|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2009 - 3.del
12.6.2009 10:18:45   
Mala_princeska
Ovnica78 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image seveda držimo pesti!

Pa upam da bom kmalu za tabo, glede na to da imava na isti dan PDP. user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Ovnica78)
Neposredna povezava do sporočila: 651
12.6.2009 10:41:09   
meti21
Ojla!

Mi2 sva že doma, sva včraj po dveh dneh prišla že domov, v LJ P je gužva in če nisi prvordka pa če je vse vredu imaš možnost po 48 urah iti domov.

Porod je bil hiter in intenziven, porodna zgodba sledi kasneje.
Gaj je priden, dojiva se in spivauser posted image . Slikco bom probala kasneje pripeti, če mi bo ratal.

Hvala vsem za čestitke in tudi jaz čestitam vsem novim mamicam, tiste, ki pa še čakate, pa čimlažje in čimlepše porode želim-SREČNO! 

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 652
12.6.2009 10:51:15   
baby blue
meti21 čestitke za hiter porod in za sinčka Gaja

(odgovor članu meti21)
Neposredna povezava do sporočila: 653
12.6.2009 11:49:52   
bjondi
Evo jaz pa tudi iz pregleda,je samo meril utrip od pikota in pritisk so mi zmerli...pomoje moj G sploh ne dela CTG-ja user posted image  ...naslednji pregled imam naslednji petek 19.06....je pa reku da upa da se še vidiva ker imam vse tako nizko...al celo nosečnost ni niti enkrat omenil,da nizko nosim...sem rekla da je še zelo visoko glede na to kje sem Karin nosila...v glavnem jaz se ne dam in ne grem pred 24-im rodit...Karin naj spelje še te dni do konca šolo pa pol je treba narest še praznovanje njenega rojstnega dne za najbljižje in pa seveda vrjetn kar posebej za sošolce in prijatelje-vrjetn kr v MC-ku ,ker se pa jaz zadnje dni res ne mislim še s tem hecat...danes je pa v šolo nesla sladoled za vsakega tako in potem smo pa počas iz ta hudega ven...s pikotom sem zmenjena da tko ne sme prej ven-upam,da razume...

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 654
12.6.2009 12:45:59   
bjondi
Eno vprašanje -kaj pa CTG-sploh zaznava ko vam ga delajo pred PDP-jem?
Al prave popadke al lažne popadke al gibanje ploda? ...madona enkrat že rodila pa pojma nimam user posted image ...sem bla nanj prikloplena 9  let nazaj v porodni sobi,pa se takrat nisem dost menla kaj vse zaznava tista reč...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 655
12.6.2009 14:48:18   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: loveforever

IZVIRNO SPOROČILO: fragola

Dober dan pri nas tudi ni nič novega, včeraj sem obiskovala wc in sem mislila res, da me bo kaj prijelo, ma ni nič, tako, da čakamo, da me kaj prime, jaz sem že tako nestrpna da ni res, mah kaj čem ko bi tako rada videla najinega otročka!!!

mama isti dan rok, pa meni še nikamor ni za it, sej bo noro fajn, sam si nekja dela zadaš potem pa čas ful  hitro mine in sploh ne študiraš na to, sej mama še samo 1 teden!!!!!!!!!!!! veš kdaj sma rekle samo še en mesec, sedaj pa je samo še en teden!!!!!!

js sem pa zdle sobo pospravljala in kr naenkrat mi otrdi trebuh in fašem tako drisko da sem komaj do wc-ja priletela in je lilo ven z mene kot da bi dobila klistir, pa nisem nič takega jedlauser posted image user posted image  kaj bi to lahko bilo???

joj, kolk mam še za nardit, kaj boste pa za kosilo nardile??

no se javim še kasnej.......
po moje boš šla kmalu v Rim in srečo.Sem se zato oglasla malo an to temo k vam da vidim če si še 2vc1 ali si že rodila

Srečno in javi k boš 2ič mami user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 656
12.6.2009 15:09:06   
Lsica
IZVIRNO SPOROČILO: dany82

Jutro, oz. že dan, ker sem že ob 6 uri plačevala položnice preko neta - imam popadke na 15 min in se nisem imela kam dat.

Držite pesti, vsem ostalim pa lep vikend.user posted image user posted image user posted image

Držimo pestiuser posted image .

