|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :))
14.6.2009 21:35:11   
Soncnica Sandra ***
nč, bom rekla kar lahko noč za nocoj in hroščki: SPAT, VSI PO VRsTI CELO NOČ, MANCA MOJA, TUD ZATE TO VELJA

lahko noč

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
14.6.2009 21:38:51   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Dobro jutro

Dons je bla pa pri nas ena čudna noč, se je Gaja zbujala pa hotla , da zravn nje spim, ubistvu se me je držala k klopuser posted image  Do zdej nikol sploh ni hotla v naročju zaspat, je hotla flašo, zdej pa ta ni bla uredu

Še en posnetek miške
user posted image

grem počas kuhat

Ful dobra, sm jo na FBju vidlauser posted image user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
14.6.2009 21:43:59   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

nč, bom rekla kar lahko noč za nocoj in hroščki: SPAT, VSI PO VRsTI CELO NOČ, MANCA MOJA, TUD ZATE TO VELJA

lahko noč

Enko tud vam. Lepo spite.
Nč, jst tud grem itak ni nobene. Nočko vsem skupaj.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
14.6.2009 22:05:22   
Anonimen
Dober večeruser posted image

samo na hitrco se javljam, mi2 sva sama, ker danes AT spi pri mojih, ker se morava mal naspatuser posted image user posted image

drugače pa Estrella hvala za družbo, bilo jeuser posted image user posted image

nič punce moram it, moj nama mrzel diesel štima in že kliče iz balkona

lahko noč vam želim

(odgovor članu Srčekgirll)
  Neposredna povezava do sporočila: 1029
15.6.2009 7:56:26   
jana81
dobro jutro

na hitro sem preletela vikendaško dogajanje..

špelin@ super da si zadovoljna, to pomeni največ, pa da uživateuser posted image

edina in estrella user posted image  za žuranje

anitka jst se tud psihično pripravljam da bom šla delat na Pivo in cvetje v Laško, pa da bo Nejc brez mene 5 noči..

SG lep bazenček..

Mi smo tud uživali čez vikend, včeraj sem Nejca napihnala mali bazen, pa ni hotel noter, pol sva se pa usedla na rob velikega bazena,in čotofala. pa me je tolk dolg šprical, da sem šla po kopalke in sva plavala..kak je to užival ..ppol pa ne iz vode-...Sem bla tolk zaposlena , da sem še fotkič pozbala not..bom pa danes kako slikco naredla.

Tako zdej pa še kavico spijem in grem delat..

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
15.6.2009 8:02:11   
suzy85
dobro jutro, čeprav oblačno!
spanje je blo ok, vikend pa je tudi minil v trenutku. smo bli 2 x pri tašči na obisku in še zdej nič ne ve kako in kaj. dobiva injekcije proti alergiji in neke tablete, pa še na dieti je, ker ne vedo, kaj je krivo. je 3 dni jedla samo prežganko, prepečenec in riž. danes bodo baje bolj konkretni izvidi, tako da držim pesti, da se pokaže krivec.
sem v soboto ugotovila, da boma od naslednje sobote cel teden z evo same doma. user posted image  user posted image  gre na intervencijo, njegovi starši pa na morje. upam samo, da bo lepo vreme.

špelin@ user posted image user posted image user posted image  za uživanje!

srčekgirll user posted image user posted image user posted image  bazen! tudi jst razmišljam, da bi ji kupla enga. tak majhen čolniček že ma doma, ker sem ga lani za morje kupla, bom pa verjetno še bazenčka.

anitka user posted image user posted image user posted image  za galovo spanje, čeprav je blo pri babici

katy super, da lara uživa v vodi. vi še kar izkoristite teh nekaj dni dopusta!

nia mi uporabljamo lučko, da eva zaspi, pol mamo pa temo. lučko si prižgem samo, če kaj stoka.

barbaw zdej ste končno spet sami, pa boste lahko po svojem urniku delali ali počivali! ti si kar dobro odpočij!

