|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009 2. del
2.8.2009 18:19:20   
sams
Drage moje user posted image ,
hvala vam za skrb user posted image  (kerala, hel32, simonalokar, aprilčica, eee35). Jaz sem še v 1 kosu, se spomnite, jaz upam, da bom zadnja user posted image .

Fora je, da mi dnevi grejo ful hitro mimo, od kar sem na porodniškem. Zjutraj plaža, potem doma kaj pripravit za jest ali pa trgovina ali kavica, potem že počasi pride mali iz vrtca in takrat ne morem več kaj dosti delat. Zvečer pa spet plaža user posted image . Moram izkoristiti plažo letos, poleg tega nimamo klime in je to najboljša osvežitev. Merne že ubija vročina, sploh popoldan. Tudi jaz sem non-stop pod tušem.... Danes smo zjutraj bili v Strunjanu, kerala. Sem gledala, če je kakšna ful noseča pa te izgleda ni bilo user posted image .

Naš mali ima vročino user posted image , upam, da je zaradi zobka, res si želim naslednji teden kaj postoriti za user posted image  in če bo mali doma, to ne bo glih možno.... Smo pa šli kupiti ene par oblekic za novorojenčka, ful lepe so user posted image . kerala, v OVS (bivša Soča) imajo še kar dobro izbiro, če boš kdaj hotela. Tudi cene so OK. Pa še to: če boš kdaj rabila kaj iz Next, lahko nabavi moj brat, ker ima punco, od katere stanovanje je točno zraven trgovine Next v Londonu (what are the odds user posted image ). Tako da sem mu jaz naročila zimsko kolekcijo za našega malega in jo prinese, ko pride nazaj iz Londona.

Sem hotela komentirati obiske: tudi meni bi čisto pasalo, da me v P obišče samo user posted image . Ne vem, kaj se vsem mudi, itak so si vsi novorojenčki podobni user posted image , meni so bili obiski odveč, pa sem jih imela res malo (sem vsem fuuuul zatežila, da če pridejo, jih naženem!).

Jooooj, jaz se ful bojim, da bi morala rojevati v tej vročini, samo upam, da bom rodila na en ledeno mrzel avgustovski danuser posted image ...

Čestitke novim mamicam: levček1, Sisy, toninena (sem še kakšno pozabila user posted image )!!!! Koliko vodijo fantki! Ampak mislim, da ne za dolgo...

sasa84, ful velik trebuh! Ne vem, ampak meni se zdi, da je že precej spuščen.... Mogoče pa greš kmalu v Rim???

Evo, mali je zbujen in mi non-stop tipka po tipkovnici, tako da boljše, da končam, ker če ne, dobim živčni zlom user posted image .

(odgovor članu sasa84)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
2.8.2009 18:44:53   
aprilčica07
Evo mene na raportuser posted image user posted image user posted image

kosilo je uspelo, imeli smo se super, deca so uživali v bazenčku, ta stari pa pr hrani in pijači... skuhali smo pa tri vrste omakic za testenine, pa zelenjavo, in za desert sladoled z vinjakom.. njami..user posted image user posted image user posted image je blo lepo gledat otročke kako uživajo na sončku in v domačem bazenu.. nam pa itak, da ni blo hudega v senčki...user posted image
flora, sams??user posted image user posted image user posted image user posted image

kerala: mene ubijajo edino stopnice in vročina drgači sem fizično še kr ok..
drnula: upam, da ti tokrat rata rodit naravnouser posted image user posted image
tejči: boga revica.. joj, dej se pocajtat, taka rodit je misija nomogočeuser posted image user posted image user posted image user posted image
sanikaa: jst si tudi ne predstavljam, da ne bi vidla tiste dni v P malega.. po moje če bo še omejitev bi nardila isto kot ti, tata naj čuva mičkenega, jst pa gas k Jakobu..user posted image
hel32: mi imamo tam nekje rok, kajne? bomo pr ta zadnjih tle gor čvekale..
saša84:  nimam pojma, če gre čep pr vseh, pr meni je šel zvečer, zjutraj sem pa rodila.. nevem pa, če gre čep pr vseh venuser posted image

Zdaj grem še malo spravit posodo, pa bazen spraznit, pa še malo posedet v senčko.. Pridem kasneje nazaj:)

