|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009 2. del
3.8.2009 6:59:28   
Arwen
Dobro jutro! Po moje je že vpliv bližajoče se polne lune, ker jaz tudi že od 3.30 bedim.user posted image NO, vsaj perilo sem zlikala pri svežem zraku. user posted image

Sanikaa, očitno se je res že začelo. Mislimo nate, pa dobro opravi.user posted image

Saša84- hja, saj zato pa Legoferja sploh še nisem začela jemat, ker se mi moj HGB ne zdi kritičen. Mogoče začnem čez kakšen teden, da se malo okrepim pred porodom. Kar se pa tvojega trebuščka tiče, pa tudi meni izgleda že precej spuščen. Zna biti kmalu akcija.user posted image Čep se je pa meni odluščil med pregledom v P, en teden pred PDP, bilo pa je tega čisto malo, tako da mogoče nekatere tega niti ne opazijo.user posted image
Kerala - ful domiselna fotografija.user posted image user posted image Sodeč po trebuščku, bo Taras po moje kar orenk fantič.

eee35 - imaš ti mar danes pregled ali zunanji obrat? Toliko informacij je na kupu, da sem pozabila.user posted image

muca83 - user posted image user posted image ja, smo res prave polžke. Mene naša dva fanta že skoraj nočeta več nikamor s sabo vzet, ker me morata skoz čakat.user posted image Zdaj pa že res komaj čakam, da rodim in da bom spet fit. Pa v hribe me tako vleče, ampak letos pač ne bo nič. Bomo naslednje leto nadoknadile, a ne...

Oh, jaz sem imela tudi zadnja dva dni grozno otečene gležnje, tako da sem danes spala z dvignjenimi nogami. Malo me tolaži to, da imate več ali manj vse isti problem. Kaj še pomaga razen počivanja, ki si ga jaz ne morem privoščiti (niti nisem tip, da bi večino dneva preležala...se mi zmešauser posted image )???

Groza, zdajle sem pa ful zaspana postala, ampak nima smisla it spat, ker se bo itak sine vsak čas zbudil. Uf, bo dolg dan... Pa nimam pojma, kaj naj kuham danes.user posted image

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
3.8.2009 7:00:00   
Anonimen
aja, ALISA!
pol vejlja za pojutrisnjem?user posted image

(odgovor članu Tanchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2377
3.8.2009 7:15:41   
aprilčica07
Jutro, še ena nespečnica se javljauser posted image user posted image user posted image me je matrala zgaga in sem vstala že ob 4 danes.. Joj, zdaj sem pa čisto gotova. Danes je malo hladneje in bom skočila do službe, da nesem papirje in do lekarne, pa torbo si bo našimala.. Kaj več pa mi ne bo zneslo..

Malo mi je v tolažbo, da tud osale ne spite lih najbolše..user posted image
miska: vse naj naj tvojemu Domenu za rduser posted image user posted image user posted image
arwen: oh ja, meni je zadnjič moj rekel, če ne upam razvit vsaj malo višje hitrosti.. itak da ne, kako naj hodim hitro vsa taka okrogla in z tem bušijem? bi že videl, če bi on to nosil?user posted image user posted image user posted image

Ni. grem kuhat kafe, pridem nazaj.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
3.8.2009 7:23:05   
Drnula
sanikaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sasa
- ne, sploh ni nujno da se ti odlošči čep prej

eee35- srečno v Postojni, naj se odvije kot si želiš, povej Jordanovi, da ti trebuh skozi otrdeva user posted image da se včasih počutiš precej slabo če bi rada ostala notri. In če boš notri in je spodaj na ginekološkem kjer je TV tudi E-točka in lahko dostopaš do RR user posted image

Končno sem se naspalauser posted image Zadnje dni sem spanec štela v minutah, včeraj sem se pa vrnila v posteljo zjutraj in potegnila do pol desetih in potem bila doma na pikniku (sama brez mojga in Nece) in je bilo zelo na easy in potem sem prišla domov in sem se spravila brat in kmalu spet zaspala za eno uro in potem sem šla spat sicer pozno ampak sem spala. In počutim se čist drgač.

