|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :))
20.7.2009 14:50:01   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Malo prej sem izvedela, da je za novo gripo zbolela tudi punca, ki jo osebno poznam, je ena od maturantov, ki so prišli iz Grčije user posted image

SICER NE VEM ČE JE RES...DOBILA SEM NA MAIL

Grozljivo ozadje prašičje gripe
Zločinski načrti se odvijajo pred nosom javnosti, pa nihče nič ne more.

Na internetu se je našel članek o ozadju prašičje in ptičje gripe. Gre za bioterorizem, ki ga je podprla Svetovna zdravstvena organizacija (WHO), zanj pa so poleg WHO in OZN obtoženi akterji iz kemične industrije, Baxter in Novartis, s podporo cele vrste politikov, vključno z Barackom Obamo.

Če si nekoliko spremljal dogajanje predvsem z zadnjo, ptičjo gripo, ko so mediji objavljali nasprotujoče si podatke, potem ti je moralo biti jasno, da je vse skupaj inscenirano s ciljem ustvarjanja psihoze strahu. Pa vendar - povej kaj več o tem članku.

Avstrijsko-irska raziskovalna novinarka Jane Burgermeister, ki piše za revijo Nature, je na 69 straneh obtožnice razkrila, da se pripravlja eden največjih zločinov v zgodovini človeštva. Obtožnica na FBI je vložena proti WHO, Združenim narodom in vrsti visokih ameriških vladnih predstavnikov zaradi poskusa izvedbe masovnega poboja. Gre tudi za poskus uzakonitve nasilnega cepljenja, ki je bilo predvideno v ZDA. Družbi Baxter AG in Avir Green Hills Biotechnology iz Avstrije sta obtoženi proizvodnje kontaminiranega cepiva ptičje gripe. Z umetno povzročeno pandemijo gripe so se nadejali visokih profitov. Novinarka predstavlja dokaze o vključenosti mednarodnih bančnih krogov pod nadzorom ameriške banke zveznih rezerv (FED ), ZN in NATO. Obtožene družbe in ustanove so povezane z visokimi predstavniki ameriške vlade na čelu z Barackom Obamo, najmočnejšimi bančniki Davidom Rotschildom, Davidom Rockefellerjem, Georgom Sorosom, poleg je tudi avstrijski zunanji minister Alois Stoger. Namen genocida je z umetno pripravljenim cepivom ptičje gripe izvršiti masovni poboj Američanov, pri čemer sodelujeta farmacevtski družbi Baxter in Novartis.

Takšna obtožba je zelo problematična zadeva, saj imajo obtoženi na svoji strani vse instrumente pravosodja in pregona. Treba je imeti res trdne dokaze, da je česa takšnega lotiš...

Novinarka predstavlja dokaze, da je bilo minulo zimo s strani avstrijske podružnice Baxter brez potrebnih strogih varnostnih ukrepov 16 laboratorijem v štirih državah poslanih 72 kg patogenih virusov, ki sodijo med najbolj smrtonosne biološke snovi na Zemlji. Na češkem je bilo cepivo uporabljeno na laboratorijskih živalih, ki so do zadnje poginile. Takšna obravnava cepiva je bila uporabljena kot priložnost za sproščanje, kar bi omogočilo povzročitev pandemije.

Kako pa je s prašičjo gripo?

V zvezi s prašičjo gripo so isti krogi razširili vest, da gre za zelo nevarno gripo, čeprav ni nič nevarnejša od drugih vrst gripe ali prehlada, za alarm pandemije pa je odgovorna izključno WHO. Obenem so vsi primeri umrlih za to gripo nedokumentirani. Strah pred to gripo je uporabljen kot krinka, pod katero bi lahko pričeli z masovnim cepljenjem prebivalstva s cepivom, ki pa je razvito prav zato, da povzroči smrt. V gradivu so dokazi, da je Novartisovo cepivo proti ptičji gripi lani poleti ubilo 21 poljskih brezdomcev - očitno so bili poskusni zajčki. Iz obtožbe je razvidno tudi, da se hkrati odvija tudi priprava taborišč in mest za masovni pokop žrtev. V ozadju je mednarodna kriminalna združba, ki se skriva za ZN in WHO, njen cilj pa je zreducirati svetovno prebivalstvo za 5 milijard v naslednjih desetih letih. Z ustrahovanjem bi prisilili prebivalstvo, da se odreče svojih pravic, nasprotnike in okužene pa bi strpali v koncentracijska taborišča. S takšno redukcijo prebivalstva bi se brez težav dokopali do naravnih virov - vode in nafte. Z izločitvijo demokratičnih institucij ZDA bi lahko državo priključili novi Severno ameriški zvezi, ki bi bila pod popolnim nadzorom kriminalne združbe.

