Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 15.7.2009 11:11:19
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Pri nas v vrtcu odvajajo od dude , meni se to zdi fuuul prezgodaj, z flaškam so nehali že itak pred 1 mescem, zdaj so jim pa še dude skrili , baje da v vrtcu že brez dude zaspi in dama spi min. 2 uri Mislim, da je v vseh vrtcih tako. No, vsaj v našem je. Pa še za enega vem, da odvajajo. Pri nas ima Maja flašo za pit tik preden zaspi in ponoči, čez dan pa pije iz kozarca in niti noče pit iz flaše. Duda je pa druga stvar. Zame ni nič prezgodaj, ker mi je ful grdo, ko vidim večje otroke z njo. Nimam pojma zakaj mi je tako grdo to. Pa pri Maji mi gre na živce ko z njo v ustih nekaj govori. Obvezno ji jo vzamem, da lahko lepo govori. Mogoče mi je to tako grdo, ker sem videla 2 otroka, ki sta bila stara 3 in 5 in sta tekoče govorila, z dudo pa ju sploh nisi mogel razumet. Nejc HB dude nima, se pa zato ne loči od flaške, pije sicer iz kozarca ampak mu ga morem jst držat, ker drugače preveč nagne in se cel polije.. unih pametnih lončkov imamo doma 5,. pa noče iz nobenga pit. jaz imam manjše kozarčke in lončke in si ga sama drži. Ji pa čisto malo natočim, da spije 3 požirke in nič več. Če je več se pa tudi ona polije. ja jst sem tud kupla tiste manjše iz trše plastike, ker une navadne plastične mi je takoj zmučkal, se mu je fajn zdelo da poka.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 15.7.2009 11:22:42
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Upam, da bo krema zadostovala. hvala barbaw morem zdej enkrat poklicat pa se za kontrolo zmenit. tud jz upam, da bo vse OK
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 15.7.2009 11:30:33
|
|
|
|
suzy85
|
SS kako napredujejo priprave na poroko?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 15.7.2009 11:36:07
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 SS kako napredujejo priprave na poroko? kar gre zdele dopoldne sva bila pri muskontarju, smo se še dokončno zmenili kako naj bi potekalo vse skupaj. glede menija za večerjo se bova menila začetek avgusta, ker je zdej šefica na dopustu. obleke imava, rože tudi veva kakšne in kje bova naročila prstani so v izdelavi fotografa imava določenega in okvirno zmenjenega kak in kaj rabiva še oblekico za Manco aja pa za musko v cerkvi se moreva še zmenit, zato ker bova imela enega svojega župnika in pol je un od katerega je uradno cerkev rekel, da naj si svoje zrihtava, ampak ni panike, vse bova zrihtala pa vidva?
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 15.7.2009 11:49:59
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 SS kako napredujejo priprave na poroko? kar gre zdele dopoldne sva bila pri muskontarju, smo se še dokončno zmenili kako naj bi potekalo vse skupaj. glede menija za večerjo se bova menila začetek avgusta, ker je zdej šefica na dopustu. obleke imava, rože tudi veva kakšne in kje bova naročila prstani so v izdelavi fotografa imava določenega in okvirno zmenjenega kak in kaj rabiva še oblekico za Manco aja pa za musko v cerkvi se moreva še zmenit, zato ker bova imela enega svojega župnika in pol je un od katerega je uradno cerkev rekel, da naj si svoje zrihtava, ampak ni panike, vse bova zrihtala pa vidva? pa saj mata skor vse zrihtano! midva imava gostišče, prostor za cerkveno poroko, ansambel in fotograf že rezervirane. v soboto grema še do župnika, pa eno lokacijo za civilno še pogledat, da še to rezervirama. tud midva si boma mogla sama poiskat pevce za cerkveno, sam se je glih ta vikend zmenil s svojim sošolcem, ki je včasih pel tudi pri cerkvenem PZ. zraven boma pa še kolegico (včasih pela s Slovenskimi zvoki) nafehtala, pa bo zrihtano smo ravno v nedeljo meli "sestanek" s starši in so rekli, da če se bo delal poroka, mora bit ornk poroka z vsemi običaji. že kar planirajo kam se bojo šli za hrano menit, pa kaj je treba še porihtat...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 15.7.2009 12:27:15
|
