|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del
5.8.2009 22:29:48   
khurde
mimi, men se ne zdi neka iber akcija, kar se cen tiče... npr. par dni nazaj sem v tušu kupila ajdo, pa dala tam nekje 2,4 evra za kilo, tle je 2,65 evra. laneno seme je cenej v DM-u. kakšno piro bi se verjetno splačal tu kupit, kus kus tudi, za koruzni zdrob pa spet dvomim... je 2,65 evra za kilo. kamut, amarant in kvinoja je pa tut v DM-u podobna cena, če ne celo nižja, bi mogla preverit.

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
5.8.2009 22:30:58   
khurde

IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

mamo ene čudne sosede user posted image nažigajo tist komad "debela deklca", pa tuljo zraven, par dni nazaj so mel "ti si moj sonček" pa še par takih, zdej pa en star komad, k se ga še iz OŠ spomnim, se mi zdi, da dj quicksilver user posted image

dobr, da tamala že spi, da se ji ne bo spridu glasben okususer posted image

user posted image user posted image user posted image sam res...

zdele un komad nažigajo "ecuador", k se pač na vsake kvatre en to zadere user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
5.8.2009 22:31:27   
Anonimen
ja, men se tud ne zdijo glih akcijske ceneuser posted image sam k je kao bio, mrbit zato? k ne vem kolk drugje pridejo take zadeve, k ne dam glih kej ekstra na te oznake...

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 3603
5.8.2009 22:31:30   
mimi30
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

in ja zgubli so ....pa glih zdej, ko so dobri

ma daaaaj user posted image user posted image user posted image user posted image   a veš kok se  režim, iz stola bom padlauser posted image user posted image user posted image

sem se jaz tuduser posted image ....še to me je hotu prepričat, da je zdaj pravi čas, da si navijaško majco kupiuser posted image user posted image ....mi ni blo čist jasn, a pravi čas glede njegove starostiuser posted image user posted image al kvalitete igranja

zdele je pa čist hinuser posted image ....tolk se je trudi in bil skor 2h prej tam, zdej pa touser posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
5.8.2009 22:32:24   
Anonimen
zdele je pa čist hinuser posted image ....tolk se je trudi in bil skor 2h prej tam, zdej pa touser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image a je pršu dam pa reku - pa tok dobr smo špilaliuser posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3605
5.8.2009 22:32:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: khurde

mamo ene čudne sosede user posted image nažigajo tist komad "debela deklca", pa tuljo zraven, par dni nazaj so mel "ti si moj sonček" pa še par takih, zdej pa en star komad, k se ga še iz OŠ spomnim, se mi zdi, da dj quicksilver user posted image

dobr, da tamala že spi, da se ji ne bo spridu glasben okususer posted image

user posted image user posted image user posted image sam res...

zdele un komad nažigajo "ecuador", k se pač na vsake kvatre en to zadere user posted image

ma dej buldožerje kontrauser posted image

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 3606
5.8.2009 22:33:04   
khurde

sam sej to majo zdej skoz v ponudbi, a nimajo?

pomoje, da neuser posted image ....a takšni koruzni zdrobi se veliko dalj kuhajo kot kr instant polenta?

se mi zdi, da je stalna ponudba, ker je to njihova znamka. sam očitno majo mal nižje cene. no, vsaj za pirino moko vem, da jo majo skos, pa je tut že tri tedne v "akciji".

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
5.8.2009 22:34:53   
mimi30

user posted image user posted image user posted image user posted image a je pršu dam pa reku - pa tok dobr smo špilaliuser posted image

ne kak sem lačn in noge me bolijouser posted image .....od razočaranja je šel prej domov, niti na pijačo več ni moguuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
5.8.2009 22:35:42   
Jancci
Ej Mimi ni mi take panike veš! Sej je ena prej rekla - sonček se mi zdi.. da ko se gre za otroka odločitev ni tok težka. Zdej spet spi. Bomo vidli kaj še bo..

Mene tud tele kahlice in navajanje mal zanimajo!!! Kera kahlica je uporabna in kako se to zdaj izvaja, ker še ne sedi sama. A jo pol mal držiš a kako?

