Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 17.6.2009 19:52:32
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Dan! za Anitko in Varjo, pa če še katera rabi Maja Hb nima več visoke vročine. Do 37,7. Glede naročanja na pediatriji nimam besed. Glede cene za cepivo pa . To bi pa ja lahko bilo povsod enako stalo. Anitka moje rože so od prejšnjih toč take, da se lahko samo zjokam. Se pač letos ne bom mogla pohvalit z lepimi rožicami. Pa veš, da se sploh ne sekiram, ker nima smisla. Se osredotočam na druge stvari. da je Maji padla vročina
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 17.6.2009 19:54:43
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dan dan! Jaz pa sem danes huda. Menjalo se bo vodstvo v službi in to novo vodstvo pojma nima. To je skoraj tako, kot da bi se jaz šla kirurga, pa krvi ne morem videt. Bolano no. Že printam nove prošnje. Videk je zaspal, jaz pa zopet na računalniku in delam kot butl, drugi pa ne vidijo mojega truda. Še pridem kaj, moram končat. Da ne pozabim, Videk pa sedaj prav hodi, cele dneve se šeta. Jupi Na žalost je velikokrat tako, da drugi ne vidijo tvojega truda in koliko energije vložiš v nekaj za Videkovo hojo, moja že tudi konkretno hodi, je večino časa na nogah, če bi jaz toliko stala, bi me noge bolele
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 17.6.2009 19:56:04
|
|
|
|
nia5
|
Vidim, da ni nobene, pol pa mirno nočko vsem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 17.6.2009 21:01:21
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dan dan! Jaz pa sem danes huda. Menjalo se bo vodstvo v službi in to novo vodstvo pojma nima. To je skoraj tako, kot da bi se jaz šla kirurga, pa krvi ne morem videt. Bolano no. Že printam nove prošnje. Videk je zaspal, jaz pa zopet na računalniku in delam kot butl, drugi pa ne vidijo mojega truda. Še pridem kaj, moram končat. Da ne pozabim, Videk pa sedaj prav hodi, cele dneve se šeta. Jupi Vid in zate
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 17.6.2009 21:01:22
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Evo moja pikica spi, ni več zdržala, ker je bila od enih pokonci, tak da sem jo kar skopala in popokala spat, me zanima kako dolgo Sem bila pa cel dan (no večino) sama z njo, pa še zdaj sem jo mogla sama zrihtat, ker moj dela, pa ne bi bilo take panike, če me ne bi roka tako bolela, sem se včeraj s polnim šusom butnila v komolec , Nio komaj držim v tej roki, boli ko Zdaj pa študiram, da si grem sama v miru pivce spit ali pa da se zleknem pred tv , kakorkoli upam da brez alarmov, ker se mi ne da!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 17.6.2009 21:56:38
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Kako pa se misliš zraven spravit, k uvajanju samostojnega spanja mislim, jaz bi se tudi rada zraven spravla, pa sploh ne vem kako, nočem pa da mi neutolažljivo joče, pol pa je problem. pojma niam..bom razmišljala o tem ko pridemo z morja
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 17.6.2009 21:57:41
|
|
|
|
jana81
|
Nejc tud že panča dobrih 15 minut, ga je ati uspaval, ker sem jst bila na mućenju (brazilska itd..).. Zdej bo šla počas soisek za morje dokončat, da jutri spakiram
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 17.6.2009 21:59:57
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Kako pa se misliš zraven spravit, k uvajanju samostojnega spanja mislim, jaz bi se tudi rada zraven spravla, pa sploh ne vem kako, nočem pa da mi neutolažljivo joče, pol pa je problem. pojma niam..bom razmišljala o tem ko pridemo z morja Upam, da boš delila recept z nami
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 17.6.2009 22:01:08
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Nejc tud že panča dobrih 15 minut, ga je ati uspaval, ker sem jst bila na mućenju (brazilska itd..).. Zdej bo šla počas soisek za morje dokončat, da jutri spakiram Tudi naš lumpek je danes pridno zaspal brez enournega mučenja Upam, da bo tudi ponoči priden, ker sva sama. Lepo pakirajte
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 17.6.2009 22:05:14
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Nejc tud že panča dobrih 15 minut, ga je ati uspaval, ker sem jst bila na mućenju (brazilska itd..).. Zdej bo šla počas soisek za morje dokončat, da jutri spakiram Tudi naš lumpek je danes pridno zaspal brez enournega mučenja Upam, da bo tudi ponoči priden, ker sva sama. Lepo pakirajte Počasi se bo tudi on vdal in bo rad zaspal
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 17.6.2009 22:05:20
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Da ne pozabim, Videk pa sedaj prav hodi, cele dneve se šeta. Jupi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 17.6.2009 22:05:26
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Oj oj Gal panča, kosilo se kuha, perilo pa čaka na likanje Mah bom že, ko bom v boljšem stanju. Danes sem dobila domov obvestilo o vpisu v vrtec našega sončka, pa zvedela sem katere otroke bom imela v skupini v novem šol.letu (letnika 2004 in 05). Jana dobila sem Ospen 1000. Vsem pa hvala lepa za pikapoke. Opa, bodoče 1 šolce Jaz bi bila vesela
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 17.6.2009 22:05:32
