|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :))
22.7.2009 9:34:45   
tilči
Špelin@...8 imam,katere pa tebi manjkajo?

Suzy,,,katere pa tebi manjkajo?

Tilen pančka,jaz pa rabim pe eno user posted image .
tašča že uživa na morju.Jaz bi tudiiiiiiiii!!!Še malo..

Včeraj je imela kontrolo za nogo in se ji lepo celi,tako da sedaj lahko hodi brez bergeluser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
22.7.2009 9:53:31   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Včeraj je imela kontrolo za nogo in se ji lepo celi,tako da sedaj lahko hodi brez bergeluser posted image

bi mogla doma pogledat. ne vem na pamet user posted image
pa user posted image  za taščo!

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
22.7.2009 9:58:39   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

jutro!
spanje je blo user posted image . smo šli včeraj v celje in zapravili user posted image . je blo treba nekaj stvari za na morje kupit. user posted image

nekaj me zanima!

poznano !

za evo iščem koplani plašč, pa ne vem, kam naj grem pogledat. v h&m-u nimajo, v BC se mi zdijo predragi. kje bi jih še lahko iskala, pa da niso preveč zasoljene cene?

men je mama enga prinesla s Kika, pa je ful mehek..

katere pleničke ste uporabljale za user posted image  za v vodo? gledla sem libero, pa ne vem, so sploh še kakšne druge? so te ok? je treba čez dat še kopalke?

jst sem kupla ene v mullerju, ampak na morju je bil brez plenice, al pa je mel kr navadno gor,pa kopalke čez.

jana držim pesti, da vam rata še 1x it na morje!

hvala user posted image

tilči user posted image user posted image user posted image  za tvojega malčka! upam, da mu bo AB čim prej zagrabil.

SS še malo pa bo dan D. te lahko vprašam, koliko vidva računata, da vaju bo prišla poroka? tako okvirno. lahko na ZS.

špelin@ mi imamo že tudi kar nekaj magnetkov, 5 različnih, imamo pa nekaterih tudi že po 4!

quote]IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
Bogi revež, torej mu je saturacija padla user posted image Ej, kako je kaj ona? Lepo jo pozdravi user posted image

bom hvala.. ja trebušček se ji že lepo pozna

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
22.7.2009 10:04:51   
špelin@

Moram še razbrati, pod katerimi številkami se kateri magnetek skriva user posted image Enih ne uspem pogruntat.

user posted image za taščo in miiiir pred njo user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
22.7.2009 10:05:10   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

jutro!
spanje je blo user posted image . smo šli včeraj v celje in zapravili user posted image . je blo treba nekaj stvari za na morje kupit. user posted image

nekaj me zanima!

poznano !

za evo iščem koplani plašč, pa ne vem, kam naj grem pogledat. v h&m-u nimajo, v BC se mi zdijo predragi. kje bi jih še lahko iskala, pa da niso preveč zasoljene cene?

men je mama enga prinesla s Kika, pa je ful mehek..

katere pleničke ste uporabljale za user posted image  za v vodo? gledla sem libero, pa ne vem, so sploh še kakšne druge? so te ok? je treba čez dat še kopalke?

jst sem kupla ene v mullerju, ampak na morju je bil brez plenice, al pa je mel kr navadno gor,pa kopalke čez.

jana držim pesti, da vam rata še 1x it na morje!

hvala user posted image

tilči user posted image user posted image user posted image  za tvojega malčka! upam, da mu bo AB čim prej zagrabil.

SS še malo pa bo dan D. te lahko vprašam, koliko vidva računata, da vaju bo prišla poroka? tako okvirno. lahko na ZS.

špelin@ mi imamo že tudi kar nekaj magnetkov, 5 različnih, imamo pa nekaterih tudi že po 4!

quote]IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
Bogi revež, torej mu je saturacija padla user posted image Ej, kako je kaj ona? Lepo jo pozdravi user posted image

bom hvala.. ja trebušček se ji že lepo pozna

Kako lepo user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
22.7.2009 10:05:43   
špelin@
Punce, a še kje prav svinjsko piha? Pri nas je krasen sočnek, ampak piha pa kot pri norcih user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
22.7.2009 10:06:24   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Punce, a še kje prav svinjsko piha? Pri nas je krasen sočnek, ampak piha pa kot pri norcih user posted image

pri nas je vroče kot pri norcih in brez sape

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
22.7.2009 10:06:26   
barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Suzy85 user posted image user posted image user posted image , a tako drago je vse to? Potem se midva ne boma nikoli poročila user posted image

hvala enako user posted image user posted image user posted image

saj veliko dobiš nazaj povrnjeno,vsaj nama so nosili kuverte z denarjem

Pri nas ne bi nosili bog ve kakih kuvert, če bi jih sploh.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
22.7.2009 10:06:30   
barbaw

