Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 18.6.2009 13:54:11
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Hojla mačke, včeraj sem skočla pogledat malo... vas res pogrešam ampak, vedno nekaj... Zdaj grem pa pakirat, gremo ponoči V Nemčijo na poroko ...se ženi brat od mojga lubija... Držte pesti, da bo s Tajo čim lažje šlo po poti, prosim Ene pet ur vožnje nas čaka. srečno pot in lepo poroko Podpišem! podpišem! Tudi jaz se podpišem Hvala za podpise! kmalu bo dovolj za referendum...
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 18.6.2009 13:54:14
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Hojla mačke, včeraj sem skočla pogledat malo... vas res pogrešam ampak, vedno nekaj... Zdaj grem pa pakirat, gremo ponoči V Nemčijo na poroko ...se ženi brat od mojga lubija... Držte pesti, da bo s Tajo čim lažje šlo po poti, prosim Ene pet ur vožnje nas čaka. srečno pot in lepo poroko Hvala lepa!
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 18.6.2009 13:54:19
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Hojla mačke, včeraj sem skočla pogledat malo... vas res pogrešam ampak, vedno nekaj... Zdaj grem pa pakirat, gremo ponoči V Nemčijo na poroko ...se ženi brat od mojga lubija... Držte pesti, da bo s Tajo čim lažje šlo po poti, prosim Ene pet ur vožnje nas čaka. NAS ČAKA 8 UR DO HVARA (ups).. tak da če bo Nejc zdržal, bo Taja tud.. fajn se mejte Vsi bomo zdržali.. Lepo se imejte, uživajte maximalno,...jaz računam da gremo okrog štirih zjutraj pa da bi ona vsaj pol poti prespala...hehehe, moji plani, Taja pa bo po svije vdarla, kot vedno!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 18.6.2009 13:55:19
|
|
|
|
Čmrlika
|
Baje da je fino v taki vročini likat...grem probat :
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 18.6.2009 14:16:46
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Kaj je zdaj a samo jaz zabušavam na šihtu jst se grešim, jem čokolado... jst sm pa kremšnito zmazala po doooolgem času. njam... Joj ste mi zdaj lušte naredile , grem še sama iskat če je še riževa čokolada , je ne maram
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 18.6.2009 14:17:30
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Baje da je fino v taki vročini likat...grem probat : Ti si kr daj duška
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 18.6.2009 14:19:54
|
|
|
|
nia5
|
Nia spi drugo rundo, HB ni zganjala haloja, je lepo zaspala, pa če je za pol urce, je vredu. Nama pa je babi odpeljala voziček z marelco in nisma mogle it na sprehod, ker sonce preveč žge, klobuka pa noče met , sma pa se zato pač na terasi igrale, bo babi kregana ko pride domov
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 18.6.2009 14:20:27
|
|
|
|
nia5
|
Ite v kišto, opet nobene..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 18.6.2009 16:41:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Dan, dan, evo mal mene. Ma moj ta teden dopust pa skoz neki počnemo al pa nas ni doma. Jutr začnem mal pakirat, čeprov je neki slabo vreme napovedano . Upam, da se to kej spremeni. Jana a vi greste na Hvar? Sej tm je pa mal bolš napovedan. Drugač pa pr ns nč novga, Gaja zdej spi v taveliki pojstli, spi celo noč, čez dan pa 1x tm okol 2 uri, tko, da se je kr uštimal tole s spanjem. Jest se počutim kr uredu, občasno se mi vrti. Včeri sm mela pregled, itak posluša sam srček in to je to. MF mam pa 13.7, komi čakam, da mi povejo če držijo napovedi glede spola. grem mal za nazaj prebrat dokler se Gaja in Mr. S še igrata uzuni v peskovniku
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 18.6.2009 16:49:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Nia spi drugo rundo, HB ni zganjala haloja, je lepo zaspala, pa če je za pol urce, je vredu. Nama pa je babi odpeljala voziček z marelco in nisma mogle it na sprehod, ker sonce preveč žge, klobuka pa noče met , sma pa se zato pač na terasi igrale, bo babi kregana ko pride domov pr ns je zdej na sporedu obvezno jokanje pred spanjem čez dan, od ene minute do 15, pol pa zaspi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 18.6.2009 16:49:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Baje da je fino v taki vročini likat...grem probat : A je blo fajn? men se pa to ne da, likam sam najnujnejše