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
15.6.2009 8:03:44   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: mya26

Hojla hoj!
Mi smo dobro, zdravi. Zobkov ima Maj že 8, hodi tudi že kake 2 tedna (tko da večinoma hodi in ne več plazi; sicer je shodil z 10mesci - mi je sestra rekla da otrok shodi ko napravi ene 3 korake brez opore...sam pri nas je trajal 2 mesca da je dejansko začel res hodit) user posted image
Lana je imela prejšni teden nastop in se ji je ful fajn zdelo ker je nastopala v pravem gledališču (so imeli nastop v Plesnem teatru LJ).
V službi je super, sama akcija. Je pa res da me je že po 1. obisku šef pohvalil, da se ga dobro opravila in da se mi spolh ne pozna da me ni bilo leto in pol, da imam še vedno tisto energijo v sebi. Sem kar zrasla in itak da mi je šlo tud pri naslednjih obiskih dobro. Ful je fajn če ti šef pove da je zadovoljen s tabo, a ne?user posted image

Če ima katera čas vas lepo vabim na plesno predstavo:

Plesno društvo Salam Ghazeea  vabi na predstavo indijskega klasičnega plesa Bharat Natyam – Plesna zgodba o bogu Šiva.
V sredo, 17. junija, bo v KUD Franc Bernik v Domžalah ob 20 uri predstava klasičnega indijskega plesa Bharat Natyam v organizaciji plesnega društva Salam Ghazeea
Na plesnem dogodku se bo predstavila Vesna Jevšenak, izkušena plesalka in učiteljica indijskih in orientalskih plesov, ki nas bo s svojimi učenci in priznanim plesalcem in učiteljem klasičnega plesa Bharat Natyam, Ujwalom Bhole, v eno urni predstavi popeljala skozi lepoto in estesko popolnost enega najstarejših in najbogatejših klasičnih plesov Indije. Na programu bo šest plesnih točk: Pushpanjali – začetni ritual z daritvijo cvetja bogu; Jatiswaram– točko čistega plesa; Shabdam – plesno točko namenjeno čaščenju slave božanstva; Natesh Kavtvam – plesno molitev bogu Nateshu, , Mangalam in Tillano – plesno točko, ki izraža lepoto in gracioznost čistih plesnih korakov skupaj s številnimi pozami, ki nakazujejo na skulpture v templjih in različne vzorce gibov.  Tokrat pa bo predstava nekoliko drugačna, saj bo plesni del obogaten z igranimi deli tako v besedi kot v gibu in mimiki in slikovno video projekcijo. Z vsem tem bodo nastopajoči prikazali in pripovedovali zgodbo o bogu Šivi.

Projekt je sofinanciral JSKD (Javni sklad za kulturne dejavnosti, Štefanova 5, 1000 Ljubljana)
Cena vstopnice znaša 10 EUR.
Nakup vstopnice na blagajni KD France Bernik ali pa telefonska in internetna rezervacija v KD France Bernik: Tel.: 01/722 50 50 El. Pošta: info@kd-domzale.si.
Za več informacij si oglejte našo spletno stran: www.salamghazeea.si ali pa pokličite na: 040/697 – 284 (Maja Marinšek)  

Tudi mi imamo 8 zobkov že kar nekaj časa in prav tako je ful previdna s hojo. Stoji, se reži in potem počepne, tako, da nas ima malo za norcauser posted image
Zelo rada bi prišla pogledat vašo predstavo, a imamo jutri popoldne žal druge obveznosti (zaključek v vrtcu), pa še Varja ima vročino.

