|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2009 - 3.del
11.6.2009 7:24:08   
fragola
Dobro jutro, še ena čudna noč zamano, ma kaj čmo, upajmo, da bo kmalu konec, potem bojo sledile pa neprespane noči zaradi otročkauser posted image ,
no v glavenm jaz sem že vse moje rožce zalila, zdaj bom dala prat postlejnino, nato bom šla v trgovino.
Se še kaj tipkamo potem!
Tukaj pa je pomarančni sok in zajtrk!user posted image

user posted image

user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 601
11.6.2009 7:29:16   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Vau 35 mamic že user posted image user posted image user posted image ,

Amaya zgleda da bova midve pa skupaj cartali user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Veš kaj sem se spomnila - a imate potem izbrano ime na črko E?

No, katere smo še ostale tukaj? user posted image user posted image

imamo, imamo...samo upam, da bo user posted image , ker za user posted image smo švoh user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 602
11.6.2009 7:29:34   
kaminek
maš pa "strupenga" G, da ti za vsakič reče, noge narazenuser posted image user posted image user posted image  - joke!

(odgovor članu ajdish)
Neposredna povezava do sporočila: 603
11.6.2009 7:51:54   
Lsica
Dobro jutro vsem,

danes pa moram kar veliko pokomentiratuser posted image user posted image user posted image .

mojjaka, fino, da sta že domauser posted image ,

mery, bomo držali zate pesti v soboto,

lenika, čestitke za Dašouser posted image user posted image user posted image ,

July, čestitke za Julijouser posted image user posted image user posted image ,

*blu*, čestitke za Hanouser posted image user posted image user posted image
,
Tečka, čestitke za Srečkotauser posted image user posted image user posted image ,

Vsem user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image ...

zoga08, kak fino, da si se oglasila, midve imava približno isti rok, in tudi jaz sem še vsa mobilna aktivna, tudi veliko zdoma, če pa doma pa v gnezdenju, .... Morda se pa v še v P srečava user posted image ...

Upam da ta moja energija ne pomeni tega, da bomo kmalu rodili. Kar naj user posted image še počaka teh 19 dni.

Janci - tole kar si napisala je pa super varianta...tud jaz si želim takega poroda, pa da bom do konca aktivna.

Mala_princeska, super, da je vse OK...pa naj ti čakanje ne bo v breme...izkoristi ta čas zaseuser posted image .

Hanuši, kako lepo dete imašuser posted image ...,

Majana, vidim, da sta tudi že doma...Hitro okrevanje ti želimuser posted image user posted image user posted image

ajdish, a niso ti vag. pregledi pred porodom boleči??? Men je pred kratkim sam bris vzela - sem komaj čakala da mine. Pa ponavadi nisem mela nekih težav s tem. Mogoče pa zaradi vnetjauser posted image .

fragola, ti si pa že navsezgodaj tako pridna...za vzor. No saj jaz sem tud že dala prat, pa zajtrk pojedla...zdaj pa tle gor visimuser posted image . Zadnji čas da grem kaj še ponarest...

Se še beremo....  in držimo pesti za nove mamice z user posted image .

(odgovor članu mery15031981)
Neposredna povezava do sporočila: 604
11.6.2009 8:14:42   
bamoocham
Jutro.

Danes je pa res bila katastrofalna noč. Vroče mi je bilo ko hudič, pit sem hodla menda na vsako uro in zato sem bila tut kr naprej na wcju. Ma sitna sem danes.....
Kavica je popita, češnje sem jedla že, kk so ble dobre. Potem pa grema z mojim malo naokoli, si morem nove patike kupit..

Kavica za vseuser posted image
Se še beremo kaj.

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 605
11.6.2009 8:39:18   
tej_a
Dobro jutro punce,

Evo mene s CTGja - sm kr klicala tja in rekla, da bi rada prišla na enega, če dovolijo - in ni blo problem. Rekla a je, da otrdevanje čez dan ni take panike - ko me bo to začelo ponoči zbujat, bo bolj resno! user posted image

Pol pa ok, sam da je s tamalim vse ok, jest bom že prenesla tole. Pa če samo ležim še en teden!

