|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :))
15.6.2009 13:05:22   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Dober dan!user posted image

Se na hitro javim,ker potem me čaka še veliko dela.Sem se lotila barvanja sten po hiši. V ponedeljek sem pobelila kuhinjo,sedaj pa že cel teden barvam vežo in stopnišče.Delam le takrat,ko Tilen spi,tako da kar traja.Sem pa toliko Gorenjke,da raje sama naredim,kot plačam malarjauser posted image Sem jo pa pobarvala polovico marelične,polovico pa oranžne in je ful dobro izpadlo.
V soboto smo šli še omaro kupit za v vežo.
Včeraj pa smo si vzeli frej in šli na morje v Semedelo.Vsi smo maksimalno uživali,sploh pa otrokauser posted image

V službi je vse po starem,kot da sploh ne bi manjkalauser posted image .Prejšnji teden sem dobila novo odločbo za doklade,tako da so sedaj višji,ko je Tilen še doma.

Je pa Tilen včeraj ugotovil,da ima dve nogici in se je spustil ter prehodil 3/4 sobeuser posted image user posted image user posted image

Jana...a uporabljaš Bio Gaia? Meni jih je včeraj zmanjkalo in jih gre danes user posted image  kupit.Pa user posted image  za uživanje na bazenu

user posted image user posted image user posted image za doklade in uživancijo na morju.

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
15.6.2009 13:06:21   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Dober večeruser posted image

samo na hitrco se javljam, mi2 sva sama, ker danes AT spi pri mojih, ker se morava mal naspatuser posted image user posted image

drugače pa Estrella hvala za družbo, bilo jeuser posted image user posted image

nič punce moram it, moj nama mrzel diesel štima in že kliče iz balkona

lahko noč vam želim

Kak fajn, ziher sta uživala, mi2 sma se tudi menla, da boma en dan šla malo na pijačo in bo babi varuška user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
15.6.2009 13:07:07   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

kaj pa spet varjo matra? user posted image user posted image user posted image

Prehlajena je že cel teden, včeraj zvečer pa je še vročino dobilauser posted image . Tako je jokala popoldne pri sosedovih kot še nikoliuser posted image , potem smo prišli domov in mi je takoj zaspala. Pri večerji pa se je tako afnala s hrano in oči zapirala, da sem bila prepričana, da se nekaj kuha. Ja in vročina je bila tu. Bom videla kaj bo danes. Če ne bo bolje, grem do P, preverit, da ji ni z noska šlo na ušesa.

Mi smo pa kupili oz. tašča Gašperju za RD bazen, ki je bil v šparu v akciji...in zdaj je en hud problem, ker mora bit točno v livelu, teren pa malo visi. Celo popoldne v soboto sta se user posted image in tast matrala postavit, a ni bilo ok, tako da danes popoldne nadaljujetauser posted image .

user posted image user posted image user posted image za Varjo

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
15.6.2009 13:08:04   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Dober večer user posted image

Seveda se moram oglasiti user posted image Če je prilika, je ne bom izpustila user posted image Pa še zastonj je - ja, sem v Bučanju user posted image

Smo ravno iz sprehoda (šli smo v Nerezine), user posted image in otroci se sprehajajo tule okrog recepcije, jaz pa testiram net user posted image

Tukaj je prekrasno, čez dan vroče kot julija, res konkretno poletje user posted image Morje je presenetljivo kar toplo, sploh plitvina. Preko noči se pa prav pošteno ohladi, ampak ni panike, če nimaš odprtih oken. Ljudje tu so fantastični, uživam v čveku z domačini user posted image Hišica, v kateri smo,
je boljša, kot sem si upala pričakovati. Prostorna, praktično opremljena, na mirnem mestu, velika, ves čas senčna terasa, zunaj je žar, celo še eno pomivalno korito in tuš, da se kar zunaj fino stuširaš in ni treba vsakič v kopalnico. Smo tudi zraven odličnih igral, ki so lepo v senčki, imamo pa tudi razgled na morje user posted image Do plaže je le nekaj korakov, ma lepše ne bi moglo biti.

Toliko na hitro od mene, brala nisem nič za nazaj, zdaj pa šibam k mojim srčkom user posted image

Se še kaj javim, če bo zneslo user posted image

Lepi pozdravčki za vse, uživajte!!!

Uživajte, pa upam da boste imeli lepo vreme user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
15.6.2009 13:08:49   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Dan!

