barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos DAN punce katera je pisala, kako pomagat za kašelj, mi imamo celo poz AT pridno pančka, potem pa se okrog 1h zbudi popije flaško mleka, in začne na polno kašljat, danes je to trajalo do 4h , sva z mojim ob 3h klicala dež. zdravnika, da se nama bo otrok zadušil , pa pravi da se pač mora skašljat , imam že 2 sirupa za izašljavanje in za pomiritev kašlja, pa nič ne pomaga , a ne ena pisla nek domač recept kako lahko našim pomagamo, se spomnim, da ste nekaj z čebulo pražile plisssssssssss help ali kašlja ali se prav duši in ne pride do sape? ko popije mleko najprej začne kašljat na 10 min, potem se to stopnjuje na 1-2 min , nato pa sploh ne pride do sape, saj kar naprej kašlja , upam da ji bo morski zrak to uredil Danes sem ji dala mleko šele ob 5h in do takrat niti enkrat ni zakašljala, ko pa je mlek spila-je začela na polno Poskusi jo "prisilit", da ne bi pila mleka - poskusi čaj, sok,... Različne okuse, mogoče ji bo kaj všeč. Aja: katero mleko pa pije? Od DM-a , ma nimam pojma, ja itak od danes naprej ne dobi mleka ponoč, zjutraj za v vtec ja, ponoči pa ji bom res poskusila dat kak gosti sok , thanks Miška mala boga Verjetno jo toliko bolj draži, ker je "v leže". Je pa res, kar je napisala tilči, da mleko pri občutljivih draži sluznico, to mi je ob Gregijevem bronhitisu rekla P. Saj bo, nič se sekirat Tudi meni je P rekla, da zvečer in ponoči ne dajat mleka, ker draži sluznico in otrok še bolj kašlja. Jaz takrat nisem imela zbire, ker drugega ni hotela jest, zdaj pa je toliko velika, da mleka sploh ne pije razen pri večerji iz lončka, ali pri zajtrku. Mlečniih izdelkov pa poje ogromno.