IZVIRNO SPOROČILO: ajdish

Vidim, da so tele puncke kar prave babeuser posted image , se kaksnega fantka 5kilaša rabimouser posted image , upam da to ne bo mojuser posted image

Ojoj! Ne kliči hudiča! Tega si noooobena ne želi! user posted image

Nč, uživajte lepo sončno dopoldneuser posted image , popoldne bo menda dež!user posted image

(odgovor članu ajdish)
Neposredna povezava do sporočila: 606
11.6.2009 9:44:33   
loveforever
pozdravljene.

tudi jaz dans nisem mogla spat je bilo vroče ko user posted image , sem pa bila že od 4 naprej pokonci ker nisem mogla več ležat, danes je mali tako miren da groza vsake tolk časa se malo premakne

no sedaj šibam pod tuš in na pregled CTG-ja pa žal nimam šele drug tedn na PDP ga mam.

papa

(odgovor članu tej_a)
Neposredna povezava do sporočila: 607
11.6.2009 10:17:37   
Mala_princeska
Malo pozno dobro jutro še od mene user posted image user posted image user posted image ,

sem ga že "zabluzila" user posted image ,

sem peljala tamalo v vrtec in danes je ne bo domov - imajo kar v vrtcu zaključek, bodo v vrtcu prespali user posted image in jih gremo jutri iskat, tak da bodo imeli žur. Bomo videli, če bova z mojim to samoto brez otrok kako izkoristila user posted image . Ne vem ali se je hecal ali je pa resno mislil, da bo okna v kopalnici štrihal user posted image .

Ja, pa na kofe sem zavila in se začvekala - babe pač user posted image .

Z mano vse ok, sam full hodim lulat in kakat, user posted image mi bo nogico ven porinil čez bušija. user posted image user posted image

No, mejte se in upam da danes kakšna junijka sporoči da je mami.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 608
11.6.2009 10:38:52   
kaminek
jst tud s CTG-ja, vse OK!

zdej pa se filam s torto od včerajšnjega RD od mami. je tolk dobra. bo katera?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 609
11.6.2009 10:39:59   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

jst tud s CTG-ja, vse OK!

zdej pa se filam s torto od včerajšnjega RD od mami. je tolk dobra. bo katera?user posted image

Ti nas kar draž user posted image user posted image user posted image .

Samo da je vse ok....

Ajde drži se! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 610
11.6.2009 10:40:02   
kaminek
aja, pozabla napisat:

naslednji pregled 18.6.

upam, da ga ne dočakam dočakam 2 v 1user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 611
11.6.2009 11:00:04   
Lsica
IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

aja, pozabla napisat:

naslednji pregled 18.6.

upam, da ga ne dočakam dočakam 2 v 1user posted image

Datum tako kot jaz, sam da jaz pa upam da ga dočakam še vedno 2 v 1user posted image ...

Pa dober tek!

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 612
11.6.2009 11:10:32   
ajdish
Men se tile v. pregledi ne zdijo nic boleci, ne vem no, al pa sem ze vsega hudega vajenauser posted image .
Zdaj sem ravno iz pregleda in CTGja in z novicami, ki jih clovek ni ravno vesel. Dva dni do roka sem se popolnoma zaprta in maternicni vrat povsem čvrst. A  je sploh možno, da se v enem tednu organi user posted image  tok pripravijo, da lahko brez kakih stimulansov rodim (brez da sprožijo)?

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 613
11.6.2009 11:14:38   
majana79
Živjo punce!

Evo, da se vam javim KONČNO, ker naš mali spi, ampak po njegovi uri se bo spet zbudil najkasneje v roku 10 minut..

Vidim da smo junijke pridne z rojevanjem, sploh ne vem, če mi bo uspelo prebrat vse za nazaj, kaj ste načvekale. Nekaj nas je prehitelo, če sem prav opazila, nekaj vas še čaka.

Moja porodna zgodba je predolga, bom samo na hitro napisala, da so mi v petek hoteli sprožit porod zaradi visokega pritiska, na pregledu pa je ugotovila, da sem 4 cm odprta in so me poslali kar na porodni oddelek. Po običajnih procedurah, so mi po kaki uri predrli ovoj, ker nisem imela nič svojih popadkov, potem se je nekaj začelo, vendar ne dovolj. Tako mi je dala umetne, ki so prijeli ob ene pol 4 in potem smo garali do 7, ko se je rodil naš fant. Pohvaliti moram babice, rabila sem namreč pomoč pri iztisu, priporočam tisti plin (moj se je smejal, da sem kot en zadetek user posted image ), po porodu sem krvavela, ker se mi ena žila ni hotela zapret, tako da sem bila zaradi tega dlje v P, ker mi je hemoglobin grozno padel, no pa nekaj šivov sem pridelala, tako da rahlo čudno hodim in težje sedim. user posted image

Ampak potem itak vse pozabiš, ko vidiš tisto miceno bitje (no, zdaj vem zakaj so govorili da bo velik, ker je imel glavico 35 pa dolge noge...).

Evo, zdaj me pa že kliče, imava nekaj težav s hranjenjem oziroma dojenjem, tako da ga pristavljam na uro in pol, ker počasi sesa.

Držim pesti za vse, ki še morate rodit, upam da mi uspe zdaj kaj večkrat pridet. user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 614
11.6.2009 11:22:52   
Lsica
Oooo, majana, kaj te je dobro slišat...

