|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :))
21.7.2009 13:51:06   
tilči
Dober dan!

Ravno v miru pijem kavo,saj otroka in user posted image  spijouser posted image

Nejc je že ok,zjutraj je bil malo slaboten,saj je včeraj bolj malo jedel,danes je pa že boljšiuser posted image

Mi je pa Tilen zakuhal.očitno sta fasala kakšen virususer posted image .Ob 10. sem ga dala spat,se je zbudil ob 11. ves jokav in temperatura mu je naraščala.Dala sem mu lekadol in je zaspal še za 1 uro in to na meni,kar ni njegova navada.user posted image  je rekel,naj pokličem v službo,da me ne bo.Ravno sem hotela klicat v zdr. dom, ko se je Tilen zbudil in tulil: ama,amauser posted image .Je bil ravno čas za kosilo.No,sem rekla,če je pa lačen,potem pa ne bo hujšega! Upam!!!!

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
21.7.2009 13:54:21   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Maji sem junija kupila nove sandale, ki pa so ji danes premajhni. user posted image  Tega pa nisem vajena, da otrok v mesecu in pol preraste čevlje. user posted image  
Nejcu je prav hitro rasla noga,se mi zdi,da smo ves čas kupovali čevlje.Pri Tilnu pa nimam takega občutka,ali pa zato,ker imam še vse od Nejcauser posted image
A je katera že ugotovila kaj človeka poživi razen kofeina in raznih energijskih pijač? Mi ful energije primankuje in kaj sem hotela drugega kot to, da sem spila kafe pa še energijsko pijačo čez. Pa je bilo ok.
Pri meni pomaga kava,cedevita,magnezij, je pa rs,da verjetno nisem toliko utrujena kot ti,vsaj zaenkrat ne.Čeprav še vedno ne spimo ponočiuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
21.7.2009 14:01:24   
Anonimen
DANuser posted image

punce katera je pisala, kako pomagat user posted image  za kašelj, mi imamo celo pozuser posted image  AT pridno pančka, potem pa se okrog 1h zbudi popije flaško mleka, in začne na polno kašljat, danes je to trajalo do 4huser posted image , sva z mojim ob 3h klicala dež. zdravnika, da se nama bo otrok zadušiluser posted image , pa pravi da se pač mora skašljatuser posted image , imam že 2 sirupa za izašljavanje in za pomiritev kašlja, pa nič ne pomagauser posted image , a ne ena pisla nek domač recept kako lahko našim user posted image  pomagamo, se spomnim, da ste nekaj z čebulo pražileuser posted image

plisssssssssss helpuser posted image

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 3603
21.7.2009 14:34:34   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Maji sem junija kupila nove sandale, ki pa so ji danes premajhni. user posted image  Tega pa nisem vajena, da otrok v mesecu in pol preraste čevlje. user posted image  

Nia je zdaj imela dobra 2m čevlje, ampak ne vprašaj kaki so, razpadajo user posted image . No včeraj sem ji kupila sandale, ene Adidaske pa je dobila za RD in so ji zdaj prav (smo na 20-ki)

A je katera že ugotovila kaj človeka poživi razen kofeina in raznih energijskih pijač? Mi ful energije primankuje in kaj sem hotela drugega kot to, da sem spila kafe pa še energijsko pijačo čez. Pa je bilo ok.

Po moje ti da vsaj nekaj energije stisnjen sok iz kakih pomaranč, limon, pa še vitamine dobiš. Pa mlačen tuš user posted image

Ta teden res ni moj. Včeraj mi je šlo čisto vse narobe. Povrhu vsega sem staknila prehlad, ker me je v soboto namočilo. Pa še moj ati je hudo bolan, pa še ne vem kaj je narobe. user posted image  V glavenm za obupat. Da ne omenjam, da je ponoči Maja ful tulila in sem se preselila v Jakovo posteljo, ker so mi začeli živci popuščat. Trenutno smo na 12 zobov in čakam naslednjega.

Mi pa na 9 in čakam naslednjega user posted image

Če potegnem črto je totalna polomija.