July, krasna zgodbauser posted image user posted image user posted image . Takih si želimo. Zdaj pa le zasluženo uživajteuser posted image .

Ovnica , tudi zate pestkeuser posted image .

Loveforever...misliš da je to to?

(odgovor članu dany82)
Neposredna povezava do sporočila: 657
12.6.2009 15:10:35   
Lsica

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 658
12.6.2009 15:15:45   
bjondi
Pri nas bo pomoje pire,špinača pa sojini polpeti...

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 659
12.6.2009 15:17:12   
bamoocham
Za kosilo sem js jedla kr mešano solato (zeleno solato, radič, fižol), pa polnozrnat kruh zraven, moj pa si je čevapčiče spekel.

Loveforever, mogoče se je pa začelouser posted image user posted image
Bjondi, nimam pojma, kaj zaznava CTG, js še na 1 nisem bla.user posted image Po moje popadke in otrokov srčni utrip.

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 660
12.6.2009 15:57:29   
maycha
naš mali Gal

http://www.shrani.si/f/d/1W/2U67oFOP/p6110114.jpg

upam, da mi je uspelo tole prilepit:)

pozdravček vsem

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 661
12.6.2009 15:59:59   
loveforever
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: fragola

Dober dan pri nas tudi ni nič novega, včeraj sem obiskovala wc in sem mislila res, da me bo kaj prijelo, ma ni nič, tako, da čakamo, da me kaj prime, jaz sem že tako nestrpna da ni res, mah kaj čem ko bi tako rada videla najinega otročka!!!

mama isti dan rok, pa meni še nikamor ni za it, sej bo noro fajn, sam si nekja dela zadaš potem pa čas ful  hitro mine in sploh ne študiraš na to, sej mama še samo 1 teden!!!!!!!!!!!! veš kdaj sma rekle samo še en mesec, sedaj pa je samo še en teden!!!!!!

js sem pa zdle sobo pospravljala in kr naenkrat mi otrdi trebuh in fašem tako drisko da sem komaj do wc-ja priletela in je lilo ven z mene kot da bi dobila klistir, pa nisem nič takega jedlauser posted image user posted image  kaj bi to lahko bilo???

po moje boš šla kmalu v Rim in srečo.Sem se zato oglasla malo an to temo k vam da vidim če si še 2vc1 ali si že rodila

Srečno in javi k boš 2ič mami user posted image user posted image

misliš, a bi lahko bil to znak? sam otrok se še pa kr kobaca sem pa tja

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 662
12.6.2009 16:21:55   
malagala

Čestitke vsem, ki ste postale mamice - čestitke tudi očkom!!!user posted image user posted image user posted image

Mi se imamo kar fino, Vita je stara že 15 dni - opazno manj spi in bolj hitro je...Dojenje nama laufa, zaenkrat imam veliko mleka - moram ga črpati, ker mi ga mala ne poje toliko...Pridno se redi - ima že 3490g, kar je 450g več od porodne teže. Patronažna se je hecala, da bomo morali paziti, da ne postane debeluškauser posted image Ima močan sesalni refleks in fejst vleče - 10 do 15 minut dojenja na 3 ure ji je dovolj. Upam, da ne bom imela kakih težav z dojkami, ker so non stop polneuser posted image

Srečno vsem, ki ste še v pričakovanju!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 663
12.6.2009 18:42:38   
harley
Hej hej!

Danes zjutraj sem imela pregled pri G. Mi je naredila CTG in pravi, da je zaznal dva popadka. Jaz jih sicer nisem čutla tko, da mi je blo mal smešno user posted image pol me je še pregledala in baje da je MV že mehk sam pa nisem še nič odprta...no, že cel dan sem zdaj pozorna na vse božje krčke in krče in sam čakam da bo kaj konkretnega. Bomo vidli....

