July08
|
Ojla, moje drage punce! Na hitro se vam javljam iz P. Priznam, da sem vas kar pogrešala in sem se odločila, da grem sedaj, ko je Julija na kontroli pri pediatru, malo poškilit na e-toćko. Kako ste????? Vidim, da se vam še ful dogaja. In seveda: VSEM IN VSAKI POSEBEJ HVALA ZA ĆESTITKE!!!! Nimam besed, ki bi opisale srećo, ki jo doživljamo. Priznam, da me je bilo malce strah vse dokler sem jo dobila v roke, da ne bi bilo kaj narobe z njo zaradi stresnih situacij, ki sem jih dala skozi v nosečnosti. Porod je bil izreden, res. Že zvečer me je nekaj ščipalo po trebuhu, a to se mi je itak dogajalo že dlje časa, zato se nisem menila za to. Ob 2h zjutraj pa me je zbudil prvi orng popadek. Pa sem si rekla, ah spet lažen, in poskusila zaspati naprej, a ćez 15 min spet, in 20 min spet... tako sem vedela, da gre za res. In predihavala popadke do ene 6h, ko sem zbudila moža, in mu povedala, da bo treba v PO.... On takoj skoći iz postelje, pa sem rekla, da ni panike, da hočem čimveč popadkov predihati doma. In sva čez eno uro zbudila otroke, jih zrihtala za v vrtec, odpeljala pse k mami, se ustavila v službi pri njemu in ob ene 9h pricopala do P. POpadki so bili že hudi, a mi jih stoje ni bilo problema predihati - 100x lažje kot leže na postelji v porodni, res. Nato sem šla na CTG, ki ni pokazal nobenih popadkov (!?!), meni pa šraufalo do konca, zato me je babica pregledala, in rekla, da hitro klistir in tuš, ker sem 7 cm odprta. In res britje, klistir, tuš, kar je trajalo skoraj 1 uro, ker ni bilo nobene postelje v porodni fraj :-))))) Ene 10:50 sem končno prišla v porodno, predrli so mi mehur, zato sem dobila še hujše popadke in pe 5 popadkih rodila našo princeso. SANJSKO!!! Vsem vam želim tak porod, zato res poskušajte vzeti popadke kot bližnjico do vašega sončka in jih čimbolj sproščeno predihajte. Jaz nisem dobila nič umetnih popadkov, nič nisem bila rezana, pa je Julija prava punčara (54cm, 4200g, 35cm). Vsem, ki mše čakate na svoje sončke želim take porode!!!!! Mala Princeska hvala za ažurno urejanje seznamov. Se še oglasim. SREČNO!!!!!