Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 22.7.2009 8:37:42
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: jana81 doooooooooooobro jutro vsem skupaj Kako smo kaj danes? Danes je ati peljal Nejca v vrtec in sem jst že malo prej na delovnem mestu.Samo še ta in naslednji teden, pa bomo doma skupaj poležavali..pa mogoče še za 5 dni na morje..komaj čakam. za bližajočo dopust.Kam pa greste na morje ja na glavnem smo že bili na Hvaru, zdej gremo pa še h kolegu v Barbarigo, ni še čisto 100%, in pa če bo varianta grem še z mamo in Nejcem sama nekam (ampak to je 50%) pol konec avgusta
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 22.7.2009 8:38:35
|
|
|
|
špelin@
|
Dobro jutro IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Danes sem tako ,saj sva s Tilnom vglavnem prespala v naslonjaču,šele proti jutru sva zaspala v postelji.Ob 4. me je prišel zbudit,da bom dala Tilnu AB,mi ni bilo nič jasno je bil pa revček celo noč tako žejen.Sem mu dajala mleko po požirkih.Zaenkrat ni bruhal,tudi zajtrk je že malo pojedel.Spet bo shujšal moj revček Me je P vprašala,koliko ima kil,pravi okoli 12,sem rekla,da še 10 nima V službo sem šefinjo klicala,je kar lepo sprejela,da me ne bo.sem mislila,da bo kaj komplicirala za malega revčka jana81, a boste "udarili" še eno rundo morja? Grem si skuhat kavo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 22.7.2009 8:38:36
|
|
|
|
tilči
|
Barbaw...a bova kaj menjale magnetke? Edinaos..zadnjič si spraševala za zdravila,ki se dobijo tudi brez recepta.Pri nas dobiš brez problema calpol,paracetamol svečke na recept,tudi če je nadomesten P.Včeraj sem rekla za svečke,njegova P pa ponavadi kar sama vpraša,če kaj rabimo. Špelin@... jaz sem se spomnila na 14.mesec,ker je bilo ravno 1 mesec,kar je shodil SS...držimo pestke za
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 22.7.2009 8:42:20
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Barbaw...a bova kaj menjale magnetke? Jaz imam tudi enega za zamenjat Edinaos..zadnjič si spraševala za zdravila,ki se dobijo tudi brez recepta.Pri nas dobiš brez problema calpol,paracetamol svečke na recept,tudi če je nadomesten P.Včeraj sem rekla za svečke,njegova P pa ponavadi kar sama vpraša,če kaj rabimo. Špelin@... jaz sem se spomnila na 14.mesec,ker je bilo ravno 1 mesec,kar je shodil Naš princ je pa šele zdaj v fazi, ko sam naredi brez opore nekaj korakov, tam nekje 4-5, potem pa se že ustavi in išče, kam bi se prijel SS...držimo pestke za Jaaaaaaa!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 22.7.2009 8:42:46
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Danes sem tako ,saj sva s Tilnom vglavnem prespala v naslonjaču,šele proti jutru sva zaspala v postelji.Ob 4. me je prišel zbudit,da bom dala Tilnu AB,mi ni bilo nič jasno je bil pa revček celo noč tako žejen.Sem mu dajala mleko po požirkih.Zaenkrat ni bruhal,tudi zajtrk je že malo pojedel.Spet bo shujšal moj revček Me je P vprašala,koliko ima kil,pravi okoli 12,sem rekla,da še 10 nima V službo sem šefinjo klicala,je kar lepo sprejela,da me ne bo.sem mislila,da bo kaj komplicirala KAJ BO KOMPLICIRALA, SEJ SE GRE VENDAR ZA TVOJEGA OTROKA !! OPROSTI se ne derem, črke me hecajo. Nekaj sem slišala, da je eni rekla,da nima kaj na bolniško hodit,ker dela samo 4 ure. Je pa tudi res,da imajo mene za pridno in delavno in se z delom dokažem.Ponavadi več naredim kot ostali v polnem šihtu Pa pikapoke za tvojega sončka, da čimprej ozdravi. Men je Nejc po mleku še bolj bruhal, zato sem mu samo čaj ali sok dajala. ima pa Nejc tud nekje 10,5-11 kil. pri nas je pa ravno vodo zbruhal
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 22.7.2009 8:43:55
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tilči Barbaw...a bova kaj menjale magnetke? Jaz imam tudi enega za zamenjat katerega? ALi tudi zbiraš?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 22.7.2009 8:46:35
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tilči Barbaw...a bova kaj menjale magnetke? Jaz imam tudi enega za zamenjat katerega? ALi tudi zbiraš? Punci jih zbirata, ju zalagata babici (tašča je za na morje svaku nakupila za en konkreten znesek in nam dala kup magnetkov) Nimam pa tiste podloge za magnetke, na kateri so številke, jih kar tako po domače (prosto na hladilniku) zbiramo Imamo 10 različnih, enega od teh pa podvojenega. Čakam, da kdo poskenira "album" in bom vedela številke