Maji sem junija kupila nove sandale, ki pa so ji danes premajhni. user posted image  Tega pa nisem vajena, da otrok v mesecu in pol preraste čevlje. user posted image  
Nejcu je prav hitro rasla noga,se mi zdi,da smo ves čas kupovali čevlje.Pri Tilnu pa nimam takega občutka,ali pa zato,ker imam še vse od Nejcauser posted image
A je katera že ugotovila kaj človeka poživi razen kofeina in raznih energijskih pijač? Mi ful energije primankuje in kaj sem hotela drugega kot to, da sem spila kafe pa še energijsko pijačo čez. Pa je bilo ok.
Pri meni pomaga kava,cedevita,magnezij, je pa rs,da verjetno nisem toliko utrujena kot ti,vsaj zaenkrat ne.Čeprav še vedno ne spimo ponočiuser posted image

Tudi jaz ne spim ponoči, v službi pa res fizično delam in ogromno hodim in se počutim totalno izžeto. Na momente mi je ok, pride pa trenutek ko bi se vlegla in zaspala. user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
22.7.2009 10:06:33   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

DANuser posted image

punce katera je pisala, kako pomagat user posted image  za kašelj, mi imamo celo pozuser posted image  AT pridno pančka, potem pa se okrog 1h zbudi popije flaško mleka, in začne na polno kašljat, danes je to trajalo do 4huser posted image , sva z mojim ob 3h klicala dež. zdravnika, da se nama bo otrok zadušiluser posted image , pa pravi da se pač mora skašljatuser posted image , imam že 2 sirupa za izašljavanje in za pomiritev kašlja, pa nič ne pomagauser posted image , a ne ena pisla nek domač recept kako lahko našim user posted image  pomagamo, se spomnim, da ste nekaj z čebulo pražileuser posted image

plisssssssssss helpuser posted image

ali kašlja ali se prav duši in ne pride do sape?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
22.7.2009 10:06:42   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Maji sem junija kupila nove sandale, ki pa so ji danes premajhni. user posted image  Tega pa nisem vajena, da otrok v mesecu in pol preraste čevlje. user posted image  

Nia je zdaj imela dobra 2m čevlje, ampak ne vprašaj kaki so, razpadajo user posted image . No včeraj sem ji kupila sandale, ene Adidaske pa je dobila za RD in so ji zdaj prav (smo na 20-ki)

A je katera že ugotovila kaj človeka poživi razen kofeina in raznih energijskih pijač? Mi ful energije primankuje in kaj sem hotela drugega kot to, da sem spila kafe pa še energijsko pijačo čez. Pa je bilo ok.

Po moje ti da vsaj nekaj energije stisnjen sok iz kakih pomaranč, limon, pa še vitamine dobiš. Pa mlačen tuš user posted image

Ta teden res ni moj. Včeraj mi je šlo čisto vse narobe. Povrhu vsega sem staknila prehlad, ker me je v soboto namočilo. Pa še moj ati je hudo bolan, pa še ne vem kaj je narobe. user posted image  V glavenm za obupat. Da ne omenjam, da je ponoči Maja ful tulila in sem se preselila v Jakovo posteljo, ker so mi začeli živci popuščat. Trenutno smo na 12 zobov in čakam naslednjega.

Mi pa na 9 in čakam naslednjega user posted image

Če potegnem črto je totalna polomija.

Mi smo s čevlji na 21-ki in nič ne zaostaja za Jako.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
22.7.2009 10:06:45   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Sedaj pa se moram pohvalit. Danes je bila prva cela plača, sem končno pokrila moj velikanski minus in je še kar nekaj v plusuuser posted image user posted image user posted image . Škoda, da mi ne bodo mogli podaljšatuser posted image user posted image user posted image .

Sedaj pa grem, pa pridem še kaj kasneje.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
22.7.2009 10:06:47   
barbaw

barbaw, zate veliko user posted image user posted image user posted image S temi energetskimi zadevami pa ne pretiravaj!!! Ko ti nič več ne prime, je to znak, da je telo popolnoma izčrpano in si boš nakopala bolezen, če si ne boš izborila počitka! Poskusiš lahko še z vitaminskim napitkom: v 100% multivitaminski sadni sok vrzi šumečko Ca+Mg in/ali žličko npr. Cedevite. Še bolje je, če imaš sokovnik in si narediš domač sok.

Zato pa sprašujem kaj naj naravnega pojem, da bo boljše. počivam kolikor se da, ker ni Jake doma in je dosti lažje. Me prav skrbi kako bo v nedeljo ko spet pride. Upam, da se spravim k sebi do takrat.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
22.7.2009 10:06:58   
barbaw

Dober večer!

