|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
6.8.2009 10:32:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3651
   RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del
6.8.2009 10:34:28   
Anonimen
ti obloženi stolčki so za otroka silno udobni, lepo je zleknjen notri, ni mu treba niti ene mišice uporabljat (razn za žvečituser posted image ), medtem ko v lesenem stolu se pač more mal potrudit, da sedi, mojo mjišice mal delat (trebušne, tiste k nosjo hrbtenico itd. ). tko da je pač velika razlika. in od začetka, ko daš otroka v lesen stol, še mal leze dol in sem in tja, pa mu morš kak povšter založit, sam zelo hitro bo pa sedel ko veliki, ko bo naštudiral, medtem ko v onem bo vedno samo zleknjen - kot sem rekla - zamisli si, da ti skoz sediš za mizo v nekem ultra udobnem, mehkem naslonjačuuser posted image

za začetek je tud čist ok iz ikee antilop - za 15€user posted image tam notri tak mali super sedi, pa dobi se taka blazina za napihnt, k mu jo daš okoli - otrok še zmeri more sedet sam, sam okoli bokov ga objame, da nima lufta in ne leze sm pa tja, hrbtenica pa ni podprta, ni zleknjenuser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3652
6.8.2009 10:40:32   
Anonimen
evo, taleuser posted image ga morm iz dil potegnt, bo počasi pa pršu pravuser posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3653
6.8.2009 10:44:06   
Anonimen
Ulla- a ti sediš na čisto lesenem stoluuser posted image . Jaz ne, naš je oblazinjen in mi je ful dobr sovražim stole k so samo leseniuser posted image , je halden, se popaš poleti nanj, je trd....

user posted image ne, mam tapicirangauser posted image ne sedim pa zleknjena v fajn od vseh strani oblazinjenem fotelu, z mal naklona še po možnostiuser posted image in to je to - otroku komot daš povštr al pa blazino pod rito, važn je, da okol trupa ni ves abdekanuser posted image

no nehejmo, jauser posted image

tiste k maste ( boste mele ) kake razvojene težave, vam bojo tko tam povedliuser posted image sam škoda je dat tolk denarja za tak stol, da ti potem rečejo da da ga dej stran, ker škodiš s tem otroku in mu kupi navadnegauser posted image

< Sporočilo je popravil ulla80 -- 6.8.2009 10:49:20 >

(odgovor članu kiara24)
  Neposredna povezava do sporočila: 3654
6.8.2009 12:25:27   
Zvezdica
kok ste tečne s temi stoli, al sm jest, sej ne vem,...grem krompir prebirat,...aja ja jst sm tečna,..čaooooo

tečka... user posted image

Meni se je pa to znamenje pošteno zatrgalo tako da grem danes po napotnico k OZ, da mi ga nekdo pogleda. In kot zakleto je še OZ na dopustu, dežurna pa začne šele popoldne. ah to naše zdravstvo.

joj, jast mam tud eno znamenje k bi ga ,mogla odstranit. Upam, da boš kmal zrihtala.

ti obloženi stolčki so za otroka silno udobni, lepo je zleknjen notri, ni mu treba niti ene mišice uporabljat (razn za žvečit ), medtem ko v lesenem stolu se pač more mal potrudit, da sedi, mojo mjišice mal delat (trebušne, tiste k nosjo hrbtenico itd. ). tko da je pač velika razlika. in od začetka, ko daš otroka v lesen stol, še mal leze dol in sem in tja, pa mu morš kak povšter založit, sam zelo hitro bo pa sedel ko veliki, ko bo naštudiral, medtem ko v onem bo vedno samo zleknjen - kot sem rekla - zamisli si, da ti skoz sediš za mizo v nekem ultra udobnem, mehkem naslonjaču

nope. ni čist res. ker ta stol k ga imamo mi, ni tako zelo oblazinjen kot ti praviš. Na sedečem delu je tanka podlagica vmes, naslonjalo malo debelejše, ampak otrok noter ne sedi k bubreg v loju, če že. Ampak mora lepo sam sedeti. Sicer je pa to vse odločitev starša in njegovega pogleda kaj je za otroka najboljše. naš liam je v tem stolu sedel do enega leta, potem v triprapu in potem na normalnem stolu.

