|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del
14.7.2009 16:34:40   
krtekxx
V bajto je udarila najmanj ena bomba, če ni bila celo atomskauser posted image , pa nimam energije reda delat, čeprav punca spi.
Projekt voda sem uspešno zaključila po 1,5 h čakanja ob nagi riti, da bo kaka kaplja ven pritekla. Običajno ne spi prav dolgo, ampak z razvito ritjo in lončkom pred luliko, da bi vanj ulovila to dragoceno tekočino, je spala več kot celo uro.
Barba, pismo, pa se ti srce ustavi tako iznenada. Če se ne bo ponavljalo, potem je najbrž naključje.
Kiara, sam z 71 cm ej pa tvoja prava velikanka. Samo iz lastnih izkušenj (sem pogledala moje mere v prvem letu) to čisto nič ne pomeni. Jaz sem se rodila s 56 cm in bila pri letu in pol 86...končala pa pri povprečnih 165.
Vprašanje: A mislite, da je OK, če ji jabolko kar surovo naribam? Aja, pa še to, ko smo že pri hrani: banane ji niso preveč všeč, oz. jo kr ven pljuva. Medtem ko vse drugo, kar ji dam, lepo poje.

Danes sem pa šla točno ob 12h na Šmarjetno s kolesom - ne mojim MTB temveč z enmu treking od babi. Po zelo dolgem času sem švicala, ne toliko zaradi napora kot zaradi sonca.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
14.7.2009 17:00:23   
uršika***
vse sem prebrala, ampak babe žabe, ve tolk regljate, da mi je zdaj zmanjkalo časa, da bi še kaj napisala.

samo tebi krtexx lahko napišem, da bom jaz sedaj postopoma začela dajat surovo jabolko- do sedaj sem jih kuhala, sedaj bom pa vedno manj časa kuhala.  da ne bo slučajno še kakšnega čudnega kakcanja

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
14.7.2009 20:27:42   
Jancci
Khurde dej ti svoj telefon iz naftalina ven potegni, pa ga imej pri sebi. Te zjutraj pokličem ko bova redy, da poveš kam in kako. Jest nimam pojma kje moram it. Računam, da bova od 10-11ih enkrat štartale, če je tebi to ok!?

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
14.7.2009 21:04:48   
mimi30
Jancci in Khurde imata miting? Lepo se imejta in fino načvekajtauser posted image .

krtekxx, jaz bom dajala kar surovo naribano jabolko. Patrovnažne v ce še vedno svetujejo uvajanje gh s surovim jabolkom.

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
14.7.2009 21:07:32   
Nea
Večer!

Punčki že spita, ta mali pa se na postelji igra. Žulji in obrača eno igračko.

Bila sem pri G. Vse je trajalo enih 15min. Glede na to, da sem eno uro pred terminom spila en ibrufen, me ni nič bolelo. Samo špikalo. Zaenkrat sem tudi OK in čez en teden grem na kontrolo.

barba - držim pesti da bo z noskom vse ok!!!

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
14.7.2009 21:08:27   
Anonimen
čeruser posted image

skuhala marmelado, pa un cukr za depilacijo, zdej se mi pa hladi, sam se mi dons ne bo dalo verjetno **** s tem, bom jutruser posted image če bo še uporabnauser posted image

jst bom tud surovo jabko, ko bomo enkrt tam. men se itak zdi brezveze uvajat kuhano sadje, ne vidim čist nobenga smisla v temuser posted image tko da...

požrla šalco sladoleda in dve riži čokoladeuser posted image svijauser posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2831
14.7.2009 21:12:59   
Nea
jaz pa pol vrečke čipsa in sadni jogurtuser posted image

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
14.7.2009 21:17:11   
Jancci
Jancci in Khurde imata miting?

Ja kao neki.. PA ITAK VSE LEPO VABLJENE!!! user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
14.7.2009 21:26:58   
mimi30
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

Jancci in Khurde imata miting?

Ja kao neki.. PA ITAK VSE LEPO VABLJENE!!! user posted image

kje se pa dobita?

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
14.7.2009 21:36:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Nea

jaz pa pol vrečke čipsa in sadni jogurtuser posted image

je treba za linijo skrbet, a neuser posted image

PA ITAK VSE LEPO VABLJENE!

jst bom za kakim grmom prežala user posted image user posted image

(odgovor članu Nea)
  Neposredna povezava do sporočila: 2835
14.7.2009 21:39:29   
sonček33
helov

evo, sva bila cel dan na terenu z nečaki

danes ma pa naša mima83 rd -vse najboljše, če slučajno po kakšnem naklučju bereš tole, ker javila se nisi že ohhoho dolgo

ronja uživajte

krtekxx bomba je tudi pri nas...matr lahko bi kdo tele bombaše mal mel pod nadzorom

vpr: lubenica in naši malčki, a gre to skupajuser posted image

khurde in jancci fajn se mejta

Plohca a vidva svoj flet urejata?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
14.7.2009 21:42:04   
khurde
jancci, zmenjeno.

mimi, arboretum volčji potok. pridi! pa še kakšna, ki ne ve, kam naj se jutri da, naj uleti!

ulla, dobr se zakamufliri, da te naumo prehit najdle user posted image

moj čmrlj še ne spi... je zaspala, pa jo je moj ponesreč zbudu user posted image zdej pa v slingu razturava user posted image grem probat spet spat dat

wish me good luck
user posted image user posted image user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
14.7.2009 21:59:02   
Ploha
sonček: hiško, hiško user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
14.7.2009 21:59:37   
sonček33
no sej hiško sem mislna itak na podeželju ni blokov hb

