aprilčica07
|
Ojla, kerala: ma kašna super fotka! res lepo in zanimivo narejena Floro pa tudi jst pogrešam tle gori, se mi zdi, da ima te dni PDP, ali se motim? Prej sem čestitala le Sisy za otročka, zdaj popravljam napako in čestitam še ostalim, ki so postale mamice, da ne bom spet kaj zablodila (Lunca, De Lucija)! ayo: jst si moram tudi kocine še poštimat predno grem, ker taka nisem lih apetitlih za pred dohtarje Paše kajne, ko ti kdo malo pogleda otročka, da imaš kašno minutke veče zase?? Pa čestitek za akcijo, mi2 sva se neki tudi napravljala, da bova, pa sva ugotovila, da je prevroče za te zadeve simonalokar: tudi meni otrdeva trebuh, sploh če sem več na nogah, ampak temu se ne da izognit, po moje, no.. saša84: tudi jst še kr vozim in upam, da bom mobilna do konca... eee35: oh, voda, jst bi se tudi namakala tako kot ti, pa nevem če mi bo ratalo it še kašen dan, mogoče z tamalim, ampak bi mogla kr pohitetl, da me tam ne kaj zagrabi No, mi smo šli prejle malo ven, je pašalo se razhodit. Popoldne smo bli pa več ali manj notri, ker je enostavno prevroče, da bi lahko funkcionirala normalno. Jutri dobimo ene kolege na kosilo, morava še nardit menu kaj bomo skuhali. Neki bomo ja pogruntali, da bo za vse prav. Kašnih drugih planov pa nimamo. Bo itak spet vroče in se bomo držali bolj kot ne notri. Ma smo tečne, kajne? Ko bo zima, bomo hotle pa poletje spet imet Zdaj pa grem kaj pojest, moja moška bosta šla počasi spat, jst pa kašen paninček v miru popapcat, da si pridobim moči Lepo se mejte in se beremo.