![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 6.8.2009 21:11:05
|
|
|
|
Zvezdica
|
neo ma še drug zob zun tko da zdej ma spodnji enkici, pa čist je divji in noro grize naš je pa od sobote do danes tri dobil. Danes mu je predrla ven še desna enka. sej ni čudn da nč ne spi revežek. no zdaj spi od sedmih. mu grem flaško ponudit, če se morda odloči, da bi kaj jedel aja...je pa danes med hranjenjem jasno rekel MAMI (zna bit da zato, ker sem med hranjenjem šla do pipe vodo zapret, pa vso hrano vzela s seboj , no kokrkoli, je blo tko lepo za slišat )
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 6.8.2009 21:32:27
|
|
|
|
sonček33
|
helov bejbe... kaj zdej a ni fajn vreme zunej...(ja)majka neo in patrik za zob stolov na komentirala, da namo padele v fajt sicer pa vse drži jaz pakiram .... pa vidim, da je isto a greš za 1 teden al pa za par dni... no ja jem melono Lovrenc spi stroja pereta mož je šel po avtodom novega nič luna močno deluje na marsikoga okol mene, tudi Lovrenc jo pomoje mal čuti
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 6.8.2009 21:52:55
|
|
|
|
khurde
|
čer, kako smo? moja spi že ene tri ure sicer se je vmes zbudila in čebljala, zdej pa spet drnjoha kiara, jaz nimam nobenega nasveta glede riža... še nismo tam... v bistvu še nismo nikjer stoli... nimam pojma... sam sem pa že večkrat prebrala, da se eni trip trapi prevrnejo. se mi zdi, da tut na RR, sam nisem zihr jem rdečo peso, pa jo bom šla verjetn zamenjat za sladoled. al pa vsaj jogurt. iščem eno knjigo za faks, pa ne najdem. in zdej ne morm eseja pisat. beda.
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 6.8.2009 21:53:32
|
|
|
|
kiara24
|
čer, Mimi in zvezdica- saj midve jeva gosto hrano že od 4 meseca recimo. Pa ful gosto ji ni blema jest, a pa da so koščki pa kar dela ... gorza saj sploh ne morem oz. ne znam povedat. Dobesedno se davi. Sem dala med riž še bučko in meska pa ni šans.... no pa sem ji danes miksala pa ji tudi ni šlo so še vedno taki koščki notri, razen če bi mogla še dlje časa kuhat ta glup riž. Ulla- nimam pojma kako je to malemu ratalo da se j takole prekucnil to sem dobila na netu . A veš kaj je for k ji dam pa zmiksano hrano pa to ful gosto pa ni blema. Kaj pa če je res še prekmalu samo meni se to čudno zdi k že tolk časa jeva. Zvezdica in Ulla- bravo za zobike. A kar tri je dobil gorza a je to sploh možno . Grem se mal bast z novo Milko. Pa se kasnej oglasim, ker ste vse zginle boh ve kam.... Ha ha mate mir in ste šle
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 6.8.2009 21:53:35
|
|
|
|
Ploha
|
sonček: tole si pa tako pregledno napisala, da bom še jest ja neo in patrik za zobke meta leži v postl in gleda vrtlijka jst visim kle k ena veša učila se nism nč pr ns tud nč novga mimi: kako maš zi đipa če si mela pa zanč enga enoprostorca?? ulla: kua je dej , kako sj kj jst bom pa prou kmal šla po kšno kahlo, da bom meto dajala kakat, ker itak ne morm zgrešit kdaj kaka, tko da ja,...že komi čakam,... kva nej še napišem, da sm zaspana za znort, pa ne vem zakaj, sj smo ja dost spal
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 6.8.2009 21:56:16
|
|
|
|
Ploha
|
no tkole pa meta spi,...ona more obvezno met svojo postlo in 2 dekci, ena gre na obraz al pa tm okol ena pa za pokrit,...
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 6.8.2009 21:58:45
|
|
|
|
khurde
|
dobra je!
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 6.8.2009 21:59:13
|
|
|
|
Ploha
|
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 6.8.2009 22:00:23
|
|
|
|
Anonimen
|
razen če bi mogla še dlje časa kuhat ta glup riž. ma ta riž je smotan, ga lohk še tok kuhaš, k ostanjeo une kuglce kot pri prosu tud, recimo....počak mal, pa spet probi, sej bo bolš, nimaš kej narest...
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 6.8.2009 22:01:48
|
|
|
|
Ploha
|
zdele mam glih volo do limanja slikic, upam, da ne zamerte,... ker jst tk orada slikce gledam, tko da hit pejte limat,...al pa kšno vročo debato načnite,...
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 6.8.2009 22:02:01
|
|
|
|
Anonimen
|
ka je dobra pa kje ti vidiš da je debela čak, grem poiskat debeuga otroka
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 6.8.2009 22:04:04
|
|
|
|
Ploha
|
no dej ula, dej da vidm,...ja ne vem, v živo je velik bolj okrogla, ma po kilah m mislna, da je mal preveč,...
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 6.8.2009 22:04:23
|
|
|
|
khurde
|
prav luštn škratek je! no, kej povejte ... včer ste tok čvekale, dons pa nič... sosedje majo že cel dan eno glupo musko... me drugim tut tist s komarjem, k je enga piču včer (čuki + pika božič) drugač bi se blo pa zanimiv nekje zment, ja sam jaz mam bl redko avto
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 6.8.2009 22:06:33
|
|
|
|
Ploha
|
kr povejte za srečanje, pridem tud do trojan al ne vem kam,...ni panike,...
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 6.8.2009 22:08:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha no dej ula, dej da vidm,...ja ne vem, v živo je velik bolj okrogla, ma po kilah m mislna, da je mal preveč,... jeb.enti, ne najdem grem še iskat
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 6.8.2009 22:08:30
|
|
|
|
khurde
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 6.8.2009 22:10:05
|
|
|
|
khurde
|
tipki "obese baby" v gugl, pa najdeš en kup tut zlo bogih dojenčkov... vidš ulla, veganom se to ne bi verjetn zgodil ti bi pa njim csd na glavo nakopala
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 6.8.2009 22:14:07
|
|
|
|
Anonimen
|
no, tole sm najdla sam je ena k se še bl fajn vidi kok je mela klobasaste noge
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 6.8.2009 22:15:05
|
|
|
|
Ploha
|
ojojojojojo, ta je pa res konkretn,....pa a to res pride od hranjenja al so kšne zdravstvene težave, ker to je res tu mač,... hehe tole od veganov sm pa še jst spremlala,...
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 6.8.2009 22:15:14
|
|
|
|
sonček33
|
ulla meni pa tole niti ni tako pretirano ...luštna pupa
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 6.8.2009 22:15:28
|
|
|
|
Anonimen
|
khurde sej ula ni bla dost za tem mišelinkotom sam pol je pa tak dahauc ratala
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 6.8.2009 22:16:19
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 no, tole sm najdla sam je ena k se še bl fajn vidi kok je mela klobasaste noge ene tko k naša , ko k je tuki stara?
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 6.8.2009 22:17:04
|
|
|
|
ječi12
|
da bojo vaši januarčki in januarčice lepi v nogice si poglejte tele super copatke :) lep večer www.male-nogice.si
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 6.8.2009 22:18:35
|
|
|
|
kiara24
|
joj, kakšna mišelinka je pa to Nehite bejbe naši januarčki so pravi manekni in manikenke tako ali drugče.
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 6.8.2009 22:19:25
|
|
|
|
sonček33
|
ula a ti je ula? a dej ga srat no ...zdej je pa tak drobižek
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiNajlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.