|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del
5.8.2009 23:01:54   
sonček33
ma dej ulla nehej no ....

a misliš, da imaš ti zmeri odg na vse???

halo?????

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
5.8.2009 23:03:13   
sonček33
Ploha kako učenje?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
5.8.2009 23:03:42   
Anonimen
user posted image

user posted image user posted image user posted image

sej grem spat, me jekr pošrek neslo okol ovinka, k sem šla v kuhno pit vodouser posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 3628
5.8.2009 23:05:00   
barba
Joj babe tok klofate, da ne morem sledit. Prejšna noč je bla ful katastrofalna in sm se lih do 12h skup sestavla. Jancci oprost, sam res nism prej smsja vidla. Popoldne sva s sodelavko mal poklepetale, Meta je z atijem nekam šla, no zvečer nas je pa soseda ful presenetla. Njihova najmlajša gre jeseni v 4. razred in ima ful rada knjige. So pa pospravljal in delal prostor za nove, tko da je Meti prinesla ful velik knjig in dvdjev, ki jih ne rabi več.

IZVIRNO SPOROČILO: khurde
.. če mam slab filing glede nečesa, tistga ne nardim. na koncertu bi se zihr slabš počutila brez lovra, kot se boš z njim, ampak brez koncerta. jaz pravim, da me ta materinski nagon al karkol včas čist nepripravljeno ujame. user posted image

jst vam iz izkušen povem, da poslušte sebe pa bo najboljš ... tole se liš kt da bi bla najman 80 let stara user posted image user posted image user posted image user posted image Sam res, jst sm šla na poroko od prjatlca k je bla Meta stara 1 mesec. Meto sva pustila pri mojih, k je bla poroka 5 min vožnje. Jst se sploh nism mogla sprostit, slabo mi je blo in ful me je bolela glava. Z Meto je blo itak vse vredu, sam jst sm bla čist z******.

Jancci - moj mož gre tud na U2user posted image

kahlica - jst sm Meto začela dajat pr 8 mesecih na kahlo k je že dobr sama sedela in ni blo nikol problema, tud pol ne k je začela na wc in z odvajanjem od plenice. Tine še ne sedi tko da ga na kahlo še nisem nč dajala.

đipu se reče pr nas "krava od avtomobila" user posted image user posted image user posted image user posted image

tele trgovinske akcije mate pa ful naštudirane ... jst pojma nimamuser posted image

ajd ... dost je

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
5.8.2009 23:12:44   
Zvezdica
joj dons ste čist nore...kolk čvekanja, user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

U2 ja ..jaz sem se odločila, da ne grem...bi rada šla zelo, a sem zdaj ugotovila, da Lovra nočem nikjer pustit ..in ker naj bi šla z org. prevozom se gre že ob 11.30 dopoldne..pride pa drug dan proti jutru ...Ne morem. Res. SEm mislila, da bo lažje tkole, takrat ko sem karte naročila, zdej pa mi je težko kt sto hudičov. Moj gre z enim frendom.
isto sem mislila takrat, ko sem jih kupovala....zdaj gre pa kolegica z eno drugo je že urejeno

Ne grem. Težko sem se odločila, ker sem si tega koncerta ful želela..ampak vem, da bom nervozna ves čas in da nam nič imela od tega...No pa sej sem že enkrat pisala o tem.
ma zdej sem pa še prebrala, da je ob 19h prva predskupina in ob 20h druga, oni začnejo čez 21h....tako da tudi če bi se moj tja peljal mala ne bi toliko časa zdržala brez ....se tudi hrani oz. crklja ponoči čist neorganizirano...

podpišem

user posted image otak, da bo ponovitev za nas user posted image

ja...men je tud groza za cel dan it, pa tamalmu itak ne bi blo nč hudga, sam jast bi pa tak safr zganjala da je pol bolj da ne gremuser posted image

Moji mami sem naročila, da ji da mlečni riž in jo uspava in pol gor prnese. No itak me je spet napol poslušala oz. zdej po njenem "se nisva razumeli" in ji je dala riž in pol jo je napol budno mimo mene nesla in govorila "mami ni, mami ni" in pol jo je nazaj dol nesla in jo dala v žakel, da je čist zakuhala in tamala je bla skos bolj razpiz... in pol ko ji je pa še flašo turila se ji je pa zmešal, ker flaše vidt ne more.

jast sem pa mislila da ti to tašča dela, če je pa mati pa tolk huj. pa kaj jim je? A je to kak nova oblika gripe, k razsaja? user posted image

