|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2009 - 3.del
14.6.2009 9:58:51   
Mala_princeska
Punce hvala, ker ste mislile name.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kri na wc papirju - mah saj se bo čudno slišalo, samo verjetno je vse skup prišlo od zadaj - ker sem ogromno kakala; gin. je rekla da ni sledu krvavitve in da je user posted image še dost visoko....
Tko da bomo videli.

Kaminek ne v hladilnik, sam ob kakšno vodo se na dekico "butnita" s tvojim v kako senčko. Recimo ob Blato, ob Kolpo, ob Krko???user posted image user posted image Mi gremo nekam k vodi danes, da se bo še user posted image shladil.

Ovnica čestitke za obletnico ravno na najin PDP. Kar imejte se radi in user posted image user posted image user posted image za Tina.

Izkoristite čas z vašimi user posted image v bušijih, junij se preveša v drugo polovico in tudi me bomo dočakale sončke.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Ovnica78)
Neposredna povezava do sporočila: 701
14.6.2009 10:32:53   
Hanuši
Dobro jutro, dober dan,

Evo Bine je ravno zaspal, tako, da imam kakšne 3 urice prostouser posted image .
No pa vam napišem mojo porodno zgodbo.

Vse se je začelo v petek, lepo po mojem planu. Zjutraj ob 8h sem imela pregled pri G, katera mi reče, da sem 4-5cm odprta, da je MU čisto zmehčano in po njenem sem za rodit, seveda na ctg-ju pa ne duha ne sluha o popadkih. Poslala me je v P, kjer naj jim zatežim o mojem prvem hitrem porodu, da me ne bi slučajno domov poslali, ker nimam popadkov.
Pokličem mojega in počakam, da pride iz službe. Okrog 11h se odpraviva v P. Valjda vsa ceremonija v sprejemni, papirji pa čakat na ctg, je bla kr gužva. Pol pridem pa h G, pogleda ctg in reče ja sej to ni pa še nič. Ji povem o prvem porodu in me pošlje na stol, naredi pregled in izjavi: Ja vi ste pa zrela kot hruška. Nič kar v porodno. Tam so mi najprej priklopili na antibiotik zaradi streptokoka B, potem pa naj bi sledilo klistiranje... Sam med antibiotikom sem pa dobila svoje popadke, k so zlo hiter prišli na 2 min. Ko mi je stekla flaša me babca pogleda in reče, da ne bo nič s klistiranjem, ker se bo porod vsak čas začel. In res smo začeli pritiskati kot nori. Morm rečt, da je bilo hitro vendar malo bolj boleče kot v prvo, sam glede na to, da je vse skupaj z antibiotikom trajalo 2 uri, mi ni bilo nič hudega. Oba sva bila prilično spočita, ker se ni noben posebno namatral. Pa, ko misliš, da ne moreš pozabiti občutka, ko ga dobiš na trebuh. Ja sej sem se spomnila kako lepo je bilo, ko sem dobila Hano, sam, ko to spet doživiš, z vsemi čustvi, ma ni lepše stvari na tem svetu, res je ni. Tut tatko je zajokal.

No v glavnem, punce katere še čakate, upam, da vam bo tako lepo in hitro kot je bilo meni.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 702
14.6.2009 10:49:15   
bačko
Jaz svoje porodne zgodbe še ne bom napisala vendar samo povem da je bilo hitro in ne boleče.
Pošiljam vam sliko od naše Lore.
V porodnišnic
user posted image

< Sporočilo je popravil bačko -- 14.6.2009 10:52:01 >

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 703
14.6.2009 11:23:29   
bjondi
Ovnica78-pol pa čestitke za obletnico in da se današnji dan odvije kot si želiš,pa še PDP-je danes user posted image ...

