Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 22.7.2009 22:13:31
|
|
|
|
špelin@
|
aurora28 in Soncnica Sandra ***, tudi jaz navijam za kakšno sobotno srečanje Soncnica Sandra ***, jaz sem pa le mislila, da ti bodo po usposabljanju na del. mestu podaljšali... Kakšno bedno izkoriščanje!!! Pa še v del. dobo se ne šteje Ja, koliko ti bodo pa sploh plačali?! nina7, a tvoj pa nič ne ukrepa ob tem sr.anju s sosedi-žlahto?? Glede tvojega nočnega podviga pa: Žleht si kot jaz Estrella*, raje ne povem, koliko moja mala pika tehta zdaj... hijenca, za Vidkov popek, bogi mali revček Toliko po spominu. A sem kaj pomembnega spregledala?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 22.7.2009 22:14:21
|
|
|
|
hijenca
|
Špelin@ nisem zasledila kakšne so bile reakcije tvoj velikih punc na kužka??
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 22.7.2009 22:18:48
|
|
|
|
špelin@
|
Aja, suzy85, za dokaz, da nisi od muh barbaw, kako kaj počutje? kasso, eni za bolje počutje in zdravje na tešče pijejo recimo jabolčni kis Samo po mojem tudi to draži želodec. Bodi kot moja tašča in po vsakem mastnem obroku rukni šluk travarice (obvezno s Paga) nia5, jaz bi na U2 vseeno šla - razen če bi se razmere glede okužb zaotrile. Daj mi naslov na ZS in ti št. 8 (magnetek Ledene dobe) pošljem) A sem še kaj pozabila??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 22.7.2009 22:20:58
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Špelin@ nisem zasledila kakšne so bile reakcije tvoj velikih punc na kužka?? To je taka ljubezen, da se ne da opisat Pa kužika je ful pridna, tako micena je še (ravno 2 meseca) in že "pove" za lulat in kakat - beri: gre proti vratom in cvili za ven Zelo redko se polula notri - v bistvu samo, če je ob cviljenju ne jemljemo resno.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 22.7.2009 22:23:42
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Špelin@ nisem zasledila kakšne so bile reakcije tvoj velikih punc na kužka?? To je taka ljubezen, da se ne da opisat Pa kužika je ful pridna, tako micena je še (ravno 2 meseca) in že "pove" za lulat in kakat - beri: gre proti vratom in cvili za ven Zelo redko se polula notri - v bistvu samo, če je ob cviljenju ne jemljemo resno. Kak lepo . Me pa sploh ne čudi, ko pa je kužika iz mojega konca doma .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 22.7.2009 22:24:54
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Špelin@ nisem zasledila kakšne so bile reakcije tvoj velikih punc na kužka?? To je taka ljubezen, da se ne da opisat Pa kužika je ful pridna, tako micena je še (ravno 2 meseca) in že "pove" za lulat in kakat - beri: gre proti vratom in cvili za ven Zelo redko se polula notri - v bistvu samo, če je ob cviljenju ne jemljemo resno. Kak lepo . Me pa sploh ne čudi, ko pa je kužika iz mojega konca doma . Stavim, da njene bivše lastnike poznaš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 22.7.2009 22:25:13
|
|
|
|
hijenca
|
Nič, zdaj pa moram it spat, ker bo hitro ura 6 in bom mogla vstat. Lepo bodite. Lahko noč vsem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 22.7.2009 22:26:23
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Špelin@ nisem zasledila kakšne so bile reakcije tvoj velikih punc na kužka?? To je taka ljubezen, da se ne da opisat Pa kužika je ful pridna, tako micena je še (ravno 2 meseca) in že "pove" za lulat in kakat - beri: gre proti vratom in cvili za ven Zelo redko se polula notri - v bistvu samo, če je ob cviljenju ne jemljemo resno. Kak lepo . Me pa sploh ne čudi, ko pa je kužika iz mojega konca doma . Stavim, da njene bivše lastnike poznaš V Lenartu še ne poznam ravno veliko ljudi. Sem še komaj prišlek za vikende.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 22.7.2009 22:28:50
