Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 8.7.2009 22:54:07
|
|
|
|
Anonimen
|
38 je UK 10 ( sem delala v dorothy perkins, tko da mam mal naštudirane te zadeve ), 12 bi bla 40 pol. je pa mal odvisno, že med DP in TopShopom so ble razlike, od DP sem nosla kavbojke 8, topshop pa 10, ostale znamke pa verjetno tud nihajo ula je taka faca ona namesto H reče F tko je muha mufa, pa veter pifa itd.....in gremo prej po cesti in reče jaz fodim in pravim ne ula, ti hodiš, reči h hodim...in on prav h fodim smo šli pol do enih tam, k skoz avte prerihtujejo, pa majo mano na ameriške, sami terenci, pickupi, en camaro, cadillac continental, neki hud ford, 6m dolg itd....in gledamo tam one avte pa mal debatiramo in se ona zažene tam v enga dodgea - joooo kak je umazan avto! in potegne ven iz torbe en vlažiln robček in začne avto glancat krepali smo...
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 8.7.2009 22:55:54
|
|
|
|
Anonimen
|
pa sploh nisem na to gledala tko, glej k ta se pa kle neki kaže. sej tko tud nism jst gledla, dol mi visi za druge oz., me ne moti (in me ni motlo ), če majo to drugi, sam men je šlo na živce, da bi jst to mela...na znamke pa jst nism, mi ne pomeni ama nč res nč, me ne gane sploh
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 8.7.2009 23:06:15
|
|
|
|
Zvezdica
|
in gledamo tam one avte pa mal debatiramo in se ona zažene tam v enga dodgea - joooo kak je umazan avto! in potegne ven iz torbe en vlažiln robček in začne avto glancat krepali smo... pa kaj sem ti rekla, mala je picajzl, pa tud ve kakšen je liam , sta lih za skup.Temu se reče monk na kvadrat sva prej igrala človek ne jezi se, pa men se nae da tistih možikov točno v krogec vtikat, je mel tok dela s popravljanjem, da mu je blo čist vseen k je zgubil moj mali MONK...
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 9.7.2009 1:12:25
|
|
|
|
petra88
|
ehja, jaz sem obupala na 66 strani dejte mi ve povedat, a je kej novga?? na Korziki je blo pa supermegafantastično! res, ni da ni! sploh se nisva mogla navadit, da so lahko domačini tako prijazen do turistov! uglavnem, dobili smo en fajn apartmajček, sicer 3km od plaže, samo nas ni motilo, itak smo šli popoldne šele na morje in bli tam do zvečer. morje je bilo čisto, valovi fuuul veliki, kamenčki po tleh, napol prazna plaža.. David je fajn prenesel vse skupaj, dol smo se vozili ponoči, 6h z avtom in potem 4ure s trajektom. malo je dolga, ampak se da, ker sva spala več ali manj. tudi v morju je strašno užival, večji val kot je bil, bolj je vriskal in brcal. aja, in vreme - edino v nedeljo popoldan se je prikazalo par oblačkov, drugače sonce, 29˚in enih 23˚morje. milina kaj vas še zanima? kako naj vam še bolj nardim gušte???
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 9.7.2009 6:07:52
|
|
|
|
Zvezdica
|
drugače sonce, 29˚in enih 23˚morje. milina kaj vas še zanima? kako naj vam še bolj nardim gušte??? vau...super :) Si nam že dovolj velike gušte nardila. Zdaj pa komaj čakam morje, ker tale poletje je bl za en drek. Lepo da ste se imeli lepo. Mi bomo verjetno naslednje leto bolj kruzal z avtom, letos bomo bolj na komot. Sicer pa komaj čakam, da spet sedemo v avto in gasa....kamor nam srce poželi.
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 9.7.2009 6:08:51
|
|
|
|
Zvezdica
|
ehja, jaz sem obupala na 66 strani dejte mi ve povedat, a je kej novga?? farfala šla na morej, mimi nazaj pršla, plohcina meta dobila zobek...