Loverforever in mala_princeska svaka čast za razno grabljenje trave in nabiranje borovnic user posted image ...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 704
14.6.2009 12:03:41   
Lsica
bačko in hanuši user posted image user posted image user posted image ,

saj vesta,....porod,....hitro in "neboleče"....

pa mam spet mal več upanja da bo šlo...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 705
14.6.2009 13:29:38   
sončki
oj čestitke mamicam na hitro bom probala napisat
mojo porodno zgodbico user posted image
v soboto smo šli na piknik  in na poti so se začeli popadki joj kako me je
bolelo celo uro  sem jih predihavala na pikniku so me hecali da bojo
pomagali pri porodu po eni uri so se počasi ustavljali  in čez dobre 4
urce ni bilo ne duha ne sluha o popadkih  prespala sem noč zelo mirno
zjutraj okrog 9-ih ustanem  grem v kopalnico in glej sluz jeee kok sem bla vesela
ampak popadkov ni bilo tudi v ponedeljek jih ni bilo do  približno pol noči
po polnoči se je pa začelo celo noč nisem spala  sem predihavala in vsake pol urce
usajala iz postelje in hodila nisem hotla otrok zbudit pa tudi možeka ne ker sem
že 3x odšla ponoči v porodnišnico sem se odločila da bom počakala do jutr user posted image
no ko je bila ura5 zjutri sem zbudila možeka in rekla jaz ne morem več greva
(pozabila sem napisat to da sem se celo noč potila pila pa nič)
pa smo se zrihtali otrokom nardila zajtrk mal še pospravla in ob 7.30 smo šli
ko sem prišla v porodnišnico sem rekla da sem se pršla pokazat ker me nekaj tišči user posted image
me je priklopla na ctg in glej ga zlomka prvih 10 minut popadki pol pa k da nič ni bilo
nato me pa še predgleda in mi reče ja to bo pa za rodit 4 cm ste odprta
me pošiba gor na frizuro klistirja nisem hotela user posted image in mi ga res ni dala jeeee
no ob 9-ih sem bila že na porodni postelji in ko so me priklopli na ctg so ugotovili
da ma moj miško previsok utrip zaradi tega ker sem bila jaz dehidrirana user posted image
dobila sem dve flaški v žilo in ko so stekle je rekla zdej bomo pa dali mal umetnih
in zgodilo se je zelo hitro  cca2 urci  vse skupi od umetnih vse se je lepo izteklo
hvala bogu babica je bila prečudovita moj miško je imel popkovnico zavito okoli vratu
babica je pravi čas ugotovila in rešila mojga sončka zdej pa morem it alarmmmm
se tipkamo

< Sporočilo je popravil sončki -- 14.6.2009 13:34:10 >

Moji Sončki

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 706
14.6.2009 14:17:48   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

bačko in hanuši user posted image user posted image user posted image ,

saj vesta,....porod,....hitro in "neboleče"....

pa mam spet mal več upanja da bo šlo...

user posted image user posted image user posted image za hitre porode.
No - pa še meni dajate upanje za hiter porod. user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 707
14.6.2009 14:43:03   
loveforever
pozdravljene no najprej eno vprašanje da ne pozabim-  a je možno da se normalno počutiš pa da ti nič ni in prideš na pregled in ti reče G da si odprt nevem kok cm? al kako je  tem, a ste tiste ki ste bile odprte mela kakšne probleme??

no ta stvar mi nikoli ni jasna, meni se zdi da če nebom mela popadkov, da tudi ne bom še rodilauser posted image , sam menda pa nevem če res nism pr ta mali prišla na pregled in me je menda not obdržala k sem bla odprta, sej nevem, grem pogledat če kaj v materinski piše

js sem vredu, sedaj popoldan grem seno spravljat, pol zvečer pa zadnja kopel z mojim user posted image  ker naslednjo nedeljo po mojem ne bo nič, se penina že hladi. ( potem pa lepo sedimo v bani lepo masaža, mehurčki ta mala pije sokeca-kao šampanjec, in se imamo lepo, seveda šobe niso v trebuščeka obrnjene:)