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ barbaw, kako kaj počutje? Sem bila ful pridna v službi, pa se vseeno ne počutim utrujeno.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 22.7.2009 22:29:46
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Špelin@ nisem zasledila kakšne so bile reakcije tvoj velikih punc na kužka?? To je taka ljubezen, da se ne da opisat Pa kužika je ful pridna, tako micena je še (ravno 2 meseca) in že "pove" za lulat in kakat - beri: gre proti vratom in cvili za ven Zelo redko se polula notri - v bistvu samo, če je ob cviljenju ne jemljemo resno. Kak lepo . Me pa sploh ne čudi, ko pa je kužika iz mojega konca doma . Stavim, da njene bivše lastnike poznaš V Lenartu še ne poznam ravno veliko ljudi. Sem še komaj prišlek za vikende. Nikoli se ne ve Ti imajo doma neko delavnico - obrt in se aktivno ukvarjajo s čebelarstvom ter prodajo medu - zraven hiše je orjaški čebelnjak
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 22.7.2009 22:29:57
|
|
|
|
barbaw
|
Tudi jaz se poslavljam. Nočko!!!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 22.7.2009 22:30:14
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ barbaw, kako kaj počutje? Sem bila ful pridna v službi, pa se vseeno ne počutim utrujeno. Super
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 22.7.2009 22:38:38
|
|
|
|
špelin@
|
Evo, kruhomat je začivkal, da je kruh pečen, zdaj grem lahko spat Mirno nočko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 22.7.2009 23:10:04
|
|
|
|
nia5
|
Špelin@, Tilči imata zs Jaz vam pa le še želim lahko noč
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 22.7.2009 23:22:13
|
|
|
|
suzy85
|
evo me. se moram pohvalit, da sem danes 1. pekla štrukl in mi je celo ratalo. mmm, kak je dober! špelin@ za pridno kužiko in da bo z Gregijem vse ok! SS uh, kaj vse še mene čaka. midva bova mela civilno poroko zastonj, vse ostalo pa mislim, da bo dražje. že meni naju bo prišel min. 35 eur. je kar velik zalogaj, ampka mi ni žal tega denarja. sem vedno sanjarila o tem aurora za dopust! uživajte maksimalno! hijenca na tvojem mestu bi tudi jst resno razmislila o 2. otroku. pa Vidu!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 23.7.2009 7:46:07
|
|
|
|
tilči
|
Dobro jutro! Danes je malo boljše,saj je AB prijel,vročine nima več.Včeraj zvečer je 1x bruhal,saj je v momentu spil flašo mleka,jaz pa nisem imela srca,da bi mu jo vzela,čeprav bi bilo boljše SS..tele številke za ohcet so pa .Ko sva se midva ženila,sva bila brez denarja,na koncu pa sva toliko dobila,da sva lahko novo kuhinjo postavila Špelin@..upam,da je Gregi dobro prestal noč Nia...imaš zs
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 23.7.2009 8:19:07
|
|
|
|
špelin@
|
Dobro jutro Spali kar ok, je Calpol fino prijel in malega nogica ni bolela. Zbujanje za brezveze je pa itak še vedno na programu tilči, upam, da bo AB res fajn prijel in bo kmalu ok nia5, imaš ZS Aha, tilči, tudi midva sva tudi imela srečo, ker sva ob poroki dobila dosti denarja (še več so nama pomenili kuhinjski aparati, posoda, pribor, posteljnina in vse ostalo za stanovanje, ker nisva imela še čisto nič), tako da sva del stroškov pokrila s tem. suzy85, imejta krasno poroko in še lepše skupno življenje Danes ima moj in si bova privoščila nekaj uric pobega od otrok Komaj čakam, da greva!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 23.7.2009 9:08:07
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** No in če grem sedaj vse skupj sesšteti, dobim cifro: okroglih 6000€[/color] ooo madonca, kar lep denarček ker sem sama bolj luftarski tip in mi klasične poroke ne ležijo, bi za ta denar raje videla, da me poroči m. jackskon v las vegasu . Ampak to pride v poštev le za take norce kot sem jaz Ker pa vem, da si ti tako poroko zelo želiš, ti tudi evrčka ne bo žal...vglavnem, da je vama super. Denar pa je le samo denar.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 23.7.2009 9:08:11