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 22.7.2009 8:47:04
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro jana81, a boste "udarili" še eno rundo morja? Grem si skuhat kavo DOBRO JUTRO NAZAJ.. ja sej to bo bolj pocen varianta, ker ima kolega v Barbarigi apartma, pa bo vse zastonj, razen hrane. Če bom šla pa z mamo, bo pa tak vse ona plačala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 22.7.2009 8:48:48
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro jana81, a boste "udarili" še eno rundo morja? Grem si skuhat kavo DOBRO JUTRO NAZAJ.. ja sej to bo bolj pocen varianta, ker ima kolega v Barbarigi apartma, pa bo vse zastonj, razen hrane. Če bom šla pa z mamo, bo pa tak vse ona plačala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 22.7.2009 8:48:52
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tilči Barbaw...a bova kaj menjale magnetke? Jaz imam tudi enega za zamenjat katerega? ALi tudi zbiraš? Punci jih zbirata, ju zalagata babici (tašča je za na morje svaku nakupila za en konkreten znesek in nam dala kup magnetkov) Nimam pa tiste podloge za magnetke, na kateri so številke, jih kar tako po domače (prosto na hladilniku) zbiramo Imamo 10 različnih, enega od teh pa podvojenega. Čakam, da kdo poskenira "album" in bom vedela številke Tukaj poglej: http://www.ringaraja.net/forum/m_4282854/mpage_6/tm.htm
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 22.7.2009 8:52:03
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tilči Barbaw...a bova kaj menjale magnetke? Jaz imam tudi enega za zamenjat katerega? ALi tudi zbiraš? Punci jih zbirata, ju zalagata babici (tašča je za na morje svaku nakupila za en konkreten znesek in nam dala kup magnetkov) Nimam pa tiste podloge za magnetke, na kateri so številke, jih kar tako po domače (prosto na hladilniku) zbiramo Imamo 10 različnih, enega od teh pa podvojenega. Čakam, da kdo poskenira "album" in bom vedela številke Tukaj poglej: http://www.ringaraja.net/forum/m_4282854/mpage_6/tm.htm O kul, hvala Osmico imam podvojeno.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 22.7.2009 8:52:19
|
|
|
|
tilči
|
Ali se je že kateremu malčku zgodilo,da ko mu je naraščala teperatura,da je trznil,zrukal,kot bi se ustrašil? Danes ponoči se je Tilnu večkrat zgodilo,sem ga nesla pod tuš,da se je hitro shladil,potem je bilo pa ok
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 22.7.2009 8:54:07
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Ali se je že kateremu malčku zgodilo,da ko mu je naraščala teperatura,da je trznil,zrukal,kot bi se ustrašil? Danes ponoči se je Tilnu večkrat zgodilo,sem ga nesla pod tuš,da se je hitro shladil,potem je bilo pa ok Ja, to se je dogajalo Gregiju nazadnje, ko je bil res fajn bolan in je imel vročino Še, ko je bil buden in ves mlahav v mojem naročju, je večkrat "trznil". Ko sem mu vročino zbila, je prenehalo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 22.7.2009 9:02:44
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tilči Ali se je že kateremu malčku zgodilo,da ko mu je naraščala teperatura,da je trznil,zrukal,kot bi se ustrašil? Danes ponoči se je Tilnu večkrat zgodilo,sem ga nesla pod tuš,da se je hitro shladil,potem je bilo pa ok Ja, to se je dogajalo Gregiju nazadnje, ko je bil res fajn bolan in je imel vročino Še, ko je bil buden in ves mlahav v mojem naročju, je večkrat "trznil". Ko sem mu vročino zbila, je prenehalo. a pol jih date pod mrzel tuš ? vem da je Lukasa od Tiare začelo ponoč trest, pa ustnice je dobil modre, in sta ga peljala v B, diagnoza : pljučnica
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 22.7.2009 9:06:50
|
|
|
|
suzy85
|
jutro! spanje je blo . smo šli včeraj v celje in zapravili . je blo treba nekaj stvari za na morje kupit. nekaj me zanima! za evo iščem koplani plašč, pa ne vem, kam naj grem pogledat. v h&m-u nimajo, v BC se mi zdijo predragi. kje bi jih še lahko iskala, pa da niso preveč zasoljene cene? katere pleničke ste uporabljale za za v vodo? gledla sem libero, pa ne vem, so sploh še kakšne druge? so te ok? je treba čez dat še kopalke? jana držim pesti, da vam rata še 1x it na morje! tilči za tvojega malčka! upam, da mu bo AB čim prej zagrabil. SS še malo pa bo dan D. te lahko vprašam, koliko vidva računata, da vaju bo prišla poroka? tako okvirno. lahko na ZS. špelin@ mi imamo že tudi kar nekaj magnetkov, 5 različnih, imamo pa nekaterih tudi že po 4!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 22.7.2009 9:08:14
