barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A je kaj v luftu? Mi smo tudi slabo spali, pa da ne omenjam, da smo že od 6-ih pokonci. Zdaj gremo malo na sončka, potem pa kuhat, pucat, prat, ...... Sta moja dva končno šla domov in da ne omenjam kako svinjarijo sta bila sposobna naredit v 2-eh dneh. Moja dva otroka ne naredita take umazanije v dveh tednih. Po enem mesecu in pol sem končno lahko malo gledala tv in ležala na sedežni. Sem že pozabila kako je to. Kar paše malo "dihat", pa vesela sem, da se mi ne bo treba jezit, ker mami ni hotela kuhat in ..... Sem mogla sama pred šihtom vse naredit (če sem bila popoldne), da je sploh kaj jedla pametnega. Sem kar razočarana nad mami. V celem mesecu in pol je pomila okna samo od zunaj, še to ne vsa in pa tako šlampasto, da bi bilo skoraj vseeno če jih ne bi. Nimam pojma kaj se je zgodilo z njo. Včasih je ful pomagala in ...... Upam, da bom imela zdaj več časa. Če ne drugega ga bom imela sigurno malo več zase, ker mi ne bo treba druge strežt. Naša Maja je vedno bolj podobna Jaku in ji večina pravi mali Jaka. Ni mu pa podobna samo na videz ampak tudi karakterno. Upam samo, da ne bo imela istih obdobij ipike. A je že katera začela z odvajanjem od dude???? Jaz razmišljam, da bi se lotila tega "problema", samo ne vem, če sem dovolj psihično sposobna trenutno. Moram se lotit tega na kakšen dober dan, ker včerajšnji in današnji mi nista najbolj pisana na kožo. Ne in še nimam namena, ker jo ima le zaspat in je čez dan sploh nima, razen če jo vidi jo hoče met. Mislim da še ni pravi čas. pa kje si ti barbaw? slabo se nam javljaš mah jaz tudi za enkrat ne mislim odvajat od dude, saj jo ima itak samo za spat, pa še to ne vedno, pa sej če ima otrok do kakega 3 leta dudo še ni tako hudo, ali pač??? Meni se tako majhni zdijo, da jim kar še pripada Vem, da se slabojavljam, ampak ne utegnem, mi je prej mami toliko časa "porabila", zdaj pa uživam ko je ni. Duda je pri nas toliko problem, kolikor so babice popuščale in ji dale. Jaz ji je ne dam kar tako. Načeloma jo ima samo za spanje, ampak me moti. Ful mi gre že na živce.