Sicer se nič ne dogaja. Trebuh mi je včeri nekaj časa orng otrdeval, skoraj brez predaha, sem kar mal težko dihala in se stegovala, še mal je bolel spodaj in v križu... tko da sem že pomislila, da se bo iz tega počasi nekja zgodilo... potem pa spet konec vsega. Zvečer je bilo še nekaj zategovanja, ampak očitno ne bo še nič.

(odgovor članu sasa84)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
3.8.2009 7:32:18   
Alisa
Jutrouser posted image

O danes ste pa hitre vse že na raportuuser posted image user posted image
Najprej hitro komentarji, ker bom drugač vse pozablauser posted image

Sisy čestitke za sinčka Marka !!!user posted image user posted image user posted image
DeLucia tebi pa vse čestitke za punčko Piko!!!

Kerala- res huda fotka, jaz bi si jo dala nardit in obesla! Res je huda!
aprilčica- saj veš kako je s pospravljanjem, pospraviš in ko imaš že vsaj enga otroka malega in velikega (mislim user posted image ) je to na koncu dneva isto, tako da imam danes spet za pospravljat.
Avto- tud jaz vozim, zaenkrat nimam problemov, čeprav sem bolj majhna in imam trebuh skor na volanu.
Miška- tvojemu sinčku vse najboljše!!!
tejči77- user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se hitro pozdraviš!
Sanika - ti se pa le drži in veliko user posted image user posted image user posted image user posted image .
Eee- tudi tebi veliko sreče danes v P. Pa sporoči nam kako in kaj.

Miška- ja lahko se zmenva sm pr men nč ne kaže. Bom napisala sm najprej dam kuhat kavo.

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
3.8.2009 7:43:30   
*anč*
jutro!

uf ste zgodnje, sm misnla, da bom 1. user posted image .

muca83  sej zdej smo za nekaj časa končali s kampiranjem, drgač mi pa ni panike, grem ponoči 1x lulat(tut če grem doma večkrat), to je pa to.

sanikaa  dobro opravi!! user posted image

tejči 
revca. hitro se pozdravi! naredi si kake inhalacije ...

eee35  ti tudi dobro opravi na pregledu!!

midva se morva pa počasi ven odpravit, greva na en sprehod, dokler še ni ubijalsko vroče user posted image .

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Tanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
3.8.2009 7:49:14   
*anč*
mony5  mi smo bli v soboto v laguni user posted image . sm bla glavna atrakcija za nekatere user posted image , eni prou bedasto buljo. smo bli pa 1., nam je blo full ušeč, ker majo velik sence, sam cene so mi mal preveč zasoljene. 

(odgovor članu Tanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
3.8.2009 7:49:19   
Anonimen
alisa, sj pr men tud nic ne kaze....ampak do 5.8. je se pooooolno casauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *anč*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2383
3.8.2009 7:55:07   
*anč*

Tadej!

Vse najboljše za 6. rojstni dan! Lepo praznuj!

user posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
3.8.2009 7:57:56   
Anonimen
oooo, anc, hvala!
madonca bo ponosen, ko bo videl slikico. ze vceri, ko sem mu brala cestitke so se mu ocke svetleuser posted image

