Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 17.6.2009 8:34:24
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Ste od včeraj toliko napisale, da sem komaj prebrala. Maja je zbolela. Vročina do 39, nimam pojma kaj je. Spet pa imam zobe na sumu. Slini se kot polž, prav teče ji iz ust. Upam, da bo kmalu pregurala to, ker biti pol noči pokonci in iti zjutraj na šiht ni prav lahko. za Majo. Varja je na istem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 17.6.2009 8:36:21
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nič, grem pod tušp opraviti mukotrpno delo(britje), pa spat. Naj vam noč mirno mine jst grem jutri na mučenje..brazilska, noge.. še ta opravek si pozabila omenit jaz sem bila v petek...boli ko svina
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 17.6.2009 8:38:08
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: za izgubljene kilce. Še 2kg pa boš na cilju. Mater, nikakor te ne morem ujet Saj me boš, ker nikakor ne pridem pod 60. O to pa vem kako je Če te kaj tolaži, tudi jaz nisem pod 60 Pa bom dogurala, enkrat že. Trenutno sem resnično sita hujšanja in si bom vzela malo več časa, da pridem do željenega cilja. Kaj pa če narediš malo odmora vmes?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 17.6.2009 8:50:05
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nič, grem pod tušp opraviti mukotrpno delo(britje), pa spat. Naj vam noč mirno mine jst grem jutri na mučenje..brazilska, noge.. še ta opravek si pozabila omenit jaz sem bila v petek...boli ko svina ja res je..booooooli..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 17.6.2009 9:09:04
|
|
|
|
kasso
|
Kako so me razjezili na pediatrični v LJ . Na kardiološki pregled naročajo le ob PO in TO od 08:00 do 09:00. Klicala sem 2 minuti čez 9 in pravijo, da se ne da več, ker je ura že 9....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 17.6.2009 9:11:21
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Kako so me razjezili na pediatrični v LJ . Na kardiološki pregled naročajo le ob PO in TO od 08:00 do 09:00. Klicala sem 2 minuti čez 9 in pravijo, da se ne da več, ker je ura že 9.... banda..poznam te fore..njim je vseeno za nas smrtnike..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 17.6.2009 9:13:07
|
|
|
|
jana81
|
kasso sem pogledala tvoj ticker in vidim da je danes Nejc točno za tri tedne starejši kot Varja.. Sem pa včeraj po 14 mesecih prvič dobila pravo menzo..prej samo neke vmesne krvavitve
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 17.6.2009 11:18:04
|
|
|
|
suzy85
|
Anitka zate, da se hitro pozdraviš! jana kolk pa stanejo cicicbanovi čevlji za v vodo? pa dobro danes vse zrihtaj! pol so se ti krvavitve ustavle zadnjič? barbaw, estrella za kilce! barbaw, kasso za Majo in Varjo, da se hitro pozdravita! kasso a zdej boš mogla pa spet do ponedeljka čakat na naročanje? spali smo dokaj dobro z budnicami od 11ih do polnoči, ker je mami rabla pol urce, da je skapirala, da bi lahka bla eva lačna me pa danes hrbtenica spet boli za znoret! komi čakam v soboto, da me pride kolegica spet zmasirat! pa bo spet en teden mir
< Sporočilo je popravil suzy85 -- 17.6.2009 11:22:40 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 17.6.2009 11:36:16
|
|
|
|
Anitka
|
Oj oj Gal panča, kosilo se kuha, perilo pa čaka na likanje Mah bom že, ko bom v boljšem stanju. Danes sem dobila domov obvestilo o vpisu v vrtec našega sončka, pa zvedela sem katere otroke bom imela v skupini v novem šol.letu (letnika 2004 in 05). Jana dobila sem Ospen 1000. Vsem pa hvala lepa za pikapoke.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 17.6.2009 11:41:41
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 jana kolk pa stanejo cicicbanovi čevlji za v vodo? pa dobro danes vse zrihtaj! pol so se ti krvavitve ustavle zadnjič? VEŠ DA sploh nisem pogledala, za copatke in tiste za v vodo sem dala skupaj 28€, mislim da okrog 10€ stanejo.. Ja zadnjič se mi je ustavlo, pol sem pa v nedeljo imela izcedek, pa v ponedeljek nič, no v torek se je pojavila prava M. Upam da je do sobote ne bo več...sem pa gledla napoved vremena in je od nedelje napovedan dež na morju.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 17.6.2009 11:41:43