Slišati je prav grozljivo. A kot rečeno, vprašanje je, kakšni so dokazi...

Med dokazi so dokumenti, ki dokazujejo, da je bil virus prašičje gripe H5N1 umetno pripravljen v laboratoriju iz virusa španske gripe, ki je kosila leta 1918. Virus je bil namerno izpuščen v javnost v Mehiki. Obisk predsednika Obame je v povezavi s tem dogodkom. Obstajajo dokazila, da je Novartis uporabil vakcino kot biološko orožje in da je WHO aktivno vključena v ta program z namenom ustvarjanja pandemije. Zanimiva je izjava Dr. Jerry Tennant-a, da je k razmahu španske gripe konec 1918 obilno pripomogla masovna uporaba aspirina, ki niža telesno temperaturo in slabi imunski sistem. Podobno vlogo ima tudi Tamiflu, ki prav tako niža telesno temperaturo. Med dokazi so tudi dokumenti o  vpletenosti Bilderbergerjev (sestanek v Atenah 14. do 17. maja 2009) in Iluminatov.

V zvezi z Bilderbergerji nama je jasno, da njihove načrte ubogljivo uresničuje kompleksna piramidna struktura različnih organizacij in društev, ki tudi poskrbijo za čiščenje zaprek. Bati se je, da z obtožbami ne bo mogoče prodreti, saj lahko še tako prepričljive dokaze preprosto razglasijo za ponarejene. Najpomembnejši učinek obtožbe je, da se svetovno javnost obvesti o zločinskih naklepih omenjene združbe in se spregleda njihovo dvolično politiko in zlorabo javnega zaupanja. Tisti, ki bodo poskrbeli za prave učinke, niso uradniki vladnih ustanov, ki imajo zvezane roke, temveč državljani - če se bodo uprli zločinskemu načrtu in cepljenju ter odrekli zaupanje oblastem.

Jane Burgermeister je najbolj zaskrbljena ker navkljub dejstvu, da je bila firma Baxter zasačena s krvavimi rokami, ta kljub temu nemoteno nadaljuje s pošiljkami  "zdravila", ki naj bi ga spravilo na trg do julija letos. 

Torej velja poskrbeti, da se informacija o zlonamerni okužbi preko cepiva čim hitreje razširi v javnost.

Čeprav je bila tožba pripravljena desetega junija letos, ni bilo v medijih o tem zaslediti niti besedice.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
20.7.2009 14:50:37   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Estrella super izgledaš user posted image user posted image user posted image in koliko kg imaš zdaj?

Pri nas je tudi dež, ampak naju z Galom to ni zadržalo, sem ga dala v nahrbtnik in gasa ven user posted image

Sem na 59,5Kg

Za moje pojme si suha. Na tvojih slikah pa pogrešam tvoj nasmeh in energijo. user posted image  Nikjer ju ni. user posted image

Ne maram se slikat in ko me M slika prav počas, vedno pizdim in posledično sem grda kot user posted image  na slikahuser posted image

a je kaka varianta, da se dobimo v nedeljo, če ne bo spet tako scal?

kje pa se dobite?