(odgovor članu malagala)
Neposredna povezava do sporočila: 664
12.6.2009 19:30:21   
loveforever
ja kje pa ste junijke????
ka ste šle vse rodit, je kr malo zatišja tukaj, tega pa nisem navajenauser posted image

(odgovor članu harley)
Neposredna povezava do sporočila: 665
12.6.2009 19:37:19   
amaya
nič novega...se je kmalu vse umirilo...tako da...bomo vidli. Sicer imam še 5 dni, a res ne bi čez vikend not hodila, ker so dežurstva in je vse bolj alla hojla drija....tako, da upam, da do pon. ne bo nič! Računam na torek user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

Neposredna povezava do sporočila: 666
12.6.2009 20:01:35   
taška30
Punce, jaz vam sporočam, da je ena vaša junijka - moja prijateljica nina16 danes prišla iz porodnišnice, s fantkom Blažem (rojen 8.6.). So fajn. Trenutno je brez interneta, ko se priklopi, bo pa z veseljem čvekala z vami.
Tako da jo lahko daste na seznam (vidim, da ima na seznamu roza znakec, ampak vmes so si zdravniki malo premislili).user posted image

Pa čestitke vsem, ki ste že rodile in vso srečo vsem ki še boste.user posted image

Lp

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 667
12.6.2009 20:05:20   
Anonimen
mi2 sma doma. kaj več vam napišem ju3 ko bo malo več časa.

pa hvala vsem za čestitke!

(odgovor članu amaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 668
12.6.2009 21:30:31   
bamoocham
Dober večer junijke moje.

Kje se vse potepate, nekam tiho je ratalo tu gor. Ste vse na Starši čvekamo?
In kako ste kaj? Pr nas nič novega, Neža lepo tišči svoje okončine ven, mogoče je za pikico malo bolj umirjena čez dan (nadoknadi ponoči). To je pa tudi vse.

Nina16, čestitke za  Blaža.
Deja777, lepo da sta že doma in da se cartate. user posted image

Harley, mogoče pa bo počasi, fajn bi blo a neuser posted image

Lep večer vam želim še naprej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 669
12.6.2009 21:37:19   
Mala_princeska

user posted image    user posted image    user posted image

=============================================
PDP      NOSEČKA           SPOL     OTROCI      PORODNIŠNICA
=============================================  
1.6.     Annadriel           
---------------------------------------------------------------------------------
2.6.     kakteja
2.6.     Mucica                   user posted image       
2.6.     Nemka (21)          user posted image                              
2.6.     Španka                  user posted image                                             
---------------------------------------------------------------------------------  
3.6.     Meridaub    
3.6.    
Cipollina                                                    POSTOJNA                                                        
---------------------------------------------------------------------
4.6.    
tina111 (31)       user posted image         
4.6.     Lajan                          
4.6.     frutela                              
4.6.     Lauferka               user posted image                                                                       
4.6.     Dany82                 user posted image                                 PTUJ   
5.6.     jabolka (27)        user posted image                                 
IZOLA
6.6.

kim09                        

6.6.     emelly               user posted image         
----------------------------------------------------------------------                                             
7.6.     Ribička (28)                                              MARIBOR
7.6.    *blu*(29)             user posted image                                 TRBOVLJE
7.6.     MIŠEL09              user posted image            
----------------------------------------------------------------------
8.6.
     cesarica13 (31)    user posted image                               MARIBOR
8.6.     manna                                                                      
8.6.     Nastyaa     
------------------------------
----------------------------------------              
9.6.     Metimenka (21)                                       LJUBLJANA
------------------------------------------------------------------------------------

10.6.    Meggy (24)         user posted image         Žiga (3)        SLOVENJ GRADEC
-----------------------------------------------------------------------
11.6.
    Lia2006 (29)       user posted image                              NOVO MESTO
11.6.    Tanjadenis (25)   user posted image                             TRBOVLJE
11.6.    Mandreja              user posted image  
--------------------------------------------------------------------------------------
12.6.    Tincaminca          user posted image       
12.6.    MK8                     user posted image      
--------------------------------------------------------------------------------------                            
13.6.    princ_princeska   user posted image                                           
13.6.    Ajdish (24)          user posted image                                 LJUBLJANA
------------------------------------------------------------------------    
14.6.    miškamaška08   

14.6.    miškolinka 82           
14.6.    Mala_princeska(26) user posted image    Nina (5)         NOVO MESTO
14.6.    Ovnica78 (31)          user posted image    Tin (3)           SLOVENJ GRADEC
14.6.    ksenjica78            user posted image         fant (2)          LJUBLJANA
16.6.    pika1977     
16.6.    Tanja Grosuplje                                   
17.6.    amaya (31)                        Etienne (1)     IZOLA
17.6.    ronja1a
18.6.    fejči                                                                
18.6.    Harley                user posted image                                      ŠEMPETER
19.6.    Biba14 (27)             user posted image                               MARIBOR                 
19.6.    Skuštrana                       Liza (05), Arsen (07)
19.6.    Mitmor                                                    