Se malo oglasim potem se pa vležem, ker mi oči kar skup lezejo. Smo imeli včeraj pri nas eno fešto pa so špilali Pop design in M.Rudan pa sem pomagala v šanku do 4.15. Je pa moj sonček prvič prespal noč brez mami. Sem ga proti večeru odpeljala do babi in ga šla iskat danes dopoldan. Mi je bilo full težko pri srcu, Gal pa kot da mu je vseeno. Še pogledal me ni, ko sem šla in tudi danes, ko sem šla po njega se me ni nič kaj ekstra razveseliluser posted image Saj vem, da je bolje tako kot pa da bi zganjal paniko in jokal, amapk vseeno sem bila malo žalostna. In babi pravi, da je zaspal zvečer ob destih in se prvič zbudil šele ob pol osmihuser posted image , ko je spil mlekeca in vstal. To je prvič, da se ni zbudil niti za dudo.user posted image

Edina ne vem, če si gledala ZS, včeraj sem ti poslala kroglice in jutri upam, da bodo že pri tebi.

Katy lepo, da si se oglasila in res škoda, da niste imeli sreče s spanjemuser posted image .

Nia5 mi nimamo lučke v spalnici ampak le temo.

Bom mogoče še kasneje kaj več napisala, če ne pa jutri.

Pa pa

Bravo Gal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
15.6.2009 13:09:22   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Dobro jutro

Dons je bla pa pri nas ena čudna noč, se je Gaja zbujala pa hotla , da zravn nje spim, ubistvu se me je držala k klopuser posted image  Do zdej nikol sploh ni hotla v naročju zaspat, je hotla flašo, zdej pa ta ni bla uredu

Še en posnetek miške
user posted image

grem počas kuhat

Svetovna je user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
15.6.2009 13:10:27   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

EMILIJA (tally), TARA (kodrana) VSE NAJBOLJŠE ZA 13 MESCEV (13.6.)
user posted image
INTI (Katina) VSE NAJBOLJŠE ZA 13 MESCEV (14.6.)
user posted image

tudi od najuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In od naju user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
15.6.2009 13:11:48   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

A je kaj v luftu? Mi smo tudi slabo spali, pa da ne omenjam, da smo že od 6-ih pokonci. user posted image  

Zdaj gremo malo na sončka, potem pa kuhat, pucat, prat, ...... Sta moja dva končno šla domov in da ne omenjam kako svinjarijo sta bila sposobna naredit v 2-eh dneh. user posted image  Moja dva otroka ne naredita take umazanije v dveh tednih. Po enem mesecu in pol sem končno lahko malo gledala tv in ležala na sedežni. Sem že pozabila kako je to. Kar paše malo "dihat", pa vesela sem, da se mi ne bo treba jezit, ker mami ni hotela kuhat in ..... Sem mogla sama pred šihtom vse naredit (če sem bila popoldne), da je sploh kaj jedla pametnega. user posted image  Sem kar razočarana nad mami. V celem mesecu in pol je pomila okna samo od zunaj, še to ne vsa in pa tako šlampasto, da bi bilo skoraj vseeno če jih ne bi. user posted image  Nimam pojma kaj se je zgodilo z njo. Včasih je ful pomagala in ......

Upam, da bom imela zdaj več časa. Če ne drugega ga bom imela sigurno malo več zase, ker mi ne bo treba druge strežt.

Naša Maja je vedno bolj podobna Jaku in ji večina pravi mali Jaka. Ni mu pa podobna samo na videz ampak tudi karakterno. Upam samo, da ne bo imela istih obdobij ipike.

A je že katera začela z odvajanjem od dude???? Jaz razmišljam, da bi se lotila tega "problema", samo ne vem, če sem dovolj psihično sposobna trenutno. Moram se lotit tega na kakšen dober dan, ker včerajšnji in današnji mi nista najbolj pisana na kožo.

Ne in še nimam namena, ker jo ima le zaspat in je čez dan sploh nima, razen če jo vidi jo hoče met. Mislim da še ni pravi čas.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
15.6.2009 13:13:29   
nia5

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Hojla, no da se vsaj malo oglasim danes preden odpeketam v posteljo.
Moja pikica lepo spančka že od devetih, sma ji danes kupila nočno lučko (prejšnja je crknila), ker smo zdaj bili ene štiri dni brez in sma ugotovila, da jo je verjetno strah, ko se zbudi, ker je vedno jokala. Ali ve uporabljate te lučke ali spite v temi?

Nekaj časa sm sam pol sm kr nehala uporabljat in spi v temi, nema razvajanja pr menuser posted image .

Nisem ziher, če jo je strah, mislim da ja user posted image . Saj se ne gre za razvajanje, nočem da jo je strah, sicer pa je čisto medla lučka, glih toliko da ni trda tema.

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
15.6.2009 13:18:24   
nia5
Drugače pa dober dan.

Nia je ponoči spala le 3 urce v svoji postelji, pol je je nakaj sanjala in je grozno kričala. Ko je končno zaspala pri nama, pa sem tudi jaz zaspala in se mi je ni dalo več prestavljat user posted image , saj je obema pasalo za spremembo user posted image

Dnevi so pestri, skoz se nekaj dela, Nia je večinoma zunaj, upam da bo trajalo tako vreme, čeprav je vroče kot user posted image , ampak je super.

