Zvezdica
|
joj dons ste čist nore...kolk čvekanja, IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 U2 ja ..jaz sem se odločila, da ne grem...bi rada šla zelo, a sem zdaj ugotovila, da Lovra nočem nikjer pustit ..in ker naj bi šla z org. prevozom se gre že ob 11.30 dopoldne..pride pa drug dan proti jutru ...Ne morem. Res. SEm mislila, da bo lažje tkole, takrat ko sem karte naročila, zdej pa mi je težko kt sto hudičov. Moj gre z enim frendom. isto sem mislila takrat, ko sem jih kupovala....zdaj gre pa kolegica z eno drugo je že urejeno Ne grem. Težko sem se odločila, ker sem si tega koncerta ful želela..ampak vem, da bom nervozna ves čas in da nam nič imela od tega...No pa sej sem že enkrat pisala o tem. ma zdej sem pa še prebrala, da je ob 19h prva predskupina in ob 20h druga, oni začnejo čez 21h....tako da tudi če bi se moj tja peljal mala ne bi toliko časa zdržala brez ....se tudi hrani oz. crklja ponoči čist neorganizirano... podpišem otak, da bo ponovitev za nas ja...men je tud groza za cel dan it, pa tamalmu itak ne bi blo nč hudga, sam jast bi pa tak safr zganjala da je pol bolj da ne grem Moji mami sem naročila, da ji da mlečni riž in jo uspava in pol gor prnese. No itak me je spet napol poslušala oz. zdej po njenem "se nisva razumeli" in ji je dala riž in pol jo je napol budno mimo mene nesla in govorila "mami ni, mami ni" in pol jo je nazaj dol nesla in jo dala v žakel, da je čist zakuhala in tamala je bla skos bolj razpiz... in pol ko ji je pa še flašo turila se ji je pa zmešal, ker flaše vidt ne more. jast sem pa mislila da ti to tašča dela, če je pa mati pa tolk huj. pa kaj jim je? A je to kak nova oblika gripe, k razsaja? Ja, mu je lepo vročina padla in jo je imel pred spanjem samo 37,5....tistle opoldne z 39,6 je bla pa kr kriza....sta se z atijem lepo igrala mal počivala in je bil kr hitr boljši super za nejca. naj bo jutri k rožca. ma vse sm jst zasrala dons s tem sladoledom JAP! Kriva si...še jast jem sladoled, pa sem si rekla da bom mal pazla spet, je treba še dobrih 10 kg zgubit. Bemti no imam pa prijateljico, ki ima velike težave s sinekom, ki je star že skor 4leta in nikakor noče kakat na wc....samo v plenico...na kahlico so ga začeli dajat po letu in pol....zdaj pa mogoč ma to kakšne veze al pa tudi ne.... liam je imel tud težave ampak jast sem prepričana da zarad vrtca, ker so imeli eno pijanko tam na ledini...dizaster res. Ma sploh se nočem spominjat ker bi jo najraj trikrat na gobec...res. K tazga terorista pa še ne. Še dobr da nismo več tam v vrtcu. pol doma me pa tko objame okol vratu in pravi ti ti moja mamica tak cukr je... jap, to je plačilo za ves trud. In ni boljšga kot to. Cukri mali. mamo ene čudne sosede nažigajo tist komad "debela deklca", pa tuljo zraven, par dni nazaj so mel "ti si moj sonček" pa še par takih, zdej pa en star komad, k se ga še iz OŠ spomnim, se mi zdi, da dj quicksilver jutri bo pa na sporedu...Dobra mrha...jast grem kr nazaj sedet...mogoče jo bom vidu spet.... aha, k tko moj reče - k na kavču sedi pa formulo gleda, pol pa k je konc reče - ma dobr smo vozli ja te so neprecenjive. Sva šal z mojim gledat za stolček za hranjenje... pa ne vem ga nisem vzela, moram še malo pofirbcat. Kako in kaj? Prodajalka mi je hotla že kar guga uturit lesenega halooo. kiara, mi imamo peg perego prima pappa...ZAKON. prvič smo ga imeli in tud zdaj smo se odločili zanj. No zđdaj je malo diferente . Je veliko nastavljivih višin...ma super je. barba...ti si pa čist mrknla.sem misla da se spet kje potepate.