19.6.    Tej_a (31)              user posted image                                       
20.6.    loveforever (23)             Tjaša (2)
            CELJE
20.6.    Dodi (34)                           
20.6.    nenah83             
20.6.    *pikica (23)                                                
CELJE
20.6.    Kaminek (27 let)            user posted image                            
20.6.    Mery15031981 (27)      user posted image                         LJUBLJANA
---------------------------------------------------------------------------------------

21.6.    ulsi25                               
21.6.    Bamoocham (25)  user posted image    
                              SLOVENJ GRADEC                        
21.6.    Pomaranči

21.6.    Anikabanika
--------------------------------------------------------------------------
22.6.    Ninta
-----------------------------------------------------------------------------------------
23.6.    fragola (27)                                                  POSTOJNA

-----------------------------------------------------------------------------------------
24.6.    22zlatolaska11 (27)                                         
24.6.    Kittycat                                                          CELJE
24.6.    S@nta                     user posted image       1. fantek (3)                  
25.6.    m2ip                                   
25.6.    emmi          
25.6.    M2I       

26.6.    Banči06 (31)        user posted image  
26.6.    Donna22  (22)       user posted image                                      PTUJ
26.6.    22zlatolaska19      user posted image    Taja 03, Neja 05
27.6.    Bjondi (33)            user posted image     Karin (8)                
LJUBLJANA
27.6.    Naty-Taja (31)      user posted image   Marcel (05), Maruša (06) CELJE
28.6.    Naja* (32)           user posted image       Lan (2)                      KRANJ  
28.6.    Banananjam         user posted image      
28.6.    Inca                       user posted image                                          LJUBLJANA
29.6.   
Lsica                       user posted image  
                                     LJUBLJANA
29.6.

Zoga08   (27)        user posted image
29.6.    Snoopyka (18)     user posted image                                          M. SOBOTA
---------------------------------------------------------------------------
30.6.    Farmacevtka81           
30.6.   
10ka (31)              user posted image   hčerka (1,5)              
  POSTOJNA
30.6.    Luši (20)                user posted image   
                                    KRANJ                     
30.6.    ditta                               hčerka (2)
===================================================
===================================================

user posted image  

user posted image         user posted image   18 user posted image 17  user posted image 9 user posted image   36

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 670
12.6.2009 21:39:24   
Mala_princeska

user posted image

JUNIJKE IN user posted image , KI  SO MALO POHITELI

=======================================================
 NOSEČKA               DATUM ROJ.     PDP      OTROK            MERE
1.  *alina*                 16.04.         02.06       LARA       2040 g  43 cm   user posted image
2.  Mateja.Luka.Nik   09.05.         05.06       NIK         2200 g  51'5cm user posted image
3.  mojsonček            13.05.         12.06       ZOJA       2630 g  49 cm   user posted image
4.  Knutek                   18.05.        27.06       NIK          2690 g  47 cm   user posted image
5.  tinca84                  21.05.        02.06       NIK          3550 g  50 cm   user posted image  
6.   BIBI                      25.05.        10.06       ANDRAŽ   4330 g  55 cm   user posted image
7.  sončki                    26.05.        05.06       MARKO     3380 g  51 cm   user posted image
8.  dreamhorse           26.05.        03.06       ŽANA        3970 g  53 cm  user posted image  
9.  smrketa24             26.05.        01.06       MATEJ      3285 g  51 cm   user posted image
10.  sabsa                   27.05.        24.06       SARA        2750 g  49 cm   user posted image
11. Hindi                     27.05.        08.06  IAN PATRIK  2840 g  50 cm   user posted image
12. Minča
                   30.05.        03.06       NEJA        3200 g  51 cm   user posted image
13. mojjaka                01.06.        14.06       JAKA        3950 g  50 cm   user posted image
14. pinkiponki             01.06.        01.06       TIN          4330 g  56 cm   user posted image
15. Cally                      02.06.        12.06                       3950 g  55 cm   user posted image
16. Lino                       03.06.         21.06      MAKS       2660 g  47 cm  user posted image  
17. Tira                        04.06.        11.06      MARCEL    3850 g  53 cm  user posted image
18. tadejluka               04.06.        08.06      BLAŽ         3600 g  54 cm  user posted image
19. majana79              05.06.        25.06      JURE         2920 g  50 cm  user posted image
20. MONY25                05.06.        05.06      ALEKS       2810 g  49 cm  user posted image
21. Princ_princeska    02.06      13.06      KLARA       3490 g  52 cm  user posted image
22. Janci F                   04.06.         05.06      TOM          3910 g  54 cm  user posted image
23. pokec3609            02.06.         03.06      PATRICK   3700 g  52 cm  user posted image
24. Maycha                  03.06.         23.06      GAL           2770 g  50 cm  user posted image
25. Hanuši                   05.06.         10.06      BINE          3740 g  53 cm  user posted image
26. malagala               28.05.         02.06       VITA          3040 g  49 cm user posted image
27. Goldy                     09.06.        17.06       ALJA          3010 g  48 cm  user posted image
28. Bačko                     09.06.        06.06       LORA         3880 g  53 cm user posted image
29. Kalanteja               09.06.        10.06      JULIJA        3270 g  49 cm user posted image
30. Meti21                   09.06.        12.06       GAJ            3550 g  52 cm user posted image
31. Deja777                09.06.        01.06  DANAJA TEA   3940 g  54 cm user posted image
32. Lenika                   10.06.        03.06       DAŠA          3500 g  50 cm user posted image
33. July08                   10.06.        13.06       JULIJA        4200 g  54 cm user posted image
34. *blu*                   10.06.        07.06         HANA        4060 g  54 cm user posted image
35. Tecka                 10.06.        10.06       SREČKO                              user posted image
36. winter                   06.06.                 LARA        3780 g  50 cm user posted image
37. Nina16                  08.06.                 BLAŽ                           user posted image