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
21.7.2009 14:38:41   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

DANuser posted image

punce katera je pisala, kako pomagat user posted image  za kašelj, mi imamo celo pozuser posted image  AT pridno pančka, potem pa se okrog 1h zbudi popije flaško mleka, in začne na polno kašljat, danes je to trajalo do 4huser posted image , sva z mojim ob 3h klicala dež. zdravnika, da se nama bo otrok zadušiluser posted image , pa pravi da se pač mora skašljatuser posted image , imam že 2 sirupa za izašljavanje in za pomiritev kašlja, pa nič ne pomagauser posted image , a ne ena pisla nek domač recept kako lahko našim user posted image  pomagamo, se spomnim, da ste nekaj z čebulo pražileuser posted image

Sicer še nisem prakticirala in tudi natančno ne vem, ampak mislim da so pražene kamilice, potem jih malo ohladiš, daš v pleničko in ji še tople s pleničko vred daš na prsa in oviješ s folijo, najbolje čez noč. Nekaj takega user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
21.7.2009 14:39:50   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Dober dan!

Ravno v miru pijem kavo,saj otroka in user posted image  spijouser posted image

Nejc je že ok,zjutraj je bil malo slaboten,saj je včeraj bolj malo jedel,danes je pa že boljšiuser posted image

Mi je pa Tilen zakuhal.očitno sta fasala kakšen virususer posted image .Ob 10. sem ga dala spat,se je zbudil ob 11. ves jokav in temperatura mu je naraščala.Dala sem mu lekadol in je zaspal še za 1 uro in to na meni,kar ni njegova navada.user posted image  je rekel,naj pokličem v službo,da me ne bo.Ravno sem hotela klicat v zdr. dom, ko se je Tilen zbudil in tulil: ama,amauser posted image .Je bil ravno čas za kosilo.No,sem rekla,če je pa lačen,potem pa ne bo hujšega! Upam!!!!

Lakota je dober indikator ja, da ni hujše bolezni. Za Tilna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
21.7.2009 14:40:06   
jana81

DANuser posted image

NE DAJAJ SIRUPOV, ker še bolj draži..no moje mnenje..
Namaži jo z fitobalm bimbi po prsih in zadaj med lopaticami, ali pa z materino dušico..
Potem pa sem jst dajala še prepražene kamilice na prsa -tople.
Pač prepražiš kamilice in jih zaviješ v gazo ali v tisto rokavičko za umivat pa daš na prsa..
Pomaga tudi čebula namočena v med, in potem da daješ ta med za jest, še prej precediš.

Jst sem skor doktorat nardila iz vsega skup..Nejc je kašljal 4 tedne, na konc je dobil pa Ospen, potem je blo pa boljše.

< Sporočilo je popravil jana81 -- 21.7.2009 14:41:33 >

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
21.7.2009 15:02:08   
Anonimen
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

DANuser posted image

NE DAJAJ SIRUPOV, ker še bolj draži..no moje mnenje..
Namaži jo z fitobalm bimbi po prsih in zadaj med lopaticami, ali pa z materino dušico..
Potem pa sem jst dajala še prepražene kamilice na prsa -tople.
Pač prepražiš kamilice in jih zaviješ v gazo ali v tisto rokavičko za umivat pa daš na prsa..
Pomaga tudi čebula namočena v med, in potem da daješ ta med za jest, še prej precediš.

Jst sem skor doktorat nardila iz vsega skup..Nejc je kašljal 4 tedne, na konc je dobil pa Ospen, potem je blo pa boljše.

WAU thanks Janauser posted image user posted image

ja očitno od sirupov še bolj kašljajouser posted image

mislim, to je noroooooouser posted image , nikakor ji ne moreva pomagat, kot  bi se davla. Pa najbolj zanimivo je to, da kašlja samo ponoči, čez dan niti 1x ne zakašljauser posted image , zdr. pa pravi da se otrok pač mora izkšljatuser posted image  Pa to traje že 4 tedneuser posted image

ok bom probala danes to varianto s kamilcam, ker tisto z medom pa itak no way da bi v njo spravlauser posted image , pa ji lahko to dam čez dan gor, ker spat itak ne bo hotla s tem? Jana a to ji dajem vsak danuser posted image

fuuuul hvalauser posted image

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 3608
21.7.2009 16:13:01   
hijenca
Dan dan!

