|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :))
12.7.2009 20:50:15   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Totalen mrk?!
Jaz sem vsak dan bolj utrujena in s tem tudi tečna. user posted image  Na momente bi kar pobegnila neznano kam, kjer bi lahko spala nemoteno dokler se ne bi vsaj malo spočila.
Naslednji teden bolj slabo javljanje z moje strani, ker me čaka norišnica, pa še dopoldan sem, tako da bom popoldan v bazenu, če bo res tako vroče.

Estrella a boš kaj v soboto v LJ hodila?????? Mafi pa zate velja isto vprašanje. user posted image   Ob 13 imamo kosilo, ki bo ziher trajalo 2 uri. Razmišljam o obisku živalskega vrta, ampak nimam pojma kako bo vreme in razpoloženje.

user posted image jaz pa ne moremuser posted image .
Mi  tetkica iz Švicee ravno v soboto prileti, mave še neke račune za poravnatuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
12.7.2009 20:51:53   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

A ste šle vse v pokoj?user posted image user posted image user posted image Jaz sem si privoščila polno banjo vode in se namakalauser posted image Je prav pasalo. Sedaj pa grem likat(spet)user posted image  Včasih se mi zdi, da nas je najmanj 8 članov, toliko cunj se nabereuser posted image

jaz sem že zjutri zlikala ene 4 stroje sam kaj ko se mi še dve rundi sušitauser posted image , ma da pomečem vse stran, bo najman delauser posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
12.7.2009 21:00:32   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

Totalen mrk?!
Jaz sem vsak dan bolj utrujena in s tem tudi tečna. user posted image  Na momente bi kar pobegnila neznano kam, kjer bi lahko spala nemoteno dokler se ne bi vsaj malo spočila.
Naslednji teden bolj slabo javljanje z moje strani, ker me čaka norišnica, pa še dopoldan sem, tako da bom popoldan v bazenu, če bo res tako vroče.

Estrella a boš kaj v soboto v LJ hodila?????? Mafi pa zate velja isto vprašanje. user posted image   Ob 13 imamo kosilo, ki bo ziher trajalo 2 uri. Razmišljam o obisku živalskega vrta, ampak nimam pojma kako bo vreme in razpoloženje.

Mi  tetkica iz Švicee ravno v soboto prileti, mave še neke račune za poravnatuser posted image

Škodauser posted image  Se bova mi2 mogle enkrat zapeljat na štajerski konc, da se mal pomenmo bivše "Kidričevke"user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
12.7.2009 21:08:26   
Estrella*
Nič punce, jaz sem obupala nad vami in grem kar spatuser posted image . LAHKO NOČ

Neposredna povezava do sporočila: 3204
12.7.2009 21:12:59   
mafi

IZVIRNO SPOROČILO: mafi

Totalen mrk?!

Škodauser posted image  Se bova mi2 mogle enkrat zapeljat na štajerski konc, da se mal pomenmo bivše "Kidričevke"user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3205
12.7.2009 21:13:59   
mafi

Nič punce, jaz sem obupala nad vami in grem kar spatuser posted image . LAHKO NOČ

jaz grem tud počasi v horizontalo, NOČKA

Neposredna povezava do sporočila: 3206
13.7.2009 6:51:23   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Pri nas je pestro, ker je začel Gregec počasi uporabljat tudi noge (beri: naredi nekaj samostojnih korakov), potem je pa v soboto bolj korajžno zakoračil in v polnem zagonu, da ne rečem praktično v teku treščil po tleh z levo stranjo telesa in glave user posted image Itak da ima glavo trpežno in je samo pobunkan, ampak revež si je poškodoval rokico, zato je zdaj postal naša mala nepremičnina - zaradi boleče leve roke se ne more več plazit, samo sedi in je ves nesrečen user posted image Šli smo na urgenco, ker mu je roka otekla, ampak pravijo, da naj ne bi bilo nič zlomljeno. Pri takem majhnem vse še rase in je bolj hrustančno tkivo kot kost, zato se z rtg slike težko razbere. V petek ima kontrolo. Upam, da ga rokica čimprej neha bolet, da bo revček spet mobilen user posted image

Kako kaj ostale?