Tako zdaj pa si morem najprej it obrvi spipat user posted image user posted image , dokler Nia panča, ker sem že zaraščena kot medved user posted image , to mi je taaaaaak bedno opravilo.

Se tipkamo kasneje, če bo katera sploh gor user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
15.6.2009 14:11:28   
Srčekgirll
Uuuu ravnokar sm odkrila, da ma Vid 11 zobkov, še spodaj desno je štirica vn pokukala, sam kokr je velik zobek je pred zgornjim dvema vn pokukaluser posted image user posted image , ma čudno, da ga nism že prej opazila. Še na levi strani mora 4ica pokukat. Zdej pa lohk že klobaso papauser posted image user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
15.6.2009 14:24:32   
kasso

Uuuu ravnokar sm odkrila, da ma Vid 11 zobkov, še spodaj desno je štirica vn pokukala, sam kokr je velik zobek je pred zgornjim dvema vn pokukaluser posted image user posted image , ma čudno, da ga nism že prej opazila. Še na levi strani mora 4ica pokukat. Zdej pa lohk že klobaso papauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
15.6.2009 14:51:35   
Anonimen
DANuser posted image

punce jaz sem tak razočarana, plačo sem dobila za več kot 200 EUR-ov manj kot pred porodniškouser posted image , ne moreš verjet da sem porodniške imela več kot pa zdaj plačeuser posted image

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 1063
15.6.2009 15:07:20   
kasso

DANuser posted image

punce jaz sem tak razočarana, plačo sem dobila za več kot 200 EUR-ov manj kot pred porodniškouser posted image , ne moreš verjet da sem porodniške imela več kot pa zdaj plačeuser posted image

Kako pa to? A se nisi dogovorila za enako plačo v Logatcu? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
15.6.2009 15:25:17   
Anonimen

DANuser posted image

ja naj bi bilo takouser posted image

fora je v tem da osnovo imam enakouser posted image , mah te naše plačilne so čisto mimouser posted image , delam v računovodstvo pa sploh ne kapiramuser posted image

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 1065
15.6.2009 15:26:25   
Anonimen

vau zobonjauser posted image user posted image user posted image

mi smo še kar pri petih zobkihuser posted image

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 1066
15.6.2009 15:28:06   
Anonimen

Drugače pa dober dan.

Nia je ponoči spala le 3 urce v svoji postelji, pol je je nakaj sanjala in je grozno kričala. Ko je končno zaspala pri nama, pa sem tudi jaz zaspala in se mi je ni dalo več prestavljat user posted image , saj je obema pasalo za spremembo user posted image

Dnevi so pestri, skoz se nekaj dela, Nia je večinoma zunaj, upam da bo trajalo tako vreme, čeprav je vroče kot user posted image , ampak je super.

Tako zdaj pa si morem najprej it obrvi spipat user posted image user posted image , dokler Nia panča, ker sem že zaraščena kot medved user posted image , to mi je taaaaaak bedno opravilo.

ti si pa še kar doma? Če se ne motim si še študentka al kak?

jah obrvi, moja kar kričat začne, ko si jaz urejam obrviuser posted image , tako da tudi jaz to delam ko spiuser posted image

(odgovor članu nia5)
  Neposredna povezava do sporočila: 1067
15.6.2009 15:30:49   
Anonimen

A je kaj v luftu? Mi smo tudi slabo spali, pa da ne omenjam, da smo že od 6-ih pokonci. user posted image  

Zdaj gremo malo na sončka, potem pa kuhat, pucat, prat, ...... Sta moja dva končno šla domov in da ne omenjam kako svinjarijo sta bila sposobna naredit v 2-eh dneh. user posted image  Moja dva otroka ne naredita take umazanije v dveh tednih. Po enem mesecu in pol sem končno lahko malo gledala tv in ležala na sedežni. Sem že pozabila kako je to. Kar paše malo "dihat", pa vesela sem, da se mi ne bo treba jezit, ker mami ni hotela kuhat in ..... Sem mogla sama pred šihtom vse naredit (če sem bila popoldne), da je sploh kaj jedla pametnega. user posted image  Sem kar razočarana nad mami. V celem mesecu in pol je pomila okna samo od zunaj, še to ne vsa in pa tako šlampasto, da bi bilo skoraj vseeno če jih ne bi. user posted image  Nimam pojma kaj se je zgodilo z njo. Včasih je ful pomagala in ......

Upam, da bom imela zdaj več časa. Če ne drugega ga bom imela sigurno malo več zase, ker mi ne bo treba druge strežt.

Naša Maja je vedno bolj podobna Jaku in ji večina pravi mali Jaka. Ni mu pa podobna samo na videz ampak tudi karakterno. Upam samo, da ne bo imela istih obdobij ipike.

