![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 15.7.2009 10:43:38
|
|
|
|
Zvezdica
|
zvezdica, danes grem do prijateljice, ne vem kdaj bom nazaj. Te pokličem. če ne pa z veseljem ju3. Aha, ok. mi2 greva najverjetneje jutri k liamu, k je pri babici na počitnicah. se slišiva, ok?
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 15.7.2009 10:47:23
|
|
|
|
Anonimen
|
helou jaz sem mal pospravla, no kar ornk je že prov vpilo po čiščenju kiara TOLE sm si nardila maš cel kup filmočkov kako in kaj tam...sam je bil projekt neuspešen včeraj sem premalo skuhala, se ni zadost strdilo pol, pa sem prej dala še enkrat prekuhat, pa sm šla plačevat položnice in sem pozabla na ta klinčev cukr valjda vse zažgala, zadimla in zasmradla cel flat, katastrofa tko da sm prej še enkrt skuhala, upam da bo tokrat kul bom že naštudirala, ni vrag
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 15.7.2009 13:19:03
|
|
|
|
kiara24
|
sem se hotla že zjutraj ogalsit pa sem šla reje ven s Klaro. mi smo spali super . Ulla- zanimivo, to je bolj packarija ne to se meni nebi dalo . Dajte mi povedat ali je možno, da mi je začela Klara jesti na 4 ure, sedaj ko je vroče . Midve sva včeraj probali nektarino in ji je bila ful všeč , pa ni bilo nobene reakcije.
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 15.7.2009 15:11:13
|
|
|
|
barba
|
IZVIRNO SPOROČILO: kiara24 sm mu dala sveže naribanga, direkt izpod ribežne tko da ni bil postan jabolk ... pač mu še ne pašeuser posted image Boš pa kasneje, kaj pa s kuhanim ali je bilo enako? Sam svež jabolk in banana ga zapreta, tko da zdej dajem kuhano sadje. Bom še čez kašnih 14 dni probala spet svež jabolk dat. Zvezdica - Tine je vredu Jst pa prpravlam cote in vse potrebno za na dopust. V bistvu si delam mal seznama, de kej nam pozabila k bom v petek pokala. Pol pa končno za 11 dni na morje
< Sporočilo je popravil barba -- 15.7.2009 15:12:22 >
|
|
[Brisano sporočilo] 15.7.2009 18:12:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 15.7.2009 20:54:03
|
|
|
|
sonček33
|
Ojla, kako smo? Jaz sem zdele dala pečt štrudl. Se mi ga lušta jest. Ulla a je depilacija uspela - saj veš jaz sem za naravno Ploha vidiš, za razliko od tebe, pa jaz grozno rada hodim...meni je tolk fajn šetkat...in sem vesela, ker je Lovro rad v vozičku...midva sva skoz na terenu. Mi gremo vsaj za 3 urce ven, tudi če dežuje...damo dežno prevleko čez voziček, midva pa dežnike v roke in gasa ... Niia vaše dete je pa res pridno. Kam greste pa vi na dopust? Zvezdica a je težko, k je Liam na počitnicah?
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 15.7.2009 20:59:08
|
|
|
|
Ploha
|
punce mam eno uprašanje, pa upam da ni neumno glede ikee, ko prodajajo kuhinje, sam to po delih, da bi ti tm zrisal pa tko nardil pa izračunal pa vrjetn ne?
