|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del
6.8.2009 22:42:16   
khurde
mimi, sej jaz mam obrobo pr zibki, pol pa nogo nekam v višave vrže, pa jo dol sprav user posted image jaz mam akrobata doma, res user posted image sej bom mogla za postlo pogledat, če so kake trše obrobe

kva ta otrok men zdej dela... ne morš verjet... jo mam v slingu, vozička - razen za spanje podnevi in mogoče pol ure vožnje zvečer - še vedno ne mara. in jo mam tko, da sedi po turško not, pa name naslonjena s hrbtom... in je blo vse ok... do zdaj, k je tok močna, da se ornk lah stegne not in miga. in zdej zmer eno nogo ven potegne, pa palec grize... in tko jo jaz nosim, ona to dela, vsak k nasprot pride, pa ves šokiran to gleda. k v bistvu res čudn zgleda user posted image in pol jo kdo po "rokici" boža, pa ugotovi, da jo v bistvu po nogi user posted image zanč mi je pa itak spet eno novo sceno nardila... jo nosim, ona potegne nogo ven, pa jo drži in se z njo po glav praska user posted image pol si pa mislte, kako naju folk gleda, verjetn naju že vsi poznajo user posted image user posted image user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
6.8.2009 22:43:02   
Zvezdica

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

ma jst tud ne vem kdaj ga bom prestavla k uli v sobo...k noben ne spi celo nočuser posted image bomo vidl, pred enim letom pa skor zihr ne...

Jast pa v spalnico ne morem dat posteljice, tko da ga bo treba navadit. Pa mislim, da ko se bomo tega resno lotili, ne bo hudga.

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
6.8.2009 22:44:55   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: khurde

mimi, sej jaz mam obrobo pr zibki, pol pa nogo nekam v višave vrže, pa jo dol sprav user posted image jaz mam akrobata doma, res user posted image sej bom mogla za postlo pogledat, če so kake trše obrobe

kva ta otrok men zdej dela... ne morš verjet... jo mam v slingu, vozička - razen za spanje podnevi in mogoče pol ure vožnje zvečer - še vedno ne mara. in jo mam tko, da sedi po turško not, pa name naslonjena s hrbtom... in je blo vse ok... do zdaj, k je tok močna, da se ornk lah stegne not in miga. in zdej zmer eno nogo ven potegne, pa palec grize... in tko jo jaz nosim, ona to dela, vsak k nasprot pride, pa ves šokiran to gleda. k v bistvu res čudn zgleda user posted image in pol jo kdo po "rokici" boža, pa ugotovi, da jo v bistvu po nogi user posted image zanč mi je pa itak spet eno novo sceno nardila... jo nosim, ona potegne nogo ven, pa jo drži in se z njo po glav praska user posted image pol si pa mislte, kako naju folk gleda, verjetn naju že vsi poznajo user posted image user posted image user posted image

faca mala user posted image user posted image , pri nasledjem otroku obvezno kupm sling

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
6.8.2009 22:45:14   
Anonimen
Pa mislim, da ko se bomo tega resno lotili, ne bo hudga.

ja itak...navadno starši bl kompliciramo....a jih boš mela skup al vsakega v svoji sobi?

khurde poznanouser posted image jst ga v sling tko zmontiram, da ma noge ven, ker drugač čist znori in tako zdeluje da groza...zanč se mi je skor na glavo vpiknil, ko se je zviral, da bi noge dobiluser posted image tko da mu jih raj na frej pustim, je bolj varnouser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3729
6.8.2009 22:45:14   
khurde
pomoje pr enmu letu nekje jo bova dala v njeno sobo. bomo videl, kokr nam bo pasal. zaenkrat nam je čist luštn tko k je. user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
6.8.2009 22:46:46   
kiara24
Zvezdica- ni bilo presuhouser posted image sem zaradi tega drugi riž dala pa ni šlo. Boom spet kasneje porbala, saj ostalo mi pa vse je samo tega riža ne. Kašico riževo pa.

Ploha- poznam take, k jih tako kmalu dajo. Ja tako se pač nekteri odločijo, da ji dajo tako kamlu v svojo sobico. Jaz tudi računam, da tam okrog enega leta jo prestsavim. Bomo še videli. Sobica je na grobo prištimana. Pobeljena, laminat je notri, radiator tudi. Lučko, pa sobico pa zaveso bomo pa kasneje kupili.

Še zemri nalaga, groza bom prej zaspala kot pa bo ta kaj naredu.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
6.8.2009 22:50:29   
kiara24
evo sedaj pa bo....

tole, kaj pravite je buškica a ne? tako kot mamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
6.8.2009 22:50:59   
Anonimen
Sobica je na grobo prištimana.

naju tud še čaka za urihtat sobica....k sam tam je še kt je prej povsod - po tleh un tapison al kva je, pa tapete, pa neka iverka na stropu, tužno u ****user posted image pa morva zrihtat vse, pa pol pohištvo notr, tud treba kupituser posted image user posted image bo kr podvig...sam to čez kaki dve leti, k bosta lohk že oba v tavelkih postlah, da se to zrihta in mir za vse večne cajteuser posted image

(odgovor članu kiara24)
  Neposredna povezava do sporočila: 3733
6.8.2009 22:51:03   
mimi30
khurde ja ta je pa dobrauser posted image ....mene že čudn gledajo kam sem ji nogice zložla pa čist lepo po turško not sediuser posted image ...ulla a lahk kako fotko prlimaš kak ga to v sling naštimaš, da ma noge zun

nimam pojma kdaj bomo selil v drugo sobo....prvo mormo še v njeno postlo preselituser posted image ....po moje še tud pr enem letu ne