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
13.7.2009 8:37:31   
jana81
Dobro jutro

Današnja noč je bila pa zame katastrofa...zgleda sem včeraj nekja čudnega pojedla, ker sem že popoldne čutila neko tiščanje v želodcu..no zvečer se je pa začelo, bruhanje, driskanje....
no danes se počutim kot prazen žakl...

špelin@ je mogu pa Gregi ornk usekat po tleh da ima zatečeno rokico, ker Nejc x krat na dan pade ,pa je samo pobunkan in pokraspan..HB do zdej še ni blo hudega..
Držim pestke da bo čimprej bolje..

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
13.7.2009 9:20:06   
Anitka
Ku ku, kaj dogaja, kaj je novega? Pri nas dela še kar niso končala in se mi počasi že mešauser posted image user posted image user posted image user posted image
Sicer pa hodimo še ne - par korakov naredi, ampak gre pa na ziher, če ni siguren, da se bo lahko kje ujel se raje vrže na štiri. Bomo že. V torek smo  uspešno prestali tudi drugo pikico proti klopnemu meningitisu. Sem ga dala še stehtati in zmeriti in smo končno na desetih kg in pri 80 cm.

Moram šibat, če kaj zamujam pa me le pocukajte za rokav.

Lep dan vsem skupaj

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
13.7.2009 9:46:31   
suzy85
špelin@ user posted image user posted image user posted image  za gregija in njegovo roko. upam, da ni kaj hujšega in da ga bo nehala bolet!

jana tudi zate cel kup user posted image user posted image user posted image , da se hitro pozdraviš!

anitka user posted image user posted image user posted image  še malo, pa boste gotovi in si boš lahko odpočila!

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
13.7.2009 9:50:51   
jana81
anitka te čist razumemo da nimaš časa, sej ko bo sneg bomo več noter..

suzy še enmal pa grete uživat a ne? Kam že grete?

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
13.7.2009 10:18:37   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

ja, še malo... vmes boma še en teden same... gremo pa na rab v naselje lopar

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
13.7.2009 10:28:53   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

kdaj sta same? jst imam Nejca cel avgust doma, pa tud jst sem od 1-20 fraj načeloma...bi se kaj dobili?

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
13.7.2009 10:53:56   
suzy85

kdaj sta same? jst imam Nejca cel avgust doma, pa tud jst sem od 1-20 fraj načeloma...bi se kaj dobili?

same sva zadnji teden v juliju. user posted image  pride v petek domov, v soboto pa šibamo. spet bom mogla sama za vse poskrbet user posted image
lahka se kaj dobimo, ja. jst bom mela evo doma prvih 14 dni in še zadnji teden v avgustu, ker bojo pri varuški nekaj rihtali. upam, da nam bo ratalo termin uskladit user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
13.7.2009 11:08:35   
jana81

same sva zadnji teden v juliju. user posted image  pride v petek domov, v soboto pa šibamo. spet bom mogla sama za vse poskrbet user posted image
lahka se kaj dobimo, ja. jst bom mela evo doma prvih 14 dni in še zadnji teden v avgustu, ker bojo pri varuški nekaj rihtali. upam, da nam bo ratalo termin uskladit user posted image

za kak dolg pa grete ? 14  dni?

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
13.7.2009 11:20:56   
suzy85

za kak dolg pa grete ? 14  dni?

ne ne, samo 1 teden

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
13.7.2009 11:43:02   
nia5
Dober dan čveke kako ste?

