![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 13.7.2009 22:35:36
|
|
|
|
Anonimen
|
ploha aja ja dobr no pa k smo glih pri ljudomrznežih tale enakdota je meno tolk ljuba čist k mojmu karakterju tud paše je enkrat eden vprašal Chamforta - sem slišal da postajaš pravi mizantrop? Chamfort - o ne, sem to še pravi čas preprečil oni drugi - ja kako ti je pa to uspelo? Chamfort - nehal sem se družiti z ljudmi
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 13.7.2009 22:36:22
|
|
|
|
Jancci
|
pa me že po krivem obtožuje Adej no, pa jo pust revco. Ne jo cukat!!!
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 13.7.2009 22:37:02
|
|
|
|
Anonimen
|
khurde to z laski mamo pa mi tud prov zagrab se pa potegne, pol pa tuli k zmešan sem že o mašinci razmišljala
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 14.7.2009 8:08:57
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro a še kr spite mi že dolg ne več, pa še tist ni blo bohvaka, kolkr smo tko je pr nas grema v trgovino z malim zdele, sam da se spakirama, to je itak podvig a je ktera probala uno depilacijo s cukrom jst bom direkt kupla zdejle limone pa si skuhala in probala, sem na youtubu gledla, zgleda simpl no, za probat je, baje je oh in sploh neverjeten rezultat pa celo škatlo belih sliv mam tamle, spet bom marmelade kuhala
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 14.7.2009 8:54:16
|
|
|
|
petra88
|
jutro! mi2 sva nazaj s pregleda, bogi revček, ob pol 7 zjutraj sem ga zbudila, je bil kot da bi ga nosila luna. pa malo sem bila jezna na P, ker mi je začela razlagat, naj čuistim lulčka in naj potegnem kožico dol, kolikor gre, v tem pa je potegnila celo dol tako hitro, da nisem imela kaj rečt. malo je zajokcal, potem pa držal šobo cel cajt ko sva bila pri njej pri pikici je pa samo malo posmrkal in je bilo mimo. zdej pa spi. aja zredili smo se, teža 7320, dolžina 67,5. lepo ploha saj ni bil tak problem prit na korziko, večino smo se vozili ponoči, na trajektu pa čez dan. v avtu je David spal, pa ni bilo problema. in ja, v Livornu smo šli na trajekt. kašna depilacija s cukrom? kako zgleda? jst morm tud najt način, kako se znebit teh medvedjekosmatih nog nč, jest grem spat nazaj, tole vstajanje ob 6h je pa prekruto zame. noč
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 14.7.2009 9:08:19
|
|
|
|
L009
|
Živjo punce že doug nism nč pisala, ampak berm vs pa kar redno. Lana se že kar nekaj časa postavlja na kolena in se plazi po celi hiši, zdej dva dni pa se proba vsest, danes zjutraj pa ji je uspel, ampak se je hitro zvrnila in je že navsezgodaj dobila buško, drugače ima pa veliko bušk še od prej: eno ko se je na kolenih guncala v posteljici in se je v prečko udarla, eno ko se je zvrnila na glavo ker so kolena šla na prej rokice pa ne, eno, ko zdej daje buc buc, in se je v moj čelo z nosom,... dva dni pa ji tut že dajem korenček in ga je zelo lepo sprejela, danes pa bomo probal z bučko, drugače se pa še dojiva .
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 14.7.2009 9:44:09
|
|
|
|
kiara24
|
Dobro jutro, Mi smo včeraj ful malo spali popoldan, sem pa danes ful aut, ker sem bila cel dan po trgovinah in iskala cunje. Danes me bolijo noge ... vse me boli. Zvečer nismo mogli zaspat ker mi je pol ob pol osmih zaspal in spala do 21tih. Zaspali smo ob 23tih pa do sedaj. Kje bi dobila kako mrežico za Klaro proti komarjem, baje jih je na HR ful veliko in sekajo male bebije ko nori. Nea- jaz bi jo dala tja če bi si mi lahko ugasnil aigrbag pa se mi ne more . Zato je pa revica zadaj,p a sem mojemu rekla da bi kupila avto zame pa pravi da je BZ, ker ima on do službe 10 minutk peš . Vrtnica- ful je kjut. Nore ste kolfate k ne vem kaj kolk bom imela jaz za prebrat ko pridem iz dopusta Ko takle berem tele mere vidim da so naši dojenčki vsi ful veliki . Naša je imela 14 dni nazaj 71 cm in 7,4 KG. Letim ven s koelgico na kavo pa se pol še javim.