|
|
|
katy82
|
Hej mačkice moje me z Laro smo še kr doma,ima kr dost še teh izpuščajev,pa še tečkana je za popiz... Sva imele glih pred spanjem epizodo trme-20 minut vreščanja v polno,men se bo spipal en dan.Je vrgla kapo na tla in je ni hotla pobrat k je bilo prisotno občinstvo-dedi in striček,ki sta se zadržala in ji nista dala potuhe,šele pol se ji je strgal,kater dretje pa nobenih solz.Mi je dekl dvignil da sem jo zaprla v vežo,da sva se obe ohladile.A imate ve že tud kaj problemov s trmico?Naša je bojevita že skoz od 6.meseca k so zobki začel rast,sam ta teden je pa res najhuje Drugač pa smo zunaj v senčki ker je vroće za popiz...Nč se ne morem spravt delat al pa pospravlat,kr ležala bi skoz,dobr da za tamalo laufam,se vsaj mal premigam
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 15.7.2009 12:33:47
|
|
|
|
katy82
|
O vidm da je govora o getting married Midva že komi čakava na dan d,jutri greva po vabila in prstane naročit,rože zberem in naročim drug vikend,meni in muzkonter pa prideta na vrsto začetek avgusta. SS a bosta kam skočila s tvojim za kak dan,midva greva za dva dni sama na morje pol pa dedi in babi dostavita malo damo pa bomo še mal dol ostal. Suzy vidm da vidva mata že tud dost zrihtanga,kaj pa obleka imaš kaj v mislih? Rože bi imela pa jst kale,zdej sam študiram kake barve,a bi pasale temno rdeče k mam rdeče lase al naj kombiniram z obleko in imam bele kot vezenina? Ajde babnce pomagite mi zbrat ideje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 15.7.2009 12:37:31
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Hej mačkice moje me z Laro smo še kr doma,ima kr dost še teh izpuščajev,pa še tečkana je za popiz... Sva imele glih pred spanjem epizodo trme-20 minut vreščanja v polno,men se bo spipal en dan.Je vrgla kapo na tla in je ni hotla pobrat k je bilo prisotno občinstvo-dedi in striček,ki sta se zadržala in ji nista dala potuhe,šele pol se ji je strgal,kater dretje pa nobenih solz.Mi je dekl dvignil da sem jo zaprla v vežo,da sva se obe ohladile.A imate ve že tud kaj problemov s trmico?Naša je bojevita že skoz od 6.meseca k so zobki začel rast,sam ta teden je pa res najhuje Drugač pa smo zunaj v senčki ker je vroće za popiz...Nč se ne morem spravt delat al pa pospravlat,kr ležala bi skoz,dobr da za tamalo laufam,se vsaj mal premigam tole trmico pa poznam. še dobr, da ni potuhe dobla! naša se je začela zadnjih 14 dni ful dret, kak ni kaj po njeno. samo drenje, brez solzic. upam, da jo čim prej mine
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 15.7.2009 13:07:33
|
|
|
|
nia5
|
Dan Imam eno vprašanje. S čim (če sploh s čim) mažete svoje proti komarjem? Nia je namreč cela popikana in to ne od ponoči, ker imamo Raid, ampak jo čez dan in zvečer popikajo , so ultra agresivni. Z Autanom vem, da je ne smem mazat, nekaj pa ji morem na kožo dat, ker to je noro.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 15.7.2009 13:30:49
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dan Imam eno vprašanje. S čim (če sploh s čim) mažete svoje proti komarjem? Nia je namreč cela popikana in to ne od ponoči, ker imamo Raid, ampak jo čez dan in zvečer popikajo , so ultra agresivni. Z Autanom vem, da je ne smem mazat, nekaj pa ji morem na kožo dat, ker to je noro. ZANZI BABY
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 15.7.2009 14:10:42
|
|
|
|
jana81
|
trojni čeveljčki prodani ..30 € za še ene nove
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 15.7.2009 15:19:15
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dan Imam eno vprašanje. S čim (če sploh s čim) mažete svoje proti komarjem? Nia je namreč cela popikana in to ne od ponoči, ker imamo Raid, ampak jo čez dan in zvečer popikajo , so ultra agresivni. Z Autanom vem, da je ne smem mazat, nekaj pa ji morem na kožo dat, ker to je noro. ZANZI BABY Hvala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 15.7.2009 15:19:57
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 trojni čeveljčki prodani ..30 € za še ene nove