grem kuhat. papa

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
6.8.2009 12:39:30   
Ploha
delam meti južno, spotoma sm se spekla, to je normaln glede na to da sm začetnik v kuhni,...

jst bom vzela antilop, nism čist zihr, za kasnej pa zihr trip trap un na Z, to je to, nobene diskusije, ta mi je všeč, in me baš briga za sve user posted image user posted image user posted image

zvezdica: pa sm res, priznam user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
6.8.2009 12:45:43   
Anonimen
a pol smo vse tečne donsuser posted image

zvezdica sej nobena nau popustila,a neuser posted image user posted image

midva sma bla zun mal, ej!!! kok je fajn k ni tolk vroče in dejansko lohk čez dan greš  ven in dihaš in te ne skrbi, al te bo v naslednjih minutah kap, al boš mogoč pa kuj preživeluser posted image je pa neo čist divji, v vozu tako dela, skoz se na trebuh obrača, pol se pa nazaj zvija, da ven gledauser posted image tko da sm ga obrnla pol, da je mel glavo tam k noge drgač, pa je lepo na trebuhu ležal in špegal ven, kaj se dogajauser posted image k posest ga še ne morem, k je tko čudno narjen voz in ne sedi fajn, oz. kr dol nekam in na stran leze in se zvija, brezveze....
zdej pa spi, sm ga sam položla v postlo in je kr zaspaluser posted image to mi je všečuser posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3657
6.8.2009 12:55:58   
snikolina
za začetek je tud čist ok iz ikee antilop - za 15€user posted image tam notri tak mali super sedi, pa dobi se taka blazina za napihnt, k mu jo daš okoli

Jst mam to čudo, dobila za darilo-kje pa to blazino najdem??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
6.8.2009 13:01:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: snikolina

za začetek je tud čist ok iz ikee antilop - za 15€user posted image tam notri tak mali super sedi, pa dobi se taka blazina za napihnt, k mu jo daš okoli

Jst mam to čudo, dobila za darilo-kje pa to blazino najdem??

hm...na netu sm sam TOLE najdlauser posted image sam obstaja še taka bela, za napihnt, kt jo mam jst...bi blo treba kr gor vprašat, razn če jo niso ukinliuser posted image je pa fajn una, k se napihne in jo lohk bolj al pa manj, odvisno kok je otrok velik in kok placa zasede v stoluuser posted image

(odgovor članu snikolina)
  Neposredna povezava do sporočila: 3659
6.8.2009 13:05:06   
Anonimen
evo, na uk strani sm jo pa našla - KLIK user posted image

najbolš da si kodo artikla prepišeš pa pol gor vprašaš.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3660
6.8.2009 13:23:47   
snikolina
Kulči Ula, hvala. A to sam naročim pa mi pošljejo, čeprou je tak mali znesek? Bogsigavedi kuk je poštninauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
6.8.2009 13:26:34   
Anonimen

Kulči Ula, hvala. A to sam naročim pa mi pošljejo, čeprou je tak mali znesek? Bogsigavedi kuk je poštninauser posted image

ne vem če pošiljajo v slo, pa itak tam piše da ta artikl ni na voljo za online prodajouser posted image po moje najbolš da msi sprintaš celo tole stran, pa un podatke, šifro napišeš, pa če koga poznaš, k bo šou gor, da ti preinese, če sama ne boš nič hodla.

