Zvezdica
|
kok ste tečne s temi stoli, al sm jest, sej ne vem,...grem krompir prebirat,...aja ja jst sm tečna,..čaooooo tečka... Meni se je pa to znamenje pošteno zatrgalo tako da grem danes po napotnico k OZ, da mi ga nekdo pogleda. In kot zakleto je še OZ na dopustu, dežurna pa začne šele popoldne. ah to naše zdravstvo. joj, jast mam tud eno znamenje k bi ga ,mogla odstranit. Upam, da boš kmal zrihtala. ti obloženi stolčki so za otroka silno udobni, lepo je zleknjen notri, ni mu treba niti ene mišice uporabljat (razn za žvečit ), medtem ko v lesenem stolu se pač more mal potrudit, da sedi, mojo mjišice mal delat (trebušne, tiste k nosjo hrbtenico itd. ). tko da je pač velika razlika. in od začetka, ko daš otroka v lesen stol, še mal leze dol in sem in tja, pa mu morš kak povšter založit, sam zelo hitro bo pa sedel ko veliki, ko bo naštudiral, medtem ko v onem bo vedno samo zleknjen - kot sem rekla - zamisli si, da ti skoz sediš za mizo v nekem ultra udobnem, mehkem naslonjaču nope. ni čist res. ker ta stol k ga imamo mi, ni tako zelo oblazinjen kot ti praviš. Na sedečem delu je tanka podlagica vmes, naslonjalo malo debelejše, ampak otrok noter ne sedi k bubreg v loju, če že. Ampak mora lepo sam sedeti. Sicer je pa to vse odločitev starša in njegovega pogleda kaj je za otroka najboljše. naš liam je v tem stolu sedel do enega leta, potem v triprapu in potem na normalnem stolu. grem kuhat. papa