ronja
|
Eno zadevo naj bi imel chicco reče se ji zanza no. Ne vem pa od kdaj lahko uporabljaš. Kaj pa dolgi rokavi, hlače in mreža proti komarjem, doma pa tisti aparat ali pa komarnike nabit na okna (se dobijo mreže v Bauhausu). Midva sva v BC kupila to ultrazvočno zadevo od chicota in moram priznat, da dela. saj se še kak komar kdaj najde in piči, vendar pa neprimerno manj kot prej oz. zadnje dni sploh praktično nič več! Priporočam! Je pa od 0 mesecev dalje, tako da sem brez skrbi. pa nobenih kemikalij, to mi je všeč. Ta za v vtičnico - za v stanovanju deluje do 25 m, tisti na baterije za zunaj pa 3m. Sva kupila kar oba, ker živimo tu ob reki, na morju bomo pa seveda ob morju in bo tudi ogromno teh komarcev... A ste slišale kaj je bilo danes, starša sta pustil malo deklico v avtu, v tej vročini in stara je komaj 19 dni, halooooo. Folk je čisto ubrisan onedva sta šla pa lepo v Merkur nabavlat in jebila v vatu sma 40 minut. Groza res!!! o, groza! Midva sva enkrat šla na sprehod in je v enem avtu jokal en dojenček - sva midva in še ene punce ostali zraven avta, dokler ni prišel lastnik - očka s še enim starejšim fantkom iz picerije - je šel po pice... Ampak dojenček je verjetno spal in ga ni hotel budit, pa ga je kar not pustil . ko nas je videl vse tam, je pa samo na hitrco odpeljal, da noben še rečt ni nič mogel... ma, bogi otroci, res, no! Si predstavljaš, se zbudiš, pa si pripeta nekam, da se ne moreš nič kaj dosti premikat, pa nikjer nikogar, okoli tema,... nikjer mame, očeta, pokličeš, še vedno nikogar, ti pa čisto nebogljen... jokaš in še kar nikjer nikogar!... jaz sem si tok želela tega dojenčka potolažit, to je res grozno! hehe, sem brala enkrat o tej depilaciji s sladkorjem, pa mi je zgledala zanimiva zadeva, samo meni kocine nikoli tako dolge ne zrastejo, tako da ne pride v poštev... Pri meni nihče ne opazi, kdaj si noge pobrijem, ker je bolj ali manj isto prej in potem . mam srečo, da sem po mami gene za to dobila - bratec je pa ko medo . Jaz sem mela danes bizi dan: najprej nest vloge za znižano plačilo v vrtec, ker ko pridemo nazaj, bo že prepozno, potem je prišla sestar, da je pazila Ronjo, ko sva midve z Lejlo šli h kolegu na zagovor doktorata - in morali že takoj na začetku ven - no, vsaj čestitala sem mu potem, ko je bilo konec ... potem je mela pa še lejla cepljenje, pa še dolgo nista zaspali, ker sta bili včeraj dolgo pokonci in sta se seveda navadili (onidve se v to smer v enem dnevu navadita, nazaj gre pa bistveno bolj počasi )... Jutri moram oddat še vlogo za rezervacijo za september in vlogo za oprostitev plačila za Lejlo, potem pride pa spet sestra, da malo počvekava, predno jo spet mahne po svetu (verjetno bo šla medtem ko bomo na morju, tak da se spet kaki 2 leti ne bomo videli...) takle mamo... v petek pa pakiram, hehe.
|