jutri pa začetek novega tedna in še zadnja pospravljanja, priprave, kofetki s kolegicam,...... skratka upam da bo bolj kot ne uživanje:):):

lepo se imejte in uživajte nedeljsko popoldne

Neposredna povezava do sporočila: 708
14.6.2009 16:47:27   
manna
Lep pozdrav še od naše družinice!!! Malo z zamudo sporočam, da se nam je 8.6. (točno na PDP) rodila prekrasna velika deklica Manca, dolga 56cm in težka 3600 g. Porod opišem kdaj drugič, žal se je moral končat s carskim rezom. Bilo je mučno ampak zdaj smo že doma in se crkljamo!!!

Pozdravček in čestitke vsem novim mamicam junijkam in srečno tistim ki ste šele na poti...

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 709
14.6.2009 17:07:40   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: loveforever

pozdravljene no najprej eno vprašanje da ne pozabim-  a je možno da se normalno počutiš pa da ti nič ni in prideš na pregled in ti reče G da si odprt nevem kok cm? al kako je  tem, a ste tiste ki ste bile odprte mela kakšne probleme??

Seveda je možno, jaz sem bila 4 cm odprta, pa nisem nič vedela. Je bilo pa hecno, da se mi je ravno tisto jutro, pred pregledom odluščil tudi čep, tako da je vse sovpadalo... Mislim pa da bom naslednjič, če bo tako stanje, vseeno rekla da počakamo moje popadke, ker so tile umetni strupeni za znoret. user posted image No, vsaj meni. user posted image

Punce, nič se sekirat kako bo in kaj bo. Tudi če boli, tudi če je potem CR ali kaj podobnega, že mora tako bit, res pa je važno da zaupate osebju. Jaz sem imela eno babico (izmed 3, ker sem padla med izmene), ki je vodila cel porod, prva me je samo sprejela, zadnja pa pripravila za na intenzivni oddelek in filala z infuzijami. No, ta babica, ko je prišla v porodno, je imela tak strog obraz, sem rekla, ojej... Ampak sem potem vseeno poslušala kaj je rekla, vprašala vse kar me je zanimalo, in potem smo se super ujeli. Pomagala mi je z dihanjem, me bodrila, učila potiskanja (ki mi nikakor ni šlo, priznam),... Če pa bi ostala na tistem prvem vtisu, bi bila jaz slabe volje, ona in moj...

manna user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 710
14.6.2009 19:44:36   
kalanteja
Pozdravljene, evo pa sva doma in lahko rečem, da smo pa sedaj familija

na hitr napišem, da sem na carskem rezu bedela, bilo je mučno, ampak lepo

Julija je pridna, jaz še okrevam, vendar gre

Čestitke vsem ostalim mamicamuser posted image user posted image user posted image

Julija, 9.6.2009

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 711
14.6.2009 20:09:55   
loveforever
tako pa smo končali z delom sem že stuširana in v pižami tako kot moja ta mala, sedaj samo čakam da zaspi, da grem še jaz malo likatuser posted image  mi jutri ne bo potrebno.

punce a mislite da imaš lahko že sedaj nalakirane nohte v porodni al še kr težijo da moreš jih spucat??

(odgovor članu kalanteja)
Neposredna povezava do sporočila: 712
14.6.2009 20:54:20   
bamoocham

user posted image

user posted image   user posted image   Lara- *alina*

user posted image   Nik-tinca84

user posted image   Zoja- mojsonček

user posted image Marko-sončki

user posted image     user posted image   Jaka- mojjaka

user posted image   Neja-minča

user posted image   user posted image Alja- Goldy

user posted image   user posted image Julija- Kalanteja

user posted image   Bine- Hanuši

user posted image   user posted image   Danaja Tea- Deja777

user posted image Lora- Bačko

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 713
14.6.2009 20:55:06   
bamoocham

