|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2009 - 3.del
11.6.2009 17:37:35   
kaminek
o, mony25, je bil pa res napor. želim vam, da se čim prej pocajtate in preživite lepe trenutke v crkljanju.
uf, da so te po vse mukah pa s CR odrešl, je pa kr big deal. sm razmišljala, da če je porod takšen, kot si ga ti imela-se ne odpiraš dovolj itd., je boljš da ti čimprej nardijo CR in basta. okrevanje je res dolgotrajnejše, sam si pa rešen teh muk.

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 626
11.6.2009 17:50:29   
Snoopyka
vsem novim mamicam čestitkeuser posted image user posted image user posted image

user posted image

7.7.2009 ob 16.30h je prijokala na svet 3732g težka in 52cm velika punčka Albina <3<3<3

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 627
11.6.2009 19:06:58   
loveforever
pozdravljene, no danes sem mela malo gužve pa me ni bilo. na pregledu vse ok,. naslednji pregled na moj rok 20.6 v porodnišnici:)user posted image

ja tako da sem dobila napotnico za v porodnišnico in tam nadaljujem do poroda, do takrat pa uživam še te dni

no se še kasnje javim

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 628
11.6.2009 19:50:55   
skuštrana
Čestitke vsem novim mamicam...user posted image user posted image

Jaz sem tudi še v vrsti, in izgleda da ne bom prej izstopila user posted image

Včeraj zvečer sem imela ctg in pregled in nič novega. No, to sem pričakovalauser posted image Mi je pa rekel (moja g je na dopustu, pa imamo nadomeščanje) da naj se odpravim v porodnišnico, ko bodo popadki na 15 min, glede na to, da sem tretjerodka, potem je šel pa za nazaj gledat in videl hitrost mojih porodov se je pa popravil in rekel, uh, kar pojdite ko bodo na pol ureuser posted image user posted image Pa imam samo 15 min do porodnišniceuser posted image user posted image

Uživajte, pa ne prehitevajte kar po levi straniuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 629
11.6.2009 20:20:11   
bamoocham
Dan oz. že dober večer.

Midva sma zdjle barvala stene v dnevni, 1 nama je ostala še za jutri, tak da sma kr izkoristila danuser posted image

Drgač sem pa malo tudi dremala popoldan, ker mi je manjkalo malo spanca in je fuuuul pasalo. Naša pikica še kr tišči svojo rito vn, nč se ji ne mudi zgleda.

Lep večer še naprej, se beremo jutri.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 630
11.6.2009 21:04:38   
tej_a
Joj, Mony25, tole si pa ni za želet! Boga! Ampak zdej je vse že za tabo, glavno da je vse ok, lepo se dojita, spita... Čestitke še enkrat!user posted image

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 631
12.6.2009 7:34:11   
Naty*Taja

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Včeraj zvečer sem imela ctg in pregled in nič novega. No, to sem pričakovalauser posted image Mi je pa rekel (moja g je na dopustu, pa imamo nadomeščanje) da naj se odpravim v porodnišnico, ko bodo popadki na 15 min, glede na to, da sem tretjerodka, potem je šel pa za nazaj gledat in videl hitrost mojih porodov se je pa popravil in rekel, uh, kar pojdite ko bodo na pol ureuser posted image user posted image Pa imam samo 15 min do porodnišniceuser posted image user posted image

JEbela cesta Skuštrana, jaz pa sama razmišljam tak kot tale vaš nadomestni g - tudi tistih 15 min do porodnišnice je lahk predolgih!! Vsaj pri mojem drugem porodu je šlo tak brzinsko, da jaz bom kr ob prvem znaku krenla, če bom le lahko. Če ne bo moj kje v KP al. Če je pa v službi pa itak rabi 15 min za domov pa potem preden se naložiš, pa spet do porodnišnica 15 min, razen, če ni to nekje od 13 - 16 ure, potem zna trajat tudi 40 min... pa si tam, da kr v avtu rodiš!! Madona mene je pa res sam tega strah. Po moje ni ravno prijetno, če si sam v avtu s svojim, ki ne prenese krvi in cel pobledi zraven, pa naj še kje skup pade, potem pa kr sama rodim...user posted image Eh, s kakimi se jaz ubadam, a?
Drugače pa sem jaz danes že dvakrat na WC-ju bla, pa ne vem, če od češenj, al naravnega klistiranja. user posted image Če grem prej, kot naša tamlada, ki je imela 7. rok pa pravi, da še nič kej ne kaže, da bi se kaj začelo dogajat... boga, bo po moje čist obupala! Mogoče bova pa kr skup šli, da se bova spodbujali v porodni user posted image

Kakorkoli, zdaj, ko sem vse prebella, lahko grem pa kr rodit... Sam še papirje in cote spakiram pa je.. Ja, še kr nimam čist pripravljeno. user posted image

Čestitke vsem mamicam na novo in se pišemo...

