Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 17.6.2009 22:29:55
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 anitka a si kdaj imela te tamale v skupini ? kako ste jih uspavale? Nejc baje v vrtcu zaspi sam od sebe, brez flaše ,na blazini.. Jasličnega oddelka še nisem imela. Sem pa imel triletnike. Uspavali smo jih s pravljico, uspavankami... eni so zaspali brez problema, ene smo malo božale, druge malo več. Ja Nejc
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 17.6.2009 22:36:06
|
|
|
|
jana81
|
grem malo še kavč peglat..pol bom pa tak zaspala, sem ubita k pes.. nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 17.6.2009 22:43:50
|
|
|
|
Anitka
|
Nočko še z moje strani
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 17.6.2009 23:07:09
|
|
|
|
Čmrlika
|
Vas pogrešam...priletim jutri malo . Nočko vsem!
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 18.6.2009 7:46:48
|
|
|
|
suzy85
|
dobro jutro! spanje je blo ok, ko se le ne bi blo treba učiti! je končno zaključil z maturo, zdej pa upam, da bo malo bolj doma. tašča je še kar v bolnišnici. v pon so komaj dobli prve izvide, v tor so jo dali na ultrazvok in ji ugotovili žolčne kamne, vnetje žolča in cisto na maternici. včeraj bi mogla začet z AB za vnetje žolča, pa še ni blo izvidov sumijo, da bi za fleke naj bil kriv žolč, ker kakor hitro ji ukinejo tablete, se ji spet pojavijo. glede na to, da je skoz na dietni prehrani, hrana ne more bit kriva. je pa šla včeraj do kirurga za žolčne kamne, pa ji je rekel, da mora najprej ginekološke težave odpravit, tako da bi znalo bit kar resno. , če noben nič konkretnega ne pove! gremo danes spet malo na obisk, da jo potolažimo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 18.6.2009 7:48:07
|
|
|
|
suzy85
|
evo, 2 filmčka eva in klupce skrivanje
< Sporočilo je popravil suzy85 -- 18.6.2009 8:02:10 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 18.6.2009 7:52:08
|
|
|
|
suzy85
|
moja zaspanca tetina birma brum brum
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 18.6.2009 8:07:09
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Nejc tud že panča dobrih 15 minut, ga je ati uspaval, ker sem jst bila na mućenju (brazilska itd..).. Zdej bo šla počas soisek za morje dokončat, da jutri spakiram Tudi naš lumpek je danes pridno zaspal brez enournega mučenja Upam, da bo tudi ponoči priden, ker sva sama. Lepo pakirajte Počasi se bo tudi on vdal in bo rad zaspal Ja upam, da bo nekoč zaspal tudi brez naju Enkrat bodo sami zaspali, nič skrbet. S Petjo sem hodila spat vse tam nekje do drugega leta in pol (zdaj le še počakam, da spije mleko), z Gašperjem do drugega, zdaj pa predvidevam, da bo Varja večji problem. Ah bo že, še kakšno leto, pa bo tudi ona sama zaspala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 18.6.2009 8:10:43
|
|
|
|
kasso
|
Suzy, ful je luškana Za taščo pa . Veš moja sestrična je imela tudi probleme z alergijo in odkar so ji operirali žolč, je mir. Je bla pa kriza, ker ji je kamenček iz žolča zašel v pankreas, ta se je pa vnel in to 2x. Tako, da je zaradi teh problemov prišla kar hitro na vrsto za operacijo. Upam, da tudi tvoja tašča ne bo čakala mesece in mesece...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 18.6.2009 8:17:24
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 evo, 2 filmčka eva in klupce skrivanje EJ FUUUUUL JE DOBRA..sem še mami poklicala, sva jo prav obćudovale..Kljukice ima pa Nejc tud ful rad
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 18.6.2009 8:18:54
|
|
|
|
jana81
|
Dobro jutro Danes je pa res dobro jutro...sem naspana Nejc je zaspal ob 21.30h in se prvič zbudil ob 23h za čaj, in ob 00.30 za mleko (sem ga mogla še previt,ker je bil pokakan ), potem pa spal do 7.15,ko sem ga mogla zbudit za vrtec...ko bi le večkrat takole spal..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 18.6.2009 8:20:51
