|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del
10.8.2009 22:07:35   
Anonimen
aja, un premaz - zaščita pred kariesom. men to niso nardiliuser posted image pojma nimam zakaj...mam glih na teh te tri plombeuser posted image pa spodnja modrostna mam, sam sta še ok zaenkrt - verjetno mi še lohk ta premaz nardiuser posted image
drgač mam ok zobe, sam me pa pizdi, k mam dva izpuljena in to sam zato ker je bil moj prejšni zobovc en presnet šalabajzeruser posted image enkr, k bom velika in bogata, si bom dala nove zmontiratuser posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 3901
10.8.2009 22:10:39   
khurde
ulla, men je kul tut kul izola. sam super mi je plaža pod belvederom, k je treba ful dol hodit po gozdičku (ni pa za otroke, sam povedat sem hotla, da je to moja najljubša plaža na slovenski obali).

sonček, moja tut tko joka. zdej mal manj, včas je več, se mi zdi. včas kar naenkrat zatuli, pa v jok in jo morm prav k seb stisnit, da neha in še mal predramit.

grem po sladoled. sem bla v lidlu user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
10.8.2009 22:12:02   
Ploha
jst pa politanke jem, mah ni druzga, sam bi zdele picoooooo jedla, sej jo bom pa v sredo,....

sonček: bom uzela igračo za jancci, sam upam, da nam pozabila, dej če se boš spovnla me mal opomn, sam sej pomoje nam pozabla, ker jst bom tud tako kupla,...

za lovra pa ne vem, kaj bi blo, mrbit pa res sanja, če bi bla na tvojmu mestu, bi ga tud zbudila, kako pa poj a nazaj zaspi? al je budn in ne more zaspat?

ulla: vrjetn mislš morska prašička, ker sej veš kdo je kralj živali user posted image user posted image je pa živlene na kmetih res zanimiv, jst kot dečva z bloka, sm zanč letela čez gmajno pa njive domov in glej ga zlomka ena žvau na cest, pa še na pou sm slepa, upočasnim vožnjo in si rečm: ja kje se je pa ta mačk zgubu??...ma kašn mačk, ena mlada, zelooo lepa lisička je bla,...sm kr na cest počakala, on je dobr metr stran stala in sva se gledale, zagrabm telefon in predn vse naštimam je pa stekla v turšco,...pa se spovnem ene 2 let nazaj ko je prišel jež k nam, skoraj bosa in u pižam sm tekla gledat user posted image in ga slikala z vseh zornih kotov user posted image user posted image

bom mal kasnej slikco prlimala, sam da jo najdem user posted image user posted image

za zdele pa tole:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
10.8.2009 22:13:25   
sonček33
plohca uf lep paradajz

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
10.8.2009 22:14:12   
khurde
uno igračo sem v BC tut vidla, se mi zdi

iiiiiiiiiiiiii keri luštni maci user posted image user posted image user posted image oranžni so moji favoriti, verjetn zato, k je moja prva domača žival bil oranžen muc... pa takrat še niso bili popularni, zdej kolegica, k majo mačke ene štirkrat letno, pravi, da grejo zadnjih par let prvo oranžni... da je garfield naredu svoje user posted image

< Sporočilo je popravil khurde -- 10.8.2009 22:17:36 >

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
10.8.2009 22:15:33   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

plohca uf lep paradajz

eko, bio, kar voč, je pa takoooo dobr, slast ne user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
10.8.2009 22:16:21   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: khurde

uno igračo sem v BC tut vidla, se mi zdi

kaj res?

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
10.8.2009 22:17:07   
sonček33
ulla zdele sem se spomnila ko plohca razlaga tole z lisičko ...a si ti pol ugotovila, kdo ti po balakonu hod pa nered dela

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
10.8.2009 22:17:49   
sonček33
sam pomoje je ceneje v ikei ....no bi blo treba prevert

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
10.8.2009 22:18:44   
Anonimen
vrjetn mislš morska prašička, ker sej veš kdo je kralj živali

ne, jst sm misnla une prašičke, na dveh nogahuser posted image

joooj jst sem na cesti enkr medveda srečalauser posted image zvečer, k sem šla iz ljubljane čez černivec, mrak je že bil...najprej sem islila da pes šeta po cesti, on novofundlanc al kva so oni, k so tko medoju podobniuser posted image pol mi je šele uštekalo, sm hotla skor čist navdušena ven iz avta ga it pogledatuser posted image sam se je razum oglasil, no pol sm pa mal začela cvikat, kaj bom če začne proti meni it...jst pa z golfomII, me obrne ko keksuser posted image sam se ni zmenu zame, mal je tam po cesti ovohaval, pol jo je pa mahnil dol po bregu...

pa pr naših vsake tolk hodi medo mim vrta za vodo pit...k se selijo in grejo čez menino, pa ni nobene vode tam....so ornk tace okol vrta in dol do vode....ježka smo mel naseljenga, kr nekej let, pol je poginu verjetno al kva...pa kune mamo skoz in polhe itakuser posted image pa še kej bi se našl....