user posted image    user posted image    user posted image

=============================================
PDP      NOSEČKA           SPOL     OTROCI      PORODNIŠNICA
=============================================  
1.6.     Annadriel           
---------------------------------------------------------------------------------
2.6.     kakteja
2.6.     Mucica                   user posted image       
2.6.     Nemka (21)          user posted image                              
2.6.     Španka                  user posted image                                             
---------------------------------------------------------------------------------  
3.6.     Meridaub    
3.6.    
Cipollina                                                    POSTOJNA                                                        
---------------------------------------------------------------------
4.6.    
tina111 (31)       user posted image         
4.6.     Lajan                          
4.6.     frutela                              
4.6.     Lauferka               user posted image                                                                       
4.6.     Dany82                 user posted image                                 PTUJ   
5.6.     jabolka (27)        user posted image                                 
IZOLA
6.6.

kim09                        

6.6.     emelly               user posted image         
----------------------------------------------------------------------                                             
7.6.     Ribička (28)                                              MARIBOR
7.6.     MIŠEL09              user posted image            
----------------------------------------------------------------------
8.6.
     cesarica13 (31)    user posted image                               MARIBOR                                                                    
8.6.     Nastyaa     
------------------------------
----------------------------------------              
9.6.     Metimenka (21)                                       LJUBLJANA
------------------------------------------------------------------------------------

10.6.    Meggy (24)         user posted image         Žiga (3)        SLOVENJ GRADEC
-----------------------------------------------------------------------
11.6.
    Lia2006 (29)       user posted image                              NOVO MESTO
11.6.    Tanjadenis (25)   user posted image                             TRBOVLJE
11.6.    Mandreja              user posted image  
--------------------------------------------------------------------------------------
12.6.    Tincaminca          user posted image       
12.6.    MK8                     user posted image      
--------------------------------------------------------------------------------------                                                                 
13.6.    Ajdish (24)          user posted image                                 LJUBLJANA
------------------------------------------------------------------------    
14.6.    miškamaška08   

14.6.    miškolinka 82           
14.6.    Mala_princeska(26) user posted image    Nina (5)         NOVO MESTO
14.6.    Ovnica78 (31)          user posted image    Tin (3)           SLOVENJ GRADEC
14.6.    ksenjica78            user posted image         fant (2)          LJUBLJANA
16.6.    pika1977     
16.6.    Tanja Grosuplje                                   
17.6.    amaya (31)                        Etienne (1)     IZOLA
17.6.    ronja1a
18.6.    fejči                                                                
18.6.    Harley                user posted image                                      ŠEMPETER
19.6.    Biba14 (27)             user posted image                               MARIBOR                 
19.6.    Skuštrana                       Liza (05), Arsen (07)
19.6.    Mitmor                                                    

19.6.    Tej_a (31)              user posted image                                       
20.6.    loveforever (23)             Tjaša (2)
            CELJE
20.6.    Dodi (34)                           
20.6.    nenah83             
20.6.    *pikica (23)                                                
CELJE
20.6.    Kaminek (27 let)            user posted image                            
20.6.    Mery15031981 (27)      user posted image                         LJUBLJANA
---------------------------------------------------------------------------------------

21.6.    ulsi25                               
21.6.    Bamoocham (25)  user posted image    
                              SLOVENJ GRADEC                        
21.6.    Pomaranči

21.6.    Anikabanika
--------------------------------------------------------------------------
22.6.    Ninta
-----------------------------------------------------------------------------------------
23.6.    fragola (27)                                                  POSTOJNA

-----------------------------------------------------------------------------------------
24.6.    22zlatolaska11 (27)                                         
24.6.    Kittycat                                                          CELJE
24.6.    S@nta                     user posted image       1. fantek (3)                  
25.6.    m2ip                                   
25.6.    emmi          
25.6.    M2I       

26.6.    Banči06 (31)        user posted image  
26.6.    Donna22  (22)       user posted image                                      PTUJ
26.6.    22zlatolaska19      user posted image    Taja 03, Neja 05
27.6.    Bjondi (33)            user posted image     Karin (8)                
LJUBLJANA
27.6.    Naty-Taja (31)      user posted image   Marcel (05), Maruša (06) CELJE
28.6.    Naja* (32)           user posted image       Lan (2)                      KRANJ  
28.6.    Banananjam         user posted image      
28.6.    Inca                       user posted image                                          LJUBLJANA
29.6.   
Lsica                       user posted image  
                                     LJUBLJANA
29.6.