|
|
|
|
Anonimen
|
DOBRO JUTRO zaspana punce kdaj hodite spat, tiste ki hodite zjutraj v službo? Mi2 hodiva spat med 22:30-23h, ustajava pa ob 5h , in sem proti koncu tedna že čisto izčrpana, s tem, da se vsaj 5x na noč zbudimo Jana: vauuuu že morje , drugače pa tudi moja miška v vrtcu sama zaspi na blazini , doma pa včasih taka uzbuna, v vrtcu jo celo zaspančica kličejo Anitka: si dobila?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 18.6.2009 8:23:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Dobro jutro Danes je pa res dobro jutro...sem naspana Nejc je zaspal ob 21.30h in se prvič zbudil ob 23h za čaj, in ob 00.30 za mleko (sem ga mogla še previt,ker je bil pokakan ), potem pa spal do 7.15,ko sem ga mogla zbudit za vrtec...ko bi le večkrat takole spal.. bravoooooo Nejček seronja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 18.6.2009 8:34:42
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Suzy, ful je luškana Za taščo pa . Veš moja sestrična je imela tudi probleme z alergijo in odkar so ji operirali žolč, je mir. Je bla pa kriza, ker ji je kamenček iz žolča zašel v pankreas, ta se je pa vnel in to 2x. Tako, da je zaradi teh problemov prišla kar hitro na vrsto za operacijo. Upam, da tudi tvoja tašča ne bo čakala mesece in mesece... problem je, ker ne najdejo izvidov od ultrazvoka. upam, da jih danes že majo, ker zdravnica nič ne dela brez izvidov. sej za žolčne kamne pa je tašča že dolgo vedla, sam je vedno odlašala. no, zdaj pa mislim, da ne bo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 18.6.2009 8:36:04
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Dobro jutro Danes je pa res dobro jutro...sem naspana Nejc je zaspal ob 21.30h in se prvič zbudil ob 23h za čaj, in ob 00.30 za mleko (sem ga mogla še previt,ker je bil pokakan ), potem pa spal do 7.15,ko sem ga mogla zbudit za vrtec...ko bi le večkrat takole spal.. za spanje. eva se je danes zbudila šele, ko sem jo šla umit. cel čas, ko sem jo oblačla je spala!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 18.6.2009 8:38:05
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos DOBRO JUTRO zaspana punce kdaj hodite spat, tiste ki hodite zjutraj v službo? Mi2 hodiva spat med 22:30-23h, ustajava pa ob 5h , in sem proti koncu tedna že čisto izčrpana, s tem, da se vsaj 5x na noč zbudimo jst hodim spat okrog 22., 23. ure, vstajam pa ob 5.30. zdej se trudim, da grem spat že okrog 22. ure, ker zjutraj vstanem ob 4ih zaradi učenja. bom poleti not spravla spanje, ko se ne bo treba učit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 18.6.2009 8:51:48
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos DOBRO JUTRO zaspana punce kdaj hodite spat, tiste ki hodite zjutraj v službo? Mi2 hodiva spat med 22:30-23h, ustajava pa ob 5h , in sem proti koncu tedna že čisto izčrpana, s tem, da se vsaj 5x na noč zbudimo Spat hodim okrog polnoči, a me ponavadi vzame za ene pol urce, ko uspavam Varjo okrog osmih, tako da do polnoči ali pa še dlje nisem več zaspana. Vstanemo pa ob 07:00. Ko pa pride dan, ko sem zelo utrujena, jo mrknem že ob 09:00. Če pa kak dan ustanem malo prej pa je kriza cel dan.....fulll sem slaba.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 18.6.2009 9:05:09
|
|
|
|
Anitka
|
Jutro Preden se Gal zbudi napišem še nekaj vrstic, potem greva pa ven preden bo peklensko vroče. Baje le še danes in jutri nato pa spet mrazzzzzz Spanje je bilo kar ok, dvakrat se je zbudil za dudo, ob pol šestih za mleko, zdaj pa še kraljuje v ta velki postelji Edinaos - dobila . Jaz še sicer ne hodim delat, spat pa hodim nekje med 22.30 in polnočjo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 18.6.2009 9:12:45
|
|
|
|
suzy85
|
jana 1 vprašanje! je Avtotehnika Celje, d.o.o. pri Citycentru? sem gledla na zemljevidu, pa se mi zdi, da bi lahko blo tam, nisem pa 100%.
