Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 14.7.2009 5:49:31
|
|
|
|
mafi
|
jutro Nina7: za fantka Špelin@, jana81, anitka: . No za nazaj sem neki prebrala, zdej grem pa eno renk rundo kofija scugat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 14.7.2009 7:23:34
|
|
|
|
suzy85
|
mafi si bla pa zgodna! barbaw kako kaže vaše odvajanje od dude? mi smo včeraj eno pozabli pri varuški, eno pa založli in ni blo nobenih težav, ko sem ji ponudla čist novo, kljub temu da je bla čist druge barve. je točno vedla, kam paše anitka kolega sta tudi hotla met svena, pa sta si premislila. zdaj mata kevina nina za MF! midva sma mela za fantka pripravljeno jaka, anže in gal IZVIRNO SPOROČILO: nina7 sm brala zdej da je Werner dobil hčerko, pazte zdej ime Kanenas , pa sej ne morš verjet špelin@ ob gregijevem padcu sem čist pozabla za prve korake! kako pa je roka? kaj boljše? mi smo včeraj spet barvali gugalnico in je zdaj tako lepo pisana jo bom poslikala, pa vam jo pokažem. pa evici sem zunaj na brcino čolniček napolnila z vodo in je trajalo pol ure, da se je hotla sploh noter usedit. ona bi kar zunaj stala in samo z rokami špricala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 14.7.2009 7:26:05
|
|
|
|
suzy85
|
aja, še kavica!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 14.7.2009 7:38:33
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 mafi si bla pa zgodna! barbaw kako kaže vaše odvajanje od dude? mi smo včeraj eno pozabli pri varuški, eno pa založli in ni blo nobenih težav, ko sem ji ponudla čist novo, kljub temu da je bla čist druge barve. je točno vedla, kam paše anitka kolega sta tudi hotla met svena, pa sta si premislila. zdaj mata kevina nina za MF! midva sma mela za fantka pripravljeno jaka, anže in gal IZVIRNO SPOROČILO: nina7 sm brala zdej da je Werner dobil hčerko, pazte zdej ime Kanenas , pa sej ne morš verjet špelin@ ob gregijevem padcu sem čist pozabla za prve korake! kako pa je roka? kaj boljše? mi smo včeraj spet barvali gugalnico in je zdaj tako lepo pisana jo bom poslikala, pa vam jo pokažem. pa evici sem zunaj na brcino čolniček napolnila z vodo in je trajalo pol ure, da se je hotla sploh noter usedit. ona bi kar zunaj stala in samo z rokami špricala Mah kur......c! So ji tako dolgo tiščali novo, da jo je sprejela. Jaz sem pa bila v službi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 14.7.2009 7:42:47
|
|
|
|
barbaw
|
Sem pa vesela, ker mi je ratalo Jaku končno celo kožico zluščit. Me je že skrbelo, da bo treba kam hodit, pa toliko zgodb sem prebrala o tem kako so zdravniki grobi pri tem. Sicer ga danes malo peče, pa verjetno bo malo "težje" lulal, kasneje pa bo brez težav. Razmišljam že en čas o obisku Ikee, pa se mi ni Maje za zraven vlačit. Verjetno bom šla komaj septembra. Moram nabavit nekaj stvari, pa bi jih rada tam. Verjetno še nisem povedala, da nama uspe čez mesec nekaj našparat in da je A. že začel z izdelavo tal v mansardi. Nimamo betonske plate in se je treba zadeve malo drugače lotit. za Gregija. Včeraj si dobil samo pika poke za tvojo rokico. Zdaj pa moram gret v službo. Spet bo hud dan.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 14.7.2009 7:43:40
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 mafi si bla pa zgodna! barbaw kako kaže vaše odvajanje od dude? mi smo včeraj eno pozabli pri varuški, eno pa založli in ni blo nobenih težav, ko sem ji ponudla čist novo, kljub temu da je bla čist druge barve. je točno vedla, kam paše anitka kolega sta tudi hotla met svena, pa sta si premislila. zdaj mata kevina nina za MF! midva sma mela za fantka pripravljeno jaka, anže in gal IZVIRNO SPOROČILO: nina7 sm brala zdej da je Werner dobil hčerko, pazte zdej ime Kanenas , pa sej ne morš verjet špelin@ ob gregijevem padcu sem čist pozabla za prve korake! kako pa je roka? kaj boljše? mi smo včeraj spet barvali gugalnico in je zdaj tako lepo pisana jo bom poslikala, pa vam jo pokažem. pa evici sem zunaj na brcino čolniček napolnila z vodo in je trajalo pol ure, da se je hotla sploh noter usedit. ona bi kar zunaj stala in samo z rokami špricala Mah kur......c! So ji tako dolgo tiščali novo, da jo je sprejela. Jaz sem pa bila v službi. Saj ima še čas za odvajanje.Pri nas jo je imel Nejc do 3. leta,potem pa jo je zamenjal za bager