(odgovor članu *anč*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2385
3.8.2009 7:58:26   
Alisa
Včeraj mi je tašča zrihtala da sem šla se mal pokazat v P, da sem se malo pomirila, ker meje spet nekaj dajal sploh ker se user posted image bolj malo giba zdaj. No in dol mi naredijo CTG - je rekel dohtar da je kot iz knjigeuser posted image , ni nič popadkov uglavnem uredu.
Potem mi naredi še pregled ,vse ok, voda, kri, MV - vse ok, je pa naš user posted image še kar obrnjen medenično in je rekel da ga sm čudež obrne, se je že oreng zasidral z ritko, tako da mi niti ne priporoča ZO, ker pravi da tako sm mučim otroka pa še sebe. Je pa za dober teden manjši in ima 2680g, pravi da do ene 3kg naj še dobi, več pa rajš ne glede na medenično vstavo.
Povedal mi je tudi, da pri medenični vstavi je zelo mala verjetnost da se ti predre mehur, da bodo prej popadki kot to. In da že kamor bom šla rodit, da naj ne zahtevam in tud oni da naj bolj v izi, da ne bodo me šopal z kakimi stvarmi, ker bo sm slabi. Da naj čim bolj naravno in glede na to da sem v prvič rodila tako hitro, da ne bo tak grozn.
Zdaj razmišljam, da bi šla kar dol in bi imela vsaj ljudi, ki jih pozna tašča (dol je namreč delala) in vem da bi se potrudili, da bi bilo čim lažje. Sm mene je strah kje in kdaj se bo začelo vse skupaj. Sicer imam do dol slabo uro. Tuki ap nastane problem kdaj se bo začelo, kje bo moj sinek, ko pridem do dol bi že pr tašči počakal, pa še kje bo moj dragi, glede na to da je na terenu vsak dan.

Tako da res ne vem kaj je za nardit.

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
3.8.2009 8:03:42   
Anonimen
uf, alisa.....mislim, da imamo podobne skrbi vse, ki ze imamo otrocke. pri nas je tako, da je moja mami na poti do porodnisnice. in se bova samo ustavila in mala 2 fliknila ven, pa naprej proti lj.
glede medenicne vstave: nekje sem brala, da ni nic kaj bolj bolece in grozno, kot pri glavicni vstavi. edino , ko se mora porodit glavica, da je treba pohiteti. ne vem, nimam teh izkusenj.drzim pa pesti za vse, ki imate male trmoglavcke!
glede zacetka popadkov, pa po mojem, da nem bojo tako mozgancki delalai. da bomo v minuti vse zorganizirale.

(odgovor članu Alisa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2387
3.8.2009 8:31:29   
Cavalierka
Ooo, user posted image !

Se še jaz malo pofočkam. Očitno smo danes imele vse zgodnje vstajanje, tud jaz sem namreč že ob 4-ih knjigo brala, ob 5-ih pa vstala in spet kr neki pospravljala, pa prala, kruh dala pečt...

Kerala ta slika je pa za čisto desetko. Res, prov wrhunska je. Če bi jaz imela kkšno tako, bi bla prav ponosna...

Čim več uživajte v tem čudovitem obdobju user posted image , čeprav meni bolj malo uspeva, ker ves čas neki hitim in delam, kot da bo potem konec sveta user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
3.8.2009 8:31:35   
sams
Imamo novo dojenčico!!!!

Najina Ivana je pohitela in naju osrečila s prvim jokom 2.8.09 pozno zvečer. Vsi smo neizmerno srečni!!! Okrevam po CR in se počutim odlično.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Imam samo en "majhen" problemček....user posted image  jaz MISLIM, da govorimo o cowgirl, ker edino njene telefonske in od Alise in miske nimam, ampak vidim, da sta Alisa in miska se tukaj, tako da gre verjetno prav za cowgirl!!!! Čestitke!!!!! Bom javila, ko odkrijem identiteto user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
3.8.2009 8:33:02   
Anonimen
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....cestitaaaaam!!!!

jst nisem.....sams, ti pozvonim zdajle na gsm, ker svoje ne vem na pamet. ok?

(odgovor članu sams)
  Neposredna povezava do sporočila: 2390
3.8.2009 8:40:20   
sams
Ja, govorimo prav o cowgirl!!! Čestitke, mi gre prav na jok user posted image !!! Imam tudi sliko (iiiiiiii), samo jo ne znam dati iz mobitela na računalnik... lahko pomaga katera????

Drugače pa še podatki od cowgirl in Ivane:

cowgirl se počuti super kljub CR, že hodi naokrog. Punčkica pa je dolga 46 cm in težka 2780 g. Danes gre na porodni oddelek, kjer jo bo lahko gledala 24 na dan!!!

BRAVO cowgirl in Ivana (ful lepo ime)!!!