Eno vprašanje imam.

Mojemu Vidu se gnoji popek. Kaj naj nardim, ker imam komaj jutri popoldan pediatrinjo????

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
21.7.2009 16:14:27   
hijenca
Sedaj pa se moram pohvalit. Danes je bila prva cela plača, sem končno pokrila moj velikanski minus in je še kar nekaj v plusuuser posted image user posted image user posted image . Škoda, da mi ne bodo mogli podaljšatuser posted image user posted image user posted image .

Sedaj pa grem, pa pridem še kaj kasneje.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
21.7.2009 16:22:06   
špelin@
barbaw, zate veliko user posted image user posted image user posted image S temi energetskimi zadevami pa ne pretiravaj!!! Ko ti nič več ne prime, je to znak, da je telo popolnoma izčrpano in si boš nakopala bolezen, če si ne boš izborila počitka! Poskusiš lahko še z vitaminskim napitkom: v 100% multivitaminski sadni sok vrzi šumečko Ca+Mg in/ali žličko npr. Cedevite. Še bolje je, če imaš sokovnik in si narediš domač sok.

edinaos
, podpišem janine nasvete. Tudi Gregija so sirupi samo še bolj dražili user posted image
user posted image user posted image user posted image za AT.

tilči, user posted image user posted image user posted image za tvoja fantolina.

hijenca, user posted image za plačo. Glede popka pa ne bi znala svetovati user posted image A s fiziološko si ga že poskušala sčistit? Meni se je 1x poleti od znoja zagnojil popek in je ful neprijetno user posted image Morala sem ga čistiti z alkoholom in mazati z eno protivnetno ali celo antibiotično žavbo - se ne spomnim, kaj sem dobila.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
21.7.2009 20:48:35   
tilči
Dober večer!

Naša vročina ni bila tako nedolžna.user posted image Tilen ima vneto grlo in ušeska,je pa P sumila na meningitis,če bi imel trd vrat in ker je bruhal.Tako da je rekla,da ker še ni tako hudo vneto,da bi moral AB hitro prijeti,če bi pa še bruhal,moramo pa nazajuser posted image user posted image

Je pa revček tako žejen,spil bi celo flaško,pa mu moram žal dajati po požirkih,drugače vse zbruhauser posted image user posted image user posted image

Sem najprej nameravala iti v službo,potem pa je revček zakuhal,tako da me ta teden ne bo.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
21.7.2009 20:49:26   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Sedaj pa se moram pohvalit. Danes je bila prva cela plača, sem končno pokrila moj velikanski minus in je še kar nekaj v plusuuser posted image user posted image user posted image . Škoda, da mi ne bodo mogli podaljšatuser posted image user posted image user posted image .

Sedaj pa grem, pa pridem še kaj kasneje.

user posted image user posted image za plačo

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
21.7.2009 20:50:43   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Dan dan!

Eno vprašanje imam.

Mojemu Vidu se gnoji popek. Kaj naj nardim, ker imam komaj jutri popoldan pediatrinjo????

čisti ga z alkoholom,ki izhlapi,fiziološka pa ostane in je potem moker in se še dodatno gnoji

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
21.7.2009 21:04:53   
Anonimen
Čer

Nism nč brala za nazaj, me ni blo nč domauser posted image

za vse ki rabte user posted image user posted image user posted image user posted image  Tilen, AT, Vid.... vam jih pošiljava z Gajo, da boste čimprej zdravi.

Sva ble dons s taščo v LJ. , je kupila Gaji ene sandalčke, joj kolk težko dobimo za njo čevlje, ne vem no, sam tm k sva midve gledale skor nikjer niso mel št. 18, ne vem kdaj bo temu otroku kej noga zrastlauser posted image

(odgovor članu tilči)
  Neposredna povezava do sporočila: 3615
21.7.2009 21:37:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Čer

Nism nč brala za nazaj, me ni blo nč domauser posted image

za vse ki rabte user posted image user posted image user posted image user posted image  Tilen, AT, Vid.... vam jih pošiljava z Gajo, da boste čimprej zdravi.