Žal mi je, da si se morala tako matrat, ampak imaš pa zdaj pravega korenjaka domauser posted image user posted image user posted image . Upam, da vama čimprej tudi hranjenje steče, pa seveda tebi čimhitrejše okrevanje user posted image .

Jaz pa kar ne morem verjet, ostalo mi je samo še 18 dni. Tako sem komaj čakala, da pridem v tole zadnje trimesečje, zdaj me pa spet nekaj panika grabi. Občudujem vse, ki si želite it čimprej rodit...jaz bi bla kar še takole, 2 v 1 -  za nedoločen časuser posted image .

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 615
11.6.2009 11:24:21   
Lsica
Ups, koliko je že ura....šibam, čez 10 min mam dekompresijo...pa kofi zmenekuser posted image ...

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 616
11.6.2009 12:06:47   
bjondi
user posted image  July, čestitke za Julijo...

user posted image  *blu*, čestitke za Hano...

user posted image  Tečka, čestitke za Srečkota...

Majana79-lepo da si se oglasila...lepo se cartejta...

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 617
11.6.2009 12:51:26   
S@nta
O Lsica, vidim, da nisem edina, ki bi še kr v nedogled čakala 2 v1.se mi sploh ne mudi kam it, pa imam še manjkot dva redna do pdp.
Se mi zdi , da še moram tolko prej uredit, pa panika je seveda tudi prisotna, mi sploh ni do popadkovuser posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 618
11.6.2009 13:08:16   
fragola
lsica mejse fajn na kofi zmenku!

Punce meni pa je začel otrdevat trebuh je trd kot skala na momente!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu S@nta)
Neposredna povezava do sporočila: 619
11.6.2009 13:15:29   
Ovnica78
July08 ČESTITKEEE za malo Julijo user posted image user posted image user posted image !!!

*Blu* ČESTITKEEE za vašo Hano user posted image user posted image user posted image !!!

Tecka ČESTITKEEEE za vašega Srečkota user posted image user posted image user posted image !!!

Mala princeska tudi pri nas se danes v vrtcu nekaj dogaja, pa naj bi menda tam prespali. Mi je mož nekaj omenil, ko ga je zjutraj peljal v vrtec. Sam tako veste, kako na površno to moški pogledajo user posted image , moram potem sama preverit, ko grem ob dveh po njega. Sicer pa tudi če bo to res nisem čist sigurna, da se bo Tin s tem strinjal. No bomo videli. Sicer bi ti bilo pa najbolj idealno, date potem danes ponoči zabaše, ko tvoje princeske ne bo doma (bi kar pasalo, ne, glede na to, da imava na isti dan rok - meni bi žeuser posted image ).

Majana user posted image  za čim hitrejše okrevanje!!! Kaj čmo to pač spada zraven.

Fragola mogoče pa bo kaj user posted image !

Jaz imam jutri ob 7.30 pregled. Me prav zanima, če bom kaj novega zvedela.

6.1.2006 Prijokal na dan naš korenjak Tin.
15.6.2009 Prijokala na dan naša princeska Iva.

Neposredna povezava do sporočila: 620
11.6.2009 14:40:58   
Lsica
Kofi zmenek je uspel, sem komi zdajle priletela domovuser posted image . Zdaj pa kuhat. Po mojem bom kar pizzo naredila, sicer sem hotla morsko rižoto, ampak ni več časa...

Moram pa povedat, da stroškom sploh ni konca, sem danes spet v lekarni pustila skoraj 50 evrov, pa sem vzela le najnujnejše - hladilno mazilo, olje, alkohol, bepanthen, lanolin... Zdaj pa res upam, da imam vse kar rabim.user posted image No ja, vsaj zaenkrat...

Gremo delat testo za pizzouser posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu Ovnica78)
Neposredna povezava do sporočila: 621
11.6.2009 15:15:09   
kaminek
lsica in s@nta: prej al slej bo treba ituser posted image . seveda, je pa drugače, če nimaš kakšnih problemov in večjih bolečim. tako si želiš, da bi še malo trajalo.

jst pa juhico kuham, ker jo v nedeljo nisva imela, pa ajdove žgance bom nardila, ker se že tolk časa menim, da jih bom, pa še do zdej ni blo nčuser posted image

majana79: lepouser posted image , da si se oglasila. zdej boš imela pa itak polno dela.

ajdish: to se ti lahko v trenutku vse zmehča in odpre, tko da ni glih sam na to za it. boš vidla, kar naenkrat boš bila že na koncu s štručko v roki,iiiiiiiiiiiiii.

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 622
11.6.2009 15:27:16   
Mala_princeska
Kaminek, le najej se žgančkov user posted image .

