|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :))
17.6.2009 22:29:55   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

anitka a si kdaj imela te tamale v skupini ?
 kako ste jih uspavale?
Nejc baje v vrtcu zaspi sam od sebe, brez flaše ,na blazini..user posted image

Jasličnega oddelka še nisem imela. Sem pa imel triletnike. Uspavali smo jih s pravljico, uspavankami... eni so zaspali brez problema, ene smo malo božale, druge malo več.
Ja user posted image user posted image user posted image Nejc

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
17.6.2009 22:36:06   
jana81
grem malo še kavč peglat..pol bom pa tak zaspala, sem ubita k pes..

nočko

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
17.6.2009 22:43:50   
Anitka
Nočko še z moje strani

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
17.6.2009 23:07:09   
Čmrlika
Vas pogrešam...priletim jutri malo .
Nočko vsem!

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
18.6.2009 7:46:48   
suzy85
dobro jutro!
spanje je blo ok, ko se le ne bi blo treba učiti! user posted image  user posted image  je končno zaključil z maturo, zdej pa upam, da bo malo bolj doma.
tašča je še kar v bolnišnici. v pon so komaj dobli prve izvide, v tor so jo dali na ultrazvok in ji ugotovili žolčne kamne, vnetje žolča in cisto na maternici. user posted image  včeraj bi mogla začet z AB za vnetje žolča, pa še ni blo izvidov user posted image  sumijo, da bi za fleke naj bil kriv žolč, ker kakor hitro ji ukinejo tablete, se ji spet pojavijo. glede na to, da je skoz na dietni prehrani, hrana ne more bit kriva. je pa šla včeraj do kirurga za žolčne kamne, pa ji je rekel, da mora najprej ginekološke težave odpravit, tako da bi znalo bit kar resno. user posted image , če noben nič konkretnega ne pove! gremo danes spet malo na obisk, da jo potolažimo.

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
18.6.2009 7:48:07   
suzy85
evo, 2 filmčka
eva in klupce user posted image
user posted image
skrivanje user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil suzy85 -- 18.6.2009 8:02:10 >

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
18.6.2009 7:52:08   
suzy85
moja zaspanca user posted image
user posted image
tetina birma user posted image
user posted image
brum brum user posted image
user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
18.6.2009 8:07:09   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Nejc tud že panča dobrih 15 minut, ga je ati uspaval, ker sem jst bila na mućenju (brazilska itd..)..
Zdej bo šla počas soisek za morje dokončat, da jutri spakiram

Tudi naš lumpek je danes pridno zaspal brez enournega mučenjauser posted image user posted image user posted image Upam, da bo tudi ponoči priden, ker sva sama.
Lepo pakirajte

Počasi se bo tudi on vdal in bo rad zaspaluser posted image user posted image

Ja upam, da bo nekoč zaspal tudi brez najuuser posted image user posted image

Enkrat bodo sami zaspali, nič skrbet. S Petjo sem hodila spat vse tam nekje do drugega leta in pol (zdaj le še  počakam, da spije mleko), z Gašperjem do drugega, zdaj pa predvidevam, da bo Varja večji problem. Ah bo že, še kakšno leto, pa bo tudi ona sama zaspalauser posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
18.6.2009 8:10:43   
kasso
Suzy, ful je luškana user posted image user posted image user posted image user posted image
Za taščo pa user posted image user posted image user posted image user posted image . Veš moja sestrična je imela tudi probleme z alergijo in odkar so ji operirali žolč, je mir. Je bla pa kriza, ker ji je kamenček iz žolča zašel v pankreas, ta se je pa vnel in to 2x. Tako, da je zaradi teh problemov prišla kar hitro na vrsto za operacijo. Upam, da tudi tvoja tašča ne bo čakala mesece in mesece...

