kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: mya26 Hojla hoj! Mi smo dobro, zdravi. Zobkov ima Maj že 8, hodi tudi že kake 2 tedna (tko da večinoma hodi in ne več plazi; sicer je shodil z 10mesci - mi je sestra rekla da otrok shodi ko napravi ene 3 korake brez opore...sam pri nas je trajal 2 mesca da je dejansko začel res hodit) Lana je imela prejšni teden nastop in se ji je ful fajn zdelo ker je nastopala v pravem gledališču (so imeli nastop v Plesnem teatru LJ). V službi je super, sama akcija. Je pa res da me je že po 1. obisku šef pohvalil, da se ga dobro opravila in da se mi spolh ne pozna da me ni bilo leto in pol, da imam še vedno tisto energijo v sebi. Sem kar zrasla in itak da mi je šlo tud pri naslednjih obiskih dobro. Ful je fajn če ti šef pove da je zadovoljen s tabo, a ne? Če ima katera čas vas lepo vabim na plesno predstavo: Plesno društvo Salam Ghazeea vabi na predstavo indijskega klasičnega plesa Bharat Natyam – Plesna zgodba o bogu Šiva. V sredo, 17. junija, bo v KUD Franc Bernik v Domžalah ob 20 uri predstava klasičnega indijskega plesa Bharat Natyam v organizaciji plesnega društva Salam Ghazeea Na plesnem dogodku se bo predstavila Vesna Jevšenak, izkušena plesalka in učiteljica indijskih in orientalskih plesov, ki nas bo s svojimi učenci in priznanim plesalcem in učiteljem klasičnega plesa Bharat Natyam, Ujwalom Bhole, v eno urni predstavi popeljala skozi lepoto in estesko popolnost enega najstarejših in najbogatejših klasičnih plesov Indije. Na programu bo šest plesnih točk: Pushpanjali – začetni ritual z daritvijo cvetja bogu; Jatiswaram– točko čistega plesa; Shabdam – plesno točko namenjeno čaščenju slave božanstva; Natesh Kavtvam – plesno molitev bogu Nateshu, , Mangalam in Tillano – plesno točko, ki izraža lepoto in gracioznost čistih plesnih korakov skupaj s številnimi pozami, ki nakazujejo na skulpture v templjih in različne vzorce gibov. Tokrat pa bo predstava nekoliko drugačna, saj bo plesni del obogaten z igranimi deli tako v besedi kot v gibu in mimiki in slikovno video projekcijo. Z vsem tem bodo nastopajoči prikazali in pripovedovali zgodbo o bogu Šivi. Projekt je sofinanciral JSKD (Javni sklad za kulturne dejavnosti, Štefanova 5, 1000 Ljubljana) Cena vstopnice znaša 10 EUR. Nakup vstopnice na blagajni KD France Bernik ali pa telefonska in internetna rezervacija v KD France Bernik: Tel.: 01/722 50 50 El. Pošta: info@kd-domzale.si. Za več informacij si oglejte našo spletno stran: www.salamghazeea.si ali pa pokličite na: 040/697 – 284 (Maja Marinšek) Tudi mi imamo 8 zobkov že kar nekaj časa in prav tako je ful previdna s hojo. Stoji, se reži in potem počepne, tako, da nas ima malo za norca Zelo rada bi prišla pogledat vašo predstavo, a imamo jutri popoldne žal druge obveznosti (zaključek v vrtcu), pa še Varja ima vročino. Ss, ok, zmenjeno Za naslednje leto pa vam zelo priporočam, da s svojimi hroščki greste na Lunin festival, ker je to res nora zabava za otroke. Mi smo se imeli zelo dobro, da kar nismo mogli spokat domov, tako, da smo 1 uro zamudili na večerjo
|