MONTIGNAC

Neposredna povezava do sporočila: 632
12.6.2009 7:40:04   
kaminek
user posted image

dobro jutro!

kako smo kaj danes? vsepovsod se nekaj štima, da bodo user posted image  prišli v lep domek. lepo, lepouser posted image

hb je petek,zopet. men tolk hitr letijo dnevi mimo, da ne dohajam. sam tisti dan D ne pride in ne pride.user posted image

(odgovor članu tej_a)
Neposredna povezava do sporočila: 633
12.6.2009 8:07:16   
lino
Jutro punce!!!

Kk ste vse pridneuser posted image user posted image user posted image

Je res boljš it mal prej v P ali vsaj v bližino (mogoče imajo kak park blizu kjer lahko popadke še predihate...). Men je npr., ko je voda odtekla in sem dobila svečko šlo vse zlo hitro...sami popadki so se stopnjevali z nadzemeljsko hitrostjo in sem potem rodila skoraj na WC-ju ...(sem imela smotano babico, ki me ni hotela pogledat, ko sem rekla, da imam popadke že na manj kot 5 min...je rekla "ja sej ko boste imeli popadke boste že vedeli"user posted image pa bolj, ko jst njej, da so močni, redni in se kr skupi držijo...še sreča, da nisem rodila prvič in sem vedela, kaj moram, ker od babic res ni bilo pomoči...no razen, da mi je pol, ko je videla, da je glavica že vidna prepovedla pritiskat...ker ni imela nič pripravljeno... Sem bila res jezna ko user posted image In druga babica je bila bolana (pa je šla zraven na nek CR, sam uno "ruto" si je čez usta dala in kolcala in smrkala not...ma neodgovorno...

No ne bom, sedaj več težila s svojim porodom...imejte se lepo, počivajte in čim lažje porode želim!!!user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 634
12.6.2009 8:35:06   
Lsica
MONY še tukaj čestitke za vajinega pridnega Aleksauser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=11585

Vam cedim sline aaaa? user posted image Danes sem pa jst lumpa user posted image

Ja, barabica mala. Bom izkoristila recept ob prvi priliki, ampak danes pr nas pade štrudel, ker mam že testo v hladilniku.

_sanika držimo pestiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 635
12.6.2009 8:37:38   
amaya
mene tudi šraufa danes...za vsak slučaj dala vse v avto...ker greva hiško zidat, pa s tamalim šetat...

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 636
12.6.2009 8:40:12   
Snoopyka
jutro!

no mene so včeri cel dan matral popadki, ki pa so se umirili proti večeru. tk da sm lahk spala in prvič po zeloooo dolgem času sm spala vso noč od 22ure pa do 5 zjutraj, ko sm šla na wc in sm nazaj zaspala, pa sm spala do osmih....tk da sm se res naspančkala.

mene zanima ali ma kera to previlano blazino (ki je extra in ne cele previalne)?

user posted image tk pa da vam še zajtr in kafe ponudim...
zdej sm pa lačnauser posted image grem si nekaj delat... lep dan vsem skupajuser posted image

< Sporočilo je popravil Snoopyka -- 12.6.2009 8:41:17 >

7.7.2009 ob 16.30h je prijokala na svet 3732g težka in 52cm velika punčka Albina <3<3<3

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 637
12.6.2009 9:00:04   
Mala_princeska
Drage moje, še sem tuuser posted image  .
Se bašem z včerajšnjim pecivom, banano in kapučinom.

Včeraj rolarjev za mojega nisva dobila - jih niso imeli na zalogi taprave cifre, sva šla pa na piščančji kebap in v kino gledat Čivavo z Beverly Hillsauser posted image . Je user posted image tak brcal v kinu, da sem mislila da bom kar v dvorani rodilauser posted image , no pol pa se je umiril in sva šla domov. Sva bila pa v celi dvorani skoraj sama edino še en ati z dvema fantičkoma je prišel na ogled filma. Je bilo pa tako bolj fajn, ko ni bilo treba biti čisto tiho .
Skratka film za nasmejat se in priporočam vsem ljubiteljem živali ali pa tistim, ki bi se radi polulali od smehauser posted image .