21 user posted image :16 user posted image -trenuten izzid

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 12.6.2009 21:40:00 >

Neposredna povezava do sporočila: 671
12.6.2009 21:41:30   
bamoocham
Mala_princeska, vidim, da si ti seznam zrihtala, ga bom js zbrisalauser posted image

< Sporočilo je popravil bamoocham -- 12.6.2009 21:42:21 >

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 672
12.6.2009 21:44:20   
loveforever
no pri nas je začelo deževati in grmeti user posted image  mi paše malo svežega zraka ker napovedujejo vročino!!!!

moj dragi in ta mala že smrčita od 8-ih naprej, js pa samevam....... ta mali v trebuhu ima očitno ure akrobatike ker je nemogoč....

jutri pa sobota-mogoče moja zadnja sobota z tročlansko družinicouser posted image  in kako jo bom izkoristla------dela imam tak da brezveze moj pa tudi.. bo pa zato upam da nedelja lepšauser posted image

no driska se je umirila. trikrat sem bila na wc-ju in sedaj nič več, bomo videli kako bo jutri, pravijo pa nekateri da je to lahko naravni klistir- kao da se telo samo avtomatsko pripravlja na porod in temu da imaš par dni prej drisko pravijo naravni klistir, pa če vam po pravici povem bi raje mela  normalno blato, ker sedaj ko gre proti koncu in se vse tako čudno spreminja mi malo živčki delajo in si sama pri sebi mislim NE ŠE NISEM ŠE PRIPRAVLJENA  čeprav nevem zakaj ampak dobivam neke čudne občutke,.....user posted image  upam da se spremenijo

no se vidi da mi je dolg časa in sem se malo razpisala,

lepo se naspančkite vsem ki greste pa ponoči v Rim pa želim čim lažje potovanje vašega srčka na svet!!!

Neposredna povezava do sporočila: 673
13.6.2009 5:24:25   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: bamoocham

Mala_princeska, vidim, da si ti seznam zrihtala, ga bom js zbrisalauser posted image

Heee se prehitevamo user posted image user posted image user posted image ,
no do nadaljnega ti ga prepustim - seznamček, se grem danes v P pokazat user posted image user posted image .

Že od včeraj na wc papirju opažam kapljice krvi in mi je sumljivo......user posted image - a mogoče katera ve kaj bi to bilo, ko se obrišem?

No, pa dobro jutro user posted image user posted image user posted image

in vsem en lep vikend.

Neposredna povezava do sporočila: 674
13.6.2009 7:24:36   
Anonimen
Dobro jutro!

Da vam pokažem našo žabouser posted image

user posted image

user posted image

porodno zgodbo vam pa napišem enkrat popldan.

ČESTITKE tudi vsem, ki ste ta čas ko me ni bilo postale mamice!

Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?