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 14.7.2009 7:49:26
|
|
|
|
tilči
|
Dobro jutro! Danes sva se s Tilnom tako prijetno stiskala .Počasi se nama izteka,ker bo kmalu šel v svojo sobo. mora dilce pobarvari in nabiti,danes gre spotoma še po posteljo. Bo imel majhen prostorček,tako da za pohištvo ne bo veliko placa,le en regal bomo dali notri. Špelin@... za prve korake in za rokico Suzy.. za gugalnico in Evino špricanje. Tudi jaz bom danes napolnila čoln ali bazen z vodo,ker bo vroče Moram pa šefinjo poklicati,če je možno,da eno soboto pred dopustom delam 8 ur,da sem naslednjo frej,ker imamo soboto že plačano,dopust se mi pa začne s ponedeljkom
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 14.7.2009 7:51:58
|
|
|
|
tilči
|
Nina... za
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 14.7.2009 8:26:26
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Sem pa vesela, ker mi je ratalo Jaku končno celo kožico zluščit. Me je že skrbelo, da bo treba kam hodit, pa toliko zgodb sem prebrala o tem kako so zdravniki grobi pri tem. Sicer ga danes malo peče, pa verjetno bo malo "težje" lulal, kasneje pa bo brez težav. ja, fantke ni fajn vozit v bolnišnico glede tega. je fino, če se da že doma zrihtat - malo po malo. pa za mansardo!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 14.7.2009 8:42:11
|
|
|
|
suzy85
|
aja! jst sm čist ! vam moram povedat, da sma s izbrala barvo poroko in glavno cvetje. sma se odločla za belo-rdečo kombinacijo, rože pa bodo gerbere - rdeče. neki takega: razmišljam, da bi dala še bele rože raven, pa ne vem katere. vrtnice, šmarnice...? kaj mislite?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 14.7.2009 9:00:53
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Ja kje pa ste vse, ste čist poniknile MF je za mano, je vse uredu in baje da bo fantek . Sm ji rekla naj še enkrat pogleda pa baje da je res . No zdej pa z imeni na plan VAAAA super..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 14.7.2009 9:00:55
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos mislila sem če morate vsa zdravila, krme, sirupe plačevat? JA JST NAČELOMA VSE KUPIM, RAZEN KAR SE NE dobi brez recepta, recimo kapljice za oči.. Calpol, kreme, to pa kupim.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 14.7.2009 9:06:36
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 aja! jst sm čist ! vam moram povedat, da sma s izbrala barvo poroko in glavno cvetje. sma se odločla za belo-rdečo kombinacijo, rože pa bodo gerbere - rdeče. neki takega: razmišljam, da bi dala še bele rože raven, pa ne vem katere. vrtnice, šmarnice...? kaj mislite? ful dobra kombinacija,meni osebno je rdeča the best barva..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 14.7.2009 9:06:38
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Sem pa vesela, ker mi je ratalo Jaku končno celo kožico zluščit. Me je že skrbelo, da bo treba kam hodit, pa toliko zgodb sem prebrala o tem kako so zdravniki grobi pri tem. Sicer ga danes malo peče, pa verjetno bo malo "težje" lulal, kasneje pa bo brez težav. ja, fantke ni fajn vozit v bolnišnico glede tega. je fino, če se da že doma zrihtat - malo po malo. pa za mansardo! mene je tud strah da bi moral v bolnico, ker P. vedno reče pri posvetovalnici, je ok, ampak bi lahko še bolj dol potegnili, jst pa ne upam.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 14.7.2009 9:06:40
