Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 14.7.2009 10:27:58
|
|
|
|
špelin@
|
Dan, čveke Ne utegnem sledit pogovoru, mogoče bom uspela zdajle malo za nazaj prebrat, če bodo otroci dovolili Včeraj je bila naša Neli prvič cepljena, je zelo pogumno prestala pikico V četrtek ima cepljenje Gregor, bomo videli, kako bo. Itak ima moj mali princ še vedno probleme z rdečimi očmi Pa zdaj ta poškodovana rokica - ima hrbtno stran dlani in prve členke na prstih čisto otekle in vijolične
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 14.7.2009 10:44:12
|
|
|
|
špelin@
|
nina7, za MARTINA25, super, da delaš zdaj v pisarni , sem se že spraševala, kam so te "vtaknili" Za vse vaše malčke, ki to potrebujejo, kopica , za utrujene in tiste, ki komaj čakate na dopust pa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 14.7.2009 10:45:54
|
|
|
|
špelin@
|
suzy85, tudi jaz sem imela rdeče-belo kombinacijo. Rdeče vrtnice in ena bela drobno cvetoča zadeva zraven
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 14.7.2009 10:49:08
|
|
|
|
tilči
|
kako sem jezna ljudje so res nesramni.Zmenjeni smo bili,da pride danes po posteljico k enim,točno uro,vse.Potem pa dec reče po telefonu: ja,sedaj pa nimam časa Naj si pa drugega kupca najdejo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 14.7.2009 10:51:16
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči slikica: lepi!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 14.7.2009 10:52:26
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči kako sem jezna ljudje so res nesramni.Zmenjeni smo bili,da pride danes po posteljico k enim,točno uro,vse.Potem pa dec reče po telefonu: ja,sedaj pa nimam časa Naj si pa drugega kupca najdejo Žal je takih ljudi precej več, kot bi si želeli...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 14.7.2009 10:59:35
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tilči kako sem jezna ljudje so res nesramni.Zmenjeni smo bili,da pride danes po posteljico k enim,točno uro,vse.Potem pa dec reče po telefonu: ja,sedaj pa nimam časa Naj si pa drugega kupca najdejo Žal je takih ljudi precej več, kot bi si želeli... ironija pa je,da po telefonu nima čsa, maile pa lahko pošilja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 14.7.2009 11:00:48
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dan, čveke Ne utegnem sledit pogovoru, mogoče bom uspela zdajle malo za nazaj prebrat, če bodo otroci dovolili Včeraj je bila naša Neli prvič cepljena, je zelo pogumno prestala pikico V četrtek ima cepljenje Gregor, bomo videli, kako bo. Itak ima moj mali princ še vedno probleme z rdečimi očmi Pa zdaj ta poškodovana rokica - ima hrbtno stran dlani in prve členke na prstih čisto otekle in vijolične za in ubogi Gregi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 14.7.2009 11:01:58
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dan, čveke Ne utegnem sledit pogovoru, mogoče bom uspela zdajle malo za nazaj prebrat, če bodo otroci dovolili Včeraj je bila naša Neli prvič cepljena, je zelo pogumno prestala pikico V četrtek ima cepljenje Gregor, bomo videli, kako bo. Itak ima moj mali princ še vedno probleme z rdečimi očmi Pa zdaj ta poškodovana rokica - ima hrbtno stran dlani in prve členke na prstih čisto otekle in vijolične sam pol je pa moral res fejst udarit, da ma take otekline! bošček!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 14.7.2009 11:03:16
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ suzy85, tudi jaz sem imela rdeče-belo kombinacijo. Rdeče vrtnice in ena bela drobno cvetoča zadeva zraven boš tudi ti pokazala?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 14.7.2009 11:03:31
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči kako sem jezna ljudje so res nesramni.Zmenjeni smo bili,da pride danes po posteljico k enim,točno uro,vse.Potem pa dec reče po telefonu: ja,sedaj pa nimam časa Naj si pa drugega kupca najdejo podpišem!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 14.7.2009 11:15:42
|
|
|
|
jana81
|
punce dejte mi povedat, a folk kupuje rabljene čeveljčke za otroke, jst imam od Nejc 8 parov cicibank, ki so mu premajhne, pa je nektere imel obute 2x, ke rše ni hodil takrat, druge so pa tud malo znošene, razen dvojnih..jst jih za drugega ne bom šparala..škoda mi jih je pa kr nekak dat (niso ble pocen)..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 14.7.2009 11:16:27
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: tilči kako sem jezna ljudje so res nesramni.Zmenjeni smo bili,da pride danes po posteljico k enim,točno uro,vse.Potem pa dec reče po telefonu: ja,sedaj pa nimam časa Naj si pa drugega kupca najdejo podpišem! banda ej..jst bi lahk kr znorela če se mi kaj takega zgodi, čeprav redko kupujem kaj rabljenega.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 14.7.2009 11:17:51