Miska, tvojo telefonsko sem si že zapisala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
3.8.2009 8:56:34   
hel32
šE JAZ SE JAVIM NA HITRO
ČESTITKE MAMICI IN OČKU ZA DOJENČICO IVANOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  PA MAMICI HITRO OKREVANJE.
MIŠKA ČESTITKE SINČKU ZA ROJSTNI DANuser posted image user posted image user posted image
CAVALEIRKA, SEM MISLILA NATE, PA VIDIM, DA SI ŠE 2V1.A
ALISA, DOBRO, DA IMAŠ LJUDI, KI JIH POZNAŠ, ČE MISLIŠ, DA TI BO TAM BOLJE RODIT, TI KR ORGANIZIRAJ VSE TAKO, DA BOŠ LAHKO V MIRU ŠLA TJA RODIT.
DRNULA user posted image user posted image DA SI SE NASPALA, JA MATERNICA SE PRIPRAVLJA, MENI TUDI OTRDEVA NA TRENUTKE TREBUH.
APRILČICA, SMA NA ISTEM DANES TUDI JAZ GREM ZADNJE STVARI V SLUŽBO ZRIHTAT IN NA CSD, UPAM DA BOM IMELA POTEM MIR.user posted image
ARWEN, JAZ BOM DANES KUHALA BUČKIN ZOS IN GOVEDINO.
SANIKA, DIHAMO S TABO, DRŽI SE!
EEE35 DRŽI SE DANES, JA SMO NARDILI PRAVI BABY-BUUM LETOSuser posted image user posted image user posted image
MI GA BOMO ŠE ENKRAT, DRAGI JE REKEL, DA KR PROTI KONCU DRUGEGA LETA, ODVISNO OD OKOLIŠČIN, VERJETNO PA ČIMPREJ, BIOLOŠKA URA MI ŽE KR POŠTENO TIK-TAKA!user posted image user posted image
ČAO, MOREM SE SPOKAT, ČE NE BO PREDOLGO TRAJALO S TO BIROKRACIJO.

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
3.8.2009 8:59:53   
simonalokar
dobro jutro

najprej cowgirl iskrene čestitke za ivano bodite zdravi in kmalu domov user posted image user posted image user posted image user posted image .

no jaz sem za spremembo spala in sem se kar spočila.

sanikea če boste rodili, hitro in čim manj bolečin

tejci uboga ti upam da ti bo kmalu bolje.

miška čestitke tvojemu sinčku, si še 2v1.

včeri je blo pa vroče pa danes tudi zgleda da bo. groza čim premočena se zbudim. včeri me je dragi peljal na pico in smo jedli morsko joj kako je bila dobra. pa mal pira sem spila z švepsom in joj kako sem ga čutila- kajti do zdaj mi je smrdel pir. tamala notr pa je tud razgrajala. sine mi je padel iz tobogana tko da je bil bogi. ko pa kri vidi je pa konec . jok in jok. so z sestrinimi otroci igrali , ja nesreče se naredijo. moj prav da je že cajt da pride tamala vn. da naju skuz straši s temi popadki. so pa jih spet ni pa so. jutri pa ctg bomo vidl tudi če sm kj odprta.

me pa zanima boste ve vse že uzele v P tudi oblekice zase in za bebiko domovuser posted image user posted image

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
3.8.2009 9:01:58   
Anonimen
ja, se em v kompletu.
hel, simona hvala za cestitke.
simona, jaz bom vzela v P samo voje stvari in dudiko on flasko za tamalo. ostalo pa bo prinesel moj, ko bo prisel po naju.

(odgovor članu simonalokar)
  Neposredna povezava do sporočila: 2394
3.8.2009 9:04:53   
simonalokar
ja jaz sem tudi imela namen. mi bo pol moj prinesel v P tisti dan za odhod. ker pol bo preveč ppred pojsteljo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
3.8.2009 9:06:46   
Anonimen
ja, je tolko lepo gledat ockote ko vsi zmedeni s praznimi lupinicami bezljajo po porodnisnici....user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2396
3.8.2009 9:07:37   
HeGa
Ooo še ena novička. Res super!

cowgirl čestitke za malo Ivano user posted image user posted image user posted image . Tudi jst ti želim hitro okrevanje in čimveč cartanja.