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tilči Ali se je že kateremu malčku zgodilo,da ko mu je naraščala teperatura,da je trznil,zrukal,kot bi se ustrašil? Danes ponoči se je Tilnu večkrat zgodilo,sem ga nesla pod tuš,da se je hitro shladil,potem je bilo pa ok Ja, to se je dogajalo Gregiju nazadnje, ko je bil res fajn bolan in je imel vročino Še, ko je bil buden in ves mlahav v mojem naročju, je večkrat "trznil". Ko sem mu vročino zbila, je prenehalo. a pol jih date pod mrzel tuš ? vem da je Lukasa od Tiare začelo ponoč trest, pa ustnice je dobil modre, in sta ga peljala v B, diagnoza : pljučnica Ja, pod hladen tuš - najprej naštimam mlačno, potem postopoma obračam na bolj hladno. Bogi revež, torej mu je saturacija padla Ej, kako je kaj ona? Lepo jo pozdravi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 22.7.2009 9:09:21
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 jutro! spanje je blo . smo šli včeraj v celje in zapravili . je blo treba nekaj stvari za na morje kupit. nekaj me zanima! za evo iščem koplani plašč, pa ne vem, kam naj grem pogledat. v h&m-u nimajo, v BC se mi zdijo predragi. kje bi jih še lahko iskala, pa da niso preveč zasoljene cene? katere pleničke ste uporabljale za za v vodo? gledla sem libero, pa ne vem, so sploh še kakšne druge? so te ok? je treba čez dat še kopalke? Za v morje ne rabiš niti kopalnih pleničk Naš ni nikoli kakal v vodo, če je lulal, pa ne vem. jana držim pesti, da vam rata še 1x it na morje! tilči za tvojega malčka! upam, da mu bo AB čim prej zagrabil. SS še malo pa bo dan D. te lahko vprašam, koliko vidva računata, da vaju bo prišla poroka? tako okvirno. lahko na ZS. špelin@ mi imamo že tudi kar nekaj magnetkov, 5 različnih, imamo pa nekaterih tudi že po 4!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 22.7.2009 9:10:46
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tilči Ali se je že kateremu malčku zgodilo,da ko mu je naraščala teperatura,da je trznil,zrukal,kot bi se ustrašil? Danes ponoči se je Tilnu večkrat zgodilo,sem ga nesla pod tuš,da se je hitro shladil,potem je bilo pa ok Ja, to se je dogajalo Gregiju nazadnje, ko je bil res fajn bolan in je imel vročino Še, ko je bil buden in ves mlahav v mojem naročju, je večkrat "trznil". Ko sem mu vročino zbila, je prenehalo. a pol jih date pod mrzel tuš ? vem da je Lukasa od Tiare začelo ponoč trest, pa ustnice je dobil modre, in sta ga peljala v B, diagnoza : pljučnica jst je nisem devala pod mrzel tuš, sem jo kopala in postopoma ohlajala vodo. je pomagalo!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 22.7.2009 9:13:38
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 katere pleničke ste uporabljale za za v vodo? gledla sem libero, pa ne vem, so sploh še kakšne druge? so te ok? je treba čez dat še kopalke? Za v morje ne rabiš niti kopalnih pleničk Naš ni nikoli kakal v vodo, če je lulal, pa ne vem. men se je pokakala že doma, ko se je kopala. bomo šli na ziher. se pa spomnim, ko je bil ta mlajši bratec star okrog 2 leti, smo šli na bazen. ker je mel zelo občutljiv želodec, je bilo dovolj, da se mu je malo zaletelo in je že bruhal. to se nam je nardilo tudi v otroškem bazenu! uh, kak je ati hitro vse skupaj lovil
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 22.7.2009 9:15:32
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 katere pleničke ste uporabljale za za v vodo? gledla sem libero, pa ne vem, so sploh še kakšne druge? so te ok? je treba čez dat še kopalke? Za v morje ne rabiš niti kopalnih pleničk Naš ni nikoli kakal v vodo, če je lulal, pa ne vem. men se je pokakala že doma, ko se je kopala. bomo šli na ziher. se pa spomnim, ko je bil ta mlajši bratec star okrog 2 leti, smo šli na bazen. ker je mel zelo občutljiv želodec, je bilo dovolj, da se mu je malo zaletelo in je že bruhal. to se nam je nardilo tudi v otroškem bazenu! uh, kak je ati hitro vse skupaj lovil Joj, bogi revež Hja, nimaš kaj, to so otroci Drugače sem pa jaz Gregcu dala gor kar kopalne pleničke za 1x uporabo od DM-a. Kadar sem ga dala v obroč, da ga ni po jajčkih ožulilo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 22.7.2009 9:16:05