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce dejte mi povedat, a folk kupuje rabljene čeveljčke za otroke, jst imam od Nejc 8 parov cicibank, ki so mu premajhne, pa je nektere imel obute 2x, ke rše ni hodil takrat, druge so pa tud malo znošene, razen dvojnih..jst jih za drugega ne bom šparala..škoda mi jih je pa kr nekak dat (niso ble pocen).. kupujejo in prodajajo vse živo Sploh,če so priznane znamke in na začetku vsak ve,da jih otrok ni mogel znucati jaz sem prodala že troje sandalce,tako da kar daj oglas
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 14.7.2009 11:27:30
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce dejte mi povedat, a folk kupuje rabljene čeveljčke za otroke, jst imam od Nejc 8 parov cicibank, ki so mu premajhne, pa je nektere imel obute 2x, ke rše ni hodil takrat, druge so pa tud malo znošene, razen dvojnih..jst jih za drugega ne bom šparala..škoda mi jih je pa kr nekak dat (niso ble pocen).. kupujejo in prodajajo vse živo Sploh,če so priznane znamke in na začetku vsak ve,da jih otrok ni mogel znucati jaz sem prodala že troje sandalce,tako da kar daj oglas na bolho si dala ? kolk pa ceno? jst sem misla 10-15 € za čeveljčke, za copatke pa 7€...je to ok cena?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 14.7.2009 11:33:24
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce dejte mi povedat, a folk kupuje rabljene čeveljčke za otroke, jst imam od Nejc 8 parov cicibank, ki so mu premajhne, pa je nektere imel obute 2x, ke rše ni hodil takrat, druge so pa tud malo znošene, razen dvojnih..jst jih za drugega ne bom šparala..škoda mi jih je pa kr nekak dat (niso ble pocen).. kupujejo in prodajajo vse živo Sploh,če so priznane znamke in na začetku vsak ve,da jih otrok ni mogel znucati jaz sem prodala že troje sandalce,tako da kar daj oglas na bolho si dala ? kolk pa ceno? jst sem misla 10-15 € za čeveljčke, za copatke pa 7€...je to ok cena? dala sem na mamo.Za copatke 5 eur,sandalce 6 eur,čevlje pa za 10 eur
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 14.7.2009 11:35:48
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce dejte mi povedat, a folk kupuje rabljene čeveljčke za otroke, jst imam od Nejc 8 parov cicibank, ki so mu premajhne, pa je nektere imel obute 2x, ke rše ni hodil takrat, druge so pa tud malo znošene, razen dvojnih..jst jih za drugega ne bom šparala..škoda mi jih je pa kr nekak dat (niso ble pocen).. kupujejo in prodajajo vse živo Sploh,če so priznane znamke in na začetku vsak ve,da jih otrok ni mogel znucati jaz sem prodala že troje sandalce,tako da kar daj oglas na bolho si dala ? kolk pa ceno? jst sem misla 10-15 € za čeveljčke, za copatke pa 7€...je to ok cena? dala sem na mamo.Za copatke 5 eur,sandalce 6 eur,čevlje pa za 10 eur super hvala..bom zvečer to zrihtala.. a to si mela cicbanke?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 14.7.2009 11:36:55
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce dejte mi povedat, a folk kupuje rabljene čeveljčke za otroke, jst imam od Nejc 8 parov cicibank, ki so mu premajhne, pa je nektere imel obute 2x, ke rše ni hodil takrat, druge so pa tud malo znošene, razen dvojnih..jst jih za drugega ne bom šparala..škoda mi jih je pa kr nekak dat (niso ble pocen).. kupujejo in prodajajo vse živo Sploh,če so priznane znamke in na začetku vsak ve,da jih otrok ni mogel znucati jaz sem prodala že troje sandalce,tako da kar daj oglas na bolho si dala ? kolk pa ceno? jst sem misla 10-15 € za čeveljčke, za copatke pa 7€...je to ok cena? dala sem na mamo.Za copatke 5 eur,sandalce 6 eur,čevlje pa za 10 eur super hvala..bom zvečer to zrihtala.. a to si mela cicbanke? čevlje in copate ciciban,sandalce pa fisher price
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 14.7.2009 14:26:09
|
|
|
|
nia5
|
Dan kako? Sem prišla zdaj iz mb-ja, sem mela dve stvari za zrihtat, eno sem, drugo pa ne , kako me to razkuri, pa še ne po moji krivdi. Sem se skor razkuhala v avtu brez klime, noooooro vroče. Drugače pa smo spali na začetku polom, zaspala je ob pol devetih, se ob devetih zbudila, pol pa do polnoči jamrala, jokala, se premetavala, skratka , mislim da je novi zobek ven pogledal, moram še prečekirat. Nina7 meni so všeč imena Lan, Liam, Val... Edinaos meni še ni dala recepta za Nio, razen ono kremo za suho kožo, res pa da ji nisem še rekla, eni ja drugi ne.. Barbaw za našparane dinarčke Suzy85 Nii je tudi svejedno kaka je duda, le da si jo lahko not porine Špelin@ za pogumnega pikeca pri Neli in za bogega Gregija Jana81 po moje lahko prodaš čevlje, ki so bili nošeni 2x, 3x, saj se še s tem niso razhodli