A je že katera začela z odvajanjem od dude???? Jaz razmišljam, da bi se lotila tega "problema", samo ne vem, če sem dovolj psihično sposobna trenutno. Moram se lotit tega na kakšen dober dan, ker včerajšnji in današnji mi nista najbolj pisana na kožo.

Ne in še nimam namena, ker jo ima le zaspat in je čez dan sploh nima, razen če jo vidi jo hoče met. Mislim da še ni pravi čas.

pa kje si ti barbaw? slabo se nam javljašuser posted image

mah jaz tudi za enkrat ne mislim odvajat od dude, saj jo ima itak samo za spat, pa še to ne vedno, pa sej če ima otrok do kakega  3 leta dudo še ni tako hudo, ali pač??? Meni se tako majhni zdijo, da jim kar še pripadauser posted image

(odgovor članu nia5)
  Neposredna povezava do sporočila: 1068
15.6.2009 15:40:54   
Anonimen
Drugače pa dober dan, no je bil dober dokler nisem plačilne liste odprlauser posted image

miška je bila baje pridna ponoči pri babi, pravi da se je samo 5X zbudila za čaj, SAMO 5xuser posted image , tudi v vrtcu baje ni več prehudouser posted image , drugače pa vročeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image

nič sama s sabo pa se ne bom pogovarjalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1069
15.6.2009 15:50:21   
kasso

DANuser posted image

ja naj bi bilo takouser posted image

fora je v tem da osnovo imam enakouser posted image , mah te naše plačilne so čisto mimouser posted image , delam v računovodstvo pa sploh ne kapiramuser posted image

Če imaš enako osnovo, bi moralo bit isto za polni delovni čas, samo predvidevam, da nisi začela že 01.05. zato je najbrž tudi manj delovnih dniuser posted image . Za junij boš videla da bo ok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
15.6.2009 16:29:12   
barbaw

pa kje si ti barbaw? slabo se nam javljašuser posted image

mah jaz tudi za enkrat ne mislim odvajat od dude, saj jo ima itak samo za spat, pa še to ne vedno, pa sej če ima otrok do kakega  3 leta dudo še ni tako hudo, ali pač??? Meni se tako majhni zdijo, da jim kar še pripadauser posted image

Vem, da se slabojavljam, ampak ne utegnem, mi je prej mami toliko časa "porabila", zdaj pa uživam ko je ni.

Duda je pri nas toliko problem, kolikor so babice popuščale in ji dale. Jaz ji je ne dam kar tako. Načeloma jo ima samo za spanje, ampak me moti. user posted image  Ful mi gre že na živce.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
15.6.2009 16:31:11   
barbaw

Drugače pa dober dan, no je bil dober dokler nisem plačilne liste odprlauser posted image

miška je bila baje pridna ponoči pri babi, pravi da se je samo 5X zbudila za čaj, SAMO 5xuser posted image , tudi v vrtcu baje ni več prehudouser posted image , drugače pa vročeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image

nič sama s sabo pa se ne bom pogovarjalauser posted image

Moja plačilna lista pa je bila solidna glede na to, da sem bila malo več kot pol maja na dopustu. Se mi vseeno pozna, da sem imela slabo porodniško zaradi bolniške.
Tebi se verjetno še pri prevozu pozna.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
15.6.2009 17:54:29   
hijenca
Dan dan!

Malo se javim. Mi smo OK, danes ima Videk goduser posted image . Včeraj sem celo popoldan peglala kot nora, sem bila komaj ob 22h fertig.

Služba je kolko tolko OK, za jesen še vedno nič ne vem, moram sedaj začet iskat nekaj novega, da ne bo potem kaj narobe, če mi ne bodo podaljšali. Plačo pa dobim komaj v petek, pa še to samo za 14 dni, bogata glih ne bom.

Moram povedat, da moj Videk kar konkretno hodi, je še kot račka, ampak se zelo spušča. Imamo pa temu primerne tudi modrice po obrazu, trenutno je ravno plava lička.

Moram še nekaj za službo napisat, pa čeprav mi ni najbolj.

Se še javim kaj zvečer.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
15.6.2009 18:09:19   
nia5

vau zobonjauser posted image user posted image user posted image

mi smo še kar pri petih zobkihuser posted image

user posted image user posted image user posted image , mi pa pri šestih, že 5 mesecev user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
15.6.2009 18:10:35   
nia5

Drugače pa dober dan.

ti si pa še kar doma? Če se ne motim si še študentka al kak?

jah obrvi, moja kar kričat začne, ko si jaz urejam obrviuser posted image , tako da tudi jaz to delam ko spiuser posted image

Ma ja, je hudič ko nimaš poklica, mislim da bo najprej spet kaka strežba na vrsti, bom videla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...
10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......