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 14.7.2009 9:57:46
|
|
|
|
Nea
|
petra88 - zakaj že zdaj moraš skrbet za kožico na lulčku Meni sta in patronažna in P rekla, da to še ni treba. Vreme danes nikakvo. Zelo soparno in vlažno, naj bi celi dan deževalo. Ej, od kdaj smo prišli iz Slovenije smo imeli samo en teden konstantno sonce. Drugače pa stalno oblaki, dež, sonce... Sploh nimam občutka da je skoraj polovica julija Vaši malčki znajo že veliko... naš še ni tako daleč. Danes grem k G po mireno. Ful me je strah.
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 14.7.2009 11:03:31
|
|
|
|
ronja
|
vrtnica, probaj z drugim AM ali pa drugo flaško... Sicer p ane vem, ker nikoli nisem dala flaše... zvezdica, to soboto se me znebite , za kar dolgo, samo bo lubi vmes precej tu.
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 14.7.2009 11:14:36
|
|
|
|
petra88
|
Nea tudi jaz sem mislila da pride kožica na vrsto šele kasneje. Ampak zgleda da ima ona tako navado da že sedaj. Kaj čmo, različni pediatri, različna mnenja ...
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 14.7.2009 11:15:00
|
|
|
|
petra88
|
ronja kam jo mahaš?
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 14.7.2009 11:45:16
|
|
|
|
mimi30
|
hojla lep dan vsem skupaj mi smo se malo potepali....kozjansko, 2dni morja in že smo nazaj....tako hitro, da me še pogrešat niste uspele na kozjanskem smo imeli manjšo nesrečo ...nejc je padel po strmih stopnicah v luknjo in si zadaj malo prebil glavo ...kljub padcu ga to ni odvrnilo od tega, da je šel čez 10min vseeno v tisto luknjo ....dedi je hodil z njim okoli in ni predvidel kaj vse se lahko zgodi včeraj zvečer sem pa doživela šok ....špelo sem nahranila in jo odložla v posteljo, da bi dala nejcu jest in ko sem jo šla pogledat je spala ....prvič do sedaj je sama zaspala v posteljici in brez zize barba, kako je Tine? Groza, verjamem, da ste se ustrašli. Vaši malčki znajo že veliko... naš še ni tako daleč. pri nas podobno....in zobkov še tudi ni, samo slinjenje in tiščanje rokic v usta Nea, pri nas je pa ful vroče.
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 14.7.2009 11:49:22
|
|
|
|
kiara24
|
Ronja- upam, da si dobila ZS
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 14.7.2009 11:53:48
|
|
|
|
kiara24
|
Midva sva že nardili en tur bili na kavici, sedaj spi v vozičku zunaj v senčki, ker je vroče ko . Petra- hude slikice. Barba- uapm, da je Tine kaj bolje. Mimi- joj lepo to da ste uživali. Bogi no sreča da se ni ustrašil in da je potem upal it v jamo, ker nekateri pač ne bi šli. Bravo za Špelo . Grem Klari nekaj naštimat za jest, se bo gotovo kamlu zbudila. Zakaj v trgovinah tako zavajajo s tem mlečnim kašicam sem hotel ji kupit še kako drugo pa gledam in vidim, da je notri gluten na škatli pa piše od 4 meseca dalje .
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 14.7.2009 12:25:51
|
|
|
|
ronja
|
kiara, že odg. petras na en mini otočič v s jadranu, blizu lošinja, pule... lejla tudi še nima zob, ronja jih tudi od lubijeve službene poti dalje ni več dobila. zleda, da čakata, da bomo same na morju
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 14.7.2009 12:47:17
|
|
|
|
kiara24
|
Ronja hvala ti za posluh in nasvet. Še nekaj sem ti napisala.