Mony25, samo da je sedaj vse ok s teboj in z vašim user posted image , želim da si čimprej opomoreš od CR in da bo tvoj mali še naprej tako priden.

Aha vidim da se bo počasi začelo tudi drugi garnituri junijk user posted image user posted image user posted image .

Naty-Taja ja a ne bi bilo lepo, da bi v družini res naenkrat na kvadrat zibali? Jim vsaj 2 x ne bo treba na obiske hodit v porodnišnico?
A od tvojega sina punca(žena) bo imela user posted image , torej bo tvoj sin bratec tvojemu otroku in hkrati očka ali sem kaj zašuštrala? user posted image user posted image Saj si verjetn že kaj pisala o tem, sam me skleroza daje. Koliko si pa stara in tvoja tamlada? Sorry, sem prevelik firbc.
Je pa res zanimivo.

Lino nič ne težiš, prav fajn te je brati. Tudi jaz sem pomislila kaj če po klistirju ne pride babca takoj po mene in bom pritiskala, se bom še bala da bom v wc školjko stresla user posted image user posted image . Ker je šlo že v prvo hitro....

Lsica bravo za štrudelj.user posted image

Amaya in Snoopyka "voham" novo mamico kmalu na obzorju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mene sicer tud po malem nekaj špika, pa da vidimo če bo treba odriniti....user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 638
12.6.2009 9:17:58   
bamoocham
Jutro moje souser posted image .

Danes smo spet spali super, odštejem obiskw wcja, ki so na redu celo noč.
Kavicauser posted image

Mala_princeska, danes pa men ne uide tole pecivo, sam morem it po borovnice v trgovino...spet se bom sladkalauser posted image
Me je pa včeri tk fejst štihnalo v križu in me je držalo, ampak je potem vse minilo. Pa še user posted image je ful mirna nekam. Je treba it neki pojest, da dobi malo energije.

Neposredna povezava do sporočila: 639
12.6.2009 9:21:49   
bamoocham

user posted image

user posted image   user posted image   Lara- *alina*

user posted image   Nik-tinca84

user posted image   Zoja- mojsonček

user posted image Marko-sončki

user posted image     user posted image   Jaka- mojjaka

user posted image   Neja-minča

user posted image   user posted image Alja- Goldy

user posted image   user posted image Julija- Kalanteja

user posted image   Bine- Hanuši

Neposredna povezava do sporočila: 640
12.6.2009 9:25:43   
baby blue
joj kakšni sončki in sončice so user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 641
12.6.2009 9:25:58   
Mala_princeska
Res lušni ti naši junijski sončki. user posted image user posted image

Komaj čakam da še jaz "pripopam" svojega. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 642
12.6.2009 9:26:02   
dany82
Jutro, oz. že dan, ker sem že ob 6 uri plačevala položnice preko neta - imam popadke na 15 min in se nisem imela kam dat.

Sem pa tudi sama ugotovila da v kinu sedeži niso najbolj udobni za nosečnice. Sva bila tudi mi2 v nedeljo in sem mislila da bo user posted image kar prišla ven gledat filma - ni bilo možnosti za pomiritev.user posted image

Se pa odpravljava v porodnišnico na CTG, sem 8 dni čez rok in upam da pa danes nekaj bo.

Držite pesti, vsem ostalim pa lep vikend.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 643
12.6.2009 9:31:30   
baby blue
dany82 držim pesti da se boste kmalu cartali 

(odgovor članu dany82)
Neposredna povezava do sporočila: 644
12.6.2009 9:31:36   
July08
Ojla, moje drage punce!
Na hitro se vam javljam iz P. Priznam, da sem vas kar pogrešala in sem se odločila, da grem sedaj, ko je Julija na kontroli pri pediatru, malo poškilit na e-toćko.
Kako ste????? Vidim, da se vam še ful dogaja.
In seveda:
VSEM IN VSAKI POSEBEJ HVALA ZA ĆESTITKE!!!! Nimam besed, ki bi opisale srećo, ki jo doživljamo. Priznam, da me je bilo malce strah vse dokler sem jo dobila v roke, da ne bi bilo kaj narobe z njo zaradi stresnih situacij, ki sem jih dala skozi v nosečnosti.