Zoga08   (27)        user posted image
29.6.    Snoopyka (18)     user posted image                                          M. SOBOTA
---------------------------------------------------------------------------
30.6.    Farmacevtka81           
30.6.   
10ka (31)              user posted image   hčerka (1,5)              
  POSTOJNA
30.6.    Luši (20)                user posted image   
                                    KRANJ                     
30.6.    ditta                               hčerka (2)
===================================================
===================================================

user posted image   še 75

user posted image še 75        user posted image   16 user posted image 16  user posted image 8 user posted image   35

Neposredna povezava do sporočila: 714
14.6.2009 20:57:45   
bamoocham

user posted image

JUNIJKE IN user posted image , KI  SO MALO POHITELI

=======================================================
 NOSEČKA               DATUM ROJ.     PDP      OTROK            MERE
1.  *alina*                 16.04.         02.06       LARA       2040 g  43 cm   user posted image
2.  Mateja.Luka.Nik   09.05.         05.06       NIK         2200 g  51'5cm user posted image
3.  mojsonček            13.05.         12.06       ZOJA       2630 g  49 cm   user posted image
4.  Knutek                   18.05.        27.06       NIK          2690 g  47 cm   user posted image
5.  tinca84                  21.05.        02.06       NIK          3550 g  50 cm   user posted image  
6.   BIBI                      25.05.        10.06       ANDRAŽ   4330 g  55 cm   user posted image
7.  sončki                    26.05.        05.06       MARKO     3380 g  51 cm   user posted image
8.  dreamhorse           26.05.        03.06       ŽANA        3970 g  53 cm  user posted image  
9.  smrketa24             26.05.        01.06       MATEJ      3285 g  51 cm   user posted image
10.  sabsa                   27.05.        24.06       SARA        2750 g  49 cm   user posted image
11. Hindi                     27.05.        08.06  IAN PATRIK  2840 g  50 cm   user posted image
12. Minča
                   30.05.        03.06       NEJA        3200 g  51 cm   user posted image
13. mojjaka                01.06.        14.06       JAKA        3950 g  50 cm   user posted image
14. pinkiponki             01.06.        01.06       TIN          4330 g  56 cm   user posted image
15. Cally                      02.06.        12.06                       3950 g  55 cm   user posted image
16. Lino                       03.06.         21.06      MAKS       2660 g  47 cm  user posted image  
17. Tira                        04.06.        11.06      MARCEL    3850 g  53 cm  user posted image
18. tadejluka               04.06.        08.06      BLAŽ         3600 g  54 cm  user posted image
19. majana79              05.06.        25.06      JURE         2920 g  50 cm  user posted image
20. MONY25                05.06.        05.06      ALEKS       2810 g  49 cm  user posted image
21. Princ_princeska    02.06      13.06      KLARA       3490 g  52 cm  user posted image
22. Janci F                   04.06.         05.06      TOM          3910 g  54 cm  user posted image
23. pokec3609            02.06.         03.06      PATRICK   3700 g  52 cm  user posted image
24. Maycha                  03.06.         23.06      GAL           2770 g  50 cm  user posted image
25. Hanuši                   05.06.         10.06      BINE          3740 g  53 cm  user posted image
26. malagala               28.05.         02.06       VITA          3040 g  49 cm user posted image
27. Goldy                     09.06.        17.06       ALJA          3010 g  48 cm  user posted image
28. Bačko                     09.06.        06.06       LORA         3880 g  53 cm user posted image
29. Kalanteja               09.06.        10.06      JULIJA        3270 g  49 cm user posted image
30. Meti21                   09.06.        12.06       GAJ            3550 g  52 cm user posted image
31. Deja777                09.06.        01.06  DANAJA TEA   3940 g  54 cm user posted image
32. Lenika                   10.06.        03.06       DAŠA          3500 g  50 cm user posted image
33. July08                   10.06.        13.06       JULIJA       4200 g  54 cm user posted image
34. *blu*                     10.06.        07.06       HANA         4060 g  54 cm user posted image
35. Tecka                     10.06.        10.06       SREČKO                              user posted image
36. winter                    06.06.                         LARA        3780 g  50 cm   user posted image
37. Nina16                   08.06.        02.06       BLAŽ                                   user posted image
38. manna                    08.06.        08.06      MANCA     3600 g  56 cm  user posted image