Ja, mu je lepo vročina padla in jo je imel pred spanjem samo 37,5....tistle opoldne z 39,6 je bla pa kr kriza....sta se z atijem lepo igrala mal počivala in je bil kr hitr boljši

super za nejca. naj bo jutri k rožca.

ma vse sm jst zasrala dons s tem sladoledom

JAP! Kriva si...še jast jem sladoled, pa sem si rekla da bom mal pazla spet, je treba še dobrih 10 kg zgubit. Bemti no user posted image

imam pa prijateljico, ki ima velike težave s sinekom, ki je star že skor 4leta in nikakor noče kakat na wc....samo v plenico...na kahlico so ga začeli dajat po letu in pol....zdaj pa mogoč ma to kakšne veze al pa tudi ne....

liam je imel tud težave ampak jast sem prepričana da zarad vrtca, ker so imeli eno pijanko tam na ledini...dizaster res. Ma sploh se nočem spominjat ker bi jo najraj trikrat na gobec...res. K tazga terorista pa še ne. Še dobr da nismo več tam v vrtcu.

pol doma me pa tko objame okol vratu in pravi ti ti moja mamica tak cukr je...

jap, to je plačilo za ves trud. In ni boljšga kot to. Cukri mali.

mamo ene čudne sosede nažigajo tist komad "debela deklca", pa tuljo zraven, par dni nazaj so mel "ti si moj sonček" pa še par takih, zdej pa en star komad, k se ga še iz OŠ spomnim, se mi zdi, da dj quicksilver

jutri bo pa na sporedu...Dobra mrha...jast grem kr nazaj sedet...mogoče jo bom vidu spet.... user posted image user posted image user posted image

aha, k tko moj reče - k na kavču sedi pa formulo gleda, pol pa k je konc reče - ma dobr smo vozli

ja te so neprecenjive.user posted image user posted image user posted image

Sva šal z mojim gledat za stolček za hranjenje... pa ne vem ga nisem vzela, moram še malo pofirbcat. Kako in kaj? Prodajalka mi je hotla že kar guga uturit lesenega halooo.

kiara, mi imamo peg perego prima pappa...ZAKON. prvič smo ga imeli in tud zdaj smo se odločili zanj. No zđdaj je malo diferenteuser posted image . Je veliko nastavljivih višin...ma super je.

barba...ti si pa čist mrknla.sem misla da se spet kje potepate.

i belive i can fly....

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
5.8.2009 23:12:49   
mimi30
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

user posted image

user posted image user posted image user posted image

sej grem spat, me jekr pošrek neslo okol ovinka, k sem šla v kuhno pit vodouser posted image

sem mislila, da varovalo pogledatuser posted image user posted image user posted image .....hvala za nasvet sem šla kr probat pa še vedno ne gre spoduser posted image ....naša miza je zgleda neke čudne višineuser posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
5.8.2009 23:18:04   
petra88
babe pejte spat, kr bo ponoč žurka user posted image user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
5.8.2009 23:37:08   
Jancci
No, jest sem skup spravla kar rabim za 2 dni. Grem v Portorož k sošolki .. bivši. Sam si nisem uspela pobarvat sivih laskov, k sem mela tok komedij s tamalo. Kako jo bom od joške navadla mi ni jasno??? Sej za en koncert ni panike, kaj pa pol ko bom mogla v službo????

Barba ni panike, pa drugič!

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
6.8.2009 4:48:11   
Zvezdica
Spet katastrofa. Vsak dan je slabš. Kruli itak od enoh pa vmes mal zaspi.... sploh ne vem kaj mu je.
In ot pravim vsak dan slabš. in ne vem kaj nardot...se mi mal mša.

Ok,pojamrala sem, zdaj pa grem. Upam, da je zaspal, ker ni nič slišat. Nočka

i belive i can fly....

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
6.8.2009 6:56:46   
Zvezdica
sem že prej vse v pol snu napisala, Prišel je zobek leva enka. zdaj je čist zunaj, torej imamo 4, dve enki spodaj, desno dvojko zgoraj in levo enko zgoraj. user posted image Zdaj pa preguramo še tole enko, pol pa bomo verjetno spet spali. Največji fak je da sem se navadla spat čez noč, ker je že prespal noč. Zdaj pa takle. Ampak tko je.

Grem kavico nardit. bi še katera? za vsako po njenih željah ena skodelica user posted image

lep dan!