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
14.7.2009 21:59:58   
Anonimen
ploha pričakujem zs user posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2840
14.7.2009 22:40:58   
barba
krtekxx -jst sm Tinetu dala surov nariban jabuk pa ga je ful zaprlo, tko da bom še počakala. Lih tko ga je zaprla banana. Zaenkrat bomo bolj na kuhani zelenjavi, to ma ful rad in odpira usta ko ptiček user posted image user posted image user posted image

Jancci in Khurde uživajta ... jst bom mela cajt za miting po dopustuuser posted image ... morem jutr še neki cot nabavtuser posted image

Jst sm bla dons popoldne spet mal v vrtu in sem nabrala ogromno stročjega fižola in bučk. Lih ko bomo na dopustu bo največ zelenjave za pobirat. Sm pol tašči razlagala kaj bo za pobrat in kam naj da, je pa rekla de bo zdej mogla še za to skrbet.user posted image Ja sej limonade bo zamudila in ponovitve od ponovitev.user posted image Jah, pa teh par korit rož bo treba zalit user posted image Oh, k sm pa povedala za kok časa gremo ... pol je blo šele enga jamranja.user posted image Bo že ... ponavad lih ene pol tistga nardi za kar jo zadolžimouser posted image Sej prosmo jo itak samo takrat ko kam gremo, drgač more sam zase skrbet, pa se ji včasih še zase ne da na vrt po kakšno zelenjavo. Kdo bi razumel ...

Mal sm mogla pojamrat čez taščo.user posted image Moj mož prav, da je njegova tašča (moja mami) super k je 30 km stran in ni nobenga glasu od nje, če jo pa kej praša pa takoj vse zrihta.user posted image Jst bi pa včasih rada vidla, da bi me vsaj poklicala in vprašala kako sem. Ja, nikol ni za vse dobr, ane.

< Sporočilo je popravil barba -- 14.7.2009 22:45:42 >

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
14.7.2009 22:51:21   
kiara24
čer,

babe žabe kako kaj? MI smo bili delovni smo pri mojih starših pospravljali otavo.
Klara je pa danes kar fajn spal čez dan, zmanjkalo jo je pa tudi že ob 21tih.

krtexx- jaz ji dajem sedaj že kar surovo jabolko, ker ji je bolj všeč kot pa kuhano pa ni nič bilo. Ja res je velika se meni zdi, no ok saj sva midva z mojim tudi velika. Zato mi pa sedaj že nosi cifro 74 ali celo 80. To je za 9 mesecev in pa eno leto.

Vidim, da so bile patronažne že pri vas mene niti klicala še ni, očitno je ne bo!user posted image

No jaz pa za večerjo nič, ker sem ful čudna.

Barba- mi pa nismo nič več zaprti od kar jemo še GH ne od banane ne od jabolka. Je pa res da imams koz mleko od Aptimila Conformil, ker ji odgovarja sedaj bom prešaltala na 2jko ker bomo v nedeljo stari pol leta. Jabolk zapira samo če rata rjavo in nekaj časa stojiuser posted image .

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
14.7.2009 22:55:11   
barba

IZVIRNO SPOROČILO: kiara24
Jabolk zapira samo če rata rjavo in nekaj časa stojiuser posted image .

sm mu dala sveže naribanga, direkt izpod ribežne tko da ni bil postan jabolk ... pač mu še ne pašeuser posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
14.7.2009 22:55:56   
kiara24
ja kje ste pa danes vse, ko sem jaz tuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ulla- kako depil. si pa delaš touser posted image , jaz jo bom v sobto naredila da bodo nogice in bikini lepi za na dopust. Spet me bo bolelo kouser posted image , no samo jaz imam pravi tisto varianto k majo kozmetičarke (rolo z voskom, grelnik in pa trak pa še kremice za pol).

Grem ker nobene ni.

Mirno nočko vam želim vsem.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
14.7.2009 22:57:18   
kiara24
sm mu dala sveže naribanga, direkt izpod ribežne tko da ni bil postan jabolk ... pač mu še ne pašeuser posted image

Boš pa kasneje, kaj pa s kuhanim ali je bilo enako?

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
14.7.2009 22:58:26   
kiara24
jao malo sem kiksnila sem to prvič naredila bo drugič bolje.

Grem res spat. Ali pa grem na mojegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
   [Brisano sporočilo]
15.7.2009 8:32:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kiara24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2847
15.7.2009 9:04:54   
Ploha
ulla: nič ni user posted image user posted image user posted image več sreče prihodnjič user posted image user posted image

sonček: ja pa imam ene 2 bloka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
15.7.2009 9:22:36   
Zvezdica
Jutro

Niia hvala za kavico.
Kaneje se lahko zmeniva tudi za kakšno pravo v sombreru :)

tri dni sem garala, pa še na polovici nisem :(. pa sem vas mal zanemarla. brala sem, komentirat nimam časa, bom izkoristila trenutke ko tamal spi pša kaj popeglala.

Pozdravček, s

Aja, Barba, kako je tine?
Men tud že dva ni teče kri iz nosa, sam pr men je to kalsika, nizek pritisk pa vročina in maš.

i belive i can fly....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
   [Brisano sporočilo]
15.7.2009 9:43:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

ime za punčko
encavesna

Katero ime vam je bolj všeč?

Maša (29%)

Lara (49%)

Kaja (23%)

Število vseh glasov: 270

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!