Ss, ok, zmenjeno user posted image

Za naslednje leto pa vam zelo priporočam, da s svojimi hroščki greste na Lunin festival, ker je to res nora zabava za otroke. Mi smo se imeli zelo dobro, da kar nismo mogli spokat domov, tako, da smo 1 uro zamudili na večerjo user posted image

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
15.6.2009 8:07:13   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

dobro jutro, čeprav oblačno!
spanje je blo ok, vikend pa je tudi minil v trenutku. smo bli 2 x pri tašči na obisku in še zdej nič ne ve kako in kaj. dobiva injekcije proti alergiji in neke tablete, pa še na dieti je, ker ne vedo, kaj je krivo. je 3 dni jedla samo prežganko, prepečenec in riž. danes bodo baje bolj konkretni izvidi, tako da držim pesti, da se pokaže krivec.
sem v soboto ugotovila, da boma od naslednje sobote cel teden z evo same doma. user posted image  user posted image  gre na intervencijo, njegovi starši pa na morje. upam samo, da bo lepo vreme.

boga tašča..te alergije so res hudič...

vidve pa kr same doma? ma boste uživale na polno...user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
15.6.2009 8:24:20   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: jana81
Mi smo tud uživali čez vikend, včeraj sem Nejca napihnala mali bazen, pa ni hotel noter, pol sva se pa usedla na rob velikega bazena,in čotofala. pa me je tolk dolg šprical, da sem šla po kopalke in sva plavala..kak je to užival ..ppol pa ne iz vode-...Sem bla tolk zaposlena , da sem še fotkič pozbala not..bom pa danes kako slikco naredla.

jst bi se tudi kopala... user posted image  user posted image user posted image user posted image  za uživanje!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
15.6.2009 8:31:08   
jana81

jst bi se tudi kopala... user posted image  user posted image user posted image user posted image  za uživanje!

a veš da mi je blo včasih ful brezveze da imamo doma bazen, sem rajš hodla kam drugam se kopat, zarad družbe..zdej mi je pa super da ga imamo,ker lahko Nejc uživa..

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
15.6.2009 8:34:31   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Tudi mi imamo 8 zobkov že kar nekaj časa in prav tako je ful previdna s hojo. Stoji, se reži in potem počepne, tako, da nas ima malo za norcauser posted image
Zelo rada bi prišla pogledat vašo predstavo, a imamo jutri popoldne žal druge obveznosti (zaključek v vrtcu), pa še Varja ima vročino.

kaj pa spet varjo matra? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
15.6.2009 8:36:10   
suzy85

a veš da mi je blo včasih ful brezveze da imamo doma bazen, sem rajš hodla kam drugam se kopat, zarad družbe..zdej mi je pa super da ga imamo,ker lahko Nejc uživa..

pa to mate prav zidanega al tistegam ki se postavi na tla? kak velik pa je? user posted image  neki razmišlja, da bi ga doma postavil...

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
15.6.2009 8:55:02   
jana81

pa to mate prav zidanega al tistegam ki se postavi na tla? kak velik pa je? user posted image  neki razmišlja, da bi ga doma postavil...

mi ga imamo v zemlji, je pa tist ki se sestavi..ga imamo že kr dolgo..velik je pa 7.5m x 4.5m, globok pa 1,30 se mi zdi..
ti bom dala slikco pol gor, da boš videla, tule nimam nobene.
Je pa kr velik dela z vzdrževanjem in vsem tem, dobr da ima moj ata tako voljo to delat.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
15.6.2009 9:18:01   
kasso

Prehlajena je že cel teden, včeraj zvečer pa je še vročino dobilauser posted image . Tako je jokala popoldne pri sosedovih kot še nikoliuser posted image , potem smo prišli domov in mi je takoj zaspala. Pri večerji pa se je tako afnala s hrano in oči zapirala, da sem bila prepričana, da se nekaj kuha. Ja in vročina je bila tu. Bom videla kaj bo danes. Če ne bo bolje, grem do P, preverit, da ji ni z noska šlo na ušesa.

Mi smo pa kupili oz. tašča Gašperju za RD bazen, ki je bil v šparu v akciji...in zdaj je en hud problem, ker mora bit točno v livelu, teren pa malo visi. Celo popoldne v soboto sta se user posted image in tast matrala postavit, a ni bilo ok, tako da danes popoldne nadaljujetauser posted image .