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
5.8.2009 22:35:54   
Anonimen

ne kak sem lačn in noge me bolijouser posted image .....od razočaranja je šel prej domov, niti na pijačo več ni moguuser posted image

aha, k tko moj reče - k na kavču sedi pa formulo gleda, pol pa k je konc reče - ma dobr smo vozliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3610
5.8.2009 22:36:09   
mimi30
hvala za odgovore pol ni panike, da bi mogla že zjutri tja letet, da ne bo zmanjkalouser posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
5.8.2009 22:37:31   
mimi30

aha, k tko moj reče - k na kavču sedi pa formulo gleda, pol pa k je konc reče - ma dobr smo vozliuser posted image user posted image user posted image

po kavču s pirom user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
5.8.2009 22:38:43   
Anonimen

po kavču s pirom user posted image user posted image user posted image

in pol se skrega skor z mano, k ga prcam da pa glih on je tolk vozuuser posted image sam jst ne razumem, k sem skregana s svojm športnim duhomuser posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3613
5.8.2009 22:40:44   
snikolina
Madona, danes ste pa čist naspiderane-ne folgam brat še manj pa pisat. Grem kr pred tv, vas bom jutri brala.user posted image Uživajte, pa hmal v pojstlouser posted image

Aja, MIMIN avto je pa čist zares svetovno hud-sam je Špela še lepša.pa fajn, da je Nejc OK.

Nočko

< Sporočilo je popravil snikolina -- 5.8.2009 22:41:56 >

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
5.8.2009 22:40:56   
kiara24
čer,

joj kolk ste naklofale.... groza res velik.

Jancci- joj boga mala. Itak vasih te noben ne posluša, groza dober da mene moji starši poslušajo in upoaštevajo. Naša pupika pa zaspi pri moji mamici. No zvečer je bolj kriza drugače pa ni. Uživajte na morjuuser posted image .

Sva šal z mojim gledat za stolček za hranjenje... pa ne vem ga nisem vzela, moram še malo pofirbcat. Kako in kaj? Prodajalka mi je hotla že kar guga uturit lesenegauser posted image halooo.

Klara pa že spi od 21tih. Danes malo kasneje ker sva tudi tako pozno domov prišli.

Ja pa še to čez en teden dobim nov pomivalni strojuser posted image . Danes sva ga naročila.

Upam, da ne boste imele težav ponoči.

Mirno nočko.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
5.8.2009 22:41:58   
Anonimen
Prodajalka mi je hotla že kar guga uturit lesenegauser posted image halooo.

sej tist je tabolšuser posted image

(odgovor članu kiara24)
  Neposredna povezava do sporočila: 3616
   [Brisano sporočilo]
5.8.2009 22:45:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3617
5.8.2009 22:45:58   
Anonimen
jst grem lečuser posted image bohveka si bojo otroc dons namislili ob 4ih zjutriuser posted image
grem podkožno razmislit, kak jim bom vrnlauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3618
5.8.2009 22:46:13   
sonček33
kiara menda je ta lesen dober, vsajtko pravjo

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
   [Brisano sporočilo]
5.8.2009 22:47:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kiara24)
  Neposredna povezava do sporočila: 3620
5.8.2009 22:48:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

kiara menda je ta lesen dober, vsajtko pravjo

jp....sam more ta bit, v onliki črke z, uni drugačni so nevarni, k se od mize odrine in se prevrne.

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 3621
5.8.2009 22:49:10   
mimi30
Mene tud tele kahlice in navajanje mal zanimajo!!! Kera kahlica je uporabna in kako se to zdaj izvaja, ker še ne sedi sama. A jo pol mal držiš a kako?

sorry, skor sem spregledala....ja, zdajle sem šla pogledat in našla, da je naša firme Rotho in tud njihov nastavek za wc je vredu, ker je spredaj višji....sam za punčke verjetn ni take panikeuser posted image ....ja, jaz jo držim pod rokicami oz. pod pazduhami

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
5.8.2009 22:52:02   
mimi30

ma naš nejc ima probleme v njem, ker je tisto varovalo ravno v višini roba naše mize in ga ne moremo bližje k mizi postavit

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
5.8.2009 22:54:44   
Anonimen
TALE  recimo je ok, TOLE, TOLE, pa KEJ TAKEGA  so pa ful nevarni za obrnt se.

matr, mi je vse v en link napopalo, ma se morm res spat spravituser posted image

taka oblika pač - KLIK

< Sporočilo je popravil ulla80 -- 5.8.2009 22:56:02 >

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3624
5.8.2009 23:00:37   
Anonimen

ma naš nejc ima probleme v njem, ker je tisto varovalo ravno v višini roba naše mize in ga ne moremo bližje k mizi postavit

probi to varovalo okol obrnt, tko čist (tist del k je zdej v desni luknji, da bo v levi in kontra - ma to ti zdej tko razlagam, k da si blontuser posted image ), pri nas je isto, če je narobe varovalo not, ne gre pod mizo, če ga pa okol obrnem, gre pa tamanuser posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.