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Oj oj Gal panča, kosilo se kuha, perilo pa čaka na likanje Mah bom že, ko bom v boljšem stanju. Danes sem dobila domov obvestilo o vpisu v vrtec našega sončka, pa zvedela sem katere otroke bom imela v skupini v novem šol.letu (letnika 2004 in 05). Jana dobila sem Ospen 1000. Vsem pa hvala lepa za pikapoke. jst pa še vedno čakam na odločbo, glede na to kako bo odločila komisija.. Aha ..jst sem imela ospen, mislim da 1500. Hitro se pocajtaj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 17.6.2009 11:42:35
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 kasso a zdej boš mogla pa spet do ponedeljka čakat na naročanje? , ja sem narobe napisala PO in Sreda
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 17.6.2009 13:46:20
|
|
|
|
nia5
|
Dan , kako ste? Joj ta neurja so katastrofa, no nam je HB le vejo od slive zlomilo, drugod pa Nia je zdaj premalo spala in je tečna ko sam , kr sitnari nekaj, nič ji ne paše, spat pa ni več hotela Včeraj je dobila drugo pikico za kl. meningitis, malo je zajokala ko jo je pičila, ampak je blo takoj ok, ko je žemljico v roke dobila Vidim, da niste nekaj ekstra naklofale, nimam dosti za brat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 17.6.2009 13:51:54
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Dobro jutro.. Sem čist ..spanje , Nejc se je kr naprej vstajal iz postelje, tak da sem ga na konc spakirala in dala med naju..posledično sem čist hin...vrat me boli za znoret...komaj glavo pokonc držim... Včeraj sem likala kot zmešana zvečer, da sem vsaj vse Nejčkove cotke zlikala, in pol najinih,itak sem pol oprala še 2 stroja cot .. Danes sem imela šov že navsezgodaj zjutraj v vtrcu, sta se Nejc in Lukas (od Tiare) lovila po garderobi, kej bolj smešnega še ne... suzy85 sej pri nas je tud občasno trma na pohodu..najhuje še prihaja, ko pridemo z morja, ko ga bom začela navajat da sam zaspi v postelji..ojoj me že kr glava boli.. Danes gremo popoldan v Ciciban kupit Nejcu nove copatke in čeveljčke za v vodo..pa bo spet šlo xxx money-a.Včeraj sem kupila 3 pakete plenic in ob 50€, danes sem morala še tankat avto in spet 50€, mislim ko pride, pride vse na enkrat...denar kr gre... Aja pa včeraj sem šla še v šoping zame in za dragega, ker je ta teden spet huda akcija v Petrovčah (Pinochio-trgovina EK-če katera pozna),kjer imajo vse artikle po tovarniških cenah...skladišče je odprto le parkrat na leto. In je šlo 60€, ampak imam pa nove kavbojke Ja to z euri mi je fejst znano Kako pa se misliš zraven spravit, k uvajanju samostojnega spanja mislim, jaz bi se tudi rada zraven spravla, pa sploh ne vem kako, nočem pa da mi neutolažljivo joče, pol pa je problem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 17.6.2009 13:55:20
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Ste od včeraj toliko napisale, da sem komaj prebrala. Maja je zbolela. Vročina do 39, nimam pojma kaj je. Spet pa imam zobe na sumu. Slini se kot polž, prav teče ji iz ust. Upam, da bo kmalu pregurala to, ker biti pol noči pokonci in iti zjutraj na šiht ni prav lahko.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 17.6.2009 14:06:14
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Čer Da se malo oglasim preden odpeketam v posteljo. Kako sem? Za en k... Kljub antibiotiku se mi je stanje včeraj še poslabšalo. Boli me vsaka mišica, glava, iz nosa curlja na veliko.... Poleg tega gre dragi jutri na službeno pot in se vrne šele v četrtek zvečer in ne vem kako bom zdržala sama z Galom, saj še sama sebe komaj obvladujem. Ja pa še toča nam je danes sklestila kar se je dalo Ni bila debela, a je je bilo dovolj, da je uničila vrt, sadovnjak, brajde, moje rožice... Ojoj, pri nas pa je ni bilo HB, je pa bil pravi tornado, je na začetku naše vasi dobesedno prelomilo skoraj pri tleh dve drevi z meterskim premerom Upam, da ti Gal ne bo delal prevelikih preglavic, pa pozdravi se Pa da se ne bom le pritoževala - naš sonček je začel hoditi po štirih Bravo , vse ob svojem času. Pa še to, Gal je dobil danes prvo dozo proti klopnemu meningoencefalitisu in je pikico v rito še kar dobro prenesel. Se je malo zadrl ob vbodu in je bilo to to. Po drugo dozo greva pa čez tri tedne, ker je P na dopustu. V rito so ga pičili, naša je dobila v rokico Estrella - koliko si plačala za eno dozo cepiva? Pri nas je 30 evrov. Se je baje podražilo. Mi smo plačali 25 EUR.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 17.6.2009 14:13:54