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
15.6.2009 10:10:22   
tilči
Dober dan!user posted image

Se na hitro javim,ker potem me čaka še veliko dela.Sem se lotila barvanja sten po hiši. V ponedeljek sem pobelila kuhinjo,sedaj pa že cel teden barvam vežo in stopnišče.Delam le takrat,ko Tilen spi,tako da kar traja.Sem pa toliko Gorenjke,da raje sama naredim,kot plačam malarjauser posted image Sem jo pa pobarvala polovico marelične,polovico pa oranžne in je ful dobro izpadlo.
V soboto smo šli še omaro kupit za v vežo.
Včeraj pa smo si vzeli frej in šli na morje v Semedelo.Vsi smo maksimalno uživali,sploh pa otrokauser posted image

V službi je vse po starem,kot da sploh ne bi manjkalauser posted image .Prejšnji teden sem dobila novo odločbo za doklade,tako da so sedaj višji,ko je Tilen še doma.

Je pa Tilen včeraj ugotovil,da ima dve nogici in se je spustil ter prehodil 3/4 sobeuser posted image user posted image user posted image

Jana...a uporabljaš Bio Gaia? Meni jih je včeraj zmanjkalo in jih gre danes user posted image  kupit.Pa user posted image  za uživanje na bazenu

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
15.6.2009 10:28:28   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Se na hitro javim,ker potem me čaka še veliko dela.Sem se lotila barvanja sten po hiši. V ponedeljek sem pobelila kuhinjo,sedaj pa že cel teden barvam vežo in stopnišče.Delam le takrat,ko Tilen spi,tako da kar traja.Sem pa toliko Gorenjke,da raje sama naredim,kot plačam malarjauser posted image Sem jo pa pobarvala polovico marelične,polovico pa oranžne in je ful dobro izpadlo.

pridna si..midva nisva Gorenjca,pa sva vseeno sama prebarvala vse sobe..
Včeraj pa smo si vzeli frej in šli na morje v Semedelo.Vsi smo maksimalno uživali,sploh pa otrokauser posted image

jst komaj čakam da gremo mi na morje,še 5 dni

V službi je vse po starem,kot da sploh ne bi manjkalauser posted image .Prejšnji teden sem dobila novo odločbo za doklade,tako da so sedaj višji,ko je Tilen še doma.

tudi pri meni je vse po starem..dela preveč user posted image
Je pa Tilen včeraj ugotovil,da ima dve nogici in se je spustil ter prehodil 3/4 sobeuser posted image user posted image user posted image

bravo Tilen, zdej ga boš pa lovila vsepovsod..meni Nejc pleza že po stolih..
Jana...a uporabljaš Bio Gaia? Meni jih je včeraj zmanjkalo in jih gre danes user posted image  kupit.Pa user posted image  za uživanje na bazenu
ja uporabljam, dam mu v čaj vsak dan 5 kapljic, no kak dan pozabimuser posted image
 Kak dolgo se pa lahko to uporablja?

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
15.6.2009 10:43:42   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Prehlajena je že cel teden, včeraj zvečer pa je še vročino dobilauser posted image . Tako je jokala popoldne pri sosedovih kot še nikoliuser posted image , potem smo prišli domov in mi je takoj zaspala. Pri večerji pa se je tako afnala s hrano in oči zapirala, da sem bila prepričana, da se nekaj kuha. Ja in vročina je bila tu. Bom videla kaj bo danes. Če ne bo bolje, grem do P, preverit, da ji ni z noska šlo na ušesa.