A tudi tebe mikauser posted image

JAAAAAAAAAAAAAAuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
20.7.2009 14:51:56   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Z mojim pa sva uživala čez vikend. Šla sva v špansko restavracijo, v kino, včeraj pa spala vse do pol dveh in naju je kmalu kap koliko je bila ura. Tako je, če si zmozgan dan za dnem, potem pa je treba malo nadoknadit. Danes sem pa ko ožeta cunja. Varja je zaspala šele pred desetimi minutami in sem jo uro in pol uspavala...hudiček mali, mi je nagajal, kot že dolgo ne...še vse za nazaj. Od jutri pa bo spet vse po starem, ko prideta dopustnika z morjauser posted image

O THE BEST...JST BI TUD SPAAAAAAAAAAAALA...ups črke

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
20.7.2009 15:13:11   
špelin@

Malo prej sem izvedela, da je za novo gripo zbolela tudi punca, ki jo osebno poznam, je ena od maturantov, ki so prišli iz Grčije user posted image

SICER NE VEM ČE JE RES...DOBILA SEM NA MAIL

Grozljivo ozadje prašičje gripe
Zločinski načrti se odvijajo pred nosom javnosti, pa nihče nič ne more.

Na internetu se je našel članek o ozadju prašičje in ptičje gripe. Gre za bioterorizem, ki ga je podprla Svetovna zdravstvena organizacija (WHO), zanj pa so poleg WHO in OZN obtoženi akterji iz kemične industrije, Baxter in Novartis, s podporo cele vrste politikov, vključno z Barackom Obamo.

Če si nekoliko spremljal dogajanje predvsem z zadnjo, ptičjo gripo, ko so mediji objavljali nasprotujoče si podatke, potem ti je moralo biti jasno, da je vse skupaj inscenirano s ciljem ustvarjanja psihoze strahu. Pa vendar - povej kaj več o tem članku.

Avstrijsko-irska raziskovalna novinarka Jane Burgermeister, ki piše za revijo Nature, je na 69 straneh obtožnice razkrila, da se pripravlja eden največjih zločinov v zgodovini človeštva. Obtožnica na FBI je vložena proti WHO, Združenim narodom in vrsti visokih ameriških vladnih predstavnikov zaradi poskusa izvedbe masovnega poboja. Gre tudi za poskus uzakonitve nasilnega cepljenja, ki je bilo predvideno v ZDA. Družbi Baxter AG in Avir Green Hills Biotechnology iz Avstrije sta obtoženi proizvodnje kontaminiranega cepiva ptičje gripe. Z umetno povzročeno pandemijo gripe so se nadejali visokih profitov. Novinarka predstavlja dokaze o vključenosti mednarodnih bančnih krogov pod nadzorom ameriške banke zveznih rezerv (FED ), ZN in NATO. Obtožene družbe in ustanove so povezane z visokimi predstavniki ameriške vlade na čelu z Barackom Obamo, najmočnejšimi bančniki Davidom Rotschildom, Davidom Rockefellerjem, Georgom Sorosom, poleg je tudi avstrijski zunanji minister Alois Stoger. Namen genocida je z umetno pripravljenim cepivom ptičje gripe izvršiti masovni poboj Američanov, pri čemer sodelujeta farmacevtski družbi Baxter in Novartis.

Takšna obtožba je zelo problematična zadeva, saj imajo obtoženi na svoji strani vse instrumente pravosodja in pregona. Treba je imeti res trdne dokaze, da je česa takšnega lotiš...

Novinarka predstavlja dokaze, da je bilo minulo zimo s strani avstrijske podružnice Baxter brez potrebnih strogih varnostnih ukrepov 16 laboratorijem v štirih državah poslanih 72 kg patogenih virusov, ki sodijo med najbolj smrtonosne biološke snovi na Zemlji. Na češkem je bilo cepivo uporabljeno na laboratorijskih živalih, ki so do zadnje poginile. Takšna obravnava cepiva je bila uporabljena kot priložnost za sproščanje, kar bi omogočilo povzročitev pandemije.

Kako pa je s prašičjo gripo?