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A zdaj pa vse bežite spat? Gregor je bil cepljen (tretje di-te-per cepljenje), pred cepljenjem je dobil dozo Claritina, pred spanjem dozo Calpola, zdaj pa samo stiskajmo pestke, da ne stranskih učinkov!!! Predvsem kar se imunskega sistema tiče...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 23.7.2009 9:08:20
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ kasso, eni za bolje počutje in zdravje na tešče pijejo recimo jabolčni kis Samo po mojem tudi to draži želodec. Bodi kot moja tašča in po vsakem mastnem obroku rukni šluk travarice (obvezno s Paga) meni bi bolj odgovarjala tista travarica . Doma imamo naš jabolčni kis in sem tudi že probala vsako jutro žlico jabolčnega kisa z vodo spit, a mi ni odgovarjalo. Bom pa mamo kaj izkoristila, ker vari jeger
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 23.7.2009 9:47:16
|
|
|
|
jana81
|
DOBRO JUTRO Punce rabim mal pomoči.. Nejc je naslednji teden zadnjič v tem vrtcu, ker pa so obe vzgojiteljici ful fajni, bi jima rada nekaj dala ko gre Nejc od tam..pa bi kakšne nasvet kaj lahko dam, da ne bo preveč čudno, vsiljivo...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 23.7.2009 10:20:11
|
|
|
|
nia5
|
Jutro Spanje , počutje , vreme tilči in špelin@ hvala jana81 kaj pa vem kak Merci ali kaj podobnega kasso jager je špelin@ upam da ni bilo oz ne bo stranskih učinkov suzy85 za uspel štrukl barbaw za pridnost
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 23.7.2009 10:31:36
|
|
|
|
kasso
|
jana, kake čokolatine...samo v tej vročini ni najbolj primerno. Ali pa kako mini rožico. Gašper je bil tudi zadnjič v vrtcu letos, a ker drugi niso nič kupovali, tudi sama nisem, da ne bi bila vsiljiva. Sem pa prepričana, da se ne bomo zadnjič videli, saj imam še dve frčafelci
< Sporočilo je popravil kasso -- 23.7.2009 10:32:46 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 23.7.2009 10:40:23
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso jana, kake čokolatine...samo v tej vročini ni najbolj primerno. Ali pa kako mini rožico. Gašper je bil tudi zadnjič v vrtcu letos, a ker drugi niso nič kupovali, tudi sama nisem, da ne bi bila vsiljiva. Sem pa prepričana, da se ne bomo zadnjič videli, saj imam še dve frčafelci Pri nas se v vrtcu vsako leto ob zaključku nekaj da, ampak damo vsi starši skupaj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 23.7.2009 10:43:55
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: kasso jana, kake čokolatine...samo v tej vročini ni najbolj primerno. Ali pa kako mini rožico. Gašper je bil tudi zadnjič v vrtcu letos, a ker drugi niso nič kupovali, tudi sama nisem, da ne bi bila vsiljiva. Sem pa prepričana, da se ne bomo zadnjič videli, saj imam še dve frčafelci Pri nas se v vrtcu vsako leto ob zaključku nekaj da, ampak damo vsi starši skupaj. Sej drugi otroci bodo še naprej tja hodili (verjetno vsi), Nejc pa ne, ker smo dobili pri nas vrtec in ga bom z avgustom izpisala od tam. in so mi res fajne vzgojiteljice, pa Nejca imajo ful rade in bi kakor zahvalo nekja dala.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice: Vse prej kot nedolžna otroška bolezenČeprav norice mnogi obravnavajo kot običajen del otroštva, norice niso vedno brezskrbna bolezen. Lahko vodijo do resnih ...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Kako pogostoqloqKako pogosto spremljate odajajo Big Brother? vsaki dan ( od pon-ned) (
28%)
ne spremljam(nikoli) (
26%)
občasno( ko se dogaja kaj pametega) (
11%)
me ne zanima ( dolgčasna odaja) (
35%)
Število vseh glasov: 160Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!