Punce jat sem pa danes spala kot ubita. Sem bla tako zmatrana in neprespana, da se celo noč nisem niti zbudila. Kolk je to pasal. Bo pa danes na vrsti počivanje, me vse nekam zateguje in dol pritiska. Zgleda preveč akcije včeraj.

hel32 dobro zrihtaj birokracijo. Lepo, da sta se odločila še za enega user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
3.8.2009 9:09:10   
Drnula
cowgirl  čestitke za Ivano .

simona - jaz bom vzela vse zase, za dojenčka pa bo prinesel potem moj. Sem naštimala vse in dala v lupino in ko bo čas moj sam zagrabi lupino in gre.

Malo smo imeli dežja toliko da sem letela pospravit stvari in je nehalouser posted image Z Neco sva pogledali vsaj že ene 5 knjig in pojedla je zajtrk zdaj pa greva verjetno malo ven. Potem pa če bo Neca za malo šivam user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2398
3.8.2009 9:15:38   
majtka
ojla,

včeraj je bil za nas dan D in še vedno čakamo, bom šla okna pomivat user posted image

lp

Dotik, le dotik
je povedal vse za oba.
Pogled, le en pogled,
je spremenil najin svet.

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
3.8.2009 9:17:42   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image
PDP
NICK, STAROST, STAN, KRAJ, (user posted image ,user posted image ),KG+/-, user posted image SPOL, NASLEDNJI PREGLED

??.??. 
Vopi   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), +8, user posted image , ?? 

01.08.
ema82   -  26, P, LJ, (4 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??

02.08.
aia   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??
Flora2   -  ??, ?, ??, (1 user posted image ), +11,5, user posted image , ??
masa006
   -  26, P,CE- Dunaj, (2 user posted image , 1 user posted image ), +6, user posted image , ??

majtka   -  23, ?, LJ, (1 user posted image )user posted image , 03.08.

03.08.
levinja84   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??
moana   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image  , ??
5ra83
   -  26, P, MB, (1 user posted image ), +7,5, user posted image , ??

hruškolinka   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ),+13, user posted image , ??

04.08. 
UršaT.    -  27, IZS, LJ, (1 user posted image ), +8, user posted image , ??
tevži   -  28, ?, NM, (1 user posted image ), user posted image , ??
pika984   -  24, IZS, MB, (1user posted image ), user posted image , ??  

05.08. 
Alja_   -  29, IZS, ??, (1 user posted image )user posted image , ??    

06.08.
kea   -  33, P, MB, (4 user posted image , 3 user posted image )user posted image , ??
moom   -  25, P, Obala, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
rinaa   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??

07.08.
busi2 
 -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image )
, user posted image , ??
lily rose 
 -  26, P, Bled, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
opatija   -  31, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), +10, user posted image , ??

Piha   -  36, P, Grosuplje, (1 user posted image ) +5, user posted image , ?? 
cecax   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??

Drnula   -  31, ?, PO, (3 user posted image , 1 user posted image ), +15, user posted image , ??

modrasmotka  -  23, zaročena, CE, (1 user posted image ), +15, user posted image , 07.08.

08.08.  
simonalokar   -  26, P, Litija, (2 user posted image , 1 user posted image ), +14,4, user posted image , 04.08.

09.08.
Ayo   -  34, P, CH, (2 user posted image , 1 user posted image ), +7,5, user posted image , 06.08. 

11.08. 
HeGa  -  32, IZS, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ), +12, user posted image , 04.08.
majca   -  26, ?, NM, (1 user posted image ), user posted image , ??

12.08.
čačka   -  31, P, CE, (1 user posted image )user posted image , ??

M1987   -  21, P, LJ, (1 user posted image ), +13, user posted image , 03.08. 
magnolija1984   -  ??, ?, CE, (? user posted image , ? user posted image ), +3, user posted image , ??