V zvezi s prašičjo gripo so isti krogi razširili vest, da gre za zelo nevarno gripo, čeprav ni nič nevarnejša od drugih vrst gripe ali prehlada, za alarm pandemije pa je odgovorna izključno WHO. Obenem so vsi primeri umrlih za to gripo nedokumentirani. Strah pred to gripo je uporabljen kot krinka, pod katero bi lahko pričeli z masovnim cepljenjem prebivalstva s cepivom, ki pa je razvito prav zato, da povzroči smrt. V gradivu so dokazi, da je Novartisovo cepivo proti ptičji gripi lani poleti ubilo 21 poljskih brezdomcev - očitno so bili poskusni zajčki. Iz obtožbe je razvidno tudi, da se hkrati odvija tudi priprava taborišč in mest za masovni pokop žrtev. V ozadju je mednarodna kriminalna združba, ki se skriva za ZN in WHO, njen cilj pa je zreducirati svetovno prebivalstvo za 5 milijard v naslednjih desetih letih. Z ustrahovanjem bi prisilili prebivalstvo, da se odreče svojih pravic, nasprotnike in okužene pa bi strpali v koncentracijska taborišča. S takšno redukcijo prebivalstva bi se brez težav dokopali do naravnih virov - vode in nafte. Z izločitvijo demokratičnih institucij ZDA bi lahko državo priključili novi Severno ameriški zvezi, ki bi bila pod popolnim nadzorom kriminalne združbe.

Slišati je prav grozljivo. A kot rečeno, vprašanje je, kakšni so dokazi...

Med dokazi so dokumenti, ki dokazujejo, da je bil virus prašičje gripe H5N1 umetno pripravljen v laboratoriju iz virusa španske gripe, ki je kosila leta 1918. Virus je bil namerno izpuščen v javnost v Mehiki. Obisk predsednika Obame je v povezavi s tem dogodkom. Obstajajo dokazila, da je Novartis uporabil vakcino kot biološko orožje in da je WHO aktivno vključena v ta program z namenom ustvarjanja pandemije. Zanimiva je izjava Dr. Jerry Tennant-a, da je k razmahu španske gripe konec 1918 obilno pripomogla masovna uporaba aspirina, ki niža telesno temperaturo in slabi imunski sistem. Podobno vlogo ima tudi Tamiflu, ki prav tako niža telesno temperaturo. Med dokazi so tudi dokumenti o  vpletenosti Bilderbergerjev (sestanek v Atenah 14. do 17. maja 2009) in Iluminatov.

V zvezi z Bilderbergerji nama je jasno, da njihove načrte ubogljivo uresničuje kompleksna piramidna struktura različnih organizacij in društev, ki tudi poskrbijo za čiščenje zaprek. Bati se je, da z obtožbami ne bo mogoče prodreti, saj lahko še tako prepričljive dokaze preprosto razglasijo za ponarejene. Najpomembnejši učinek obtožbe je, da se svetovno javnost obvesti o zločinskih naklepih omenjene združbe in se spregleda njihovo dvolično politiko in zlorabo javnega zaupanja. Tisti, ki bodo poskrbeli za prave učinke, niso uradniki vladnih ustanov, ki imajo zvezane roke, temveč državljani - če se bodo uprli zločinskemu načrtu in cepljenju ter odrekli zaupanje oblastem.

Jane Burgermeister je najbolj zaskrbljena ker navkljub dejstvu, da je bila firma Baxter zasačena s krvavimi rokami, ta kljub temu nemoteno nadaljuje s pošiljkami  "zdravila", ki naj bi ga spravilo na trg do julija letos. 

Torej velja poskrbeti, da se informacija o zlonamerni okužbi preko cepiva čim hitreje razširi v javnost.

Čeprav je bila tožba pripravljena desetega junija letos, ni bilo v medijih o tem zaslediti niti besedice.

Eh, sem že pred časom prebrala tole in nimam pojma, kaj naj si sploh o vsem skupaj mislim user posted image

Glede na to, da smo ljudje najbolj krvoločne in destruktivne živali in da je človeški um najnevarnejše orožje, sploh ob pomanjkanju empatije, bi lahko bil možen tak ali še bolj krut "scenarij" user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
20.7.2009 20:53:25   
tally
čer čer

no mene tudi mika nedelja user posted image . kje se dobite?

