Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dober večer Seveda se moram oglasiti Če je prilika, je ne bom izpustila Pa še zastonj je - ja, sem v Bučanju Smo ravno iz sprehoda (šli smo v Nerezine), in otroci se sprehajajo tule okrog recepcije, jaz pa testiram net Tukaj je prekrasno, čez dan vroče kot julija, res konkretno poletje Morje je presenetljivo kar toplo, sploh plitvina. Preko noči se pa prav pošteno ohladi, ampak ni panike, če nimaš odprtih oken. Ljudje tu so fantastični, uživam v čveku z domačini Hišica, v kateri smo, je boljša, kot sem si upala pričakovati. Prostorna, praktično opremljena, na mirnem mestu, velika, ves čas senčna terasa, zunaj je žar, celo še eno pomivalno korito in tuš, da se kar zunaj fino stuširaš in ni treba vsakič v kopalnico. Smo tudi zraven odličnih igral, ki so lepo v senčki, imamo pa tudi razgled na morje Do plaže je le nekaj korakov, ma lepše ne bi moglo biti. Toliko na hitro od mene, brala nisem nič za nazaj, zdaj pa šibam k mojim srčkom Se še kaj javim, če bo zneslo Lepi pozdravčki za vse, uživajte!!! Oj! U sej res majo net. Še dobr da si se javila, sm čist pozabla. Po opisu sodeč ste spodaj blizu borovcev in terase. Kolk pa mate št. hiške? (okrog 500) Mi k bomo šli bomo mel 537, je pa tam k se gre po enih stopničkah dol pol pa vidš na levi strani plesišče - terasa na desni pa borovce. Kje bliz teh igral? Okna in vrata od hiške so modra. Mi bomo šli pa 11.7. tja. Komaj čakam. No lepo da se mate fajn in uživajte.