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
6.8.2009 7:05:43   
Anonimen
jutrouser posted image

user posted image

grem ulo v vrtec spravt, pa pridem pol s kahlo kave semuser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3636
6.8.2009 7:22:18   
krtekxx
Prebrala sem zadnji 2 strani - kar ste načvekale od 22h naprej. Jaz sem toooolkkkkk ZASPANA. Spet ni in ni hotla spat ponoči, oz. je spala tako, da se je zbudila od 10h, potem pa je 5 min. spala, pa spet 10 ne in tako ene 3 ure - kljub temu, da sem jo dala k sebi. Od 1h do 4h je spala, potem pa spet ne oz. po nekaj minut. Jaz sem že prav čudno razpoložena, kar mal zadirčna zaradi tega nočnega ritma.
Stolček: če bi jaz morala kupit, potem bi kupila kar ta lesenega TRIP-TRAP. Za fanta smo jih kupili kar v eni trgovini v Guncljah, kjer stanejo cca.40 EUR - so uni na Z.
Hranjenje: jaz jo kdaj pa kdaj dam v stolček, večinokrat pa jo hranim tako, da je kar v mojem naročju.
Kahlica: tudi razmišljam, da bi jo kupila. Čeprav sem (ne vem točno v kateri knjigi) brala, da je kao pred 1,5 letom to navajanje nesmiselno, saj dojenček še nima tega občutkauser posted image . Ma jaz bi probala, ker je moja mama pri meni tudi zelo hitro s tem zrihtala in menda so včasih, ko še ni bilo plenic za enkratno uporabo, otroci bili veliko prej nepolulani in nepokakani.
Ponoči se mi je sanjalo, da so ji prišle ven enke spodaj in zgoraj. Grem pogledat, če smo kaj bližje temu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
6.8.2009 7:32:30   
snikolina
Dobro jutro.

Mi smo tut mel žur od 2.20 do 3.30 zjutrej, on bi se takrat na muč guncal pa povštre natepaval, zraven pa še na ves glas cvilil, pa neki sam s sabo čebljal-to ne moreš verjet!
Pridne ste ble včerej, sem zdej kr en cajt brala.
Grem na zajtrk, dans pride od mojga sestra po mačko, jo pelje k njuni mami na počitnice, dokler bomo mi na morčku. Še malo pa gremo, perem in pakiram danes. user posted image

A nektarina se sme dat za probat? Pa kaj ste že za lubenico rekle? Jst mam spomin adijo, od nosečnosti naprej in očitno mi bo tak (razpadojč) tudi ostaluser posted image

Aja, a vam lasje še izpadajo in kuk cajta to traja, k men gre to zdej že pošteno na jetra, počasi bom postala plešastauser posted image

Pa to s kahlico-dobre ste, jst nimam pojma kdaj Anže lula, včasih pogruntam kdaj kaka, ampak zelo redko. Good for meuser posted image

< Sporočilo je popravil snikolina -- 6.8.2009 7:33:49 >

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
6.8.2009 7:36:38   
Zvezdica
A nektarina se sme dat za probat? Pa kaj ste že za lubenico rekle? Jst mam spomin adijo, od nosečnosti naprej in očitno mi bo tak (razpadojč) tudi ostal

Aja, a vamlasje še izpadajo in kuk cajta to traja, k men gre to zdej že pošteno na jetra, počasi bom postala plešasta

nektarino jemo, vse ok. Lubenico tud..no parkrat jo je, zdaj mu bolj sedejo slive.

Lasje - spet še en dizaster. Pol manj las mam. Ne vem kaj bom. Verjetno se bom spet čist na kratko postrigla.

i belive i can fly....

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
6.8.2009 7:38:11   
Zvezdica
Prebrala sem zadnji 2 strani - kar ste načvekale od 22h naprej. Jaz sem toooolkkkkk ZASPANA. Spet ni in ni hotla spat ponoči, oz. je spala tako, da se je zbudila od 10h, potem pa je 5 min. spala, pa spet 10 ne in tako ene 3 ure - kljub temu, da sem jo dala k sebi. Od 1h do 4h je spala, potem pa spet ne oz. po nekaj minut. Jaz sem že prav čudno razpoložena, kar mal zadirčna zaradi tega nočnega ritma

te čist razumem. jast sem tečna že nekaj dniuser posted image . probam vmes še kako minuto zaležt, sam kaj k mam liama doma in je težko.Časa zmanjka.

tako grem, ker že tuli in hoče jest!

i belive i can fly....

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
6.8.2009 7:45:34   
Anonimen
mah, jst grem kr spat nazajuser posted image sm sicer hotla tamalga mal na luft vlečt, sam sej bo še jutr tud luftuser posted image jst pa nism ziher da bom, če se vsaj mal ne naspimuser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3641
6.8.2009 8:42:48   
kiara24
jutro,

Ulla- a ni mal prekmal za v gunga (trip trap)?
Meni je všeč tole?
http://www.chicco.si/ProductDetails/254/pgoid/645021a6-5411-4be8-b4f0-0259aa1b3863/lang/Croatian/Stolcek-za-hranjenje-Polly-Magic.wshtml

Zvezdica- boga si. Pri nas je to čez dan. ponoči na srečo za enkrat še spi. Je pa sedajle čist aut pa boh ne daj zaspat ker bo sigurno kaj zamudila.user posted image

Joj kar na kahlcio že....