Neposredna povezava do sporočila: 3662
6.8.2009 13:49:34   
Zvezdica
a pol smo vse tečne dons

zvezdica sej nobena nau popustila,a ne

user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
6.8.2009 13:57:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

a pol smo vse tečne dons

zvezdica sej nobena nau popustila,a ne

user posted image

matr boma fajn taščeuser posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3664
6.8.2009 14:03:27   
mimi30
da je kao pred 1,5 letom to navajanje nesmiselno, saj dojenček še nima tega občutkauser posted image

tole je tudi ena stvar o kateri so ponavadi mnenja različna...in mogoč primerna debata za današnji tečni danuser posted image ....mogoč pred 1,5 letom res še nima občutka (kar tudi dvomim glede na to da imamo tud tu en primer, ko se trudijo bit brez že od začetka) je pa vsaj seznanjen s kahlico in jo sprejme kot nekaj samo po sebi umevnega in so potem cirkusi pri 1,5letu manjši....našemu pri 1,5letu ni bilo nič čudnega na kahlici sedet in ga nisem rabla okol lovit, ker on ne bi ....verjetno je pa tudi od karakterja otroka in postopanja staršev odvisno kako se otroci na kahlico odzivajo...ne pričakujem pa, da bo moj otrok pri 6mes opravil vse velike potrebe v kahljico

evo špelo sem nahranla v stolčku PPuser posted image ....prav vesela sem, da sta samo stol in slinček umazanauser posted image , če jo imam v rokah sem namreč tud jaz cela od hrane

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
6.8.2009 14:07:44   
mimi30

snikolina, če neb na morje sililauser posted image , bi lahk šla jutri z mano v ikeo....sam zdaj pa ne vem, če bom šla, ker mojmu ni preveč za it, men pa sami neuser posted image ....če bom pa šla, pa nabavim, če bodo imeli....uf, kolk če-jevuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3666
6.8.2009 14:27:11   
snikolina
Mimi ti si pa danes za hece, ha???user posted image

Ja, se nisi mogla spomnit prejšnji teden al pa ta teden?? Al me pa počakej, da pridem z morčka, pa gremo potem. Da se mal furam z JEEPOM-fensi, hahahaha

Kako sta mala dva? Špelca se samo smejčka, a? Cukerček mali.

Moj lepotec gleda risanko trenutno in neki debatirauser posted image
Jst pa grem sladoled jest, njamiiiii

Dejte ve ženske povedat kaku čmo spelat, da se vse dobimo na en kup, preden vam nekaterim poteče porodniška?  Pa vsaj 1x do novembra, ko še ne bo mrzlo in slabo vreme? Ampak tko, da se dobimo na pol poti. Dejte mal poštuderat!

Aja, NIka-muca je šla k "babici" na počitnice, mi je blo kr hudo. In zdej mi manjka, ni nobenga k bi se mi motal med nogami in me žical za crkljanjeuser posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
6.8.2009 14:50:57   
kiara24
Tečneuser posted image ,drugač je dans polna luna jaz nisem Klara pa je mala tečkica spet in drgne vse kar ji pride pod roke zg. zobe. Zg. ma vse zatečen tako da upam, da bosta kamlu zunaj. Mi še vedno ne pusti pogledat, kaj se dogaja.

Sedaj spi tukaj na kavču. Jaz bom šla pa počas za naju z lubijem kosilo narest pol pa še Klari.

Smo bili v Preddvorju na štnji okrog jezera... pa na kavico smo šli lepo. Je bilo super.

Dajte mi nekja povedat jaz mam ful besovo s to M. Imam jo na vsake tolk časa pol je pa 5 dni, pa dva dni nič pol pa sšet 2 dni pa 4 dni nič pol pa spetuser posted image Haloooooooo. za po*****. A ma še katera tako zmešnjavo?

Neposredna povezava do sporočila: 3668
6.8.2009 14:59:59   
kiara24
http://www.youtube.com/watch?v=XJF7vD9nFrA

In kaj če ti pol tole pogrunta otork in res pade takole, upam, da vam bo delal?

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
6.8.2009 17:19:11   
kiara24
kwa je zdej to a vse ležeteuser posted image

Dajte mi nasvet kako Klari dat riž, ga sploh noče jest se kar davi zraven.
Kako ji uvesti večeje koščke v hrano ker se kar davi, samo da ni zmikasano pri zelenjavi?