Mi smo pa kupili oz. tašča Gašperju za RD bazen, ki je bil v šparu v akciji...in zdaj je en hud problem, ker mora bit točno v livelu, teren pa malo visi. Celo popoldne v soboto sta se user posted image in tast matrala postavit, a ni bilo ok, tako da danes popoldne nadaljujetauser posted image .

ojej, naj se hitro pozdravi! user posted image user posted image user posted image  pa upam, da vam uspe ravnino zrihtat za bazen! user posted image

< Sporočilo je popravil suzy85 -- 15.6.2009 10:47:07 >

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
15.6.2009 10:46:14   
suzy85

pridna si! user posted image  drugače pa tudi midva vedno sama beliva, ker nama je škoda tolko denarja dat nekomu, če lahko to delo sama zrihtama. pač se user posted image  malo jezi zraven, pa malo kleje, pa pravi, da tega ne bo več delal, ampak kasneje spet sama beliva user posted image

user posted image user posted image user posted image  za uživanje na morju, dobro počutje v službe, višji otr. dodatek in Tilnovo hojo! user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
15.6.2009 10:54:51   
Srčekgirll
Ojla!

Evo me sm že sz šihta. Vid je mal pred mano zaspal. Bošček je prehlajen in ma skoz nosk zabasan, jst sm pa tud čistuser posted image . Sm šla v lekarno kupit tist za nosk pucat na baterije kr un ročni je en k.....bomo vidl če je res tko fajn k ga vsi hvaljo.
Drgač pa vreme je glih tapravo.
Nč, grem še kej pospravt, preden se moj Vidi,Vidi zbudiuser posted image .

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
15.6.2009 10:54:53   
Srčekgirll
NIKI (zalazoya) VSE NAJBOLJŠE ZA 13. MESCEV

user posted image

IN ŠE

VID & VID (hijenca) danes godujeta, zato:
VSE NAJ, NAJ ZA GOD
user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
15.6.2009 11:37:29   
jana81
punce tiste ki ste v tem fohu...a katera pozna kakega gostinca da bi rabu pomoč na Pivo in cvetju, pa da dober plača...
moja varianta je padla v vodo..

Neposredna povezava do sporočila: 1046
15.6.2009 13:01:16   
nia5

punce tiste ki ste v tem fohu...a katera pozna kakega gostinca da bi rabu pomoč na Pivo in cvetju, pa da dober plača...
moja varianta je padla v vodo..

To misliš, da bi kelnaro ali da bi ti šla h gostincu delat?

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
15.6.2009 13:01:47   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

NIKI (zalazoya) VSE NAJBOLJŠE ZA 13. MESCEV

user posted image

IN ŠE

VID & VID (hijenca) danes godujeta, zato:
VSE NAJ, NAJ ZA GOD
user posted image

Podpišem user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1048
15.6.2009 13:03:01   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Ojla!

Evo me sm že sz šihta. Vid je mal pred mano zaspal. Bošček je prehlajen in ma skoz nosk zabasan, jst sm pa tud čistuser posted image . Sm šla v lekarno kupit tist za nosk pucat na baterije kr un ročni je en k.....bomo vidl če je res tko fajn k ga vsi hvaljo.
Drgač pa vreme je glih tapravo.
Nč, grem še kej pospravt, preden se moj Vidi,Vidi zbudiuser posted image .

Jaz mam doma baterijski aspirator, ki je bil drag ko user posted image , pa je za en d.rek, baby vac pa je user posted image , 3x cenejši, pa še primerjat se ne more z onim.

Neposredna povezava do sporočila: 1049
15.6.2009 13:04:29   
nia5

pridna si! user posted image  drugače pa tudi midva vedno sama beliva, ker nama je škoda tolko denarja dat nekomu, če lahko to delo sama zrihtama. pač se user posted image  malo jezi zraven, pa malo kleje, pa pravi, da tega ne bo več delal, ampak kasneje spet sama beliva user posted image

user posted image user posted image user posted image  za uživanje na morju, dobro počutje v službe, višji otr. dodatek in Tilnovo hojo! user posted image user posted image user posted image  

Tudi mi vse sami belimo, pa še pohištvo user posted image dela sam, ampak mu moj brat pomaga in svetuje, ker je mizar, je predrago, da bi človek to plačeval nekomu.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......