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 15.7.2009 15:22:55
|
|
|
|
nia5
|
Mi2 pa sma se odločila, da jo odvadima ponoči mleko pit, ker se ziher zaradi tega zbudi, vedno ob isti uri. Me je že zdaj groza, ker ne bo hotela nazaj zaspat, ampak mislim da je že skrajni čas, +tega sma že naveličana, da se zaradi tega zbuja ponoči. Lačna itak ni, le navada je, malo bo treba zobe pač stisnit
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 15.7.2009 15:24:05
|
|
|
|
nia5
|
A ste ve tudi penzije? Midve se kar not držima, ker zunaj ni za zdržat, pa še not sem lena ko driska
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 15.7.2009 16:00:47
|
|
|
|
špelin@
|
Hojla Samo na hitro, moram krotiti svojo čredo, da se med seboj ne pohodijo/pogrizejo/si kradejo igrač Gregijeva rokica je že bolje, se je začel previdno spet plaziti Joj, danes je vroooočeeeeeeeeeeee, ni šans, da bi trenutno šli ven
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 15.7.2009 16:31:19
|
|
|
|
špelin@
|
nia5, jaz sem proti komarjem kupila tole: Rabila nisem, tako da ne vem, kako je učinkovito. A imate pri vas tudi komarje? V Lendavi, kjer so bili moji starši z vnukinjama, je bila živa katastrofa s komarji GROZA!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 15.7.2009 17:09:38
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ nia5, jaz sem proti komarjem kupila tole: Rabila nisem, tako da ne vem, kako je učinkovito. A imate pri vas tudi komarje? V Lendavi, kjer so bili moji starši z vnukinjama, je bila živa katastrofa s komarji GROZA!!! Joj, komarjev tona, pa še pri gozdu smo doma, too much. Pa prejšnja leta so grizli le zvečer, zdaj pa že čez dan Je šel v lekarno po zanzi baby in jim je zmanjkalo, ker folk množično to kupuje, tako da so naročili in grem zjutraj iskat. Pol veš koliko komarjev je in so ooooogromni! Zdaj se psihično pripravljam da grem na vrt, ker še je vedno peklensko vroče, pa komarji me kjub Autanu napadajo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 15.7.2009 19:54:42
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 O vidm da je govora o getting married Midva že komi čakava na dan d,jutri greva po vabila in prstane naročit,rože zberem in naročim drug vikend,meni in muzkonter pa prideta na vrsto začetek avgusta. SS a bosta kam skočila s tvojim za kak dan,midva greva za dva dni sama na morje pol pa dedi in babi dostavita malo damo pa bomo še mal dol ostal. Suzy vidm da vidva mata že tud dost zrihtanga,kaj pa obleka imaš kaj v mislih? Rože bi imela pa jst kale,zdej sam študiram kake barve,a bi pasale temno rdeče k mam rdeče lase al naj kombiniram z obleko in imam bele kot vezenina? Ajde babnce pomagite mi zbrat ideje uuu, vidva že finiširata! glede obleke vem samo to, da ne sme biti predolga vlečka, najraje pa bi imela brez. pa dopadejo se mi obleke, ki so sestavljene iz steznika in krila . obleko maš zlate barve, ne? mislim, da bi tako ena kot druga barva pasali. imata za že kupljeno obleko? če ima kaj v rdečem, bi k celotni podobi bolj pasale rdeče kale, drugače pa bele. v vsakem primeru si izberi barvo, ki je tebi všeč. na dan D bi se naj drugi tebi prilagajali, ne ti drugim!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 15.7.2009 19:56:23
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ nia5, jaz sem proti komarjem kupila tole: Rabila nisem, tako da ne vem, kako je učinkovito. A imate pri vas tudi komarje? V Lendavi, kjer so bili moji starši z vnukinjama, je bila živa katastrofa s komarji GROZA!!! Joj, komarjev tona, pa še pri gozdu smo doma, too much. Pa prejšnja leta so grizli le zvečer, zdaj pa že čez dan Je šel v lekarno po zanzi baby in jim je zmanjkalo, ker folk množično to kupuje, tako da so naročili in grem zjutraj iskat. Pol veš koliko komarjev je in so ooooogromni! Zdaj se psihično pripravljam da grem na vrt, ker še je vedno peklensko vroče, pa komarji me kjub Autanu napadajo tudi mi smo blizu gozda in vode, pa zaenkrat še ni prehudo. sem pa po navadi jst glavna tarča . upam, da jutridobita kremo in da bo pomagala!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 15.7.2009 19:56:52