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu sasa84)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
2.8.2009 18:47:19   
aprilčica07
sams: lepo, da si se javila.. sem bla zihr, da si  že kje v P.. No, važno, da ste dobro, za malega pauser posted image user posted image user posted image user posted image glede rojevanja v tej vročini, me pa kr oblije leden pot, če samo pomislim, da bi se še matrala zraven.. mater, v P pr nas brez klime, ti ves v bolečinah itak teče od tebe od povsod in v zraku ljubkih 35 stopinj?? jao, ne hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
2.8.2009 19:00:48   
sasa84
Sams, lepo, da si še z namiuser posted image  Sva na istem z vročino, noro je, klime pa nočem prižgat, ker se nočem prehladit-sem bila še pred kratkim nekaj nahodna in nočem it vsa zabasana rodit. Upam, da se bo vaš mali kmalu pocajtu oz. da bo kmalu mimo karkoli že pač je.
Baje je spuščen že nekaj časa, ampak se kar noče nič zgodituser posted image
Aprilčica, a si v bloku? Midva sva v 4nadstropju brez dvigala, greva pa dol&gor vsaj 4x na dan...ubijajočeuser posted image
Ena mi je rekla, da se ji čep sploh ni odlušču...a je to možno? Joj, sej sm že čist zmešana. Ampak to sam zarad tega, ker druge poslušam, potem pa ful razmišljam o teh stvareh in se žrem. Drugač me sploh ni kej dost strah niti se ne obremenjujem preveč s temi stvarmi (odtekanje vode, porod, popadki,...), sam k me folk stalno neki maltretira s temi stvarmi pa sprašuje pa na veliko razlaga...user posted image

Srečna mamica!

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
2.8.2009 19:27:54   
eee35
sams: dobro, da si še z nami, pa namakaj se, namakaj, še zame malo...Jaz se bom po moje preselila v banjo v kopalniciuser posted image

Mojuser posted image je danes zmislil, da bova šla na hladnejši zrak, na Rakitno. BREZ ZVEZE!!!!!user posted image user posted image user posted image , vroče je bilo še zmeraj kot svinja, pa še streslo me je po poti, da sem mislila, da mi bouser posted image ven sam letel! Sva zavila na Rudnik v McDonalds (zdrava hrana, pa touser posted image , noter klima, HB, ampak itak, takoj ko sem se usedla, me je en popadek zagrabil...ufff. Kar močan je bil...Sem rekla mojemu, naj mi že da mir z rekreacijo, da bom lepo do konca nosečnosti na kavču uživala.

(odgovor članu sasa84)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
2.8.2009 19:30:10   
*anč*
sasa84  ni nujno, da se čep odlušči. lahko dobiš redne popadke in ti pol v P predrejo mehur. jst 1. nisem nobenga čepa vidla.

aprilčica
  ja, grozno je blo ... pijan folk, ki se je drl do 8ih zjutraj, bruhal... vmes ko so mal utihnili sm pa poslušala sinhronizirano smrčanje iz 2 sosednjih šotorov user posted image ... posledično sem spala največ 2 uri, čisto nasprotje kampa v Bohinju ali na Nadiži, kjer se folk zna obnašat. smo šli včeraj kr vsi 3je ob 6ih spat in smo do dans zjutri vse nadoknadli user posted image .

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu sasa84)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
2.8.2009 19:33:27   
HeGa
Hello user posted image !

Uf je vroče danes. Moje noge pa kot par klobas - čist zatečene. Smo šli že zjutraj od doma malo pohajkovat in sicer do Bohinjskega Vintgarja. Kolk je pa tam lepo, pa voda tko lepo hladi kotlino. Prav super. Ko pa prideš ven, te pa kar šokira tale vročina. Pol pa na kosilce, pa še na kavico. Pol smo mel pa obiske, zdej pa noge u luft pa končno mal počivam. Sem pa spala dans samo eno uro in pol. Najprej sploh nisem bila zaspana, potem mi je blo pa tako vroče, da sploh ni šlo. Pa še neki psi so skoz lajal. Upam, da dans nadoknadim.

tejči77 upam, da se hitro pozdraviš.

kerala - tile dve fotki sta pa svetski, še posebej una samo z bušijem user posted image . Dobr sta tole zrihtala.

DeLucia čestitke za Piko user posted image user posted image user posted image

Zdej grem pa večerjo pripravit, potem pa mal pred tv ležat.

(odgovor članu sasa84)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
2.8.2009 19:43:52   
*anč*
sanikaa  a lahk kej več o PCA napišeš? je to kot ultiva? jst sm bla od dolantina tut sam zadeta, bolečina je bla pa še prisotna user posted image . EA se mi pa ne dopade ... 