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Kako so me razjezili na pediatrični v LJ . Na kardiološki pregled naročajo le ob PO in TO od 08:00 do 09:00. Klicala sem 2 minuti čez 9 in pravijo, da se ne da več, ker je ura že 9....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 17.6.2009 22:05:38
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: za izgubljene kilce. Še 2kg pa boš na cilju. Mater, nikakor te ne morem ujet Saj me boš, ker nikakor ne pridem pod 60. O to pa vem kako je Če te kaj tolaži, tudi jaz nisem pod 60 Pa bom dogurala, enkrat že. Trenutno sem resnično sita hujšanja in si bom vzela malo več časa, da pridem do željenega cilja. Kaj pa če narediš malo odmora vmes? Mislim, da mi ne bi prav nič koristilo, kvečjemu obratno. Nič, bo treba kar zdržat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 17.6.2009 22:05:45
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Estrella - koliko si plačala za eno dozo cepiva? Pri nas je 30 evrov. Se je baje podražilo. Pri nas pa 27eu Drugače pa , da se pozdraviš pa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 17.6.2009 22:07:04
|
|
|
|
Estrella*
|
barbaw: a si še prisotna?????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 17.6.2009 22:07:05
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Helow! Moj pikec nina, jst bom pa še mojga počakala pol grem pa tud jst Vidku družbo delat. Vid bravo , zdej ga boš hijenca pa mogla oreng lovit. Našga morem zdej lovit k je tko hiter, pol pa parkrat pade in si kej udari sam je tkoj spet nan ogah in gasa. za ostale k jih potrebujete al pa kr tko. NOČKO
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 17.6.2009 22:07:55
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Helow! Moj pikec nina, jst bom pa še mojga počakala pol grem pa tud jst Vidku družbo delat. Vid bravo , zdej ga boš hijenca pa mogla oreng lovit. Našga morem zdej lovit k je tko hiter, pol pa parkrat pade in si kej udari sam je tkoj spet nan ogah in gasa. za ostale k jih potrebujete al pa kr tko. NOČKO A tvoj je v popoldanski?? Za plačo pa ne govori...tudi jaz sem imela dolg nos
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 17.6.2009 22:12:14
|
|
|
|
Estrella*
|
Vidim, da ni nobena "kntent " za čvek. Mirno nočko hroščkom in se jutri oglasim v popoldanskem času.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 17.6.2009 22:13:35
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Helow! Moj pikec nina, jst bom pa še mojga počakala pol grem pa tud jst Vidku družbo delat. Vid bravo , zdej ga boš hijenca pa mogla oreng lovit. Našga morem zdej lovit k je tko hiter, pol pa parkrat pade in si kej udari sam je tkoj spet nan ogah in gasa. za ostale k jih potrebujete al pa kr tko. NOČKO A tvoj je v popoldanski?? Za plačo pa ne govori...tudi jaz sem imela dolg nos Ja ta teden je pop. Polača je bla s vsem, nakazilo na račun 327€, položnic mam za plačat pa 342€, no pa se dej. Je..be...m.ti sm jezna . Komaj čakam it na 8h delovnik, sicer ne bo nč bolš sam, bom v + stanju. So pa pra..sci. Tko zdej pa res grem: NOČKO
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 17.6.2009 22:16:37
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Nejc tud že panča dobrih 15 minut, ga je ati uspaval, ker sem jst bila na mućenju (brazilska itd..).. Zdej bo šla počas soisek za morje dokončat, da jutri spakiram Tudi naš lumpek je danes pridno zaspal brez enournega mučenja Upam, da bo tudi ponoči priden, ker sva sama. Lepo pakirajte Počasi se bo tudi on vdal in bo rad zaspal Ja upam, da bo nekoč zaspal tudi brez naju
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 17.6.2009 22:19:28
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Oj oj Gal panča, kosilo se kuha, perilo pa čaka na likanje Mah bom že, ko bom v boljšem stanju. Danes sem dobila domov obvestilo o vpisu v vrtec našega sončka, pa zvedela sem katere otroke bom imela v skupini v novem šol.letu (letnika 2004 in 05). Jana dobila sem Ospen 1000. Vsem pa hvala lepa za pikapoke. Opa, bodoče 1 šolce Jaz bi bila vesela Z ene strani sem vesela, z druge pa tako tako - bo nečak v skupini in pa sestrična in ne vem kako me bosta kaj upoštevala Me že zdaj ne preveč
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 17.6.2009 22:26:19
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Kako pa se misliš zraven spravit, k uvajanju samostojnega spanja mislim, jaz bi se tudi rada zraven spravla, pa sploh ne vem kako, nočem pa da mi neutolažljivo joče, pol pa je problem. pojma niam..bom razmišljala o tem ko pridemo z morja Upam, da boš delila recept z nami al bom pa spraševala za recepte
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 17.6.2009 22:27:21
|
|
|
|
jana81
|
anitka a si kdaj imela te tamale v skupini ? kako ste jih uspavale? Nejc baje v vrtcu zaspi sam od sebe, brez flaše ,na blazini..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 17.6.2009 22:27:44
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Kako pa se misliš zraven spravit, k uvajanju samostojnega spanja mislim, jaz bi se tudi rada zraven spravla, pa sploh ne vem kako, nočem pa da mi neutolažljivo joče, pol pa je problem. pojma niam..bom razmišljala o tem ko pridemo z morja Upam, da boš delila recept z nami al bom pa spraševala za recepte
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......