|
|
|
|
nia5
|
Joj kako zatišje, obup Mi2 z Nio pa že cel čas ( jo mam v naročju frajlo) jema bobi palčke, jih maže kot da bi imela vse zobe , včasih se res sprašujem kako lahko je določene stvari z 6 zobi, ker je pa vse, ampak res vse , včeraj npr je pojedla celo kumarico iz vrta, z olupkom vred , kako me ne vprašat, pa kumarice so trde
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 17.6.2009 14:15:35
|
|
|
|
nia5
|
Nič, pol pa grem...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 17.6.2009 15:40:25
|
|
|
|
Anonimen
|
DAN kak smo kaj? Jaz še kar v službi , ta teden začenjam z delom šele okrog 8h tako, da se mi zdi da cel dan tle vidim Anitka dobila kroglica, in danes nakažem thanks nič punce pridne bodite
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 17.6.2009 16:16:20
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Pa še to, Gal je dobil danes prvo dozo proti klopnemu meningoencefalitisu in je pikico v rito še kar dobro prenesel. Se je malo zadrl ob vbodu in je bilo to to. Po drugo dozo greva pa čez tri tedne, ker je P na dopustu. V rito so ga pičili, naša je dobila v rokico Našega je v rito, ker je bolj suhcen in je rekel, da je tam veš maščevja, da ne bo rokica bolela. Estrella - koliko si plačala za eno dozo cepiva? Pri nas je 30 evrov. Se je baje podražilo. Mi smo plačali 25 EUR. Pri nas je bilo prej tudi 25 ali 26.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 17.6.2009 16:27:08
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Ojla! Vidm, da ni nobene debate kaj preveč. Pr nas sva oba z Vidkom prehlajena. Drgač pa je vse ok, razn plača je bla en k.... Odštevamo dneve ko bomo šli na dopust. Zdej pa grem k se je Vid zbudil.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 17.6.2009 16:36:59
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Ojla! Vidm, da ni nobene debate kaj preveč. Pr nas sva oba z Vidkom prehlajena. Drgač pa je vse ok, razn plača je bla en k.... A tudi vaju muči ta presneti prehlad Pa še plača praviš, da ni kar bi naj bila Odštevamo dneve ko bomo šli na dopust. Oh dopust, za enega vem, da je še daleeeeeeč, morda pa nam uspe tudi v juliju za nekaj dni kam odriniti. Zdej pa grem k se je Vid zbudil.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 17.6.2009 19:18:33
|
|
|
|
barbaw
|
Dan! za Anitko in Varjo, pa če še katera rabi Maja Hb nima več visoke vročine. Do 37,7. Glede naročanja na pediatriji nimam besed. Glede cene za cepivo pa . To bi pa ja lahko bilo povsod enako stalo. Anitka moje rože so od prejšnjih toč take, da se lahko samo zjokam. Se pač letos ne bom mogla pohvalit z lepimi rožicami. Pa veš, da se sploh ne sekiram, ker nima smisla. Se osredotočam na druge stvari.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 17.6.2009 19:37:52
|
|
|
|
hijenca
|
Dan dan! Jaz pa sem danes huda. Menjalo se bo vodstvo v službi in to novo vodstvo pojma nima. To je skoraj tako, kot da bi se jaz šla kirurga, pa krvi ne morem videt. Bolano no. Že printam nove prošnje. Videk je zaspal, jaz pa zopet na računalniku in delam kot butl, drugi pa ne vidijo mojega truda. Še pridem kaj, moram končat. Da ne pozabim, Videk pa sedaj prav hodi, cele dneve se šeta. Jupi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 17.6.2009 19:51:53
|
|
|
|
nia5
|
Evo moja pikica spi, ni več zdržala, ker je bila od enih pokonci, tak da sem jo kar skopala in popokala spat, me zanima kako dolgo Sem bila pa cel dan (no večino) sama z njo, pa še zdaj sem jo mogla sama zrihtat, ker moj dela, pa ne bi bilo take panike, če me ne bi roka tako bolela, sem se včeraj s polnim šusom butnila v komolec , Nio komaj držim v tej roki, boli ko Zdaj pa študiram, da si grem sama v miru pivce spit ali pa da se zleknem pred tv , kakorkoli upam da brez alarmov, ker se mi ne da!!!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......