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
18.6.2009 8:17:24   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

evo, 2 filmčka
eva in klupce user posted image
user posted image
skrivanje user posted image
user posted image

EJ FUUUUUL JE DOBRA..sem še mami poklicala, sva jo prav obćudovale..Kljukice ima pa Nejc tud ful rad

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
18.6.2009 8:18:54   
jana81
Dobro jutro

Danes je pa res dobro jutro...sem naspana user posted image
Nejc je zaspal ob 21.30h in se prvič zbudil ob 23h za čaj, in ob 00.30 za mleko (sem ga mogla še previt,ker je bil pokakanuser posted image ), potem pa spal do 7.15,ko sem ga mogla zbudit za vrtec...ko bi le večkrat takole spal..

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
18.6.2009 8:20:51   
Anonimen
user posted image DOBRO JUTROuser posted image

zaspanauser posted image

punce kdaj hodite spat, tiste ki hodite zjutraj v službo? Mi2 hodiva spat med 22:30-23h, ustajava pa ob 5huser posted image user posted image , in sem proti koncu tedna že čisto izčrpana, s tem, da se vsaj 5x na noč zbudimouser posted image

Jana: vauuuu že morjeuser posted image user posted image , drugače pa tudi moja miška v vrtcu sama zaspi na blaziniuser posted image , doma pa včasih taka uzbuna, v vrtcu jo celo zaspančica kličejouser posted image

Anitka: si dobila?

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 1187
18.6.2009 8:23:15   
Anonimen

Dobro jutro

Nejc je zaspal ob 21.30h in se prvič zbudil ob 23h za čaj, in ob 00.30 za mleko (sem ga mogla še previt,ker je bil pokakanuser posted image ), potem pa spal do 7.15,ko sem ga mogla zbudit za vrtec...ko bi le večkrat takole spal..

bravoooooo Nejčekuser posted image user posted image

seronjauser posted image

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 1188
18.6.2009 8:34:42   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Suzy, ful je luškana user posted image user posted image user posted image user posted image
Za taščo pa user posted image user posted image user posted image user posted image . Veš moja sestrična je imela tudi probleme z alergijo in odkar so ji operirali žolč, je mir. Je bla pa kriza, ker ji je kamenček iz žolča zašel v pankreas, ta se je pa vnel in to 2x. Tako, da je zaradi teh problemov prišla kar hitro na vrsto za operacijo. Upam, da tudi tvoja tašča ne bo čakala mesece in mesece...

problem je, ker ne najdejo izvidov od ultrazvoka. upam, da jih danes že majo, ker zdravnica nič ne dela brez izvidov. sej za žolčne kamne pa je tašča že dolgo vedla, sam je vedno odlašala. no, zdaj pa mislim, da ne bo.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
18.6.2009 8:36:04   
suzy85

Dobro jutro

user posted image user posted image user posted image  za spanje. eva se je danes zbudila šele, ko sem jo šla umit. user posted image  cel čas, ko sem jo oblačla je spala!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
18.6.2009 8:38:05   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

zaspanauser posted image

punce kdaj hodite spat, tiste ki hodite zjutraj v službo? Mi2 hodiva spat med 22:30-23h, ustajava pa ob 5huser posted image user posted image , in sem proti koncu tedna že čisto izčrpana, s tem, da se vsaj 5x na noč zbudimouser posted image

jst hodim spat okrog 22., 23. ure, vstajam pa ob 5.30. zdej se trudim, da grem spat že okrog 22. ure, ker zjutraj vstanem ob 4ih zaradi učenja. user posted image  bom poleti not spravla spanje, ko se ne bo treba učit. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
18.6.2009 8:51:48   
kasso

zaspanauser posted image

Spat hodim okrog polnoči, a me ponavadi vzame za ene pol urce, ko uspavam Varjo okrog osmih, tako da do polnoči ali pa še dlje nisem več zaspana. Vstanemo pa ob 07:00. Ko pa pride dan, ko sem zelo utrujena, jo mrknem že ob 09:00.
Če pa kak dan ustanem malo prej pa je kriza cel dan.....fulll sem slaba.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
18.6.2009 9:05:09   
Anitka
Jutrouser posted image

