Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 22.7.2009 9:34:45
|
|
|
|
tilči
|
Špelin@...8 imam,katere pa tebi manjkajo? Suzy,,,katere pa tebi manjkajo? Tilen pančka,jaz pa rabim pe eno . tašča že uživa na morju.Jaz bi tudiiiiiiiii!!!Še malo.. Včeraj je imela kontrolo za nogo in se ji lepo celi,tako da sedaj lahko hodi brez bergel
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 22.7.2009 9:53:31
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Špelin@...8 imam,katere pa tebi manjkajo? Suzy,,,katere pa tebi manjkajo? Tilen pančka,jaz pa rabim pe eno . tašča že uživa na morju.Jaz bi tudiiiiiiiii!!!Še malo.. Včeraj je imela kontrolo za nogo in se ji lepo celi,tako da sedaj lahko hodi brez bergel bi mogla doma pogledat. ne vem na pamet pa za taščo!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 22.7.2009 9:58:39
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 jutro! spanje je blo . smo šli včeraj v celje in zapravili . je blo treba nekaj stvari za na morje kupit. nekaj me zanima! poznano ! za evo iščem koplani plašč, pa ne vem, kam naj grem pogledat. v h&m-u nimajo, v BC se mi zdijo predragi. kje bi jih še lahko iskala, pa da niso preveč zasoljene cene? men je mama enga prinesla s Kika, pa je ful mehek.. katere pleničke ste uporabljale za za v vodo? gledla sem libero, pa ne vem, so sploh še kakšne druge? so te ok? je treba čez dat še kopalke? jst sem kupla ene v mullerju, ampak na morju je bil brez plenice, al pa je mel kr navadno gor,pa kopalke čez. jana držim pesti, da vam rata še 1x it na morje! hvala tilči za tvojega malčka! upam, da mu bo AB čim prej zagrabil. SS še malo pa bo dan D. te lahko vprašam, koliko vidva računata, da vaju bo prišla poroka? tako okvirno. lahko na ZS. špelin@ mi imamo že tudi kar nekaj magnetkov, 5 različnih, imamo pa nekaterih tudi že po 4! quote]IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Bogi revež, torej mu je saturacija padla Ej, kako je kaj ona? Lepo jo pozdravi bom hvala.. ja trebušček se ji že lepo pozna
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 22.7.2009 10:04:51
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Špelin@...8 imam,katere pa tebi manjkajo? Suzy,,,katere pa tebi manjkajo? Tilen pančka,jaz pa rabim pe eno . tašča že uživa na morju.Jaz bi tudiiiiiiiii!!!Še malo.. Včeraj je imela kontrolo za nogo in se ji lepo celi,tako da sedaj lahko hodi brez bergel Moram še razbrati, pod katerimi številkami se kateri magnetek skriva Enih ne uspem pogruntat. za taščo in miiiir pred njo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 22.7.2009 10:05:10
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 jutro! spanje je blo . smo šli včeraj v celje in zapravili . je blo treba nekaj stvari za na morje kupit. nekaj me zanima! poznano ! za evo iščem koplani plašč, pa ne vem, kam naj grem pogledat. v h&m-u nimajo, v BC se mi zdijo predragi. kje bi jih še lahko iskala, pa da niso preveč zasoljene cene? men je mama enga prinesla s Kika, pa je ful mehek.. katere pleničke ste uporabljale za za v vodo? gledla sem libero, pa ne vem, so sploh še kakšne druge? so te ok? je treba čez dat še kopalke? jst sem kupla ene v mullerju, ampak na morju je bil brez plenice, al pa je mel kr navadno gor,pa kopalke čez. jana držim pesti, da vam rata še 1x it na morje! hvala tilči za tvojega malčka! upam, da mu bo AB čim prej zagrabil. SS še malo pa bo dan D. te lahko vprašam, koliko vidva računata, da vaju bo prišla poroka? tako okvirno. lahko na ZS. špelin@ mi imamo že tudi kar nekaj magnetkov, 5 različnih, imamo pa nekaterih tudi že po 4! quote]IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Bogi revež, torej mu je saturacija padla Ej, kako je kaj ona? Lepo jo pozdravi bom hvala.. ja trebušček se ji že lepo pozna Kako lepo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 22.7.2009 10:05:43
|
|
|
|
špelin@
|