(odgovor članu sasa84)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
2.8.2009 20:39:09   
Sanikaa
Anč...ja ultivo je PCA. V veno se ustavi kateter in čez en strojček si pacientka sama da dozo analgetika ko čuti bolečino. Strojček tudi prepreči predoziranje, ampak ves čas mora biti prisoten anesteziolog. Prisoten je zaradi možnih stranskih učinkov...depresija dihanja..itd. Uporabljajo se ultrakratki opioidi, ki hitro razpadejo in kratko delujejo. Od Dolantina sem sam spala in bruhala in bolečina je kar bila..tak da bi rada poskusila kaj druzga.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
2.8.2009 20:42:26   
aprilčica07
He Ga: evo ti dam moje noge, ki so danes res katastrofalne, malo vreme in malo je kriva hrana.. sem kršila vsa pravila, tako, da niti ni čudno, da sem vsa zabuhla in otečena.. saj bo bolše..
anč: uf, to pa ni blo prijetno, jst sicer teh kampov ob Kolpi ne poznam, mi če gremo, gremo do Nadiže, ki nam je blizek, in tam ponavadi takih zadev ni, če pa so, so znosne...user posted image user posted image v takem primeru, bi se tudi mi domov pobrali, saj ne moreš spat, no..
saša84: ne, nismo v bloku, smo v hiši, ampak je tak stile hiš, ki so ble grajene pred  20 oziroma malo več leti in je stopnic za prodajat in mene to tako ubija, da res ni.. pa še tamali mi stokrat na dan zbezlja po gornjih štengah in jst sopihajoč za njim.. jao, za znoret..
eee35: meni pa če hodim mi ful pomaga, mi noge ne otekajo in tudi nič me ne boli... zdrava prehrana? uf, danes sem grešila ko velika, bolši, da niti ne napišem, v glavnem zaključila sem z kosom pice velikanke in glažem odličnega vina.. mater...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem pa zdaj tako vesela, smo dobili sporočilce, da so naši prijatelji, ki smo bli skupaj na morju, sicer malo predčasno dobili parček, fankta in pupiko. In so vsi ok... Sva bla tako vesela z mojim, da sva kr butelko odprlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Po dolgih letih jima je končnooo ratalo, da je zanosila in da je njuna prvorojenka dobila bratca in sestrico... Joj, res sem vesela  za njih. Sicer so v Lj, ker je 6 tednov prej, ampak zgleda, da je vse ok... Bravo mami in tata!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
2.8.2009 21:10:38   
eee35
Aprilčica: pri meni pa je tako, da če je hladneje, lahko ful hodim naokrog, ampak samo, da je bolj vroče, pa ne morem več...da ne govorim o splošnem počutju, ampak živčna in tečna postanem kot user posted image .

Jutri zjutraj spet greva v P. me prav zanima, če bo kaj novega. Torbo pa itak bova vsakič s sabo vzela. Za vsak slučajuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2361
2.8.2009 21:24:58   
hel32
En lep pozdrav iz vroče štajerske
men je tako vroče, ko s*i*n*j*a, pa še en tak vroč veter piha, verjetno z morja user posted image user posted image
Sams, dobro, da si še z nami, kr lepo čakaj do roka, mogoč bo takrat kaj manj vroče, sanja svinja o koruziuser posted image user posted image user posted image user posted image
Aprilčica, lepo si speljala to kosilo, pa njami desertuser posted image user posted image
Sasa, meni se 1x tudi ni odlušču čep, lahk dobiš popadke in ti voda ne odteče, meni so mehur predrli ročno, tako, da tudi nevem, kako izgleda čep.
Eee35, dobra si, da greš na pot v taki vročini, jaz, če ni nujno ne grem nikamor, pa imam v avtu klimo, ampak, mi je vseeno vroče, pa noge mi zatečejjo,
tk, da sem kr doma, in se hladim malo z mrzlim tušem, malo klimo, ne preveč, da se ne prehladim.
He ga, če imaš ful zatečene noge je dobro, da počivaš, ker jaz imam malo, pa imam predpisan počitek, skuham, pa počivam, no večina časa počivam,
z nogami v luft, ker ni dobro to, zaradi pritiska, se ti lahko poviša.

Mi smo se danes imeli krasno, kosilo pečenka, po dooooooolgem času, zrestan krompir, zeljna solata, za desert pa ledena kava. Po 15 uri kopanje dok
ne pade mrak, zdaj grem pa še malo počekirat na TV, potem pa počasi spat,

Lepo mi spite.