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 18.6.2009 16:49:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Hojla mačke, včeraj sem skočla pogledat malo... vas res pogrešam ampak, vedno nekaj... Zdaj grem pa pakirat, gremo ponoči V Nemčijo na poroko ...se ženi brat od mojga lubija... Držte pesti, da bo s Tajo čim lažje šlo po poti, prosim Ene pet ur vožnje nas čaka. NAS ČAKA 8 UR DO HVARA (ups).. tak da če bo Nejc zdržal, bo Taja tud.. fajn se mejte Vsi bomo zdržali.. Lepo se imejte, uživajte maximalno,...jaz računam da gremo okrog štirih zjutraj pa da bi ona vsaj pol poti prespala...hehehe, moji plani, Taja pa bo po svije vdarla, kot vedno! mi gremo okol treh, jo bom probala sam prestavt v avto pa upam, da mi spi vsaj do šestih. Uživajte
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 18.6.2009 16:49:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 evo, 2 filmčka eva in klupce skrivanje kva je dobra, klinčki so pa zakon slikce so tud luštne, pa pižama tud
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 18.6.2009 16:50:36
|
|
|
|
Anonimen
|
tolk zaenkrat, če bo pa kera še kej napisala se pa še javim , drugač bom pa nadaljevanko gledala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 18.6.2009 17:00:46
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Kasso. a imate v PO kako lepo igrišče za ? ja, pri Epicentru. zraven je en jurček za kakšno pijačko spit ... KLIK vauuuu fensi pridemo kej čez vikend, če bo vreme , boš prišla na drinko? ja itak pokliči 041 428 289 Mi pa nameravamo v bazen v Logatec čez vikend. Estrella, a vi ste že bili? Je voda dovolj topla za naše hroščke? Je dovolj topla. Alja se ni nič pritoževala Glede na to, da bo v soboto katastrofa od vremena, bomo verjetno tudi mi šli
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 18.6.2009 17:07:10
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Dan, dan, evo mal mene. Ma moj ta teden dopust pa skoz neki počnemo al pa nas ni doma. Jutr začnem mal pakirat, čeprov je neki slabo vreme napovedano . Upam, da se to kej spremeni. Jana a vi greste na Hvar? Sej tm je pa mal bolš napovedan. Drugač pa pr ns nč novga, Gaja zdej spi v taveliki pojstli, spi celo noč, čez dan pa 1x tm okol 2 uri, tko, da se je kr uštimal tole s spanjem. Jest se počutim kr uredu, občasno se mi vrti. Včeri sm mela pregled, itak posluša sam srček in to je to. MF mam pa 13.7, komi čakam, da mi povejo če držijo napovedi glede spola. grem mal za nazaj prebrat dokler se Gaja in Mr. S še igrata uzuni v peskovniku Lepo, dase je Gaja mal unesla in ti da dihat pred novim rukerjem . Sem ravno včeraj gruntala, kdaj imaš MF. Jaz semjo pri A imela konec julija. A že kaj čutiš premike?? A tvoja mami dela v M na Rudniku??? Se mi zdi, da bi lahko bila ona, kolikor se je spomnim s slik
< Sporočilo je popravil Estrella* -- 18.6.2009 17:08:42 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 18.6.2009 17:16:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Dan, dan, evo mal mene. Ma moj ta teden dopust pa skoz neki počnemo al pa nas ni doma. Jutr začnem mal pakirat, čeprov je neki slabo vreme napovedano . Upam, da se to kej spremeni. Jana a vi greste na Hvar? Sej tm je pa mal bolš napovedan. Drugač pa pr ns nč novga, Gaja zdej spi v taveliki pojstli, spi celo noč, čez dan pa 1x tm okol 2 uri, tko, da se je kr uštimal tole s spanjem. Jest se počutim kr uredu, občasno se mi vrti. Včeri sm mela pregled, itak posluša sam srček in to je to. MF mam pa 13.7, komi čakam, da mi povejo če držijo napovedi glede spola. grem mal za nazaj prebrat dokler se Gaja in Mr. S še igrata uzuni v peskovniku Lepo, dase je Gaja mal unesla in ti da dihat pred novim rukerjem . Sem ravno včeraj gruntala, kdaj imaš MF. Jaz semjo pri A imela konec julija. A že kaj čutiš premike?? A tvoja mami dela v M na Rudniku??? Se mi zdi, da bi lahko bila ona, kolikor se je spomnim s slik ma še nč , bo treba še mal počakat ja tm dela, verjetn je bla ona ja, je skoz na šiht kolk maš zdej kg? jest sm se zredila že 5,5 kg , še mal pa bova skupi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 18.6.2009 18:32:25