21 user posted image :17 user posted image -trenuten izzid

Neposredna povezava do sporočila: 715
14.6.2009 20:59:21   
Mala_princeska

punce a mislite da imaš lahko že sedaj nalakirane nohte v porodni al še kr težijo da moreš jih spucat??

Zakaj bi pa težili? user posted image user posted image Saj ti ne bodo nohtov pregledovali....

Neposredna povezava do sporočila: 716
14.6.2009 21:01:13   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: manna

Lep pozdrav še od naše družinice!!! Malo z zamudo sporočam, da se nam je 8.6. (točno na PDP) rodila prekrasna velika deklica Manca, dolga 56cm in težka 3600 g. Porod opišem kdaj drugič, žal se je moral končat s carskim rezom. Bilo je mučno ampak zdaj smo že doma in se crkljamo!!!

Pozdravček in čestitke vsem novim mamicam junijkam in srečno tistim ki ste šele na poti...

user posted image user posted image user posted image Manna za Manco,

iskrene čestitke in lepo se cartajte in čimprejšnje okrevanje po CR ti želim.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam, da se moja Manca ali Matic tudi odloči kmalu priti na svet.....

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 717
14.6.2009 21:02:35   
bamoocham
Dober večer.

Manna, čestitke za Manco, ful lepo ime, pa taka orenk deklina jeuser posted image user posted image

Js sem izpod tuša, spedenana in pripravljena na jutri, grem se v bolnico pokazat-pregled in CTG, mogoče bojo rekli kej, da se je začelouser posted image

Kalanteja, lepo da ste doma in da ste vsi ok!user posted image user posted image user posted image
Loveforever, mislim, da ni dovoljeno oz. ni priporočljivo da so nohti nalakirani, ker se po nohtih menda takoj vidi, kako je stanje, če se kaj zakomplicira. Tak, da js ne bom mela nalakiranih (mogoče samo s prozornim).

Mala_princeska, se že kaj dogaja, glede na to, da je PDP?
Ja nč, grem tortico jest, me že cel dan čaka v hladilniku.
Papa

< Sporočilo je popravil bamoocham -- 14.6.2009 21:03:34 >

Neposredna povezava do sporočila: 718
14.6.2009 21:08:25   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: bamoocham

Mala_princeska, se že kaj dogaja, glede na to, da je PDP?
Ja nč, grem tortico jest, me že cel dan čaka v hladilniku.
Papa

Žal nič. Dete je po včerajšnjem pregledu še full aktivno, visoko, spodaj zacementirana.
Počutje še kar ok (če izvzamem zobuser posted image )

Smo se še okoli gradu Otočec sprehajali, pa 10 mladih labodkov videli .....

Pa jutri šibam še k svoji zobarci, da mi zob poštima ko imam odprtega.
Pregled pri svoji gin. in CTG imam v torek 16.6.

Bamoocham srečno na pregledu jutri.
Srečno tudi vsem ostalim, ki imate preglede,....

Neposredna povezava do sporočila: 719
14.6.2009 21:39:28   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Zakaj bi pa težili? user posted image user posted image Saj ti ne bodo nohtov pregledovali....

ja težijo, to pa zato, ker se preko nohotv vidi, če je kaj narobe s tabo (al kri al kaj drugega). Tako da načeloma naj bi bila brez laka...

