|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :))
17.6.2009 19:52:32   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Dan!

user posted image user posted image user posted image user posted image   za Anitko in Varjo, pa če še katera rabi

Maja Hb nima več visoke vročine. Do 37,7.

Glede naročanja na pediatriji nimam besed. user posted image  Glede cene za cepivo pa user posted image . To bi pa ja lahko bilo povsod enako stalo.

Anitka moje rože so od prejšnjih toč take, da se lahko samo zjokam. Se pač letos ne bom mogla pohvalit z lepimi rožicami. Pa veš, da se sploh ne sekiram, ker nima smisla. Se osredotočam na druge stvari.

user posted image user posted image user posted image da je Maji padla vročina

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
17.6.2009 19:54:43   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Dan dan!

Jaz pa sem danes huda. Menjalo se bo vodstvo v službi in to novo vodstvo pojma nima. To je skoraj tako, kot da bi se jaz šla kirurga, pa krvi ne morem videt. Bolano no. Že printam nove prošnje.

Videk je zaspal, jaz pa zopet na računalniku in delam kot butl, drugi pa ne vidijo mojega truda.

Še pridem kaj, moram končat.

Da ne pozabim, Videk pa sedaj prav hodi, cele dneve se šeta. Jupiuser posted image user posted image user posted image

Na žalost je velikokrat tako, da drugi ne vidijo tvojega truda in koliko energije vložiš v nekaj user posted image

user posted image user posted image user posted image za Videkovo hojo, moja že tudi konkretno hodi, je večino časa na nogah, če bi jaz toliko stala, bi me noge bolele user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
17.6.2009 19:56:04   
nia5
Vidim, da ni nobene, pol pa mirno nočko vsem user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
17.6.2009 21:01:21   
barbaw

Dan dan!

Jaz pa sem danes huda. Menjalo se bo vodstvo v službi in to novo vodstvo pojma nima. To je skoraj tako, kot da bi se jaz šla kirurga, pa krvi ne morem videt. Bolano no. Že printam nove prošnje.

Videk je zaspal, jaz pa zopet na računalniku in delam kot butl, drugi pa ne vidijo mojega truda.

Še pridem kaj, moram končat.

Da ne pozabim, Videk pa sedaj prav hodi, cele dneve se šeta. Jupiuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image    Vid in user posted image user posted image user posted image user posted image  zate

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
17.6.2009 21:01:22   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Evo moja pikica spi, ni več zdržala, ker je bila od enih pokonci, tak da sem jo kar skopala in popokala spat, me zanima kako dolgo user posted image
Sem bila pa cel dan (no večino) sama z njo, pa še zdaj sem jo mogla sama zrihtat, ker moj user posted image dela, pa ne bi bilo take panike, če me ne bi roka tako bolela, sem se včeraj s polnim šusom butnila v komolec user posted image , Nio komaj držim v tej roki, boli ko user posted image

Zdaj pa študiram, da si grem sama v miru pivce spit ali pa da se zleknem pred tv user posted image , kakorkoli upam da brez alarmov, ker se mi ne da!!!

user posted image user posted image user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
17.6.2009 21:56:38   
jana81
Kako pa se misliš zraven spravit, k uvajanju samostojnega spanja mislim, jaz bi se tudi rada zraven spravla, pa sploh ne vem kako, nočem pa da mi neutolažljivo joče, pol pa je problem.

pojma niam..bom razmišljala o tem ko pridemo z morjauser posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
17.6.2009 21:57:41   
jana81
Nejc tud že panča dobrih 15 minut, ga je ati uspaval, ker sem jst bila na mućenju (brazilska itd..)..
Zdej bo šla počas soisek za morje dokončat, da jutri spakiram

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
17.6.2009 21:59:57   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Kako pa se misliš zraven spravit, k uvajanju samostojnega spanja mislim, jaz bi se tudi rada zraven spravla, pa sploh ne vem kako, nočem pa da mi neutolažljivo joče, pol pa je problem.

Upam, da boš delila recept z namiuser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
17.6.2009 22:01:08   
Anitka

Nejc tud že panča dobrih 15 minut, ga je ati uspaval, ker sem jst bila na mućenju (brazilska itd..)..

Tudi naš lumpek je danes pridno zaspal brez enournega mučenjauser posted image user posted image user posted image Upam, da bo tudi ponoči priden, ker sva sama.
Lepo pakirajte

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
17.6.2009 22:05:14   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Tudi naš lumpek je danes pridno zaspal brez enournega mučenjauser posted image user posted image user posted image Upam, da bo tudi ponoči priden, ker sva sama.
Lepo pakirajte

Počasi se bo tudi on vdal in bo rad zaspaluser posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
17.6.2009 22:05:20   
Estrella*

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
17.6.2009 22:05:26   
Estrella*

Oj oj

Gal panča, kosilo se kuha, perilo pa čaka na likanjeuser posted image user posted image Mah bom že, ko bom v boljšem stanju.
Danes sem dobila domov obvestilo o vpisu v vrtec našega sončka, pa zvedela sem katere otroke bom imela v skupini v novem šol.letu (letnika 2004 in 05).

Jana dobila sem Ospen 1000.