Moj trenutno štriha okna v kopalnici, pol greva pa po rolarje (se bo s tamalo rolaluser posted image ali pa ob vozičku user posted image ), pa v kino,
vmes bo pa burek padel.user posted image

Se moram pohvalit da sem tole skup spacala (Borovničevo pecivo s skuto), pekla po občutku in meni je njami:
http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=11585

Vam cedim sline aaaa? user posted image Danes sem pa jst lumpa user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 623
11.6.2009 17:14:05   
_sanika
hejla:)...ja KatMat jaz tudi upam da me ne bo pustila predolgo cakati:)bomo vidli..jutri imam pregled in je reku da ce bo nasa user posted image  kaj kazala da bi sla ven bi kar notri ostala...joj danes pa samo se cakam da grem spat in da bo jutro da sibam v porodnisnico in upam da kaj  bo:):)....

Mala_princeskka pecivo izgleda fantasticno,sem pokazala fantu kaj bi rada jedla:)sedaj pa samo upam da kaj bo:)hihi...ce ne grem pa sama pacat ker zgleda res noro:)

Neposredna povezava do sporočila: 624
11.6.2009 17:20:48   
MONY25
Evo, da se še js mal javm...

včeraj sem se vrnila iz P, kjer sem v petek rodila fantka Aleksa (vidm, da vam je že moja tetka sporočila:)... rodila sem s CR-om, ker ni šlo vse glih po planih...sam važn, da je s tamalim vse OK. je sicer bil mal zlatenčen, je bil 1 dan pod lučko (joj, se mi je tok smilu skos bit tm z unimi glupimi očali na seb), sam morm rečt, da je bil ful priden, je večinoma kr prespal... hvalabogu...user posted image nism pa celo noč čist nč spala, k sm skos gledala, da mu niso una očala dol padla (adijo pamet)...ampak, važn, da sva midva zdj zdrava in doma pr očkatu...user posted image

potek poroda:
ob 4 ih zjutraj sm se zbudila, k sm čutila eno toploto med nogami, seveda je voda odtekla (tega res ne morš zgrešit)..morm rečt, da sm bla ful mirna cel čas (sm namreč ful misnla, kok bom paniko zganjala, k se bo vse neki začel dogajat), z user posted image sva prpravla še par stvari, se v miru oblekla, js dala brisačo med noge, k mi je ful vn tekl in sva šla...kr nism dojemala, da se je začel dogajat;)))

k sva pršla v P, me je sestra sprejela, pregledala itd. in mi rekla, da nism še popolnoma nč odprta in me poslala v porodno, kjer sm ležala par urc, da bi se kej začel dogajat... odtekla voda je bila že zelenkasta, kar pomeni, da se je tamal že pokakal v plodovnici in naj se mu takrat nebi dobro godilo...glede na to, da je bil CTG skos v redu, so rekl, da tamalmu še ni panike tm notr, tko da so me dal še mal čakat, da se bo kej začel dogajat...no, pol so me dal na klistir (adijo pamet zadeva), in spet čakat, kaj se bo zgodil...no, okol 10ih sm le dobila svoje popadke, k so bli na začetku bolj blagi potem pa čedalje močnejši in močnejši....bolel me je k pes!!!me je zdravnica vaginalno pregledala, in rekla, da sm se samo za 1 cm odprla in da to ne gre nikamor...pol so mi dal eno tekočino za zorenje in mehčanje MV (je trajal kr ene 5 ur, da je vse to steklo-ful je trajal), vmes sm pa trpela svoje močne popadke... no po tolkih urah, k je končno vse to stekl, so me še enkrat vaginalno pregledal in sm bla odprta samo 1,5cm...pol so se odločil, da mi dajo umetne popadke...js že zdj nism mogla več...tud mislt nism več mogla, kaj šele trpet popadke...no, pol pa še umetne...js sm misnla, da me bo pobrat...pol so se pogovarjale neki, da to nikamor ne gre in so omenjale CR...morm rečt, da sm si ga že skor želela, ker res nism mela več moči...no, pol sm bla 3cm odprta, js pa čist fertik...me je dohtarca vidla in se odločila za CR, ker sm bla čist brez moči... tko da mam zdj 7 šivov...je pa okrevanje zelo težko (tud zakašljat ne morš, na začetku se sploh ne morš premikat), ampak je iz dneva v dan boljše...

sam morm rečt, da je že skor vse pozabljeno. včeri sm lepo dam pršla, sinček je ZEEEEEELLLLOOOO priden...ponoč je spal od 23ih do 6ih zjutri nonstop, pol sm ga podojila in je spet nazaj zaspal, po 2,5h se je spet zbudu, sm ga podojila in je spet zaspal...in tako je že cel dan...sploh nimam nobenga dela z njim ...sam spi...user posted image user posted image user posted image

no, to je to...

Za dežjem vedno posije sonček....:)

Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?