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Dan, dan, evo mal mene. Ma moj ta teden dopust pa skoz neki počnemo al pa nas ni doma. Jutr začnem mal pakirat, čeprov je neki slabo vreme napovedano . Upam, da se to kej spremeni. Jana a vi greste na Hvar? Sej tm je pa mal bolš napovedan. Drugač pa pr ns nč novga, Gaja zdej spi v taveliki pojstli, spi celo noč, čez dan pa 1x tm okol 2 uri, tko, da se je kr uštimal tole s spanjem. Jest se počutim kr uredu, občasno se mi vrti. Včeri sm mela pregled, itak posluša sam srček in to je to. MF mam pa 13.7, komi čakam, da mi povejo če držijo napovedi glede spola. grem mal za nazaj prebrat dokler se Gaja in Mr. S še igrata uzuni v peskovniku Lepo, dase je Gaja mal unesla in ti da dihat pred novim rukerjem . Sem ravno včeraj gruntala, kdaj imaš MF. Jaz semjo pri A imela konec julija. A že kaj čutiš premike?? A tvoja mami dela v M na Rudniku??? Se mi zdi, da bi lahko bila ona, kolikor se je spomnim s slik ma še nč , bo treba še mal počakat ja tm dela, verjetn je bla ona ja, je skoz na šiht kolk maš zdej kg? jest sm se zredila že 5,5 kg , še mal pa bova skupi Eh kje pa....mogoče tam v juiju enkrat, če boš pridna in se redila kot pujsek Imam malo pod 64kg
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 18.6.2009 18:49:01
|
|
|
|
hijenca
|
Dan dan! Najprej se moram izkašljat in povedat, kaj se mi je danes na avtocesti zgodilo. Komaj prilezem iz MB na avtocesto (zjutraj) in prehitevam en tovornjak in mi iz tovornjaka prileti kamen v šipo. Šipa zacveti, nastane rožica, potem pa dva kraka letita, en navzgor, en navzdol, šipa v kur****. Se še na notranji strani šipe čuti, kako je počila. Jutri popoldan peljem avto na menjavo šipe, HB, da sem se zmenla, da mi jo bodo zamenjali jutri, da avto dobim v soboto nazaj. V službi je pravo vojno stanje, gužva, napetost v luftu. Videk je pravi navihanček, ipiko ima pa tako v riti, da se mi že malo meša. Ko kaj ni po njegovem kriči kot jesihar. Je pa danes po dolgem času prespal celo noč. Pridem še potem malo gor, moram sedaj vodo za kopanje pripravit, potem pa gre mali ajo ajo, mama pa za računalnik. Anitka, jaz imam 2-3 letne otroke, ampak sem jih že kar ukrotila, imam za vsakega pripravljene sankcije, če ponorijo preveč. Mi zaspimo pa tako, da sedi vsaka med otroci, jih božamo, včasih malo zarenčima, da pride huda teta red narest in potem po eno urnem mučenju le zaspijo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 18.6.2009 20:27:20
|
|
|
|
aurora28
|
OJLA!!! Imam kar malo slabo vest, ker se vam nič ne oglašam, ampak ne je gre, sploh nimam časa. Se pri nas tudi dogaja 100 na uro. Prihodnji teden gremo za tri dni v Crikvenico, v juliju pa še nekam drugam na morje, sam še ne vemo kam. Jana varno in uspešno vožnjo vam želim do Hvara in tebi Čmrlika tudi varno in pridno potujte v Nemčijo. Suzy pri Galu so klupice tudi aktualne, seveda na prvem mestu vodi telefon, tv daljinec,...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 18.6.2009 20:43:17
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: a si še prisotna????? Je bilo treba "zgodaj" vstat, pa sem šla, potem pa zaspat nisem mogla do 1h. Ponoči so se pa še neke živali drle in nimam pojma kaj bi bilo. Prvo sem mislila, da je mačka ampak ni bila. Je pa vse utihnilo ko sem prišla ven. Še nisem slišala takšnega "dretja".