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
20.7.2009 21:46:11   
barbaw

kje pa se dobite?

nimam pojma user posted image user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
20.7.2009 21:48:06   
špelin@
Čer user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
20.7.2009 21:53:28   
tally

kje pa se dobite?

nimam pojma user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image potem pa grem jaz spat. mogoča bo jutri že kaj znano.

lahko noč pa lepo spite

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
20.7.2009 22:03:21   
barbaw

Čer user posted image

čer

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
20.7.2009 22:05:46   
špelin@
Berem, da se menite za čvek v živo user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
20.7.2009 22:19:33   
špelin@
Mirno nočko user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
20.7.2009 23:04:42   
barbaw

Mirno nočko user posted image

nočko tudi tebi

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
20.7.2009 23:13:33   
barbaw
Jaz sem se pripravila za jutri, tako da bom v nizkem štartu. Sem pa dobila pomoč, ampak samo za 2 dneva. user posted image  Bolje išta nego ništa.
Drugače smo ok. Jaka uživa na morju, Maja ga je danes iskala in klicala. user posted image  Je pa tak mir brez Jake. Moram priznat, da mi prav paše. user posted image  Ta otrok mi toliko energije spije, da enostavno včasih ne zmorem več. Za njega pa je tudi fajn, da malo menja okolje, pa da bo na morju letos, ker mi ne gremo. Tako ali tako bo križ ko pride z morja, ker je vrtec zaprt in bo 14 dni doma, potem pa gre spet na morje za 10 dni z babico. user posted image  

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
20.7.2009 23:19:55   
Anitka
Čer
Se malo oglasim preden odfrčim v posteljo. Pri nas so obnovitvena dela pri koncu. Sedaj le še opremljamo in sestavljamo. V sredo pa pridejo zmontirat še ograjo na stopnišče.
Sicer pa sem danes po naključju, ko se je Gal nekaj upiral odkrila njegov osmi zobek - zgornja leva štirica. Trojke nima pa še nobene, pa še ena dvojka manjka :)
Ja pa naš lumpi je shodil in včasih mu uspe prehoditi tudi 10 metrov. Je sedaj zelo nevaren, ker ga je vsepovsod polno in ni sekundo pri miru.

Pa še to - v soboto gremo na dopust, ki bop verjetno kar malo naporen zaradi vožnje - gremo po Italiji - prvi dan do Verone, nato drugi dan sledijo Firence, tretji in četrti dan Rim, peti dan Napoli in Salerno, šestii dan vožnja do Ancone in s trajekotm do Zadra od koder se zapeljemo še za dva/tri dni do Malega lošinja h kolegom. Je moj dragi naredil in splaniral tole routo, ker bi pač rad pobližje spoznal nekaj znamenitosti. Od 8.-15.8. pa gremo potem na pravi dopust še v Podtstrano, kjer pa res ne bo ogledov in voženj ampak le lenarjenje ob vodi in v njej.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
21.7.2009 9:19:07   
suzy85
dobro jutro!
spanje user posted image , sam bi še pasalo. si bomo v četrtek privoščili. sma si s user posted image  vzela dopust in se gremo kopat user posted image . včeraj smo tudi končno plačali morje, tako da 1. pičimo. štartali bomo že zjutraj, se čez dan ustavili pri kolegih na krku, nato pa popoldne nadaljevali pot na rab. komaj čakam user posted image

suzy85, imaš že kaj preračunano, koliko bo znašal "budžet" za poroko?

user posted image user posted image user posted image  sva najprej mislila, da bo šlo s 5.000 eur skoz pa bo težka. računama okrog 8.000 eur, s tem da so user posted image  starši že vnaprej povedali, da je pogostitev v gostišču njihova, pa tudi moj ati mi je že obljubil nekaj pomoči. user posted image  so res zlata vredni!

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
21.7.2009 11:09:36   
nia5
Jutro user posted image
No končno smo se malo naspali, brez rogoviljenja ponoči.

