Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.8.2009 22:29:48
|
|
|
|
khurde
|
mimi, men se ne zdi neka iber akcija, kar se cen tiče... npr. par dni nazaj sem v tušu kupila ajdo, pa dala tam nekje 2,4 evra za kilo, tle je 2,65 evra. laneno seme je cenej v DM-u. kakšno piro bi se verjetno splačal tu kupit, kus kus tudi, za koruzni zdrob pa spet dvomim... je 2,65 evra za kilo. kamut, amarant in kvinoja je pa tut v DM-u podobna cena, če ne celo nižja, bi mogla preverit.
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.8.2009 22:30:58
|
|
|
|
khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 mamo ene čudne sosede user posted image nažigajo tist komad "debela deklca", pa tuljo zraven, par dni nazaj so mel "ti si moj sonček" pa še par takih, zdej pa en star komad, k se ga še iz OŠ spomnim, se mi zdi, da dj quicksilver user posted image dobr, da tamala že spi, da se ji ne bo spridu glasben okus sam res... zdele un komad nažigajo "ecuador", k se pač na vsake kvatre en to zadere
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.8.2009 22:31:27
|
|
|
|
Anonimen
|
ja, men se tud ne zdijo glih akcijske cene sam k je kao bio, mrbit zato? k ne vem kolk drugje pridejo take zadeve, k ne dam glih kej ekstra na te oznake...
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.8.2009 22:31:30
|
|
|
|
mimi30
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 in ja zgubli so ....pa glih zdej, ko so dobri ma daaaaj a veš kok se režim, iz stola bom padla sem se jaz tud ....še to me je hotu prepričat, da je zdaj pravi čas, da si navijaško majco kupi ....mi ni blo čist jasn, a pravi čas glede njegove starosti al kvalitete igranja zdele je pa čist hin ....tolk se je trudi in bil skor 2h prej tam, zdej pa to
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.8.2009 22:32:24
|
|
|
|
Anonimen
|
zdele je pa čist hinuser posted image ....tolk se je trudi in bil skor 2h prej tam, zdej pa touser posted image a je pršu dam pa reku - pa tok dobr smo špilali
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.8.2009 22:32:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: khurde IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 mamo ene čudne sosede user posted image nažigajo tist komad "debela deklca", pa tuljo zraven, par dni nazaj so mel "ti si moj sonček" pa še par takih, zdej pa en star komad, k se ga še iz OŠ spomnim, se mi zdi, da dj quicksilver user posted image dobr, da tamala že spi, da se ji ne bo spridu glasben okus sam res... zdele un komad nažigajo "ecuador", k se pač na vsake kvatre en to zadere ma dej buldožerje kontra
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.8.2009 22:33:04
|
|
|
|
khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 sam sej to majo zdej skoz v ponudbi, a nimajo? pomoje, da ne ....a takšni koruzni zdrobi se veliko dalj kuhajo kot kr instant polenta? se mi zdi, da je stalna ponudba, ker je to njihova znamka. sam očitno majo mal nižje cene. no, vsaj za pirino moko vem, da jo majo skos, pa je tut že tri tedne v "akciji".
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.8.2009 22:34:53
|
|
|
|
mimi30
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 a je pršu dam pa reku - pa tok dobr smo špilali ne kak sem lačn in noge me bolijo .....od razočaranja je šel prej domov, niti na pijačo več ni mogu
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.8.2009 22:35:42
|
|
|
|
Jancci
|
Ej Mimi ni mi take panike veš! Sej je ena prej rekla - sonček se mi zdi.. da ko se gre za otroka odločitev ni tok težka. Zdej spet spi. Bomo vidli kaj še bo.. Mene tud tele kahlice in navajanje mal zanimajo!!! Kera kahlica je uporabna in kako se to zdaj izvaja, ker še ne sedi sama. A jo pol mal držiš a kako?