Punce, a še kje prav svinjsko piha? Pri nas je krasen sočnek, ampak piha pa kot pri norcih
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 22.7.2009 10:06:24
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Punce, a še kje prav svinjsko piha? Pri nas je krasen sočnek, ampak piha pa kot pri norcih pri nas je vroče kot pri norcih in brez sape
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 22.7.2009 10:06:26
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Suzy85 , a tako drago je vse to? Potem se midva ne boma nikoli poročila hvala enako saj veliko dobiš nazaj povrnjeno,vsaj nama so nosili kuverte z denarjem Pri nas ne bi nosili bog ve kakih kuvert, če bi jih sploh.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 22.7.2009 10:06:30
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Maji sem junija kupila nove sandale, ki pa so ji danes premajhni. Tega pa nisem vajena, da otrok v mesecu in pol preraste čevlje. Nejcu je prav hitro rasla noga,se mi zdi,da smo ves čas kupovali čevlje.Pri Tilnu pa nimam takega občutka,ali pa zato,ker imam še vse od Nejca A je katera že ugotovila kaj človeka poživi razen kofeina in raznih energijskih pijač? Mi ful energije primankuje in kaj sem hotela drugega kot to, da sem spila kafe pa še energijsko pijačo čez. Pa je bilo ok. Pri meni pomaga kava,cedevita,magnezij, je pa rs,da verjetno nisem toliko utrujena kot ti,vsaj zaenkrat ne.Čeprav še vedno ne spimo ponoči Tudi jaz ne spim ponoči, v službi pa res fizično delam in ogromno hodim in se počutim totalno izžeto. Na momente mi je ok, pride pa trenutek ko bi se vlegla in zaspala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 22.7.2009 10:06:33
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos DAN punce katera je pisala, kako pomagat za kašelj, mi imamo celo poz AT pridno pančka, potem pa se okrog 1h zbudi popije flaško mleka, in začne na polno kašljat, danes je to trajalo do 4h , sva z mojim ob 3h klicala dež. zdravnika, da se nama bo otrok zadušil , pa pravi da se pač mora skašljat , imam že 2 sirupa za izašljavanje in za pomiritev kašlja, pa nič ne pomaga , a ne ena pisla nek domač recept kako lahko našim pomagamo, se spomnim, da ste nekaj z čebulo pražile plisssssssssss help ali kašlja ali se prav duši in ne pride do sape?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 22.7.2009 10:06:42
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Maji sem junija kupila nove sandale, ki pa so ji danes premajhni. Tega pa nisem vajena, da otrok v mesecu in pol preraste čevlje. Nia je zdaj imela dobra 2m čevlje, ampak ne vprašaj kaki so, razpadajo . No včeraj sem ji kupila sandale, ene Adidaske pa je dobila za RD in so ji zdaj prav (smo na 20-ki) A je katera že ugotovila kaj človeka poživi razen kofeina in raznih energijskih pijač? Mi ful energije primankuje in kaj sem hotela drugega kot to, da sem spila kafe pa še energijsko pijačo čez. Pa je bilo ok. Po moje ti da vsaj nekaj energije stisnjen sok iz kakih pomaranč, limon, pa še vitamine dobiš. Pa mlačen tuš Ta teden res ni moj. Včeraj mi je šlo čisto vse narobe. Povrhu vsega sem staknila prehlad, ker me je v soboto namočilo. Pa še moj ati je hudo bolan, pa še ne vem kaj je narobe. V glavenm za obupat. Da ne omenjam, da je ponoči Maja ful tulila in sem se preselila v Jakovo posteljo, ker so mi začeli živci popuščat. Trenutno smo na 12 zobov in čakam naslednjega. Mi pa na 9 in čakam naslednjega Če potegnem črto je totalna polomija. Mi smo s čevlji na 21-ki in nič ne zaostaja za Jako.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 22.7.2009 10:06:45
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Sedaj pa se moram pohvalit. Danes je bila prva cela plača, sem končno pokrila moj velikanski minus in je še kar nekaj v plusu . Škoda, da mi ne bodo mogli podaljšat . Sedaj pa grem, pa pridem še kaj kasneje. in
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 22.7.2009 10:06:47