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 18.6.2009 20:43:20
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Dan, dan, evo mal mene. Ma moj ta teden dopust pa skoz neki počnemo al pa nas ni doma. Jutr začnem mal pakirat, čeprov je neki slabo vreme napovedano . Upam, da se to kej spremeni. Jana a vi greste na Hvar? Sej tm je pa mal bolš napovedan. Drugač pa pr ns nč novga, Gaja zdej spi v taveliki pojstli, spi celo noč, čez dan pa 1x tm okol 2 uri, tko, da se je kr uštimal tole s spanjem. Jest se počutim kr uredu, občasno se mi vrti. Včeri sm mela pregled, itak posluša sam srček in to je to. MF mam pa 13.7, komi čakam, da mi povejo če držijo napovedi glede spola. grem mal za nazaj prebrat dokler se Gaja in Mr. S še igrata uzuni v peskovniku Lepo, dase je Gaja mal unesla in ti da dihat pred novim rukerjem . Sem ravno včeraj gruntala, kdaj imaš MF. Jaz semjo pri A imela konec julija. A že kaj čutiš premike?? A tvoja mami dela v M na Rudniku??? Se mi zdi, da bi lahko bila ona, kolikor se je spomnim s slik ma še nč , bo treba še mal počakat ja tm dela, verjetn je bla ona ja, je skoz na šiht kolk maš zdej kg? jest sm se zredila že 5,5 kg , še mal pa bova skupi Eh kje pa....mogoče tam v juiju enkrat, če boš pridna in se redila kot pujsek Imam malo pod 64kg Še slabe 4 in me ujameš.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 18.6.2009 20:56:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Dan, dan, evo mal mene. Ma moj ta teden dopust pa skoz neki počnemo al pa nas ni doma. Jutr začnem mal pakirat, čeprov je neki slabo vreme napovedano . Upam, da se to kej spremeni. Jana a vi greste na Hvar? Sej tm je pa mal bolš napovedan. Drugač pa pr ns nč novga, Gaja zdej spi v taveliki pojstli, spi celo noč, čez dan pa 1x tm okol 2 uri, tko, da se je kr uštimal tole s spanjem. Jest se počutim kr uredu, občasno se mi vrti. Včeri sm mela pregled, itak posluša sam srček in to je to. MF mam pa 13.7, komi čakam, da mi povejo če držijo napovedi glede spola. grem mal za nazaj prebrat dokler se Gaja in Mr. S še igrata uzuni v peskovniku Lepo, dase je Gaja mal unesla in ti da dihat pred novim rukerjem . Sem ravno včeraj gruntala, kdaj imaš MF. Jaz semjo pri A imela konec julija. A že kaj čutiš premike?? A tvoja mami dela v M na Rudniku??? Se mi zdi, da bi lahko bila ona, kolikor se je spomnim s slik ma še nč , bo treba še mal počakat ja tm dela, verjetn je bla ona ja, je skoz na šiht kolk maš zdej kg? jest sm se zredila že 5,5 kg , še mal pa bova skupi Eh kje pa....mogoče tam v juiju enkrat, če boš pridna in se redila kot pujsek Imam malo pod 64kg sej to bo hitr, jest se hitr redim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 18.6.2009 21:23:38
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Dan, dan, evo mal mene. Ma moj ta teden dopust pa skoz neki počnemo al pa nas ni doma. Jutr začnem mal pakirat, čeprov je neki slabo vreme napovedano . Upam, da se to kej spremeni. Jana a vi greste na Hvar? Sej tm je pa mal bolš napovedan. Drugač pa pr ns nč novga, Gaja zdej spi v taveliki pojstli, spi celo noč, čez dan pa 1x tm okol 2 uri, tko, da se je kr uštimal tole s spanjem. Jest se počutim kr uredu, občasno se mi vrti. Včeri sm mela pregled, itak posluša sam srček in to je to. MF mam pa 13.7, komi čakam, da mi povejo če držijo napovedi glede spola. grem mal za nazaj prebrat dokler se Gaja in Mr. S še igrata uzuni v peskovniku Lepo, dase je Gaja mal unesla in ti da dihat pred novim rukerjem . Sem ravno včeraj gruntala, kdaj imaš MF. Jaz semjo pri A imela konec julija. A že kaj čutiš premike?? A tvoja mami dela v M na Rudniku??? Se mi zdi, da bi lahko bila ona, kolikor se je spomnim s slik ma še nč , bo treba še mal počakat ja tm dela, verjetn je bla ona ja, je skoz na šiht kolk maš zdej kg? jest sm se zredila že 5,5 kg , še mal pa bova skupi Eh kje pa....mogoče tam v juiju enkrat, če boš pridna in se redila kot pujsek Imam malo pod 64kg sej to bo hitr, jest se hitr redim upam, da bom jaz z enako hitrostjo hujšala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 18.6.2009 21:47:08
|
|
|
|
barbaw
|
Jaz sem imela danes zelo naporen dan v službi in me prav pečejo stopala. Prehodila sem xxxx km, pa še en del pogovora sem ujela, ki mi ne da miru. Problem pa je v tem, da sem slišala samo del in iz tega ne morem sklepat vsega konteksta. Babji firbec! ma ne bi bilo tako hudo, če ne bi slišala svojega imena. potolažilo me je to, da sem slišala, da mi ena oseba s katero je potekal pogovr rekla, da mi 100% zaupa.
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?