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.8.2009 22:35:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 a je pršu dam pa reku - pa tok dobr smo špilali ne kak sem lačn in noge me bolijo .....od razočaranja je šel prej domov, niti na pijačo več ni mogu aha, k tko moj reče - k na kavču sedi pa formulo gleda, pol pa k je konc reče - ma dobr smo vozli
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.8.2009 22:36:09
|
|
|
|
mimi30
|
hvala za odgovore pol ni panike, da bi mogla že zjutri tja letet, da ne bo zmanjkalo
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.8.2009 22:37:31
|
|
|
|
mimi30
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 aha, k tko moj reče - k na kavču sedi pa formulo gleda, pol pa k je konc reče - ma dobr smo vozli po kavču s pirom
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.8.2009 22:38:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 aha, k tko moj reče - k na kavču sedi pa formulo gleda, pol pa k je konc reče - ma dobr smo vozli po kavču s pirom in pol se skrega skor z mano, k ga prcam da pa glih on je tolk vozu sam jst ne razumem, k sem skregana s svojm športnim duhom
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.8.2009 22:40:44
|
|
|
|
snikolina
|
Madona, danes ste pa čist naspiderane-ne folgam brat še manj pa pisat. Grem kr pred tv, vas bom jutri brala. Uživajte, pa hmal v pojstlo Aja, MIMIN avto je pa čist zares svetovno hud-sam je Špela še lepša.pa fajn, da je Nejc OK. Nočko
< Sporočilo je popravil snikolina -- 5.8.2009 22:41:56 >
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.8.2009 22:40:56
|
|
|
|
kiara24
|
čer, joj kolk ste naklofale.... groza res velik. Jancci- joj boga mala. Itak vasih te noben ne posluša, groza dober da mene moji starši poslušajo in upoaštevajo. Naša pupika pa zaspi pri moji mamici. No zvečer je bolj kriza drugače pa ni. Uživajte na morju . Sva šal z mojim gledat za stolček za hranjenje... pa ne vem ga nisem vzela, moram še malo pofirbcat. Kako in kaj? Prodajalka mi je hotla že kar guga uturit lesenega halooo. Klara pa že spi od 21tih. Danes malo kasneje ker sva tudi tako pozno domov prišli. Ja pa še to čez en teden dobim nov pomivalni stroj . Danes sva ga naročila. Upam, da ne boste imele težav ponoči. Mirno nočko.
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.8.2009 22:41:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Prodajalka mi je hotla že kar guga uturit lesenegauser posted image halooo. sej tist je tabolš
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.8.2009 22:45:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.8.2009 22:45:58
|
|
|
|
Anonimen
|
jst grem leč bohveka si bojo otroc dons namislili ob 4ih zjutri grem podkožno razmislit, kak jim bom vrnla
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.8.2009 22:46:13
|
|
|
|
sonček33
|
kiara menda je ta lesen dober, vsajtko pravjo
|
|
[Brisano sporočilo] 5.8.2009 22:47:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.8.2009 22:48:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 kiara menda je ta lesen dober, vsajtko pravjo jp....sam more ta bit, v onliki črke z, uni drugačni so nevarni, k se od mize odrine in se prevrne.
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.8.2009 22:49:10
|
|
|
|
mimi30
|
Mene tud tele kahlice in navajanje mal zanimajo!!! Kera kahlica je uporabna in kako se to zdaj izvaja, ker še ne sedi sama. A jo pol mal držiš a kako? sorry, skor sem spregledala....ja, zdajle sem šla pogledat in našla, da je naša firme Rotho in tud njihov nastavek za wc je vredu, ker je spredaj višji....sam za punčke verjetn ni take panike ....ja, jaz jo držim pod rokicami oz. pod pazduhami
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.8.2009 22:52:02
|
|
|
|
mimi30
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 Prodajalka mi je hotla že kar guga uturit lesenegauser posted image halooo. sej tist je tabolš ma naš nejc ima probleme v njem, ker je tisto varovalo ravno v višini roba naše mize in ga ne moremo bližje k mizi postavit
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 5.8.2009 23:00:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 Prodajalka mi je hotla že kar guga uturit lesenegauser posted image halooo. sej tist je tabolš ma naš nejc ima probleme v njem, ker je tisto varovalo ravno v višini roba naše mize in ga ne moremo bližje k mizi postavit probi to varovalo okol obrnt, tko čist (tist del k je zdej v desni luknji, da bo v levi in kontra - ma to ti zdej tko razlagam, k da si blont ), pri nas je isto, če je narobe varovalo not, ne gre pod mizo, če ga pa okol obrnem, gre pa taman
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.