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3910
10.8.2009 22:20:10   
Anonimen
a si ti pol ugotovila, kdo ti po balakonu hod pa nered dela

ne nismuser posted image k smo na češnji vejo, k je segla do fasade odrezali, je bil pa mir...polh verjetno, možno tud da kuna, la kaka podobna mrcinauser posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 3911
10.8.2009 22:20:23   
barba
babe jst grem spat ... bo treba najmanj enkrat ponoč vstat k bom šla po moža v KR, kokat bom pa še zarad Tineta rajš nevemuser posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
10.8.2009 22:21:05   
sonček33
barba po moža boš šla, ko bo že jutrouser posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
10.8.2009 22:21:42   
sonček33
a vaši malčki ponoči tudi milsijo, da bodo v sekundi dobili jesti?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
10.8.2009 22:22:01   
khurde

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

ulla zdele sem se spomnila ko plohca razlaga tole z lisičko ...a si ti pol ugotovila, kdo ti po balakonu hod pa nered dela

to se jz vsak dan spomnim, res, se ne zajebavam... in razlog je čist banalen... IE mi je shranu tisto stran naše teme, k lih o tem govorimo in vsakič k grem gor, pa da ne tipkam in da ne klikam veliko, tist izberem, pol pa sam še kliknem na puščico za zadnjo stran

in sem že zanč enkrat razmišljala, da morm vprašat, kaj za en stvor ulli nagajauser posted image

je bla pa debata o tem na 35-i strani, če vas zanima... tja mene vrže vsakič user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
10.8.2009 22:22:07   
Ploha
evo ga junaka user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
   [Brisano sporočilo]
10.8.2009 22:22:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 3917
10.8.2009 22:23:24   
barba

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80
a si ti pol ugotovila, kdo ti po balakonu hod pa nered dela

ne nismuser posted image k smo na češnji vejo, k je segla do fasade odrezali, je bil pa mir...polh verjetno, možno tud da kuna, la kaka podobna mrcinauser posted image

pr nas pa mačk po japku gor na streho in skoz strešn okn v kuhno .... pa kok je teh mačkov zdej tle okol .... ena mama jih kar vlač k bajti, pol pa povsod po vrtovih serjejouser posted image user posted image user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
   [Brisano sporočilo]
10.8.2009 22:27:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3919
10.8.2009 22:29:08   
Anonimen
barba pr nas se tast pa tašča tolk čez mačke skoz jezita, da kolk vse poserjejouser posted image pol sm se pa zanč tolk smejala, k je razlagala, da je pred vrati spet vse od mačk posranouser posted image in grem gledat, pa drek in neke koščice notriuser posted image tko se jež userje, al pa kuna, mačka pač ne, pa mačka zakoplje, mačka se nkol ne bo tko usrala...sem jima dopovedla pol, sam sta hitr rekla da je v vrtu tud polno zakopanih drekovuser posted image

sem bla pa mal huda en dan, ker je bla ta gonja vpričo ule, mrš mačka, pa metanje za njo nekaj....ker to ne dovolim, da se pred otroci dela, tud iz takih razlogov pol psihoti ratajo, k vlačjo kužke na povodcu na motorju za sabo....če skoz raset s tem sovraštvom, da ena boga mačka ne mse na dvoriče stopit, brez da človk pol čist ven padeuser posted image

(odgovor članu barba)
  Neposredna povezava do sporočila: 3920
10.8.2009 22:30:56   
khurde
ploha,

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=167582
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=167581

na podobn način. sam se mi zdi, da je ta večja igrača še vseen manjša k una iz ikee. sklepam tko glede na velikost škatle, v kateri je. sej bi bl pogledala, pa je bila mala že nezainteresirana, pa še to sem vidla pred našo debato o teh igračah, tko da ni bla baš motivacija.

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
10.8.2009 22:34:10   
sonček33
ulla se čist strinjam... se mi zdi, da do mačk gre pa pri enih ljudeh sovraštvo do skrajnosti...

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
10.8.2009 22:35:52   
Anonimen
fajn avataruser posted image kok ma hudo frizurouser posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 3923
10.8.2009 22:36:31   
sonček33
ulla je že od rojstva - do milimetra natačno v trikotnik sred čela

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
10.8.2009 22:37:23   
Anonimen
bo fajn vampir za pustauser posted image

men je to tolk všečuser posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.