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 9.7.2009 7:55:55
|
|
|
|
snikolina
|
Dobro jutro januarčice, kava, kapučino za vse. Kako ste spale? Jst sem še kar zaspana, še od lanskega julija
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 9.7.2009 8:11:43
|
|
|
|
Zvezdica
|
joj snikolina...vem kako je :) Našmu tamalmu pa ne vem kaj dogaja, spi ne, zbudu se je ob 5ih, vmes sem 3 x živčenga fasala, ker noče zaspat, krul pa skoz, pa utrujen pa zaspan...mislim. Sploh ne vem kaj mu je. seveda da bo dan popoln sva se še z mojim skregala. Seveda ker sem neprespana. Zdaj pa mam, k nočem spat a ne?
< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 9.7.2009 8:13:26 >
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 9.7.2009 8:13:26
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro. jst tud še čist zaspana....ula je v vrtcu, je šla čist vesela...sam na igrišče ne vem če bojo kej šli, k že spet ščije...si je celo pot govorila, kok se bo v peskovniku igrala pa po toboganu vozla morm it pojest neki... pa kaj sem ti rekla, mala je picajzl, pa tud ve kakšen je liam sam to je grozno pa če obleče jopo, al zgornji del trenerke, more bit obvezno zapreta zadrga, jo zmeša, če je kr tko, pa vsi gumbi povsod zaprti, trakci zavezani, bohnedaj da kaka nitka kje visi, med južno ji je treba petkrat it roke umit, k je ko prašič pol pa tuli da ma umazane roke, ma take ma skoz, jst se sam čudim
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 9.7.2009 8:15:20
|
|
|
|
Anonimen
|
eh zvezdica, se bo bolš....evo, jst se še skregat ne morm z mojim, k se ne vidma tolk, da bi utegnla dons recimo, ga spet nau cel dan...ah ja...
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 9.7.2009 8:15:57
|
|
|
|
Anonimen
|
rezka sjerbus
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 9.7.2009 8:16:22
|
|
|
|
Zvezdica
|
sam to je grozno pa če obleče jopo, al zgornji del trenerke, more bit obvezno zapreta zadrga, jo zmeša, če je kr tko, pa vsi gumbi povsod zaprti, trakci zavezani, bohnedaj da kaka nitka kje visi, med južno ji je treba petkrat it roke umit, k je ko prašič pol pa tuli da ma umazane roke, ma take ma skoz, jst se sam čudim I LAJK joj ta naš krulež, vse meče okoli. Bombardira dnevno sobo
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 9.7.2009 8:18:19
|
|
|
|
snikolina
|
Jah, zvezdica, se ti je pa res dobro dan začel. Upam, da bo v toku dneva bolje. Moj je zdej nazaj (od 2tedenske odsotnosti), pa učerej, ko je prišel iz 10 urne vožnje je moral it še kosilo nama skuhat. Kako revež trpi. Jst se ful delam, da ne znam tko dobr kuhat, pol mora pa on. hahahaha, kaj sm zlobna. No, hotla sem povedat, da tut ni blo časa za prerekanje. Samo špikal me je s hudomušnimi izjavami. Pol sva se pa režala. Kaj češ... sej je vedu v kaj se spušča, pa jaz tudi.
< Sporočilo je popravil snikolina -- 9.7.2009 8:22:02 >
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 9.7.2009 8:23:06
|
|
|
|
snikolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 rezka sjerbus JA HAUDI, kaku kej?
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 9.7.2009 8:28:27
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 eh zvezdica, se bo bolš....evo, jst se še skregat ne morm z mojim, k se ne vidma tolk, da bi utegnla dons recimo, ga spet nau cel dan...ah ja... ah sej ni tko hudo, mi2 se usekava,čez pol urce pa že vse ok. Sva oba bolj tko...ampak tega dons res nisem rabla. Cel dan... uh mater. to pa je napor ja. Tamalček končno zaspal.