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Moram pa šefinjo poklicati,če je možno,da eno soboto pred dopustom delam 8 ur,da sem naslednjo frej,ker imamo soboto že plačano,dopust se mi pa začne s ponedeljkom ž kam pa greste na dopust?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 14.7.2009 9:17:02
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Sem pa vesela, ker mi je ratalo Jaku končno celo kožico zluščit. Me je že skrbelo, da bo treba kam hodit, pa toliko zgodb sem prebrala o tem kako so zdravniki grobi pri tem. Sicer ga danes malo peče, pa verjetno bo malo "težje" lulal, kasneje pa bo brez težav. ja, fantke ni fajn vozit v bolnišnico glede tega. je fino, če se da že doma zrihtat - malo po malo. pa za mansardo! mene je tud strah da bi moral v bolnico, ker P. vedno reče pri posvetovalnici, je ok, ampak bi lahko še bolj dol potegnili, jst pa ne upam. Pri nas reče,da gre že super dol.Sem pa pri Nejcu morala večkrat malo bolj dol potegniti po kopanju,da je šla lepo dol.Je samo malo nakremžil obraz,pa je bilo dobro.Le enkrat sem mu malo bolj,tako da sva takrat umivala s kamilicami,ker ga je malo bolelo,takrat je bil star okoli 2 let,od takrat je ok
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 14.7.2009 9:18:31
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tilči Moram pa šefinjo poklicati,če je možno,da eno soboto pred dopustom delam 8 ur,da sem naslednjo frej,ker imamo soboto že plačano,dopust se mi pa začne s ponedeljkom ž kam pa greste na dopust? Mi je šefinja odobrila .Saj sedaj, ko so dopusti,tudi njej bolj odgovarja,da delam v soboto 8 ur,s 4 se nima kaj pomagati Gremo na Krk
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 14.7.2009 9:20:05
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 aja! jst sm čist ! vam moram povedat, da sma s izbrala barvo poroko in glavno cvetje. sma se odločla za belo-rdečo kombinacijo, rože pa bodo gerbere - rdeče. neki takega: razmišljam, da bi dala še bele rože raven, pa ne vem katere. vrtnice, šmarnice...? kaj mislite? ful dobra kombinacija,meni osebno je rdeča the best barva.. tudi meni je všeč ta kombinacija Jaz sem imela rdeče vrtnice in šmarnice
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 14.7.2009 9:43:36
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tilči Moram pa šefinjo poklicati,če je možno,da eno soboto pred dopustom delam 8 ur,da sem naslednjo frej,ker imamo soboto že plačano,dopust se mi pa začne s ponedeljkom ž kam pa greste na dopust? Mi je šefinja odobrila .Saj sedaj, ko so dopusti,tudi njej bolj odgovarja,da delam v soboto 8 ur,s 4 se nima kaj pomagati Gremo na Krk za dopust! kam pa greste na krk? midva sma bla pred parimi leti v njivicah in sma ful uživala!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 14.7.2009 9:44:07
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 aja! jst sm čist ! vam moram povedat, da sma s izbrala barvo poroko in glavno cvetje. sma se odločla za belo-rdečo kombinacijo, rože pa bodo gerbere - rdeče. neki takega: razmišljam, da bi dala še bele rože raven, pa ne vem katere. vrtnice, šmarnice...? kaj mislite? ful dobra kombinacija,meni osebno je rdeča the best barva.. tudi meni je všeč ta kombinacija Jaz sem imela rdeče vrtnice in šmarnice iii! hčeš kakšno slikco pokazat?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 14.7.2009 9:48:39
