khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 je pa dons celo stanovanje prelazil, najbolj všeč so mu bli radiatorji, sem mela ene pol ure ziher mir, ko je on raziskoval to je men tok zanimiv... prej RES nisem imela niti 15 minut časa v kosu, da bi kej nardila, zdej pa se kr sama zamot zaenkrat najbol z rožami in mačkom je pa dons prot radiatorju puzala, pol jo pa moj zmer stran vleče, da se v glavo ne butne dobr, da ni vidu, kake je počela, preden ji je ratal se usest, ker je v prve, k se je usedla, tooooook zgrmela po tleh, da res ni... sam sem ji roko 2 cm nad tlemi podstavila, da sem jo "ujela"... k če bi bilo tko, k moj misl, bi jo mogla ujet, še preden se sploh prekucne IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 joj veš kak se neo afna čist obrne rit, pol pa tko čist na boku leži,s prekrižanimi nogami, na eno roko naslonjen, kt en pozer heh, že tko na unih slikah od včer zgleda k ta prav dec, ornk frizura, tak pogled... pol pa še v taki pozi face so tile otroc, ja mah, hit bojo vsi naši sedel... še mal, pa bojo laufal naokol... že zdej morm stanovanje preuredit, da mal rože skrijem, da mi ni treba bit skoz na preži, pol pa sploh
< Sporočilo je popravil khurde -- 8.8.2009 23:53:41 >