Vsem pa hvala lepa za pikapoke.

Opa, bodoče 1 šolceuser posted image user posted image user posted image Jaz bi bila veselauser posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
17.6.2009 22:05:32   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Kako so me razjezili na pediatrični v LJ user posted image user posted image . Na kardiološki pregled naročajo le ob PO in TO od 08:00 do 09:00. Klicala sem 2 minuti čez 9 in pravijo, da se ne da več, ker je ura že 9....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
17.6.2009 22:05:38   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

barbaw: user posted image user posted image user posted image  za izgubljene kilce. Še 2kg pa boš na cilju. Mater, nikakor te ne morem ujetuser posted image

Saj me boš, ker nikakor ne pridem pod 60. user posted image

O to pa vem kako je user posted image  Če te kaj tolaži, tudi jaz nisem pod 60user posted image  Pa bom dogurala, enkrat že. Trenutno sem resnično sita hujšanja in si bom vzela malo več časa, da pridem do željenega cilja.

Kaj pa če narediš malo odmora vmes?

Mislim, da mi ne bi prav nič koristilo, kvečjemu obratno. Nič, bo treba kar zdržatuser posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
17.6.2009 22:05:45   
Estrella*

Estrella - koliko si plačala za eno dozo cepiva? Pri nas je 30 evrov. Se je baje podražilo.

Pri nas pa 27euuser posted image

Drugače pa user posted image , da se pozdraviš pa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
17.6.2009 22:07:04   
Estrella*
barbaw: a si še prisotna?????

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
17.6.2009 22:07:05   
Srčekgirll
Helow!

Moj pikec nina, jst bom pa še mojga počakala pol grem pa tud jst Vidku družbo delat.

Vid bravouser posted image user posted image user posted image , zdej ga boš hijenca pa mogla oreng lovit.user posted image
Našga morem zdej lovit k je tko hiter, pol pa parkrat pade in si kej udari sam je tkoj spet nan ogah in gasa.
user posted image user posted image user posted image za ostale k jih potrebujete al pa kr tko.

NOČKO

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
17.6.2009 22:07:55   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Helow!

Moj pikec nina, jst bom pa še mojga počakala pol grem pa tud jst Vidku družbo delat.

Vid bravouser posted image user posted image user posted image , zdej ga boš hijenca pa mogla oreng lovit.user posted image
Našga morem zdej lovit k je tko hiter, pol pa parkrat pade in si kej udari sam je tkoj spet nan ogah in gasa.
user posted image user posted image user posted image za ostale k jih potrebujete al pa kr tko.

NOČKO

A tvoj je v popoldanski?? Za plačo pa ne govori...tudi jaz sem imela dolg nosuser posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
17.6.2009 22:12:14   
Estrella*
Vidim, da ni nobena "kntent " za čvek. Mirno nočko hroščkom in se jutri oglasim v popoldanskem času.

Neposredna povezava do sporočila: 1169
17.6.2009 22:13:35   
Srčekgirll

IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Helow!

NOČKO

A tvoj je v popoldanski?? Za plačo pa ne govori...tudi jaz sem imela dolg nosuser posted image

Ja ta teden je pop. Polača je bla s vsem, nakazilo na račun 327€, položnic mam za plačat pa 342€, no pa se dej. Je..be...m.ti sm jeznauser posted image . Komaj čakam it na 8h delovnik, sicer ne bo nč bolš sam, bom v + stanju. So pa pra..sci.
Tko zdej pa res grem: NOČKO

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

Neposredna povezava do sporočila: 1170
17.6.2009 22:16:37   
Anitka

Lepo pakirajte

Počasi se bo tudi on vdal in bo rad zaspaluser posted image user posted image

Ja upam, da bo nekoč zaspal tudi brez najuuser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 1171
17.6.2009 22:19:28   
Anitka

Oj oj

Gal panča, kosilo se kuha, perilo pa čaka na likanjeuser posted image user posted image Mah bom že, ko bom v boljšem stanju.
Danes sem dobila domov obvestilo o vpisu v vrtec našega sončka, pa zvedela sem katere otroke bom imela v skupini v novem šol.letu (letnika 2004 in 05).

Jana dobila sem Ospen 1000.

Vsem pa hvala lepa za pikapoke.

Opa, bodoče 1 šolceuser posted image user posted image user posted image Jaz bi bila veselauser posted image

Z ene strani sem vesela, z druge pa tako tako - bo nečak v skupini in pa sestrična in ne vem kako me bosta kaj upoštevalauser posted image user posted image Me že zdaj ne preveč

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 1172
17.6.2009 22:26:19   
jana81

al bom pa spraševala za recepte

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
17.6.2009 22:27:21   
jana81
anitka a si kdaj imela te tamale v skupini ?
 kako ste jih uspavale?
Nejc baje v vrtcu zaspi sam od sebe, brez flaše ,na blazini..user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
17.6.2009 22:27:44   
Anitka

al bom pa spraševala za recepte

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Vnetje oči (konjunktivitis) pri otroku
Vnetje oči je pri otroku lahko dokaj pogost pojav. Kadar se pojavi v vrtcu ali šoli, se po navadi prenaša iz otroka na o...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......