Sva ble dons s taščo v LJ. , je kupila Gaji ene sandalčke, joj kolk težko dobimo za njo čevlje, ne vem no, sam tm k sva midve gledale skor nikjer niso mel št. 18, ne vem kdaj bo temu otroku kej noga zrastlauser posted image

18user posted image user posted image user posted image no moja nosi že 21user posted image

kak pa bebica, a že kej brca?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3616
21.7.2009 21:38:21   
Anonimen

Dober večer!

Naša vročina ni bila tako nedolžna.user posted image Tilen ima vneto grlo in ušeska,je pa P sumila na meningitis,če bi imel trd vrat in ker je bruhal.Tako da je rekla,da ker še ni tako hudo vneto,da bi moral AB hitro prijeti,če bi pa še bruhal,moramo pa nazajuser posted image user posted image

Je pa revček tako žejen,spil bi celo flaško,pa mu moram žal dajati po požirkih,drugače vse zbruhauser posted image user posted image user posted image

Sem najprej nameravala iti v službo,potem pa je revček zakuhal,tako da me ta teden ne bo.

a jej bogi revčekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
  Neposredna povezava do sporočila: 3617
21.7.2009 21:41:22   
Anonimen
Pa lahko nočuser posted image

moja AT ga je že začela žurat, zgleda da nas čaka še ena težka in dooooolga  nočuser posted image

jooooooj kdaj se bo to nehalouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3618
21.7.2009 22:00:29   
Soncnica Sandra ***
Dober večer

se na hitro malce javim

zadnje dni sem totalno leteča in sploh nimam časa za računalnik, saj urejava stvari za poroko.
no pa da se malce pohvalim. včeraj sva šla po prstane user posted image

drugače pa vse postarem, samo spimo spet malce slabše user posted image

no pa na hitro še par stvari pokomentiram, ampak res samo par stvari

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
21.7.2009 22:01:51   
Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Dober večer

evo po letečem dnevu se spet malce javljam.
sem bila danes na enem razgovou za službo v KR in sem razp**** 100/uro. se rekli, da nas bodo še danes vse obvestili (ker nas je bilo malo) v vsakem primeru: izbran ali ne. No in seveda ni nihče klical user posted image user posted image user posted image
Pa že takoj jim ni bilo všeč, ker nisem iz Kranja user posted image . Pa kr vedeli so da imam majhnega otroka in podobno, .... od kje? user posted image

barabeuser posted image user posted image

pa kak so to zvedli? imaš vohuneuser posted image

facebook mogoče

FB zagotovo ne, ker ne vem kako bi una šefica tam videla moje podatke na FB user posted image .

no sej nima veze, samo razp**** me take stvari

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
21.7.2009 22:02:12   
špelin@
Soncnica Sandra ***, pa te mam user posted image user posted image user posted image
Kdaj točno bo ta srečni dan ali naša Sandra se moži? user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
21.7.2009 22:02:42   
špelin@

Dober večer!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
21.7.2009 22:02:51   
špelin@

Pa lahko nočuser posted image

moja AT ga je že začela žurat, zgleda da nas čaka še ena težka in dooooolga  nočuser posted image

jooooooj kdaj se bo to nehalouser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
21.7.2009 22:03:29   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Ups, Gregor ima št. noge 22. S tem, da je že čisto na tesno user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
21.7.2009 22:03:35   
Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

drgač pa dober dan...sem ravno prispela v službo... sem šla v Kanz mal zapravlat za Nejca...sem mu kupla adidaske za jesen, pa mal dolgih hlač in dolgih rokavov, mater se mi zdi 92 veliko, ampak 86 je pa že na knap...do jeseni bo pa itak še zrastu

jana, naj te potolažim, da naša Manca nosi vse stvari št.92, kar smo imeli pa št.86 pa je oblekla samo 1x al pa dvakrat, ker se je tako na hitro "potegnila" user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
To otroci MORAJO slišati od svojih staršev!
Preverite, katera so tista pozitivna sporočila, ki bi jih vsak otrok moral slišati od svojih staršev. Zbrali smo jih kar...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?