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 15.7.2009 21:00:05
|
|
|
|
Anonimen
|
mislim da sm presvetlo spet skuhala bom zjutri probala, k se mi zdej ne da več to bi jst mogla začet delat, k bi ble čist gladke noge, do tacajt k men to uspe vse spacat, bi se glih obraslo nč nimam sladoleda
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 15.7.2009 21:00:06
|
|
|
|
sonček33
|
Plohca ja tudi to
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 15.7.2009 21:11:03
|
|
|
|
Nea
|
Večer! Sedim na vrtu in tipkam. Sveči gorita, da me ja ne bi komarji popikali. Otroci za1x spijo, mož je na pikniku s službo. Ema je danes po vrtcu bila 3 ure pri prijateljici. Domov je prišla tako utrujena, da je samo rekla da bo jedla, pogledala eno risanko in šla spat. In je res. Lara pa tudi z njo. Erik je zaspal ob 8ih. 2x se je vmes zbudil zdaj pa upam, da bo malo dlje trajalo predno bo alarm. ploha - ja, se da..V naši ikeji imajo računalnike in si kuhinjo lahko sam zdizajniraš. Včasih je obstajal tudi program za dizajn kuhinj, ki si si ga potegnil z ikejine strani. Poglej na ikea.com
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 15.7.2009 21:11:53
|
|
|
|
Zvezdica
|
Ploha vidiš, za razliko od tebe, pa jaz grozno rada hodim...meni je tolk fajn šetkat...in sem vesela, ker je Lovro rad v vozičku...midva sva skoz na terenu. Mi gremo vsaj za 3 urce ven, tudi če dežuje...damo dežno prevleko čez voziček, midva pa dežnike v roke in gasa ... Jast tud :) Zvezdica a je težko, k je Liam na počitnicah? dons je pripšel mal okol pogledat...pravi da je pogrešal dom, pa mami pa bratca in seveda atija. Grem pa jutri k tašči za nekaj dni tko da...vas bom pogrešala, bom pa vzela svojga račkota s sabo. punce mam eno uprašanje, pa upam da ni neumno glede ikee, ko prodajajo kuhinje, sam to po delih, da bi ti tm zrisal pa tko nardil pa izračunal pa vrjetn ne? pojma nimam. Ampak pozdravt sem te pa hotla vseeno.
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 15.7.2009 21:37:12
|
|
|
|
Ploha
|
zvezdica: živjo
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.7.2009 21:43:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 15.7.2009 21:55:52
|
|
|
|
Anonimen
|
ploha, sm vidla, da ni blo nč - pa drugič sem zdele še un cukr probala - zdej pa menda bo ok sem vzela mal ven, pa se res nič ne lepi na prste, je sicer un masten, sladen filing (ipak je cukr ) sam ni pa tko da bi se kr pacalo in limalo ( kt se mi je prej, ko sem premal skuhala). tko da jutr probam. pa še dobro je, kot en med nardiš depilacijo, pol lohk pa ostanke poližejo s tebe
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 15.7.2009 21:59:57
|
|
|
|
sonček33
|
ulla a več njih?
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 15.7.2009 22:00:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 ulla a več njih? ja odvisno koga maš v mislih jst sm mela recimo kozmetičarke
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.7.2009 22:00:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 15.7.2009 22:01:13
|
|
|
|
sonček33
|
aha, bejbe ...
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 15.7.2009 22:01:59
|
|
|
|
Anonimen
|
nism jst kr tko
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 15.7.2009 22:03:58
|
|
|
|
sonček33
|
ma itak da nisi, kva sem pa jz mislna... zmeri si neki posebnga
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 15.7.2009 22:09:04
|
|
|
|
Anonimen
|
niia a si ti prej rekla da si dala delat to sladkorno? k me mal spomin zajebava, nazaj se mi pa ne ljub gledat kak ti je pa pulila, v smeri rasti al kontra, kot pri klasičnem voskanju?
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 15.7.2009 22:09:42
|
|
|
|
sonček33
|
tko kt rastejo dlake
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 15.7.2009 22:11:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 tko kt rastejo dlake ja, nej bi se tko, sam sm pa vidla da eni pa kontra delajo, kot pri voskanju zato me pa zanima, k je rekla da je mela ful vraščenih.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.7.2009 22:19:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 15.7.2009 22:19:36
|
|
|
|
Nea
|
imam novo slikico
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Prva zanositevagnesKako hitro ste zanosile?Se je kar zgodilo brez načrtovanja (
30%)
![](https://www.ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
1 do 3 meseci poskušanja (
36%)
![](/slike/poll/poll.gif)
4 do 12 mesecev poskušanja (
14%)
1 do 2 leti poskušanja. (
7%)
Več kot dve leti poskušanja. (
7%)
Nikoli. (
7%)
Število vseh glasov: 585Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!