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
6.8.2009 17:25:59   
sonček33
kiara ti ne znam pomagat, sem pa jaz že od začetka zgolj z vilico pretlačila zečenjavo, tako da so bili vedno koščki notri in ni teh problemov...

no, tole ti nisem glih pomgala, kajne...

ulla?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
6.8.2009 20:40:54   
mimi30
kiara, Nejc se je tud tak davu samo sam na rižuuser posted image ...sem mu pa ostalo zelenjavo vedno samo z vilco pretlačla in ni bilo problemov....probi tak, da vržeš riž v blender in ga ne zmiksaš čist v gladko maso, zraven pa pretlačiš zelenjavo (bučke naprimer, ko so bolj mehke) kar z vilico in pol to skup zmešaš

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
6.8.2009 20:57:11   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: kiara24

kwa je zdej to a vse ležeteuser posted image

Dajte mi nasvet kako Klari dat riž, ga sploh noče jest se kar davi zraven.
Kako ji uvesti večeje koščke v hrano ker se kar davi, samo da ni zmikasano pri zelenjavi?

verjetno še ni pripravljena. Postopoma ji daj, mixaj dokler bo potrebn, ker dejansko so šele začeli z drugimi okusi, tko da postopoma bi jast rekla.

jast sem mu prej nardila riž brkolijem, cvetačko in korenjem, pa mal petršilja sem dala na koncu, pa zmiksala in je vse pojedel. Sem mislila mu danes sploh ne dat zelenjave, ker se je dopoldne bunil, no prej - popoldne je pa vse pojedel. Ampak mu kar s paličnim zmiksam, ker včasih sam z vilčkami pa potem neki menca pa bi pa ne bi. Tko da počasi ga bom navadla, če ne prej pa kasnejeuser posted image Hočem rečt še to, da ko je zelo lačen mu dam pretlačeno zelenjavo sam z viličkami, pa potem poje.

Al pa tko k je mimi reklauser posted image

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 6.8.2009 20:58:26 >

i belive i can fly....

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
6.8.2009 21:00:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kiara24

http://www.youtube.com/watch?v=XJF7vD9nFrA

In kaj če ti pol tole pogrunta otork in res pade takole, upam, da vam bo delal?

kiara bl kt gledam tole, manj mi je jasnouser posted image ej, direkt sem šla probat, na kak način bi se lohk tkole obrnu, pa ni šans, če se odrine, se stol odpele nazaj, pa tolk je težak in tud težišče je tko, da se ne more obrnituser posted image edin k majo ploščice, pa neki nalepljeno na nogah - da bi tist tolk zabremzalo, k drgač res stol kr smukne nazaj - pa glih o tem sem govorila, da uni k so drugačnih oblik, so nevarni za prevrnt, tale je pa ful stabilen...

ti ji kr ponujaj koščke, sej je mal neprijetno gledat otroka, k se davi, sam to je refleksno, k ni navajeno grlo in pol košček hrane takoj refleks izzove.

neo ma še drug zob zunuser posted image tko da zdej ma spodnji enkici, pa čist je divji in noro grizeuser posted image vse kar mu pride pod uste..prej sem kavč raztegnila, k se tolk rad premetuje po njem, pa ležim tam na strani in mi je čist nogo napaduuser posted image bo treba meso dat zgledauser posted image

sladoled sm pojedlauser posted image pa tunin namaz sm nardila, zdej pa čakam še 10 min da se kruh speče, sm tolk lačna da se mi tema delauser posted image

(odgovor članu kiara24)
  Neposredna povezava do sporočila: 3674
6.8.2009 21:05:40   
Anonimen
Dejte ve ženske povedat kaku čmo spelat, da se vse dobimo na en kup, preden vam nekaterim poteče porodniška? Pa vsaj 1x do novembra, ko še ne bo mrzlo in slabo vreme? Ampak tko, da se dobimo na pol poti. Dejte mal poštuderat!

tole bi blo fajn, jauser posted image
pa celje je glih na sredi nekjeuser posted image zdej bi blo treba še sam primeren plac najdt - da je kafič, pa možnost zun, pa da se da kako dekco pogrnt in mulce gor dat, pa kakšno igralo za bratce in sestriceuser posted image

mimi, ti si celjankauser posted image ideje!

Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.