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
2.8.2009 21:29:48   
hel32
EEE35, pa dobro opravi jutri v Postojni, upam da ne ostaneš notri, če pa pa prosim naj tvoj moži sporoči.
Ja meni noge zatekajo skozi, mogoče pri vročini malo bolj, sicer pa zdaj že tečemo ciljni tek, še malo,....user posted image  in bodo vse težave pozabljene!

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
2.8.2009 21:34:04   
romana24
ojla,

sem vas samo na hitro preletela, pa vidim da nimamo nobenega novega člana user posted image user posted image user posted image . No sicer pa dneva še ni konec. Mogoče je pa user posted image  tut tok vroče pa se jim nič ne dauser posted image user posted image

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
2.8.2009 21:34:54   
aprilčica07
hel32: še ena, ki ji je vroče za popizuser posted image user posted image user posted image dvakrat bla pod tušem, namazala noge, efekta nobenga, zdaj kuham čaj in se ga bom nacedilauser posted image user posted image user posted image user posted image
eee35: fanj opravi jutri, držim pesti, da bo tako kot si želišuser posted image user posted image

Ma babe, mene resno skrbi za Floro'?? A katera kaj ve?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
2.8.2009 21:55:46   
sams
Ojla drage moje,
sej lahko Flori pošljem sms, če do jutri ne bo novic, bom kar poslala user posted image .

Drugače pa sem vam pozabila povedati, da sem zadnje par dni spala v "Hotelu Modro nebo", t.j. na balkonu na tistem napihljivem jogiju. Super je bilo user posted image . Moj user posted image  pa je spal notri in me zdej vsak dan nagovarja, naj grem spet spat pod zvezde user posted image . Pa vedno sem mislila, da sem ful dobra nočna družba... Danes pa ne bom, ker nekaj napovedujejo poslabšanje vremena, da me glih ne zalije.

Ja, jaz imam tudi ful zatečene noge, ampak se ne sekiram, edino ful grdo izgleda v japonkah...

joooj, še nekaj sem vam hotela povedati, ampak sem pozabila user posted image ....

Neposredna povezava do sporočila: 2366
2.8.2009 21:57:59   
sams
Že vem!!!! Vse naj naj jutri za Domna od miske user posted image !!! Mogoče pa dobi za darilo sestrico????

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
2.8.2009 21:58:19   
*anč*
sanikaa  tenx. sam kokr je meni znano je ultiva zaenkrat pri nas nedostopna, so jo umaknili s trga.

lepo spite!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2368
2.8.2009 22:25:20   
mony5
Ojla!

Vidm, da ni še nobene nove mamice in smo še vse 2v1!

mi smo pa bili danes popoldne na bazenu Laguna in sem vidla kar nekaj nosečk z zelo velikimi bušiji! A je bila slučajno katera tam??? No imeli smo se fajn, ni nam bilo vroče, Zoja je uživala 100 na uro!

Blagor enim k ste na obali doma pa se greste lahko vsak dan kopat v morje!!! Jst bi tud!!!

In končno smo jo dočakali, 19.8.2007 se nam je pridružila princeska ZOJA

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
2.8.2009 22:37:29   
Muca83
Zdravo čveke! Vidim, da nam je vsem precej vroče in bodo prav prišle napovedane ohladitve. Danes pa kar nobene novičke o novih avgustovčkih. No, mogoče je pa kakšen bil in bomo izvedele z zakasnitvijo user posted image

Midva sva pa danes pičila na Bled. Sva se šla kopat v wellness in je toook pasalo! Tako lahka sem bila v vodi, pa lepo me je hladila. Pol pa še en kratek sprehod po polžje, ma je bilo prevroče, da bi lahko kaj več prehodila. Mi je pa prav smešno, ker se moj ne more navaditi, da mora zdaj po polžje hoditi zraven mene. Še sreča, da imava še vedno navado za roke se držat, da ga lahko samo nazaj cuknem, sem mu rekla, da ga imam kot kužka na povodcu user posted image Ker če se ne bi držala bi bil pa pomoje že 100m pred mano predno bi poštekal, da me je izgubil user posted image

Noge pa tudi meni malo zatekajo ampak je danes veliko bolje kot včeraj. Mogoče so to še učinki vode.

anč, dobra si, da greš kampirat v takem stanju. Kaj pa narediš ko te non-stop lulat? Pa sredi noči?

eee35, upam, da jutri dobiš kakšne dobre novice in da se bodo zjasnili kaj te čaka. Mogoče ti bo lažje se malo psihično pripravit, če boš vedela kako bo... A potem ti k svoji G sploh ne greš več nič? Se prav sprašujem, če je to stalna praksa, da se pri nepravilni legi pred PDP opravi še kakšen pregled v P.