Grem se pol oglasim ker se dereuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
6.8.2009 9:13:54   
Zvezdica
Ulla- a ni mal prekmal za v gunga (trip trap)?
Meni je všeč tole?
http://www.chicco.si/ProductDetails/254/pgoid/645021a6-5411-4be8-b4f0-0259aa1b3863/lang/Croatian/Stolcek-za-hranjenje-Polly-Magic.wshtml

men se tud zdi da je prekmal za trip trapa. Luštkan stolček je tale, ki si ga izbrala. no mi imamo takega, čist enakega user posted image http://soncek.si/si/peg-perego-prima-pappa-diner-orso-verde-kolekcija-2009-i4105.shtml

i belive i can fly....

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
6.8.2009 9:14:29   
Zvezdica
Drgač me ta tale RR skoz ven meče danes. čuti da sem tečna k user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
6.8.2009 9:50:47   
Zvezdica
Plohca, vidim teuser posted image . Kje se skrivaš?

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
6.8.2009 10:04:38   
Anonimen
men so tile stolčki brezveze, čist odkrito. tud iz razvojnega vidika so odsvetovani, ker otrok mora sedet na trdem stolu, tko kot mi - tud mi ne jemo v fotelju, naapol zleknjeni za mizo. in stol nej bo za hranjenje - se pravi otroka daš not, ga nafotraš in vzameš ven, igra, spi itd. pa nej drugje, tko da vse te funkcije in nakloni so čist brezveze. pa za pucat je katastrofa.
za triptrapa je mogoč še res mal prekmal, sam tud ni tok grozno še kak mesec otroka v naročju držat, pa ga fotrat, pol bojo pa že itak tok sedeli, da bojo tud v takem stolu komot za un obrok.

o kak sma spala, pa naju je v.d. mož zbudil, s telefonom, madonauser posted image zdej sm pa tečnauser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3646
6.8.2009 10:20:06   
Ploha
sonček: učenje gre slabo, se sploh ne morm naštimat, ampak sej bo, bom jst zrihtala tako da bo prou,...

oh...je djava poj je pa umrva,....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
6.8.2009 10:21:55   
Zvezdica
tud iz razvojnega vidika so odsvetovani, ker otrok mora sedet na trdem stolu, tko kot mi - tud mi ne jemo v fotelju, naapol zleknjeni za mizo. in stol nej bo za hranjenje - se pravi otroka daš not, ga nafotraš in vzameš ven, igra, spi itd. pa nej drugje, tko da vse te funkcije in nakloni so čist brezveze. pa za pucat je katastrofa

želje in okusi so različni HB.
to da so odsvetovani z razvojnega vidika pa nisem nikjer zasledila, bom pa mal poguglala. meni je recimo ravno ta stolček svetovala fizoterapevtka (znanka). pa ona dela v razvojni ambulanti. In tud sama je rekla da je trip trap priporočljiv šele po 10 mesecu. na podlagi tega sem se odločila še enkrat za ta stol.

Hranjenje v naročju je za določene otroke možen, pri nas je več hrane po stenah kot v ustih. Ker je tamalček totalen divjak.

Peljem otroke ven, ker je ludnica.

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
6.8.2009 10:25:31   
kiara24
Midva sva naredili že eno fajn turo, sedaj spi, gotov ne bo ne vem kolk dolg.
Jaz sem si že glavo umila,sedaj grem pa še po tleh pomit, da dokončam kar sem včeraj začela.

Zvezdica
- všeč mi je tudi vašuser posted image .

Ulla- a ti sediš na čisto lesenem stoluuser posted image . Jaz ne, naš je oblazinjen in mi je ful dobr sovražim stole k so samo leseniuser posted image , je halden, se popaš poleti nanj, je trd....

Naša sedaj, ko se vozi v avtu sedi v lupinici in gleda venuser posted image , če jo potisnem nazaj da naj leži se dere k user posted image k je tolk firbčna. Vse hoče videt nič ne sme zamudit.

No mi imamo P sredi meseca tam nekje 17tega. Zakaj jim pa vzamejo kri?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
6.8.2009 10:30:26   
Ploha
kok ste tečne s temi stoli, al sm jest, sej ne vem,...grem krompir prebirat,...aja ja jst sm tečna,..čaooooo

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.