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tilči Moram pa šefinjo poklicati,če je možno,da eno soboto pred dopustom delam 8 ur,da sem naslednjo frej,ker imamo soboto že plačano,dopust se mi pa začne s ponedeljkom ž kam pa greste na dopust? Mi je šefinja odobrila .Saj sedaj, ko so dopusti,tudi njej bolj odgovarja,da delam v soboto 8 ur,s 4 se nima kaj pomagati Gremo na Krk za dopust! kam pa greste na krk? midva sma bla pred parimi leti v njivicah in sma ful uživala! tudi v Njivice.Potem je tam ok? Kakšna je plaža,a so sprehajalne potke? Daj mi prosim malo opiši.Hvala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 14.7.2009 9:49:25
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 aja! jst sm čist ! vam moram povedat, da sma s izbrala barvo poroko in glavno cvetje. sma se odločla za belo-rdečo kombinacijo, rože pa bodo gerbere - rdeče. neki takega: razmišljam, da bi dala še bele rože raven, pa ne vem katere. vrtnice, šmarnice...? kaj mislite? ful dobra kombinacija,meni osebno je rdeča the best barva.. tudi meni je všeč ta kombinacija Jaz sem imela rdeče vrtnice in šmarnice iii! hčeš kakšno slikco pokazat? samo,da najdem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 14.7.2009 10:11:51
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tilči Moram pa šefinjo poklicati,če je možno,da eno soboto pred dopustom delam 8 ur,da sem naslednjo frej,ker imamo soboto že plačano,dopust se mi pa začne s ponedeljkom ž kam pa greste na dopust? Mi je šefinja odobrila .Saj sedaj, ko so dopusti,tudi njej bolj odgovarja,da delam v soboto 8 ur,s 4 se nima kaj pomagati Gremo na Krk za dopust! kam pa greste na krk? midva sma bla pred parimi leti v njivicah in sma ful uživala! tudi v Njivice.Potem je tam ok? Kakšna je plaža,a so sprehajalne potke? Daj mi prosim malo opiši.Hvala midva sma bla v depandansah, ki spadajo pod hotel beli kamik. malo pod hotelom je lepa plaža za otroke, ker je vodni pesek. zraven je sprehajalna potka, nad katero so posajena drevesa, da se lahko skrijete v senco. bom doma poiskala kakšne slikce, pa ti pokažem! mi smo se zapeljali tudi malo v punat, pa malinsko, ker sploh ni daleč. tudi v njivicah maš kar nekaj peš poti za sprehode, ni pa glih veliko. men je blo všeč tudi zaradi ljudi, ki so bili zelo prijazni!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 14.7.2009 10:20:09
|
|
|
|
tilči
|
slikica:
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 14.7.2009 10:21:32
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tilči Moram pa šefinjo poklicati,če je možno,da eno soboto pred dopustom delam 8 ur,da sem naslednjo frej,ker imamo soboto že plačano,dopust se mi pa začne s ponedeljkom ž kam pa greste na dopust? Mi je šefinja odobrila .Saj sedaj, ko so dopusti,tudi njej bolj odgovarja,da delam v soboto 8 ur,s 4 se nima kaj pomagati Gremo na Krk za dopust! kam pa greste na krk? midva sma bla pred parimi leti v njivicah in sma ful uživala! tudi v Njivice.Potem je tam ok? Kakšna je plaža,a so sprehajalne potke? Daj mi prosim malo opiši.Hvala midva sma bla v depandansah, ki spadajo pod hotel beli kamik. malo pod hotelom je lepa plaža za otroke, ker je vodni pesek. zraven je sprehajalna potka, nad katero so posajena drevesa, da se lahko skrijete v senco. bom doma poiskala kakšne slikce, pa ti pokažem! mi smo se zapeljali tudi malo v punat, pa malinsko, ker sploh ni daleč. tudi v njivicah maš kar nekaj peš poti za sprehode, ni pa glih veliko. men je blo všeč tudi zaradi ljudi, ki so bili zelo prijazni! O,super.Potem bomo uživali,sploh pa tamala dva.V Malinski smo bili lansko leto,letos gremo pa malo bližje,ker je bilo tam žal že zasedeno
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Domača opravila za otroke: Od 2 do 12 let Preverite, katera so tista hišna opravila, ki jih lahko naložite otroku glede na njegovo starost. Presenečeni boste, kaj...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
sindarinPoznate kakšnega slovenskega proizvajalca igrač?da (
56%)
ne (
44%)
Število vseh glasov: 173Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!