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
6.8.2009 22:53:33   
Anonimen
eh dej, ti pa res nis debelauser posted image tamala pa tud neuser posted image

jst pa sam še ene kavbojke ne morm oblečt user posted image user posted image oz jih lohk, če se fejst potrudimuser posted image sam tolk neestetsko zgleda, da đabe truduser posted image

sam trebuh je še zmeri...khm...user posted image očitno nima namena sam it nazaj, kot sem optimistično upala - sej tud da je zrastu se nism kej ekstra trudlauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3735
6.8.2009 22:54:23   
Anonimen
ulla a lahk kako fotko prlimaš kak ga to v sling naštimaš, da ma noge zun

lohk, sam morm slikat prejuser posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3736
6.8.2009 22:54:41   
mimi30
kiara pa sej nima nikjer ( ne na nogicah ne na rokicah) nekih baročnih obročkov....čist cart je in meta od plohce tud

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
6.8.2009 22:57:07   
mimi30

no pol pa bod tolk dobra, da se odkupiš, ker si nas včeri vse s tistim sladoledom zasvojilauser posted image ....dans sem šla kr v lidl po novo zalogo....sem se nabasala še preden sem na rr pršla...tak, da zdaj me vse tišči in mi je hudo in me nič več ne ganeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
6.8.2009 22:57:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

no pol pa bod tolk dobra, da se odkupiš, ker si nas včeri vse s tistim sladoledom zasvojilauser posted image ....dans sem šla kr v lidl po novo zalogo....sem se nabasala še preden sem na rr pršla...tak, da zdaj me vse tišči in mi je hudo in me nič več ne ganeuser posted image

a lohk jutr, a morm kr? user posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3739
6.8.2009 22:59:15   
sonček33
Ja, dej pls kr, ker mi jutr gremo, pa me tut zanima

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
6.8.2009 23:00:06   
sonček33
joj ula, vidim, da nebo šlo dons

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
6.8.2009 23:00:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Ja, dej pls kr, ker mi jutr gremo, pa me tut zanima

boš pa že prestavla odhod mendauser posted image user posted image user posted image

jst grem spatuser posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 3742
6.8.2009 23:00:51   
mimi30
a lohk jutr, a morm kr? user posted image

a da bi ga kr zbudla pa not naštimalauser posted image ...itak, da lahk jutr....maš cajt grem dopoldan v avstrijo, se je dragi omehčal....upam, da ne bo spet s tajmingom v trgovinah težiluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
6.8.2009 23:01:32   
kiara24
Meni vsi pravijo, da je naša debela ko ne vem kaj.....user posted image Meni je pa čisto fletkana in mislim,da ravno prav.... moj cukerčekuser posted image sorry mal se mi je poslabšalo. Sedaj skupaj spita na kavču za tijemuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Grem spat, ve boste gotovo še dolg debtirale.

Mirno nočko vsem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
6.8.2009 23:02:13   
Zvezdica
Pa mislim, da ko se bomo tega resno lotili, ne bo hudga.

ja itak...navadno starši bl kompliciramo....a jih boš mela skup al vsakega v svoji sobi?

Kr ločeno, ker liam je že velik fant. jah starši smo načeloma problemuser posted image

Zvezdica- ni bilo presuho sem zaradi tega drugi riž dala pa ni šlo. Boom spet kasneje porbala, saj ostalo mi pa vse je samo tega riža ne. Kašico riževo pa

jast kupujem polnozrnati riž od Zlatega polja, sam se kuha 40 min do 1 urouser posted image ali pa basmati tudi zlato polje in tega mali full rad je. Probaj riž zamenjat user posted image

jst pa sam še ene kavbojke ne morm oblečt oz jih lohk, če se fejst potrudim sam tolk neestetsko zgleda, da đabe trud

ah kje, jast pa še 12 - 13 kg dol. pa tud nočjo same nikamor user posted image

kiara, super stauser posted image

SONČEK, kam pa greste, če ni skrivnost?

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
   [Brisano sporočilo]
6.8.2009 23:03:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3746
6.8.2009 23:04:08   
khurde
to pa tut mene zanima. k na konc ma moja tut noga zunaj, itak user posted image ampak po svoji zaslugi in hudih naporih user posted image sem pa tut jaz rekla, da mi bo enkrat sam ven skočila user posted image

ulla, do kdaj približn bi bil ta položaj ok? ker vem, da naj bi od 6. mesca dalje lah že sedel, pa da se jih na boku nosi, sam jaz bi še mal počakala, še kaka dva, tri tedne

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
6.8.2009 23:04:17   
kiara24
mimi- dobr zapravlejuser posted image sam da nauš prevečuser posted image .

Ulla- bravo, saj bo šlo vse na star mesta. Tudi jaz dam hlače vse gor. No kar sem pa pre 5mi leti nosila pa ne.user posted image Bo treba pa še fejst garatuser posted image

Zdej grem pa res spat.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
6.8.2009 23:06:23   
Anonimen
ulla, do kdaj približn bi bil ta položaj ok? ker vem, da naj bi od 6. mesca dalje lah že sedel, pa da se jih na boku nosi, sam jaz bi še mal počakala, še kaka dva, tri tedne

a to v slingu, tko po turško al kaj misliš ? trenutno nisen preveč open-minded, čeprov zehamuser posted image

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 3749
6.8.2009 23:07:46   
Zvezdica

zvezdica, kateri babyfo si kupila? Jaz ga tudi moram nabaviti.

aventov...tale http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=195222

mal je drag ampak moj je vztrajal.

A greva jutri spet na kofico?

i belive i can fly....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.