Anitka to pa je prava tura, bo verjetno malo naporno za Gala. Pa user posted image za finiširanje in Galovco hojo. Aja pa za zobek user posted image

Suzy85 user posted image user posted image user posted image , a tako drago je vse to? Potem se midva ne boma nikoli poročila user posted image

Barbaw
user posted image user posted image user posted image za pomoč, pa čeprav za 2 dni

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
21.7.2009 11:27:59   
špelin@
Daaaaaan user posted image

nia5, user posted image za spanje.

suzy85, madonca, ornk poroka je v današnjih časih res hud zalogaj user posted image Pred 10. leti sva tudi midva imela ta pravo ohcet (nisva pa imela cerkvene poroke): 50 povabljencev, konkretna fešta v gostilni, priznan trio (drugače zabavajo skupine po celi Evropi, za tiste čase so bili dragi, ampak ko gledam dandanašnje cene, so bili smešno poceni user posted image ), snemalec, ki naju je spremljal od sobotnega jutra do nedeljske zore user posted image , uradne fotografije priznane fotografinje,... Pa naju je vse skupaj (vse našteto + izposoja moje obleke, nakup obleke za user posted image , čevljev za oba, prstana, poročni šopek, cvetlični aranžmaji za na avto in za v gostilno, vikend izposoja enega nobel avta user posted image , tronadstropna torta in še kaj) prišlo biiiiiiiiiiiiistveno manj, kot bi to stalo sedaj... HB, da vama bodo starši pomagali user posted image

Uf, Anitka, tole pa bo popotovanje user posted image user posted image A Gal drugače dobro prenaša vožnjo? Pa user posted image za prenovo - glej, da boš malo pofotkala user posted image

barbaw, upam, da ti bo pomočnica konkretno pomagala user posted image
Za Majo pa verjamem, da pogreša Jako.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
21.7.2009 11:43:14   
suzy85
suzy85, madonca, ornk poroka je v današnjih časih res hud zalogaj user posted image Pred 10. leti sva tudi midva imela ta pravo ohcet (nisva pa imela cerkvene poroke): 50 povabljencev, konkretna fešta v gostilni, priznan trio (drugače zabavajo skupine po celi Evropi, za tiste čase so bili dragi, ampak ko gledam dandanašnje cene, so bili smešno poceni user posted image ), snemalec, ki naju je spremljal od sobotnega jutra do nedeljske zore user posted image , uradne fotografije priznane fotografinje,... Pa naju je vse skupaj (vse našteto + izposoja moje obleke, nakup obleke za user posted image , čevljev za oba, prstana, poročni šopek, cvetlični aranžmaji za na avto in za v gostilno, vikend izposoja enega nobel avta user posted image , tronadstropna torta in še kaj) prišlo biiiiiiiiiiiiistveno manj, kot bi to stalo sedaj... HB, da vama bodo starši pomagali user posted image

danes so nekatere cene prav vrtoglave. zato pa zbirava razne ponudbe, uporabljava poznanstva in iščeva cenejše variante. nekatere stvari se bom potrudila in sama doma naredila. bo šlo malo več časa, nekaj se bo pa tudi prišparalo. pa tudi to, da bova imela vse na eni lokaciji, bo dosti ceneje, kokr da bi mogla vsako posebej plačat. so dali razne popuste in "všteto v ceno menija" variante.
sem ravno danes klicala na UE in sem izvedela, da je pri nas civilna poroka brezplačna (zaenkrat). ponekod drugod samo to plačujejo po 300 ali več eur!
raje začnem malo prej pripravljat stvari in iskat različne ponudnike, kot da bi se mogla pol zaletet in na brzino nekaj izbrat. takrat te najbolj izkoristijo in računajo user posted image  cene

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
21.7.2009 11:45:02   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85
raje začnem malo prej pripravljat stvari in iskat različne ponudnike, kot da bi se mogla pol zaletet in na brzino nekaj izbrat. takrat te najbolj izkoristijo in računajo user posted image  cene

Točno tako user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
21.7.2009 11:53:39   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Čer
Se malo oglasim preden odfrčim v posteljo. Pri nas so obnovitvena dela pri koncu. Sedaj le še opremljamo in sestavljamo. V sredo pa pridejo zmontirat še ograjo na stopnišče.
Sicer pa sem danes po naključju, ko se je Gal nekaj upiral odkrila njegov osmi zobek - zgornja leva štirica. Trojke nima pa še nobene, pa še ena dvojka manjka :)
Ja pa naš lumpi je shodil in včasih mu uspe prehoditi tudi 10 metrov. Je sedaj zelo nevaren, ker ga je vsepovsod polno in ni sekundo pri miru.