13.08.      
Zima07   -  30, IZS, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??

kerala   -  38, P, KP, (4 user posted image , 2 user posted image ), +16, user posted image , ??
tejči77   -  31, IZS, CE, (2 user posted image , 1 user posted image ), +10, user posted image , 06.08. 
eee35   -  36, P, LJ, (1 user posted image ), +10,5, user posted image , 03.08., 10.08.

ianmai   -  35, ?, Ptuj, (1 user posted image ), user posted image , ?? 
Teya26   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image )user posted image , ??

logo   -  25, ?, Koroška, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??

14.08.

lucy86   -  22, IZS, SG, (1 user posted image ), +16, user posted image , ??

katyy26   -  27, IZS, CE, (2 user posted image , 1 user posted image ), +7, user posted image  , ??
niway   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image  , ??

15.08.
*sandy*   -  25, S, MS, (? user posted image , ? user posted image ), +10, user posted image , ??
any27   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image )user posted image , ?? 
Mateja4   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image )user posted image , ??

16.08.  
Joob   -  28, P, Domžale, (3 user posted image , / user posted image ), +8, user posted image , 06.08.

romana24   -  26, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), +15, user posted image , ??
TjasaJ   -  30, P, Brežice, (3 user posted image , / user posted image ), +13, user posted image , ??

17.08.
Paprika76   -  33, P, CE, (1 user posted image ), +4, user posted image , ??

18.08.
kgb   -  ??, ?, ??, (3 user posted image , 1 user posted image ), user posted image  , ??
sasa84   -  24, zaročena, Grosuplje, (1 user posted image ), +8, user posted image , 06.08.

Dorca   -  ??, ?, KR, (? user posted image , 3 user posted image ), user posted image , ?? 
Sanikaa   -  30, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), +14, user posted image , 03.08.

77ira   -  32, IZS, Domžale, (2 user posted image , 1 user posted image ), +8, user posted image , ??

19.08.
muca83   -  26, zaročena, Kamnik, (3 user posted image , / user posted image ), +10, user posted image , 05.08.

mamika2 
 -  34, P, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??      
karin1   -  31, IZS, CE, (2 user posted image , / user posted image ), +7, user posted image  , ??
Serendipity
   -  27, P, Prekmurje, (1 user posted image ), +6, user posted image , ??
SAŠA77   -  31, zaročena, Velenje, (2 user posted image , 1 user posted image ), +8,5, user posted image , 05.08.
@srečka nosečka@   -  24, ?, LJ, (? user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
irency84   -  24, zaročena, Trebnje, (1 user posted image ), +4, user posted image , ?? 
kargo   -  35, IZS, SG, (1 user posted image ), -2, user posted image , ??
lora16   -  ??, ?, LJ, (? user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??

20.08. 
mony5   -  29, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , 07.08.
živa25   -  23, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), -6, user posted image , ??
sams   -  31, IZS, Obala, (2 user posted image , 1 user posted image )user posted image  , 20.08.
lara27   -  26, IZS, CE, (3 user posted image , 2 user posted image ),+7, user posted image , ?? 
Reby   -  34, P, LJ, (1 user posted image ), +13, user posted image , 04.08. 

činka_beba   -  24, IZS, MB, (1 user posted image ), user posted image , ??
morskadeklica   -  31, IZS, Gorenjska, (2 user posted image , 1 user posted image ), +6, user posted image , ??  
sirod   -  40, P, KP, (1 user posted image  ), +6, user posted image , ??
Poletna09
   -  22, ?, ??, (1 user posted image ), +1, user posted image , ??

21.08.
*anč*   -  26, zaročena, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ), +15, user posted image , 10.08.

miska_mccute   -  30, IZS, Cerknica, (4 user posted image , 2 user posted image ), +10,5, user posted image , 12.08.
Alisa
   -  29, IZS, Gorenjska, (2 user posted image , 1 user posted image ) +13,5, user posted image , 11.08., 17.08.