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: kasso facebook mogoče FB zagotovo ne, ker ne vem kako bi una šefica tam videla moje podatke na FB . no sej nima veze, samo razp**** me take stvari Vtipkaj svoje ime v google in boš videla, da res ni težko izvedeti, da imaš otroka....na žurnalu se vidi. Na fb pa le slikco. edinaos, ja tudi meni so na infekcijski rekli, da mora kašljat, da gre sluz iz nje. Drugače se ji to lahko fajn zapaca. Ne dajaj nobenih sirupov po 17:00 popoldan, ker ti bo potem ponoči še bolj kašljala. za Tilna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 22.7.2009 9:16:46
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tilči Ali se je že kateremu malčku zgodilo,da ko mu je naraščala teperatura,da je trznil,zrukal,kot bi se ustrašil? Danes ponoči se je Tilnu večkrat zgodilo,sem ga nesla pod tuš,da se je hitro shladil,potem je bilo pa ok Ja, to se je dogajalo Gregiju nazadnje, ko je bil res fajn bolan in je imel vročino Še, ko je bil buden in ves mlahav v mojem naročju, je večkrat "trznil". Ko sem mu vročino zbila, je prenehalo. a pol jih date pod mrzel tuš ? vem da je Lukasa od Tiare začelo ponoč trest, pa ustnice je dobil modre, in sta ga peljala v B, diagnoza : pljučnica jst je nisem devala pod mrzel tuš, sem jo kopala in postopoma ohlajala vodo. je pomagalo! ne direktno pod mrzel tuš,pač pa sem postopoma ohlajala vodo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 22.7.2009 9:18:04
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: kasso facebook mogoče FB zagotovo ne, ker ne vem kako bi una šefica tam videla moje podatke na FB . no sej nima veze, samo razp**** me take stvari Vtipkaj svoje ime v google in boš videla, da res ni težko izvedeti, da imaš otroka....na žurnalu se vidi. Na fb pa le slikco. Zato mi na kraj pameti ne pade, da bi se s pravim imenom in priimkom pojavljala na FB
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 22.7.2009 9:18:06
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tilči Ali se je že kateremu malčku zgodilo,da ko mu je naraščala teperatura,da je trznil,zrukal,kot bi se ustrašil? Danes ponoči se je Tilnu večkrat zgodilo,sem ga nesla pod tuš,da se je hitro shladil,potem je bilo pa ok Ja, to se je dogajalo Gregiju nazadnje, ko je bil res fajn bolan in je imel vročino Še, ko je bil buden in ves mlahav v mojem naročju, je večkrat "trznil". Ko sem mu vročino zbila, je prenehalo. a pol jih date pod mrzel tuš ? vem da je Lukasa od Tiare začelo ponoč trest, pa ustnice je dobil modre, in sta ga peljala v B, diagnoza : pljučnica Ja, pod hladen tuš - najprej naštimam mlačno, potem postopoma obračam na bolj hladno. Bogi revež, torej mu je saturacija padla Ej, kako je kaj ona? Lepo jo pozdravi Meni je rekla dohtarca, da ne smeš z mrzlo vodo, ampak mlačno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 22.7.2009 9:22:29
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tilči Ali se je že kateremu malčku zgodilo,da ko mu je naraščala teperatura,da je trznil,zrukal,kot bi se ustrašil? Danes ponoči se je Tilnu večkrat zgodilo,sem ga nesla pod tuš,da se je hitro shladil,potem je bilo pa ok Ja, to se je dogajalo Gregiju nazadnje, ko je bil res fajn bolan in je imel vročino Še, ko je bil buden in ves mlahav v mojem naročju, je večkrat "trznil". Ko sem mu vročino zbila, je prenehalo. a pol jih date pod mrzel tuš ? vem da je Lukasa od Tiare začelo ponoč trest, pa ustnice je dobil modre, in sta ga peljala v B, diagnoza : pljučnica Ja, pod hladen tuš - najprej naštimam mlačno, potem postopoma obračam na bolj hladno. Bogi revež, torej mu je saturacija padla Ej, kako je kaj ona? Lepo jo pozdravi Meni je rekla dohtarca, da ne smeš z mrzlo vodo, ampak mlačno Saj to sem napisala. Daš v mlačno vodo (pod tuš ali v kad), potem pa postopoma dodajaš oz. "obračaš" na bolj hladno - nikakor voda ne sme biti prav mrzla. Ostati mora taka, da je še prijetna na otip in ne boli. Težko drugače opišem.
|
|
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?