|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del
6.8.2009 22:19:26   
khurde
ah, ulla, to je pa ja normalen otrok, noooo, ne bit tok stroga user posted image ... user posted image je naša tut tam nekje. sej kaki bi pa bli brez kakšne klobasice? jaz si šlang dojenčka sploh nočem predstavljat.

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
6.8.2009 22:20:52   
khurde
nekdo nas spama user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
6.8.2009 22:20:59   
Anonimen
ene tko k našauser posted image , ko k je tuki stara?

4 meseceuser posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3703
6.8.2009 22:23:39   
kiara24
Ploha- ful je huda,user posted image pa zelo lepo pančka. Kje pa ti spi to da je tolk malo prostorauser posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
6.8.2009 22:24:10   
Ploha
sm v pondelk vidla en tedn starga dojenčka, prouza prou novorojenčka, ojoj kok je to majhno, a taki so bli tud naši? user posted image user posted image joj me je prijelo za še enga,....samo imam pa eno hudo travmo,...v kr delajo amnioskopije in tega me je na smrt strah, poroda me ni user posted image (kao) no sm razmišlala da bi si G najdla v lj, kjer ti tega ne delajo,...??? sploh ne vem, ma mene naujo več vidl na amnio, še tko sm študirala da bi si G najdla v kr porodnišnc, sam tja kr ne morm it, preveč strahu, pa še en G je tolk tečn, no jih je več, ampak tist k me je tkt sprejel, pa 2 nadru, k okamenin če ga vidm,...

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
6.8.2009 22:25:08   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: kiara24

Ploha- ful je huda,user posted image pa zelo lepo pančka. Kje pa ti spi to da je tolk malo prostorauser posted image

v postlc veliki 140 x 70 cm, sam ona se more nekam v kot nagužvat,....

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
6.8.2009 22:26:37   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

ene tko k našauser posted image , ko k je tuki stara?

4 meseceuser posted image

ahaaaa?? no kul user posted image user posted image ma preh k sm jo dojila je bla res manekenkica, zdej pa ta galofak - AM jo je pa napihnu,ah bo že,...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
6.8.2009 22:26:41   
Anonimen

neo ma postlo 120x60, pa se tud tkole nagužvauser posted image user posted image pol mu pa noge vn čez gitre gledajouser posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3708
6.8.2009 22:28:55   
Ploha

neo ma postlo 120x60, pa se tud tkole nagužvauser posted image user posted image pol mu pa noge vn čez gitre gledajouser posted image

hahahahauser posted image user posted image user posted image user posted image , men je dec komej prejšn dan ponižov postlco, drgač je bla še zmer do vrha naštimana, sm ga prosila pa prosila, k ni blo lukne spodej, pa je mogu zvrtat, pa še tišler je bo znov,...sam je tko: Kovačeva kobila je bla še zmer bosa user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
6.8.2009 22:30:21   
khurde

mene je pa tega kr mal strah, k pol se premika k zmešana, noga se ji zašteka, vpije zraven, pa še zmer ni pr miru... in me je strah, da si ne bi kej nardila user posted image poškodovala user posted image

morva posteljo ji kupit, zibka je premajhna, njej je še postla 140x200 premal oz. se v en kot spravi in pol stoka, k bi se naprej vrtela, nazaj pa noče user posted image zdej si je pa sploh ne upam več v zibko dat,k je moj rekel, da se je dons v vozičku povlekla gor in sedela user posted image iz ležečga položaja za spanje ji je to ratal... pol je pa baje bla tok presenečena, da je kr v jok padla user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
6.8.2009 22:30:42   
kiara24
Pa ni no ne mogočeuser posted image da 4 mesce, Ulla nas hecaš a neuser posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
6.8.2009 22:31:59   
Ploha
ulla: ja kok je mela pa kil?? ker taka je naša zdej, pol ressss ni debela user posted image user posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
6.8.2009 22:33:43   
Anonimen

Pa ni no ne mogočeuser posted image da 4 mesce, Ulla nas hecaš a neuser posted image

user posted image

ja datum poglej, rojena je pa 17.7....user posted image

(odgovor članu kiara24)
  Neposredna povezava do sporočila: 3713
6.8.2009 22:34:28   
kiara24
Mi imamo tudi posteljico 120x60.

Saj res kdaj mislite dat bebije v svojo sobo?

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
6.8.2009 22:34:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

ulla: ja kok je mela pa kil?? ker taka je naša zdej, pol ressss ni debela user posted image user posted image

a veš da to pa ne vemuser posted image čak....