22.08.
Miss Bee   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??  
aprilčica07  -  33, IZS, Primorska, (2 user posted image , 1user posted image ), +10, user posted image , 07.08.
darjussa   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image )user posted image  , ??
nena1978   -  31, IZS, Domžale, (2 user posted image , / user posted image ), +10,5, user posted image , ??    
*Orhideja*   -  23, IZS, Zasavje, (1 user posted image ), +13, user posted image , 04.08. 
titas   -  32, P, KR, (3 user posted image , 2 user posted image ), +9, user posted image , 07.08. 

23.08.

gabi05  -  25, IZS, Črna, (1 user posted image ), +5, user posted image , ?? 

26.08.
TRILLI   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image )user posted image , ??  
Cavalierka   -  28, ?, LJ, (1 user posted image ), +7, user posted image , 05.08.

27.08.
tjasinka   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ?? 
Breda76
   -  ??, ?, ??, (1 user posted image )user posted image , ??

28.08.
altaya  -  28, IZS, ??, (1 user posted image ), user posted image , ?? 

AnjaPH   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??  
katuska   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??

29.08.
Arwen  -  32, P, Gorenjska, (2 user posted image , 1 user posted image ), +11,5, user posted image , 24.08.
23tina   -  23, P, ??, (1 user posted image ), +21, user posted image , ??

Misty Scarlet   -  28, IZS, Radeče, (2 user posted image , 1 user posted image ), +5, user posted image , ??  
garfield08   -  ??, ?, ??, (? user posted image , 1 user posted image )user posted image , ??

30.08.
Lorian   -  37, IZS, CE, (3 user posted image , 2 user posted image ), +14, user posted image , ??
tulpek  -  27, ??, ??, (1 user posted image ), +9,5, user posted image , 04.08., 12.08., 21.08.  
Tanchy  -  25, IZS, Dol pri Lj., (2 user posted image , 1 user posted image ), +12, user posted image , 04.08. 

31.08.  
veselka   -  28, IZS, Ajdovščina, (1 user posted image ), +16, user posted image , 06.08.

01.09. 
hel32   -  32, IZS, Lovrenc, (2 user posted image , 1 user posted image ), +7, user posted image , 10.08. 

02.09.
eva Ana   -  27, IZS, MB, (2 user posted image , / user posted image )user posted image , ??

user posted image  = 26, user posted image  = 32, user posted image = 40 

SKUPAJ Avgustovskih  user posted image   2009  = 110     

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image

MAMICE IN MALI:
datum poroda/PDP/nick (starost - št. otrok od prej)/ime otročka (porodna teža, dolžina)
1.) 08.06/ 13.08./ Sulfinija (30 let-0)/ VAL (1.600g)

2.) 15.06./ 10.08./ Blanč (35 let-0)/ LARA (1.600g, 42cm), BERNARD (2.020g, 43cm) 
3.) 29.06./ 01.08./ Poopsie (28 let-1)/ ISABELLA (2.890g, 49cm)
4.) 10.07./ 20.08./ Barbk (33 let-1)/ ŽIGA (1.580g, 42cm), BRINA (1.610g, 43cm)

5.) 23.07./ 30.07./ go_ta (27 let-0)/ NIKO (3.460g, 50cm)
6.) 25.07./ 01.08./ šivilja (32 let-2)/ HANA (4.115g, 54cm)
7.) 26.07./ 01.08./ levček1 (29 let-0)/ OSKAR (3.470g, 52cm)
8.) 28.07./ 04.08./ toninena (? let-?)/ LUKA (4.100g, 52cm)
9.) 28.07./ 02.08./ DeLucia (27 let-0)/ PIKA (3.440g, 50cm)   
10.) 31.07./ 05.08./ lunca82 (? let-?)/ ERIK (3.290g, 50cm)
11.) 01.08./ 01.08./ Sisy (30 let-1)/ MARK (3.620g, 53cm)

12.) 02.08./ 14.08./ cowgirl (30 let-0)/ IVANA (2.780g, 46cm)

user posted image  = 8, user posted image  = 6

(odgovor članu HeGa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?