jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos DAN punce katera je pisala, kako pomagat za kašelj, mi imamo celo poz AT pridno pančka, potem pa se okrog 1h zbudi popije flaško mleka, in začne na polno kašljat, danes je to trajalo do 4h , sva z mojim ob 3h klicala dež. zdravnika, da se nama bo otrok zadušil , pa pravi da se pač mora skašljat , imam že 2 sirupa za izašljavanje in za pomiritev kašlja, pa nič ne pomaga , a ne ena pisla nek domač recept kako lahko našim pomagamo, se spomnim, da ste nekaj z čebulo pražile plisssssssssss help NE DAJAJ SIRUPOV, ker še bolj draži..no moje mnenje.. Namaži jo z fitobalm bimbi po prsih in zadaj med lopaticami, ali pa z materino dušico.. Potem pa sem jst dajala še prepražene kamilice na prsa -tople. Pač prepražiš kamilice in jih zaviješ v gazo ali v tisto rokavičko za umivat pa daš na prsa.. Pomaga tudi čebula namočena v med, in potem da daješ ta med za jest, še prej precediš. Jst sem skor doktorat nardila iz vsega skup..Nejc je kašljal 4 tedne, na konc je dobil pa Ospen, potem je blo pa boljše. WAU thanks Jana ja očitno od sirupov še bolj kašljajo mislim, to je noroooooo , nikakor ji ne moreva pomagat, kot bi se davla. Pa najbolj zanimivo je to, da kašlja samo ponoči, čez dan niti 1x ne zakašlja , zdr. pa pravi da se otrok pač mora izkšljat Pa to traje že 4 tedne ok bom probala danes to varianto s kamilcam, ker tisto z medom pa itak no way da bi v njo spravla , pa ji lahko to dam čez dan gor, ker spat itak ne bo hotla s tem? Jana a to ji dajem vsak dan fuuuul hvala kr daj ji večkrat na dan, gor naj ima dokler je toplo, potem pa spet pogrej.Če pa spi na trebuščku ji kr na hrbet položi.