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 14.7.2009 15:46:39
|
|
|
|
Anonimen
|
DAN kak smo kaj? jaz sem OK, vreme je fantastično končno je poletje Špelin@ a tako fajn se je Gregi poškodoval rokico Jana: jaz imam tudi že eno veeeeeeeliko vrečko premalih stvari, tako da se tudi jaz moram lotit prodaja, samo cajta nimam Pri nas v vrtcu odvajajo od dude , meni se to zdi fuuul prezgodaj, z flaškam so nehali že itak pred 1 mescem, zdaj so jim pa še dude skrili , baje da v vrtcu že brez dude zaspi in dama spi min. 2 uri
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 14.7.2009 16:39:21
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Pri nas v vrtcu odvajajo od dude , meni se to zdi fuuul prezgodaj, z flaškam so nehali že itak pred 1 mescem, zdaj so jim pa še dude skrili , baje da v vrtcu že brez dude zaspi in dama spi min. 2 uri to pa poznam! je enako pri nas v varstvu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 14.7.2009 20:26:47
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 aja! jst sm čist ! vam moram povedat, da sma s izbrala barvo poroko in glavno cvetje. sma se odločla za belo-rdečo kombinacijo, rože pa bodo gerbere - rdeče. neki takega: razmišljam, da bi dala še bele rože raven, pa ne vem katere. vrtnice, šmarnice...? kaj mislite? Meni osebno ne pašejo zraven vrtnice ali šmarnice, ampak drobno belo cvetje, nimam pa pojma kako se reče. So čisto male cvetke na večih vejicah in zgleda kot pajčolan. Če se bom spomnila bom med malico zavila v cvetličarno in ti povem, če te bo zanimalo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 14.7.2009 20:26:49
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Sem pa vesela, ker mi je ratalo Jaku končno celo kožico zluščit. Me je že skrbelo, da bo treba kam hodit, pa toliko zgodb sem prebrala o tem kako so zdravniki grobi pri tem. Sicer ga danes malo peče, pa verjetno bo malo "težje" lulal, kasneje pa bo brez težav. ja, fantke ni fajn vozit v bolnišnico glede tega. je fino, če se da že doma zrihtat - malo po malo. pa za mansardo! mene je tud strah da bi moral v bolnico, ker P. vedno reče pri posvetovalnici, je ok, ampak bi lahko še bolj dol potegnili, jst pa ne upam. Meni je prvo P rekla do 1. leta, potem do 3., da je treba spravit kožico čisto do konca dol. Pri 3. ni nič rekla, zdaj pa je HB šla čisto dol. Drugače pa imajo navado, da pošpricajo in potegnejo na "suho" dol, če ni preveč zaraščeno.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 14.7.2009 20:26:57
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce dejte mi povedat, a folk kupuje rabljene čeveljčke za otroke, jst imam od Nejc 8 parov cicibank, ki so mu premajhne, pa je nektere imel obute 2x, ke rše ni hodil takrat, druge so pa tud malo znošene, razen dvojnih..jst jih za drugega ne bom šparala..škoda mi jih je pa kr nekak dat (niso ble pocen).. kupujejo in prodajajo vse živo Sploh,če so priznane znamke in na začetku vsak ve,da jih otrok ni mogel znucati jaz sem prodala že troje sandalce,tako da kar daj oglas na bolho si dala ? kolk pa ceno? jst sem misla 10-15 € za čeveljčke, za copatke pa 7€...je to ok cena? dala sem na mamo.Za copatke 5 eur,sandalce 6 eur,čevlje pa za 10 eur super hvala..bom zvečer to zrihtala.. a to si mela cicbanke? tudi za 20 gredo čevlji, če je prvotna cena bila 40
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 14.7.2009 20:31:03
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Pri nas v vrtcu odvajajo od dude , meni se to zdi fuuul prezgodaj, z flaškam so nehali že itak pred 1 mescem, zdaj so jim pa še dude skrili , baje da v vrtcu že brez dude zaspi in dama spi min. 2 uri Mislim, da je v vseh vrtcih tako. No, vsaj v našem je. Pa še za enega vem, da odvajajo. Pri nas ima Maja flašo za pit tik preden zaspi in ponoči, čez dan pa pije iz kozarca in niti noče pit iz flaše. Duda je pa druga stvar. Zame ni nič prezgodaj, ker mi je ful grdo, ko vidim večje otroke z njo. Nimam pojma zakaj mi je tako grdo to. Pa pri Maji mi gre na živce ko z njo v ustih nekaj govori. Obvezno ji jo vzamem, da lahko lepo govori. Mogoče mi je to tako grdo, ker sem videla 2 otroka, ki sta bila stara 3 in 5 in sta tekoče govorila, z dudo pa ju sploh nisi mogel razumet.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o januarčkihZačetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Zadnje s foruma
Numerologija imenamel79Pri izbiri imena za novega družinskega člana smo upoštevali tudi numerološko analizo imena in priimka v kombinaciji z rojstnim datumom.Da (
17%)
Ne (
83%)
Število vseh glasov: 400Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!