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 9.7.2009 8:36:59
|
|
|
|
PAJO
|
dobro jutro jz sm že vstala ob 7,tamavga peljala v vrtec,spila lih kapučino... žana še spi tko da imam mal časa zase.zdej smo bli 3 dni na hrvaškem na vikendu tko da se nism nč oglasila... kako ste kej???kako tamavčki??naša je kr pridna zadnje čase. spat hodi okrog 20,pol vstane ob 3 pa še vedno spi res fajn. ej punca ali je katera dala vlogo za subvencijo za mlade družine?? mi smo dali pa še zdej nismo dobili odločbe a katera kej ve kako pa kaj?? lep dan vsem,pri nas se že sonček kaže
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 9.7.2009 8:53:12
|
|
|
|
Zvezdica
|
dej smo bli 3 dni na hrvaškem na vikendu tko da se nism nč oglasila... ej punca ali je katera dala vlogo za subvencijo za mlade družine?? mi smo dali pa še zdej nismo dobili odločbe a katera kej ve kako pa kaj?? super...sem opazila ad te ni zjutraj na spregled. jast tud nujno rabim dopust sicer ša grem v bosno k enim frendom konc meseca,..komaj čakam čevapi za zajtrk kosilo, večerjo aja pa kajmak aja te subvencije, pjma nimam kaj to je
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 9.7.2009 8:54:29
|
|
|
|
krtekxx
|
Madona, koliko napisanega, medtem ko sem jaz otroke dajala spat (vse 3, dosežek), poskušala spat, knjigo brala...in spala. Učki: probala z mlekom in masažo - danes uček nima tone gnoja, kot je bilo to vedno doslej. Punce, hvala za ta nasvet. Ne bom šla do P, itak imamo posvetovalnico v ponedeljek. Sonček: jaz sem po Bornovi šla že ene 5x s kolesom, peš pa sedajle prvič. Ko mene kdo po kaki turi praša kako je bilo, včasih rečem, da sem samo 1x dol stopila (in potem celo špuro nesla, ha, ha). No, Bornova se res da v večini peljat, je pa nekaj sicer lepih odsekov, ki jih jaz lepo peš nardim, ker imam preveč bujno domišljijo, kaj bi se zgodilo, če bi slučajno...se kaj zgodilo.
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 9.7.2009 9:04:41
|
|
|
|
krtekxx
|
na Korziki je blo pa supermegafantastično Fouš. Tudi jaz bi šla.
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 9.7.2009 9:14:03
|
|
|
|
mimi30
|
jutro v kompletu spali do mal čez 8h ....sam kaj, ko smo se včeri uspavali skor do 23h ...čez dan smo bili v ce pri dedku in babici in smo kar pozno domov prišli fajn debato sem odprla, o igračkah ....mi smo letos organizirali nejčev rojstni dan brez igrač, tast in tašča ter sorodstvo po tisti strani je kupilo zunanje igralo hiško, babi teniske, dedi komplet knjig od nedeljskega, ostali pa so lahko prinesli samo kakšno knjigico al majčko ....špela ima večino ropotuljic in podobnega še od nejca ter igračke, ki jih je dobila s telegrami, kupla sem ji pa leseno igralo za na voziček oz. avtosedež in enga slončka za v avto za lažjo vožnjo pa ni nič pomagalo zvezdica saj bo bolš
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 9.7.2009 9:15:51
|
|
|
|
mimi30
|
petra, lepo si nam lušte nardila ...sam, da ste uživali
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 9.7.2009 9:24:00
|
|
|
|
mimi30
|
Jancci, tele riževi pa obstajajo še eni, ki so kot ploščice in niso iz tolk velikih koščkov sestavljeni....se ne more noben odlomit in zataknit
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 9.7.2009 9:29:03
|
|
|
|
lunica12
|
JUTRO BABE.... No danes ne vem kaj je blo moji ponoči se je celo enkrat zbudla Drugače nisem še brala kaj ste napisale kej bom pa zdle....Drugače danes grem pa frizerju sem tk vesela
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 9.7.2009 9:31:47
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 rezka sjerbus kva to pomen?
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 9.7.2009 9:33:21
|
|
|
|
ronja
|
rezka je ime, servus je navadno pozdrav na štajerskem, to je verjetno kaka druga izpeljanka. Sicer pa nimam pojma
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.