Danes sem videla po TV, ko je bilo malo o baby-boomu. Kar 30 porodov na dan je v LJ porodnišnici. Noro! Pa rekli so, da se rodi več fantkov kot punčk. Se mi je kar zdelo, ker imajo vsi prijatelji in znanci same fantke. Sem skoz govorila, da jaz bom pa punčko imela, da bom izjema, no kot kaže jo bom res user posted image

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
3.8.2009 6:03:17   
Sanikaa
Dobro jutro user posted image !!
Mene so 20 do 4 zbudili popadki. Sicer šibki, ampak redni na 3-5  minut. Sicer dovolj močni da mi ne dajo spat. Zdaj že trajajo 2 uri pa pol. Mislim da se bom šla pokazat v porodnišnico..čeprav imam rok čez 14 dniuser posted image  Mal mi je prezgodaj....če me ni, so me obdržaliuser posted image . Lepo se imejte pa držite pesti za mene.

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
3.8.2009 6:07:30   
eee35
Evo, za spremembo še jaz nisem mogla spat. Od 4 se valjam po postelji...

Muca83: moje g. ni, je na dopustu, tako, da to, da me hočejo gledat v P. mi prav pašeuser posted image . Glede prakse pa saj vidiš - pri vsaki drugače, pa bodi pameten in se znajdi!user posted image . Jaz sem vidla tudi malčke v poročilih, kok jih je! Pa enega kar orang deca je imela gospa v rokah, 4,5 kg!!! To pa že ni kar tako. No s cr se je rodil.
Drugače pa meni ta mali so vse bolj luštni, se vidi, da se mmi rok bližauser posted image

Grem se tuširat, pol pa malouser posted image stiskat, tok je zabaven zjutraj, ko ga budišuser posted image

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
3.8.2009 6:48:54   
Anonimen
jutro punce!
sem se v enem kosu....madonca, se pocutim, ko v srednji soli, ko so profesorice preverjale prisotnost pri pouku...
v tadejevem imenu se vsem zahvaljujem za cestitke...sestrica pa nic ne kaze, da bi bila rada darilouser posted image user posted image user posted image ....
zdaj pa grem brat!

(odgovor članu eee35)
  Neposredna povezava do sporočila: 2373
3.8.2009 6:55:26   
Anonimen
evo, sem preletela....
eee, drtim pesti, da dobro opravis na pregledu. sanikaa tebi pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ce se je zacelo in ciiiiim manj bolecin!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2374
3.8.2009 6:55:27   
Tanchy
Jutro,

tudi z moje strani....sem vas bolj na hitero preletela, zato napišem samo, da se je moje user posted image  stanje izboljšalo, popadkov skoraj da ni, večinoma pa preležim user posted image . No, danes, vsaj zaenkrat se počutim, da bom lahko tudi malo dlje za računalnikom, da lahko vsaj normalno prečekiram kaj je novega - SEVEDA ISKRENE ČESTITKE VSEM NOVOPEČENIM MAMICAM IN OČKOM user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, midva user posted image  sva se v petek v P tudi že resno pripravljala na prihod malega user posted image , ker sva tako dobila zagotovilo, da če ne vaginalno, bo pa CR zagotovo tisti dan. No, na koncu smo pa lepo doma 2 v 1 user posted image . Najboljj kar mi ni bilo všeč pa je, da je me vsak dr. ki je prišel k meni, pregledal koliko sem odprta (4x) pa še bolelo je ko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ampak ok, če bomo potem ok. Drugače je bilo pa v tistih skoraj volnenih srajcah obupno vroče, tko da sem si dala v torbo že navadne mikice in bomo poskusili prakticirat. Vsaj v porodni, da ne bom mela vsega nagužvanega pod pazduho.

Zdaj sem prav vesela vsak dan, ko se zbudim in je nov datum, ki se počasi a vztrajno približuje mojemu datumu user posted image . No, fino je vzdržati vsaj do sredine avgusta, potem pa, tulpek, jast bi kar šla v Rim!!!

No, zaenkrat toliko.

Najlepše je živeti za svoje otroke!

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?