Mi smo fajn, vreme je super-končnooooo! Ta vikend smo res uživali, ker smo bili sami, je prehitro minil user posted image

Špelin@ bogi Gregi, upam da bo kmalu mobilen in da bo z rokico vse vredu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jana tudi ti se čimprej pozdravi user posted image user posted image user posted image user posted image

Anitka ooo zgubljena user posted image , še malo pa bo konec. Javi, če boš imela slučajno kaj časa user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
13.7.2009 12:57:08   
Anonimen

špelin@ user posted image user posted image user posted image  za gregija in njegovo roko. upam, da ni kaj hujšega in da ga bo nehala bolet!

jana tudi zate cel kup user posted image user posted image user posted image , da se hitro pozdraviš!

anitka user posted image user posted image user posted image  še malo, pa boste gotovi in si boš lahko odpočila!

se kr podpišem pod tole

(odgovor članu suzy85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3218
13.7.2009 12:59:56   
Anonimen
Drugač pa dober dan, pa mamo končno lepo vremeuser posted image
V sredo se bova šle verjetn mal kopat v Snovik, če se že na morju neki nismouser posted image .
Dons mam pa ob 19-ih MF, wiiiiiiiiii komi čakam, sporočim kako pa kaj ko pridem domov.

Aja sm bla zadnjič z Estrello na kavici, jo morm res pohvalit pa čestitat, res je fenomenalna, vsaka ti čast Estrellauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3219
13.7.2009 13:17:54   
MARTINA25
ojla!
No pa da se še jst malo javim!Danes sva imele z Tjaško končno posvetovalnico,pa spet nisva bile cepljene,ker Tjaša malo smrka in kašlja,pa desno uho ima malo rdeče....tko da sva spet prestavili to nadlogo....
Končno pa lahko sporočim tudi mere:10kg in 81 cm!Drugače je vse ok,Tjaša ima 5 zobkov,obvlada plazenje,hojo tudi-ampak le če jo kdo drži za rokice.
Imeli smo kr hude težave pri uvajanju v varsto,na koncu je dobila bele afte po celotni ustni votlini-tudi po ustnicah (od stresa).Jst sem bila že čist obupana,ker nisem vedela,kaj naj naredim...takrat smo šli potem za tri dni na morje,po morju pa je bilo kot da bi presekali-od takrat naprej pa je ful pridna in ful uživa v varstvu.
Nč ne morem velik komentirat,razen Špelin-inega krasenga kužija!!!!
Lp! 

< Sporočilo je popravil MARTINA25 -- 13.7.2009 13:18:54 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
13.7.2009 13:40:26   
Anonimen
O Martina lepo da se mal javiš
Mate pa veliko puncouser posted image user posted image , želim vam čim manj bolezni, pa da bo Tjaška lahko cepljena

kako pa kej v službi?

< Sporočilo je popravil nina7 -- 13.7.2009 13:41:02 >

(odgovor članu MARTINA25)
  Neposredna povezava do sporočila: 3221
13.7.2009 20:40:34   
Anonimen
Ja kje pa ste vse, ste čist poniknileuser posted image

MF je za mano, je vse ureduuser posted image  in baje da bo fantekuser posted image . Sm ji rekla naj še enkrat pogleda pa baje da je resuser posted image .
No zdej pa z imeni na plan

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3222
13.7.2009 20:59:06   
MARTINA25
Nina7 v službi je zakon,ful se razumemo,delam v pisarni od 7-15,brez podaljševanj....nč stresa torej-vsaj ne v taki obliki kot sem ga doživljala prej!!!

Ful lepo da bo Gaja dobila bratca!!!!!!!hm...glede imen- meni je všeč Luka,Mark,Žiga,.... 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
13.7.2009 21:13:02   
Anonimen
No to je pa fajn delovni čas, pa še lepo v pisarni si, lepo da ste se tko zmenil.
Tvoja imena so mi všeč, samo nč ne pride v poštevuser posted image , Žiga je stric, Mark sosed, Luka bo mela pa prijateljica če bouser posted image

(odgovor članu MARTINA25)
  Neposredna povezava do sporočila: 3224
13.7.2009 21:23:59   
barbaw

barbaw: torej se zmenimo kar po sms-u kako in kaj.

zmenjeno

Nobody is perfect and I'm nobody!

Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domača opravila za otroke: Od 2 do 12 let
Preverite, katera so tista hišna opravila, ki jih lahko naložite otroku glede na njegovo starost. Presenečeni boste, kaj...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

ljubosumje
binyy

Ali je vaš partner ljubosumen?

pretirano (10%)

bolano (5%)

sploh ni (23%)

malo (63%)

Število vseh glasov: 250

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!