Pa še to - v soboto gremo na dopust, ki bop verjetno kar malo naporen zaradi vožnje - gremo po Italiji - prvi dan do Verone, nato drugi dan sledijo Firence, tretji in četrti dan Rim, peti dan Napoli in Salerno, šestii dan vožnja do Ancone in s trajekotm do Zadra od koder se zapeljemo še za dva/tri dni do Malega lošinja h kolegom. Je moj dragi naredil in splaniral tole routo, ker bi pač rad pobližje spoznal nekaj znamenitosti. Od 8.-15.8. pa gremo potem na pravi dopust še v Podtstrano, kjer pa res ne bo ogledov in voženj ampak le lenarjenje ob vodi in v njej.

user posted image user posted image user posted image user posted image  za hojo, skorajšnje končanje renoviranja in zobek

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
21.7.2009 11:55:12   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Suzy85 user posted image user posted image user posted image , a tako drago je vse to? Potem se midva ne boma nikoli poročila user posted image

hvala enako user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
21.7.2009 12:49:48   
barbaw
Maji sem junija kupila nove sandale, ki pa so ji danes premajhni. user posted image  Tega pa nisem vajena, da otrok v mesecu in pol preraste čevlje. user posted image  

A je katera že ugotovila kaj človeka poživi razen kofeina in raznih energijskih pijač? Mi ful energije primankuje in kaj sem hotela drugega kot to, da sem spila kafe pa še energijsko pijačo čez. Pa je bilo ok.

Ta teden res ni moj. Včeraj mi je šlo čisto vse narobe. Povrhu vsega sem staknila prehlad, ker me je v soboto namočilo. Pa še moj ati je hudo bolan, pa še ne vem kaj je narobe. user posted image  V glavenm za obupat. Da ne omenjam, da je ponoči Maja ful tulila in sem se preselila v Jakovo posteljo, ker so mi začeli živci popuščat. Trenutno smo na 12 zobov in čakam naslednjega.

Če potegnem črto je totalna polomija.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
21.7.2009 13:03:53   
suzy85
barbaw user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tole s čevlji mi je zelo znano. naša jih tudi preraste ali uniči v šusu. trenutno ji iščem čevlje za vodo, pa nimam pojma kaj vzet user posted image
poskusi dosti sadja jest, da dobiš vitamine, da se vsaj prehlada znebiš. drugače pa nimam pojma, kaj pomaga za več energije. jst po kavi in raznih energetskih napitkih še prej zaspim user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
21.7.2009 13:09:00   
jana81

Maji sem junija kupila nove sandale, ki pa so ji danes premajhni. user posted image  Tega pa nisem vajena, da otrok v mesecu in pol preraste čevlje. user posted image  

poznano..tudi _Nejc

A je katera že ugotovila kaj človeka poživi razen kofeina in raznih energijskih pijač? Mi ful energije primankuje in kaj sem hotela drugega kot to, da sem spila kafe pa še energijsko pijačo čez. Pa je bilo ok.

guarana, se dobi v obliki tablet.

Ta teden res ni moj. Včeraj mi je šlo čisto vse narobe. Povrhu vsega sem staknila prehlad, ker me je v soboto namočilo. Pa še moj ati je hudo bolan, pa še ne vem kaj je narobe. user posted image  V glavenm za obupat. Da ne omenjam, da je ponoči Maja ful tulila in sem se preselila v Jakovo posteljo, ker so mi začeli živci popuščat. Trenutno smo na 12 zobov in čakam naslednjega.

mi smo na 8 in se spet slinimo

Če potegnem črto je totalna polomija.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
21.7.2009 13:46:41   
tilči

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

hvala enako user posted image user posted image user posted image

saj veliko dobiš nazaj povrnjeno,vsaj nama so nosili kuverte z denarjem

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Spomini na božič nekoč
Oblečeni smo bili v topla volnena oblačila, saj kakšnih modernih kombinezonov, kot jih imajo današnji otroci, nismo pozn...
Praznično voščilo
Zbirajte trenutke, ne stvari!

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?