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 14.7.2009 13:01:09
|
|
|
|
Anonimen
|
ronja uživaj maksimalno jst sem pa slive urihtala, zdej morm pa še kosilo prštimat, pa bo
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 14.7.2009 13:51:17
|
|
|
|
ronja
|
bom, bom, brez skrbi, tam jaz oživim! Morje mi je u krvi! Pa še skup ne padam (če glih mami kaj ne suši na podstrehi - ampak zdaj je nehala, ker je brat izjavil, da ga moti )
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.7.2009 13:59:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 14.7.2009 14:18:12
|
|
|
|
ronja
|
ronja, lepo se imej na morju, te dolgo ne bo? dolgo, vsaj do srede avgusta, mogoče do konca avgusta (odvisno, kako bo, ko pride mami dol -sami smo do srede avgusta)... Do zdaj nisva bili najbolj kompatibilni, ampak se splača po **** letih spet malo probat - že zaradi tamalih - saj nazaj še vedno lahko gremo... Je pa pri nas tudi kruto tole vstajanje, enkrat se zbudi ponoči okrog 3-eh in se hoče igrati. podpis.
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 14.7.2009 14:27:11
|
|
|
|
kiara24
|
Ronja- odpočij se malo , pa upam na lepo vreme. Uživaj. Ulla- a mate že slive mi jih še nimamo. Kaj narest ko Klara hoče skoz spat na trebuhu tudi ponoči.
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 14.7.2009 14:33:41
|
|
|
|
barba
|
Pri nas je bla noč tud katastrofa. Tine se je dru celo uro ko norc. Zgleda, da mu je včeri tok kri tekla, da ga je še v grlo zalival in se mu je tak sluz naredu, tko, da ga je motil pri dihanju. Sm mu probala s fiziološko pucat, ni šlo. Pol sm ga mal mečkala, če bi bruhnu in ni blo uspeha. U glavnem sem ga nosila tolk cajta, da je omagal in končno zaspal. Sej ob 5h se je pa spet zbudu. Tud tok moči nisem mela, da bi ga nazaj v posteljo dala, tko da sm spet poležala levo ramo in vrat, k sm tko čudn ležala, pa še skoz sm tamalga čekirala Drgač je pa Tine normal živahen, se smeje, skoz neki čebla. Na cajte je itak tečen in cmerav. Lohk, da se tud kakšni zobki pripravljajo, da tok hitro razpoloženja menja. Meta je tud enkrat okol 6 mesca dobila prvi zob. Mi smo bli dons v šopingu. Smo mogl par stavri nabavt za na morje. Jutr morem pa še par cunj zase nabavt. Tale morje komej čakamo. Gremo v soboto za 10 dni, vreme smo pa tud naročil
< Sporočilo je popravil barba -- 14.7.2009 14:37:26 >
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 14.7.2009 14:38:06
|
|
|
|
ronja
|
Ronja- odpočij se malouser posted image user posted image , pa upam na lepo vreme. Uživaj. hvala - bom probala - ko bo lubi zraven, bo verjetno šlo, ko bom sama z malima cele dneve pa... hm, recimo da bom vesela, če bomo lepo preživele ... Računam pa, da se zna zgodti, da ravno takrat dobim m., pa da tamali dve ravno takrat dobita zobke... ker je nekak ravno tak čas... barba, ti držim pesti!
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 14.7.2009 15:20:41
|
|
|
|
VRTNICA84
|
Oj! Ronja hvala za odgovor, bom poskusla pol bomo pa vidli kak bo. Naši dojenčki so pa res že pravi korenjaki. Vsi so že tak veliki. Pa ni dolgo od tega, ko smo pisali da so se ravno rodili. Sedaj vidim kak hitro čas beži. Kaj je pri vas tudi tak vroče?
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 14.7.2009 15:21:20
|
|
|
|
kiara24
|
Ronja- kam pa greste na morje?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Oblačila za nosečnicemajchKje kupujete nosečniška oblačila? (Kakšna se vam zdi ponudba? Kaj pa cene? Zapišite v komentar)trgovine v slo (
85%)
![](https://www.ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
trgovine v tujini (
8%)
![](/slike/poll/poll.gif)
na spletu v slo (
3%)
![](https://www.ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
na spletu v tujini (
4%)
Število vseh glasov: 130Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!