Zaljubljena sem v tri fante...

Neposredna povezava do sporočila: 720
14.6.2009 22:23:16   
harley
Hej hej!

Vroč, vroč in dolgočasen dan...počutim se fajn sam ne vem več kaj bi delala. Vse je že miljonkrat spucano in zrihtano, tisočkrat pregledano....sam še čakam! Nekaj malga čutim križ, isto kot pred menstruacijo...upam, da bo kaj ponoči user posted image že vsak najmanjši znak me nardi sumničavo user posted image

Drgač pa glede nohtu....v šempetru so sosedi celo prozoren lak pobrali dol tako da...men gre kar na živce gledt take nohte ampak kaj čmo...

Srečno vsem in pa čestitke spet vsem mamicam!

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 721
14.6.2009 23:27:00   
bjondi

user posted image  user posted image  ...prvič slišim...a na nogah al rokah???...zarad mene je loh zunej 35 stopinj,jaz bom mela zagotovo nogavičke gor...na rokah si jih pa tko ne lakiram...

user posted image manna za hčerkico Manco...

Vse ki imate jutri preglede dobro opravite...

Neposredna povezava do sporočila: 722
15.6.2009 6:37:47   
tej_a
Hej punce, dobro jutro! Danes pa od mene ena zgodnja kavica user posted image ...

Se mi zdi, da bom mogla it v P - zeeeelo sumljivo in boleče otrdevananje me matra, pa ker nisem še zihr user posted image , še kr odlašam... Bi bilo fino, da še ene pol urce zdržim, pol pa počas mojmu naznanim, pa mim grede še tamalo odloživa v vrtcu... Joj joj  user posted image

Nč punce, če je to to, držite pesti! Pa se javim! user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 723
15.6.2009 7:35:00   
Naty*Taja
Evo, vedno manj je za brat! Se vidi, da bom spet do konca tule s kako eno ali dvema na temi. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Pregled pri svoji gin. in CTG imam v torek 16.6.

Hojla. TUdi jaz imam še pri svoji jutri pregled. Po moje ni še nič pripravljeno, čeprav me tak dol vleče, da bi kr šla potiskat! user posted image

Tej_a dajmo, dajmo! user posted image

MONTIGNAC

Neposredna povezava do sporočila: 724
15.6.2009 8:25:55   
sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: fragola

Dober dan pri nas tudi ni nič novega, včeraj sem obiskovala wc in sem mislila res, da me bo kaj prijelo, ma ni nič, tako, da čakamo, da me kaj prime, jaz sem že tako nestrpna da ni res, mah kaj čem ko bi tako rada videla najinega otročka!!!

mama isti dan rok, pa meni še nikamor ni za it, sej bo noro fajn, sam si nekja dela zadaš potem pa čas ful  hitro mine in sploh ne študiraš na to, sej mama še samo 1 teden!!!!!!!!!!!! veš kdaj sma rekle samo še en mesec, sedaj pa je samo še en teden!!!!!!

js sem pa zdle sobo pospravljala in kr naenkrat mi otrdi trebuh in fašem tako drisko da sem komaj do wc-ja priletela in je lilo ven z mene kot da bi dobila klistir, pa nisem nič takega jedlauser posted image user posted image  kaj bi to lahko bilo???

joj, kolk mam še za nardit, kaj boste pa za kosilo nardile??

no se javim še kasnej.......
po moje boš šla kmalu v Rim in srečo.Sem se zato oglasla malo an to temo k vam da vidim če si še 2vc1 ali si že rodila

Srečno in javi k boš 2ič mami user posted image user posted image

misliš, a bi lahko bil to znak? sam otrok se še pa kr kobaca sem pa tja
možno je -moj je tudi še brcal zadnje dni predno sem šla,pa mislim da še večer predno sem šla tudi  ,samo nisem pa ziher

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?