Porod je bil izreden, res. Že zvečer me je nekaj ščipalo po trebuhu, a to se mi je itak dogajalo že dlje časa, zato se nisem menila za to. Ob 2h zjutraj pa me je zbudil prvi orng popadek. Pa sem si rekla, ah spet lažen, in poskusila zaspati naprej, a ćez 15 min spet, in 20 min spet... tako sem vedela, da gre za res. In predihavala popadke do ene 6h, ko sem zbudila moža, in mu povedala, da bo treba v PO.... On takoj skoći iz postelje, pa sem rekla, da ni panike, da hočem čimveč popadkov predihati doma. In sva čez eno uro zbudila otroke, jih zrihtala za v vrtec, odpeljala pse k mami, se ustavila v službi pri njemu in ob ene 9h pricopala do P. POpadki so bili že hudi, a mi jih stoje ni bilo problema predihati - 100x lažje kot leže na postelji v porodni, res.
Nato sem šla na CTG, ki ni pokazal nobenih popadkov (!?!), meni pa šraufalo do konca, zato me je babica pregledala, in rekla, da hitro klistir in tuš, ker sem 7 cm odprta. In res britje, klistir, tuš, kar je trajalo skoraj 1 uro, ker ni bilo nobene postelje v porodni fraj :-))))) Ene 10:50 sem končno prišla v porodno, predrli so mi mehur, zato sem dobila še hujše popadke in pe 5 popadkih rodila našo princeso. SANJSKO!!! Vsem vam želim tak porod, zato res poskušajte vzeti popadke kot bližnjico do vašega sončka in jih čimbolj sproščeno predihajte.
Jaz nisem dobila nič umetnih popadkov, nič nisem bila rezana, pa je Julija prava punčara (54cm, 4200g, 35cm).

Vsem, ki mše čakate na svoje sončke želim take porode!!!!!

Mala Princeska hvala za ažurno urejanje seznamov.

Se še oglasim.
SREČNO!!!!!

"Odločitev, imeti otroka je pomembna.
To pomeni odločiti se za vedno,
da bo naše srce hodilo naokoli zunaj
našega telesa."
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 645
12.6.2009 9:32:29   
fragola
Dober dan pri nas tudi ni nič novega, včeraj sem obiskovala wc in sem mislila res, da me bo kaj prijelo, ma ni nič, tako, da čakamo, da me kaj prime, jaz sem že tako nestrpna da ni res, mah kaj čem ko bi tako rada videla najinega otročka!!!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu dany82)
Neposredna povezava do sporočila: 646
12.6.2009 9:32:43   
baby blue
čestitke za malo Julijo... 

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 647
12.6.2009 9:38:52   
Mala_princeska