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Hojla Samo na hitro, moram krotiti svojo čredo, da se med seboj ne pohodijo/pogrizejo/si kradejo igrač Gregijeva rokica je že bolje, se je začel previdno spet plaziti
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.7.2009 8:09:38
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ nia5, jaz sem proti komarjem kupila tole: Rabila nisem, tako da ne vem, kako je učinkovito. A imate pri vas tudi komarje? V Lendavi, kjer so bili moji starši z vnukinjama, je bila živa katastrofa s komarji GROZA!!! Joj, komarjev tona, pa še pri gozdu smo doma, too much. Pa prejšnja leta so grizli le zvečer, zdaj pa že čez dan Je šel v lekarno po zanzi baby in jim je zmanjkalo, ker folk množično to kupuje, tako da so naročili in grem zjutraj iskat. Pol veš koliko komarjev je in so ooooogromni! Zdaj se psihično pripravljam da grem na vrt, ker še je vedno peklensko vroče, pa komarji me kjub Autanu napadajo tudi mi smo blizu gozda in vode, pa zaenkrat še ni prehudo. sem pa po navadi jst glavna tarča . upam, da jutridobita kremo in da bo pomagala! mi smo tudi blizu vode, pa HB ni pretirane gužve komarjev...smo pa na morju bili tarče le teh.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.7.2009 8:11:04
|
|
|
|
jana81
|
pa dobro jutro Nejc je danes vstal že ob 6.20, tako da sva bila ob 7.30 že v vrtcu, je pa pridno spal celo noč, le 1x je pil čaj ponoči.. Včeraj sva čofotala v bazenu, sem ga komi komi spravla v šaluf,bom dala kakšno slikco gor, kak sva uživala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.7.2009 8:32:20
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 pa dobro jutro Nejc je danes vstal že ob 6.20, tako da sva bila ob 7.30 že v vrtcu, je pa pridno spal celo noč, le 1x je pil čaj ponoči.. Včeraj sva čofotala v bazenu, sem ga komi komi spravla v šaluf,bom dala kakšno slikco gor, kak sva uživala. dobro jutro! tudi mene je va zjutraj presenetla. ko sem šla umit flaško, je kar sama pricapljala za mano. po navadi spi še na previjalni, danes je bla pa hitro pokonci. sem pa opazla, da se zadnje čase sploh noče kopat! doma jo komaj spravim v bano, ko sem ji bazen zunaj postavla, je trajalo več kot pol ure, da je šla v vodo, pa tudi varuška pravi, da raje stoji ob bazenu in samo šprica. ne vem, kaj ji je
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 16.7.2009 8:35:13
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 pa dobro jutro Nejc je danes vstal že ob 6.20, tako da sva bila ob 7.30 že v vrtcu, je pa pridno spal celo noč, le 1x je pil čaj ponoči.. Včeraj sva čofotala v bazenu, sem ga komi komi spravla v šaluf,bom dala kakšno slikco gor, kak sva uživala. dobro jutro! tudi mene je va zjutraj presenetla. ko sem šla umit flaško, je kar sama pricapljala za mano. po navadi spi še na previjalni, danes je bla pa hitro pokonci. sem pa opazla, da se zadnje čase sploh noče kopat! doma jo komaj spravim v bano, ko sem ji bazen zunaj postavla, je trajalo več kot pol ure, da je šla v vodo, pa tudi varuška pravi, da raje stoji ob bazenu in samo šprica. ne vem, kaj ji je Nej te potolažim da se tud Nejc noče kopat v malem bazenčku zunaj, le v našem velikem , je pa res da v bani pa z veseljem čofota.. Probaj ji naredit zanimivo z igro, daj ji igračke noter, pa se špricajta itd..
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj jesti ob prehladu?Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Zanimivosti o januarčkihZačetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Zadnje s foruma
Piškoti/kruhdejziKdaj ste svojemu malčku ponudile piškot oz. skorjico kruha za grizljat?prej (
37%)
7m (
28%)
8m (
16%)
9m (
7%)
10m (
5%)
kasneje (
6%)
Število vseh glasov: 391Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!