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3715
6.8.2009 22:36:06   
Zvezdica
Dobesedno se davi. Sem dala med riž še bučko in meska pa ni šans.... no pa sem ji danes miksala pa ji tudi ni šlo so še vedno taki koščki notri, razen če bi mogla še dlje časa kuhat ta glup riž

a je bilo mogoče mal presuho? Ker če pr nas ni tekoče, otrok odločno pokaže da mu ni všeč.

Zvezdica in Ulla- bravo za zobike. A kar tri je dobil gorza a je to sploh možno

ravnokar smo dokazali, da jeuser posted image user posted image user posted image

jaz pakiram .... pa vidim, da je isto a greš za 1 teden al pa za par dni... no ja

jem melono

Lovrenc spi

stroja pereta

mož je šel po avtodom

novega nič

luna močno deluje na marsikoga okol mene, tudi Lovrenc jo pomoje mal čuti

Kam pa letite sonček? Avtodom...vau...jast bi tud.
melono sem jedla prej - ko sem film gledala. gledala pa Body of lies - AJ LAJK Leouser posted image
Luna je pač luna... naša dva sta oba čist po luni, tko da sta bila dons mal hecna.

sonček: tole si pa tako pregledno napisala, da bom še jest

user posted image user posted image user posted image

In zakaj se ne učiš? Predvidevam, da je kriva luna user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
6.8.2009 22:36:46   
mimi30
glih danes sem razmišljala, da bo treba počas podn od postjice dol prestavituser posted image ....če maš uno obrobo okoli potem ne dobi tako preprosto nogice med gitre

srečanje...bom mal moje babe v ce vprašala za idejo glede placa....ulla jaz sem že enih 12 let v mbuser posted image , mal še sledim dogajanju v ce, sam tolk pa spet ne....ko smo tam gremo ponavad kr na igrala pri bloku al pa na celjsko kočo

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
6.8.2009 22:37:27   
Zvezdica

no tkole pa meta spi,...ona more obvezno met svojo postlo in 2 dekci, ena gre na obraz al pa tm okol ena pa za pokrit,...

user posted image

sonček: tole si pa tako pregledno napisala, da bom še jest 

Tkole pa naš spiuser posted image user posted image user posted image
Včasih se tok zavije kot kak arafat. me je kr groza, da bi se mu kaj zgodil, pol sem pa skoz na preži.

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
6.8.2009 22:37:33   
Anonimen
pri 4m je mela  61cm, pa 6500user posted image

pri enem letu pa 74cm in 8500user posted image zdej jih ma pa 11user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3719
6.8.2009 22:38:43   
Ploha
jst jo ne morm nikamr dt, ker nimava drugih sob, ampak če bi jo pa mela pa tam do enga leta mislm, da bojo vsi otroci (če bom še kšnga mela) pri nama,...nekateri majo namen svoje otroke dat že pr parih mescih 3, 4), to se mi zdi pa mal prehuda, prvič zato ker do 4 mesca je meta ogromno še pr men spala, je bla le tok mala, pa še dojile sva se, je blo lažje,...zdej pa redko da pr men spi, hoče svojo postlo, tud če vidm da joka, jo morm na mir pustit, ler če ne se še bolj dere, tko da jo dam v postlo pa zaspi,...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
6.8.2009 22:39:07   
kiara24
joj ne morem vrjet....

No evo sedaj sem jaz najdla slikico od naše od morja .... ok gor so še moje grde noge pa špeh, k sm skupaj z njo v bazenčku, pa boste videli mojo pikico nagicouser posted image sam da mi jo prenese.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
6.8.2009 22:39:50   
Ploha

pri enem letu pa 74cm in 8500user posted image zdej jih ma pa 11user posted image

aha, a  maš to kje zapisan, ker jst se že več ne spovnem kok je mela meta pri 4,....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
6.8.2009 22:40:47   
Anonimen
ma jst tud ne vem kdaj ga bom prestavla k uli v sobo...k noben ne spi celo nočuser posted image bomo vidl, pred enim letom pa skor zihr ne...

(odgovor članu kiara24)
  Neposredna povezava do sporočila: 3723
6.8.2009 22:41:17   
Zvezdica

Mi imamo tudi posteljico 120x60.

Saj res kdaj mislite dat bebije v svojo sobo?

delam na tem, pa nam ne uspeva najbolj. Bom počakala, da mu bo zibka res premala, ker je nor na zibko. user posted image
men se zdi da je njemu tavelika posteljica bolj tko za afne guncat.

Zdaj sem naročila babyfon, pa ga potem dam v sobico, seveda k bova oba pripravljena.

i belive i can fly....

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
6.8.2009 22:41:53   
Anonimen

aha, a  maš to kje zapisan, ker jst se že več ne spovnem kok je mela meta pri 4,....

ja, mam napisano, jst se za neota ne spomnem, kolk je mel na zadnji posvetovalnciuser posted image user posted image user posted image kaj šele da bi se za ulo...

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.