< Sporočilo je popravil suzy85 -- 18.6.2009 9:13:04 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 18.6.2009 9:31:47
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Dobro jutro Danes je pa res dobro jutro...sem naspana Nejc je zaspal ob 21.30h in se prvič zbudil ob 23h za čaj, in ob 00.30 za mleko (sem ga mogla še previt,ker je bil pokakan ), potem pa spal do 7.15,ko sem ga mogla zbudit za vrtec...ko bi le večkrat takole spal.. za spanje. eva se je danes zbudila šele, ko sem jo šla umit. cel čas, ko sem jo oblačla je spala! to se je pr nas tud že zgodilo, je pil čaj, pa spal, jst sem ga pa oblačla.. pol ga pa posedem in mi pade nazaj na hrbet
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 18.6.2009 9:31:49
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 jana 1 vprašanje! je Avtotehnika Celje, d.o.o. pri Citycentru? sem gledla na zemljevidu, pa se mi zdi, da bi lahko blo tam, nisem pa 100%. a tm majo Renoje? pol je za citiyem ja
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 18.6.2009 9:33:29
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos DOBRO JUTRO tudi tebi bejba zaspana jst pa dons za razliko ne punce kdaj hodite spat, tiste ki hodite zjutraj v službo? Mi2 hodiva spat med 22:30-23h, ustajava pa ob 5h , in sem proti koncu tedna že čisto izčrpana, s tem, da se vsaj 5x na noč zbudimo tud jst hodim spat po 23h, ponavad ob 00h, vstajam pa ob 6.30..sem zjutraj kaput, ampak se sestavim skup Jana: vauuuu že morje , drugače pa tudi moja miška v vrtcu sama zaspi na blazini , doma pa včasih taka uzbuna, v vrtcu jo celo zaspančica kličejo komi čakammmmmmmmmmmmmmmmmm
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 18.6.2009 10:18:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: edinaos DOBRO JUTRO zaspana punce kdaj hodite spat, tiste ki hodite zjutraj v službo? Mi2 hodiva spat med 22:30-23h, ustajava pa ob 5h , in sem proti koncu tedna že čisto izčrpana, s tem, da se vsaj 5x na noč zbudimo Spat hodim okrog polnoči, a me ponavadi vzame za ene pol urce, ko uspavam Varjo okrog osmih, tako da do polnoči ali pa še dlje nisem več zaspana. Vstanemo pa ob 07:00. Ko pa pride dan, ko sem zelo utrujena, jo mrknem že ob 09:00. Če pa kak dan ustanem malo prej pa je kriza cel dan.....fulll sem slaba. se pravi imate vse okrog 7 urc spanca, jaz nikoli več kot 5,5 do 6ur s tem da se skoz zbujamo, spila sem že 4 kave pa še vedno sem nič grem še na eno Kasso. a imate v PO kako lepo igrišče za ?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 18.6.2009 10:37:46
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Kasso. a imate v PO kako lepo igrišče za ? ja, pri Epicentru. zraven je en jurček za kakšno pijačko spit ... KLIK
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 18.6.2009 10:39:26
|
|
|
|
nia5
|
Jutro Nia spi prvo rundo , mi je na rokah zaspala, ko sem jo cartala, ker se je malo butnila, torej bo danes šla 2x spat. Zdaj pa sem jo kar v dnevni v stajico dala, prvič spi not. Noč: sama noč je bila super, prvič je mleko pila ob štirih, začetek noči pa je bil grozen, spala je 20 min, pol pa sma se 2 uri jajcale, da je pol ob desetih zaspala, mislim da jo je napenjalo, ker je jedla fižolovo solato popoldan Da malce preberem, saj ni veliko
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......