user posted image

JUNIJKE IN user posted image , KI  SO MALO POHITELI

=======================================================
 NOSEČKA               DATUM ROJ.     PDP      OTROK            MERE
1.  *alina*                 16.04.         02.06       LARA       2040 g  43 cm   user posted image
2.  Mateja.Luka.Nik   09.05.         05.06       NIK         2200 g  51'5cm user posted image
3.  mojsonček            13.05.         12.06       ZOJA       2630 g  49 cm   user posted image
4.  Knutek                   18.05.        27.06       NIK          2690 g  47 cm   user posted image
5.  tinca84                  21.05.        02.06       NIK          3550 g  50 cm   user posted image  
6.   BIBI                      25.05.        10.06       ANDRAŽ   4330 g  55 cm   user posted image
7.  sončki                    26.05.        05.06       MARKO     3380 g  51 cm   user posted image
8.  dreamhorse           26.05.        03.06       ŽANA        3970 g  53 cm  user posted image  
9.  smrketa24             26.05.        01.06       MATEJ      3285 g  51 cm   user posted image
10.  sabsa                   27.05.        24.06       SARA        2750 g  49 cm   user posted image
11. Hindi                     27.05.        08.06  IAN PATRIK  2840 g  50 cm   user posted image
12. Minča
                   30.05.        03.06       NEJA        3200 g  51 cm   user posted image
13. mojjaka                01.06.        14.06       JAKA        3950 g  50 cm   user posted image
14. pinkiponki             01.06.        01.06       TIN          4330 g  56 cm   user posted image
15. Cally                      02.06.        12.06                       3950 g  55 cm   user posted image
16. Lino                       03.06.         21.06      MAKS       2660 g  47 cm  user posted image  
17. Tira                        04.06.        11.06      MARCEL    3850 g  53 cm  user posted image
18. tadejluka               04.06.        08.06      BLAŽ         3600 g  54 cm  user posted image
19. majana79              05.06.        25.06      JURE         2920 g  50 cm  user posted image
20. MONY25                05.06.        05.06      ALEKS       2810 g  49 cm  user posted image
21. Princ_princeska    02.06      13.06      KLARA       3490 g  52 cm  user posted image
22. Janci F                   04.06.         05.06      TOM          3910 g  54 cm  user posted image
23. pokec3609            02.06.         03.06      PATRICK   3700 g  52 cm  user posted image
24. Maycha                  03.06.         23.06      GAL           2770 g  50 cm  user posted image
25. Hanuši                   05.06.         10.06      BINE          3740 g  53 cm  user posted image
26. malagala               28.05.         02.06       VITA          3040 g  49 cm user posted image
27. Goldy                     09.06.        17.06       ALJA          3010 g  48 cm  user posted image
28. Bačko                     09.06.        06.06       LORA         3880 g  53 cm user posted image
29. Kalanteja               09.06.        10.06      JULIJA        3270 g  49 cm user posted image
30. Meti21                   09.06.        12.06       GAJ            3550 g  52 cm user posted image
31. Deja777                09.06.        01.06  DANAJA TEA   3940 g  54 cm user posted image
32. Lenika                   10.06.        03.06       DAŠA          3500 g  50 cm user posted image
33. July08                   10.06.        13.06       JULIJA        4200 g  54 cm user posted image
34. *blu*                   10.06.        07.06         HANA        4060 g  54 cm user posted image
35. Tecka                 10.06.        10.06       SREČKO                              user posted image
36. winter                   06.06.                 LARA        3780 g  50 cm user posted image

20 user posted image :16 user posted image -trenuten izzid

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 12.6.2009 9:39:27 >

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 648
12.6.2009 10:08:28   
Ovnica78
Ojla!

Sem pravkar s pregleda. Nekaj se dogaja, tako, da mislim, da najmanj v ponedeljek bom že imela svojo štručko v rokah user posted image . Na CTGju mi je zabeležlo popadek, vse je zmehčano, odprta sem 2 cm, tako, da je dr. rekel, da če do ponedeljka ne bo nič, da naj grem v bolnico.

Tudi prvič sem bila 2cm odprta, ko sem na rok šla v bolnico, dali so mi tabletko in čez 2 uri sem že cartala Tina. Tako, da upam, da se bo tudi tole na hitro razpletlo.

Mi pa ful dol tiši in kar neprej me nekaj špika, tako, da bomo videli. Držte pesti!!!

Zdaj pa grem še nazaj malo prebrat, da vidim kaj je novega!

Winter ČESTITKEEE user posted image user posted image user posted image !!!

< Sporočilo je popravil Ovnica78 -- 12.6.2009 10:17:14 >

6.1.2006 Prijokal na dan naš korenjak Tin.
15.6.2009 Prijokala na dan naša princeska Iva.

Neposredna povezava do sporočila: 649
12.6.2009 10:17:40   
loveforever
IZVIRNO SPOROČILO: fragola

Dober dan pri nas tudi ni nič novega, včeraj sem obiskovala wc in sem mislila res, da me bo kaj prijelo, ma ni nič, tako, da čakamo, da me kaj prime, jaz sem že tako nestrpna da ni res, mah kaj čem ko bi tako rada videla najinega otročka!!!

mama isti dan rok, pa meni še nikamor ni za it, sej bo noro fajn, sam si nekja dela zadaš potem pa čas ful  hitro mine in sploh ne študiraš na to, sej mama še samo 1 teden!!!!!!!!!!!! veš kdaj sma rekle samo še en mesec, sedaj pa je samo še en teden!!!!!!

js sem pa zdle sobo pospravljala in kr naenkrat mi otrdi trebuh in fašem tako drisko da sem komaj do wc-ja priletela in je lilo ven z mene kot da bi dobila klistir, pa nisem nič takega jedlauser posted image user posted image  kaj bi to lahko bilo???

joj, kolk mam še za nardit, kaj boste pa za kosilo nardile??

no se javim še kasnej.......

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?