Preden se Gal zbudi napišem še nekaj vrstic, potem greva pa ven preden bo peklensko vroče. Baje le še danes in jutri nato pa spet mrazzzzzzuser posted image

Spanje je bilo kar ok, dvakrat se je zbudil za dudo, ob pol šestih za mleko, zdaj pa še kraljuje v ta velki posteljiuser posted image user posted image

Edinaos - dobilauser posted image . Jaz še sicer ne hodim delat, spat pa hodim nekje med 22.30 in polnočjo.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
18.6.2009 9:12:45   
suzy85
jana 1 vprašanje! je Avtotehnika Celje, d.o.o. pri Citycentru? sem gledla na zemljevidu, pa se mi zdi, da bi lahko blo tam, nisem pa 100%.

< Sporočilo je popravil suzy85 -- 18.6.2009 9:13:04 >

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
18.6.2009 9:31:47   
jana81

Dobro jutro

user posted image user posted image user posted image  za spanje. eva se je danes zbudila šele, ko sem jo šla umit. user posted image  cel čas, ko sem jo oblačla je spala!

to se je pr  nas tud že zgodilo, je pil čaj, pa spal, jst sem ga pa oblačla.. pol ga pa posedem in mi pade nazaj na hrbet user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
18.6.2009 9:31:49   
jana81

jana 1 vprašanje! je Avtotehnika Celje, d.o.o. pri Citycentru? sem gledla na zemljevidu, pa se mi zdi, da bi lahko blo tam, nisem pa 100%.

a tm majo Renoje? pol je za citiyem ja

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
18.6.2009 9:33:29   
jana81

tudi tebi bejba

zaspanauser posted image

jst pa dons za razliko ne user posted image

tud jst hodim spat po 23h, ponavad ob 00h, vstajam pa ob 6.30..sem zjutraj kaput, ampak se sestavim skup

Jana: vauuuu že morjeuser posted image user posted image , drugače pa tudi moja miška v vrtcu sama zaspi na blaziniuser posted image , doma pa včasih taka uzbuna, v vrtcu jo celo zaspančica kličejouser posted image

komi čakammmmmmmmmmmmmmmmmm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
18.6.2009 10:18:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

zaspanauser posted image

Spat hodim okrog polnoči, a me ponavadi vzame za ene pol urce, ko uspavam Varjo okrog osmih, tako da do polnoči ali pa še dlje nisem več zaspana. Vstanemo pa ob 07:00. Ko pa pride dan, ko sem zelo utrujena, jo mrknem že ob 09:00.
Če pa kak dan ustanem malo prej pa je kriza cel dan.....fulll sem slaba.

se pravi imate vse okrog 7 urc spanca, jaz nikoli več kot 5,5 do 6ur s tem da se skoz zbujamo,

spila sem že 4 kave pa še vedno sem user posted image

nič grem še na enouser posted image

Kasso. a imate v PO kako lepo igrišče za user posted image ?

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 1198
18.6.2009 10:37:46   
kasso

Kasso. a imate v PO kako lepo igrišče za user posted image ?

ja, pri Epicentru. zraven je en jurček za kakšno pijačko spituser posted image ... KLIK

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
18.6.2009 10:39:26   
nia5
Jutro
Nia spi prvo rundo user posted image , mi je na rokah zaspala, ko sem jo cartala, ker se je malo butnila, torej bo danes šla 2x spat. Zdaj pa sem jo kar v dnevni v stajico dala, prvič spi not.
Noč: sama noč je bila super, prvič je mleko pila ob štirih, začetek noči pa je bil grozen, spala je 20 min, pol pa sma se 2 uri jajcale, da je pol ob desetih zaspala, mislim da jo je napenjalo, ker je jedla fižolovo solato popoldan user posted image
Da malce preberem, saj ni veliko user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......