Naša vročina ni bila tako nedolžna.user posted image Tilen ima vneto grlo in ušeska,je pa P sumila na meningitis,če bi imel trd vrat in ker je bruhal.Tako da je rekla,da ker še ni tako hudo vneto,da bi moral AB hitro prijeti,če bi pa še bruhal,moramo pa nazajuser posted image user posted image

Je pa revček tako žejen,spil bi celo flaško,pa mu moram žal dajati po požirkih,drugače vse zbruhauser posted image user posted image user posted image

Sem najprej nameravala iti v službo,potem pa je revček zakuhal,tako da me ta teden ne bo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
22.7.2009 10:07:01   
barbaw

Barbaw...a bova kaj menjale magnetke?user posted image user posted image

ene 3 imam user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
22.7.2009 10:07:04   
barbaw

Barbaw...a bova kaj menjale magnetke?user posted image user posted image
Jaz imam tudi enega za zamenjat user posted image  

katerega? ALi tudi zbiraš?

Punci jih zbirata, ju zalagata babici (tašča je za na morje svaku nakupila za en konkreten znesek in nam dala kup magnetkov)  user posted image Nimam pa tiste podloge za magnetke, na kateri so številke, jih kar tako po domače (prosto na hladilniku) zbiramo user posted image Imamo 10 različnih, enega od teh pa podvojenega. Čakam, da kdo poskenira "album" in bom vedela številke user posted image

na eni drugi temi je podlaga s številkami

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
22.7.2009 10:07:58   
barbaw
Maja nosi premajhne čevlje in copatke okrog in mi tečnari, da jo preubuvam. user posted image user posted image user posted image  najhuje je, ker se jezi zraven. user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
22.7.2009 10:08:32   
špelin@

Jaz sem pa komaj uspela obesit perilo, ko tako piha, potem mi je pa v minuti vse cunje 10x navilo okrog štrikov user posted image Ne upam vleči Gregca ven, ker ima danes zvečer cepljenje user posted image Če sploh bo cepljen.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
22.7.2009 10:09:31   
špelin@

barbaw, zate veliko user posted image user posted image user posted image S temi energetskimi zadevami pa ne pretiravaj!!! Ko ti nič več ne prime, je to znak, da je telo popolnoma izčrpano in si boš nakopala bolezen, če si ne boš izborila počitka! Poskusiš lahko še z vitaminskim napitkom: v 100% multivitaminski sadni sok vrzi šumečko Ca+Mg in/ali žličko npr. Cedevite. Še bolje je, če imaš sokovnik in si narediš domač sok.

Zato pa sprašujem kaj naj naravnega pojem, da bo boljše. počivam kolikor se da, ker ni Jake doma in je dosti lažje. Me prav skrbi kako bo v nedeljo ko spet pride. Upam, da se spravim k sebi do takrat.

Potrebuješ 1 dan in 1 noč, da odklopiš. Kdaj imaš RD?

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
22.7.2009 10:14:11   
barbaw

1 dan in 1 noč je preveč, da bi nekoga prosila za to. user posted image  
RD je pa malo pred božičem.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
22.7.2009 10:14:13   
barbaw

Jaz sem pa komaj uspela obesit perilo, ko tako piha, potem mi je pa v minuti vse cunje 10x navilo okrog štrikov user posted image Ne upam vleči Gregca ven, ker ima danes zvečer cepljenje user posted image Če sploh bo cepljen.

u madona, potem pa res piha, pa da ti ne bo perila preveč raztegnilo

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
22.7.2009 10:15:50   
špelin@

Glede na to, da imata otroka mamo in očeta, nimaš kaj prosit. Jaz bi te za 1 dan (in noč) poslala direkt v kakšne toplice - na počitek in razvajanje user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
22.7.2009 10:17:05   
jana81

pri nas tudi piha, samo ni tako hudo.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
22.7.2009 10:22:27   
barbaw

Glede na to, da imata otroka mamo in očeta, nimaš kaj prosit. Jaz bi te za 1 dan (in noč) poslala direkt v kakšne toplice - na počitek in razvajanje user posted image

Ponoči že poskrbi za Majo, čez dan pa je problem zaradi služb, v nedeljo pa izkoristimo dan za druženje.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
22.7.2009 10:28:56   
špelin@

u madona, potem pa res piha, pa da ti ne bo perila preveč raztegnilo

Kar naprej hodim perilo odvijat s štrika, ampak ga takoj spet navije, samo da se obrnem user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Ideje za družinsko silvestrsko noč
Nikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?