo]
9.8.2009 22:21:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3863
9.8.2009 22:24:45   
Anonimen
Bova rajši z malim šla z vozom tod okoli...in uživala glih en tok.

evo, tud to je resuser posted image

pa super za potepanjeuser posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 3864
9.8.2009 22:30:09   
khurde
sonček, niia, men je kras tut ful lep, takoj bi šla tja v eno malo zakotno vas živet user posted image pa soča tut, sam nisem pa lih ljubitelj morja, edino pol, jeseni, ko ni tok folka

men se pa zadnje čase pri čiščenju z baby vacom nenormalno upira user posted image pa ma ful poln nos in ji moram na silo pucat user posted image pa ne vem, zakaj bi bilo tko, k zdele 2x je tulila k zmešana, prav od jeze, če bi pihala, bi še to počela... prej pa nikol problemov user posted image še čvekala je medtem, k sem ji sesala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
9.8.2009 22:37:29   
sonček33
niia o ja sever...to je zame... enkrat.. kajne?

drugače pa, baby vac in otroci  - naš komaj čaka, mi imamo stalnico - zvečer in zjutraj ...in on se dobesedno začne smejat, ko vidi, da imam brizgo v roki in res nastavi nosek, ko vključim sesalec.. HB. Ker druagče je pa to mučno delo.

Khurde ja tudi to ... enkrat...v prihodnosti...ko bom velika..hiška nekje...lahko tudi na krasu, zakaj pa neuser posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
   [Brisano sporočilo]
9.8.2009 22:50:20   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3867
10.8.2009 8:14:06   
sonček33
Jancci čakamo poročilo..menda je builo super truper

Neposredna povezava do sporočila: 3868
10.8.2009 8:14:33   
sonček33
niia nič se ni treba pardoniratuser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
10.8.2009 9:09:21   
kiara24
jutro,

evo mene potepinkali smo se celo nedeljo. Smo šli v Čatež super je bilo, Klara je uživala 100 na uro. Plavala, spala,se smejala....

Jancc- brez kometarja na tvoje čudake. Skoraj umrla od smeha zaradi bradavicuser posted image user posted image user posted image . kako je bilo na koncertu?

Ulla- upam, da ste kaj boljši?

Grem malo ležat zraven Klare sem še ful zaspana. POl bova šlipa ven popoldan se bo vreme skisalo.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
10.8.2009 10:40:25   
Jancci
Babe evo, ena samo za vas!! SUPER je bilo! Itak je ponavadi na koncertih fajn. user posted image
user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
10.8.2009 10:47:18   
Zvezdica

IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

Babe evo, ena samo za vas!! SUPER je bilo! Itak je ponavadi na koncertih fajn. user posted image
user posted image

aaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image

hvala jancciuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
10.8.2009 10:48:27   
sonček33
zvezdica kaj počnete

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
10.8.2009 11:02:44   
barba
Ooooo Jancci verjamem, da je blo fajn. Jst sm lih zdele pelala moža na bus za na koncert.

Sonček kva boš počela dons? Jst mal gruntam, da bi mularijo popokala in kar nekam šla k smo sami. Bo najhitreje dan minil. user posted image

< Sporočilo je popravil barba -- 10.8.2009 11:03:05 >

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
10.8.2009 11:08:05   
sonček33
Barba moj je tudi mal prej šel v Kranj na bususer posted image

LOvro se zejle nekaj trudi da bi zaspal...pol pa bova vidla...pomoje bo tako vroče, da ne bo do 6h za nikamor.

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.