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ barbaw, zate veliko S temi energetskimi zadevami pa ne pretiravaj!!! Ko ti nič več ne prime, je to znak, da je telo popolnoma izčrpano in si boš nakopala bolezen, če si ne boš izborila počitka! Poskusiš lahko še z vitaminskim napitkom: v 100% multivitaminski sadni sok vrzi šumečko Ca+Mg in/ali žličko npr. Cedevite. Še bolje je, če imaš sokovnik in si narediš domač sok. Zato pa sprašujem kaj naj naravnega pojem, da bo boljše. počivam kolikor se da, ker ni Jake doma in je dosti lažje. Me prav skrbi kako bo v nedeljo ko spet pride. Upam, da se spravim k sebi do takrat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 22.7.2009 10:06:58
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dober večer! Naša vročina ni bila tako nedolžna. Tilen ima vneto grlo in ušeska,je pa P sumila na meningitis,če bi imel trd vrat in ker je bruhal.Tako da je rekla,da ker še ni tako hudo vneto,da bi moral AB hitro prijeti,če bi pa še bruhal,moramo pa nazaj Je pa revček tako žejen,spil bi celo flaško,pa mu moram žal dajati po požirkih,drugače vse zbruha Sem najprej nameravala iti v službo,potem pa je revček zakuhal,tako da me ta teden ne bo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 22.7.2009 10:07:01
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Barbaw...a bova kaj menjale magnetke? ene 3 imam
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 22.7.2009 10:07:04
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tilči Barbaw...a bova kaj menjale magnetke? Jaz imam tudi enega za zamenjat katerega? ALi tudi zbiraš? Punci jih zbirata, ju zalagata babici (tašča je za na morje svaku nakupila za en konkreten znesek in nam dala kup magnetkov) Nimam pa tiste podloge za magnetke, na kateri so številke, jih kar tako po domače (prosto na hladilniku) zbiramo Imamo 10 različnih, enega od teh pa podvojenega. Čakam, da kdo poskenira "album" in bom vedela številke na eni drugi temi je podlaga s številkami
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 22.7.2009 10:07:58
|
|
|
|
barbaw
|
Maja nosi premajhne čevlje in copatke okrog in mi tečnari, da jo preubuvam. najhuje je, ker se jezi zraven.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 22.7.2009 10:08:32
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Punce, a še kje prav svinjsko piha? Pri nas je krasen sočnek, ampak piha pa kot pri norcih pri nas je vroče kot pri norcih in brez sape Jaz sem pa komaj uspela obesit perilo, ko tako piha, potem mi je pa v minuti vse cunje 10x navilo okrog štrikov Ne upam vleči Gregca ven, ker ima danes zvečer cepljenje Če sploh bo cepljen.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 22.7.2009 10:09:31
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ barbaw, zate veliko S temi energetskimi zadevami pa ne pretiravaj!!! Ko ti nič več ne prime, je to znak, da je telo popolnoma izčrpano in si boš nakopala bolezen, če si ne boš izborila počitka! Poskusiš lahko še z vitaminskim napitkom: v 100% multivitaminski sadni sok vrzi šumečko Ca+Mg in/ali žličko npr. Cedevite. Še bolje je, če imaš sokovnik in si narediš domač sok. Zato pa sprašujem kaj naj naravnega pojem, da bo boljše. počivam kolikor se da, ker ni Jake doma in je dosti lažje. Me prav skrbi kako bo v nedeljo ko spet pride. Upam, da se spravim k sebi do takrat. Potrebuješ 1 dan in 1 noč, da odklopiš. Kdaj imaš RD?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 22.7.2009 10:14:11
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ barbaw, zate veliko S temi energetskimi zadevami pa ne pretiravaj!!! Ko ti nič več ne prime, je to znak, da je telo popolnoma izčrpano in si boš nakopala bolezen, če si ne boš izborila počitka! Poskusiš lahko še z vitaminskim napitkom: v 100% multivitaminski sadni sok vrzi šumečko Ca+Mg in/ali žličko npr. Cedevite. Še bolje je, če imaš sokovnik in si narediš domač sok. Zato pa sprašujem kaj naj naravnega pojem, da bo boljše. počivam kolikor se da, ker ni Jake doma in je dosti lažje. Me prav skrbi kako bo v nedeljo ko spet pride. Upam, da se spravim k sebi do takrat. Potrebuješ 1 dan in 1 noč, da odklopiš. Kdaj imaš RD? 1 dan in 1 noč je preveč, da bi nekoga prosila za to. RD je pa malo pred božičem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 22.7.2009 10:14:13
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Punce, a še kje prav svinjsko piha? Pri nas je krasen sočnek, ampak piha pa kot pri norcih pri nas je vroče kot pri norcih in brez sape Jaz sem pa komaj uspela obesit perilo, ko tako piha, potem mi je pa v minuti vse cunje 10x navilo okrog štrikov Ne upam vleči Gregca ven, ker ima danes zvečer cepljenje Če sploh bo cepljen. u madona, potem pa res piha, pa da ti ne bo perila preveč raztegnilo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 22.7.2009 10:15:50
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ barbaw, zate veliko S temi energetskimi zadevami pa ne pretiravaj!!! Ko ti nič več ne prime, je to znak, da je telo popolnoma izčrpano in si boš nakopala bolezen, če si ne boš izborila počitka! Poskusiš lahko še z vitaminskim napitkom: v 100% multivitaminski sadni sok vrzi šumečko Ca+Mg in/ali žličko npr. Cedevite. Še bolje je, če imaš sokovnik in si narediš domač sok. Zato pa sprašujem kaj naj naravnega pojem, da bo boljše. počivam kolikor se da, ker ni Jake doma in je dosti lažje. Me prav skrbi kako bo v nedeljo ko spet pride. Upam, da se spravim k sebi do takrat. Potrebuješ 1 dan in 1 noč, da odklopiš. Kdaj imaš RD? 1 dan in 1 noč je preveč, da bi nekoga prosila za to. RD je pa malo pred božičem. Glede na to, da imata otroka mamo in očeta, nimaš kaj prosit. Jaz bi te za 1 dan (in noč) poslala direkt v kakšne toplice - na počitek in razvajanje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 22.7.2009 10:17:05
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Punce, a še kje prav svinjsko piha? Pri nas je krasen sočnek, ampak piha pa kot pri norcih pri nas tudi piha, samo ni tako hudo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 22.7.2009 10:22:27
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ barbaw, zate veliko S temi energetskimi zadevami pa ne pretiravaj!!! Ko ti nič več ne prime, je to znak, da je telo popolnoma izčrpano in si boš nakopala bolezen, če si ne boš izborila počitka! Poskusiš lahko še z vitaminskim napitkom: v 100% multivitaminski sadni sok vrzi šumečko Ca+Mg in/ali žličko npr. Cedevite. Še bolje je, če imaš sokovnik in si narediš domač sok. Zato pa sprašujem kaj naj naravnega pojem, da bo boljše. počivam kolikor se da, ker ni Jake doma in je dosti lažje. Me prav skrbi kako bo v nedeljo ko spet pride. Upam, da se spravim k sebi do takrat. Potrebuješ 1 dan in 1 noč, da odklopiš. Kdaj imaš RD? 1 dan in 1 noč je preveč, da bi nekoga prosila za to. RD je pa malo pred božičem. Glede na to, da imata otroka mamo in očeta, nimaš kaj prosit. Jaz bi te za 1 dan (in noč) poslala direkt v kakšne toplice - na počitek in razvajanje Ponoči že poskrbi za Majo, čez dan pa je problem zaradi služb, v nedeljo pa izkoristimo dan za druženje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 22.7.2009 10:28:56
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Punce, a še kje prav svinjsko piha? Pri nas je krasen sočnek, ampak piha pa kot pri norcih pri nas je vroče kot pri norcih in brez sape Jaz sem pa komaj uspela obesit perilo, ko tako piha, potem mi je pa v minuti vse cunje 10x navilo okrog štrikov Ne upam vleči Gregca ven, ker ima danes zvečer cepljenje Če sploh bo cepljen. u madona, potem pa res piha, pa da ti ne bo perila preveč raztegnilo Kar naprej hodim perilo odvijat s štrika, ampak ga takoj spet navije, samo da se obrnem
|
|
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?