sasa84
|
Sanikaa, sicer imava na isti dan rok, ampak držim pesti, da če že bo prej, da bo vse OK! Enako zate Miška, ko že vidim, da te nekaj matra. Miška, vse naj naj tvojemu Tadeju! Upam, da ste lepo praznovali. Muca83, midva sva se zadnjič kar malo skregala, ker nisem mogla tako hitro hodit, kot bi on hotel. Deci enostavno ne razumejo, da je naše telo ena prava mega tovarna, ki dela na polno, povrhu vsega nas pa še 3/4 stvari matra, boli. Eee35, drži se na pregledu in sporoči kako in kaj Cowgirl, čestitke za tvojo pikico Ivano in lepo, da sta obe OK! Simonalokar, jaz bom komplet torbo vzela seboj-s svojimi stvarmi in za tamaučka. bo samo lupinico prinesel, ko bomo šli domov. Opatija, moj zajtrk danes je bil napolitanke in mleko, večerja včeraj pa napolitanke. Skoraj vsak dan pojem vsaj 4kose lubenice in pa kakšen sladoled, piškote, tortico kakšno...Sam še od cukra živim! Zdej naj kile ne bi več naraščale, ampak pri meni to glih ne drži najbrž glede na prehrano zadnje čase... Še dobro, da sem prelena, da bi šla v LJ v macdonaldsa ali pa kaj podobnega Joj, Šivilja, komaj čakam tvojo zgodbo! In pa mogoče kakšno slikico vaše Hane Ja, madona, pa kaj je s temi vašimi taščami in mamami?! Prav razp me, ko berem take stvari! Se včasih jezim nad svojo ali pa lubijevo mami, ampak vidim, da čisto BV, zaradi malenkosti, ker to kar se pa dogaja tebi Tejči (pa še kakšni drugi tu gor) je pa porazno! Upam, da se ne sekirate preveč, ker očitno ni vredno. Jst že ene 2dni zaporedoma sanjam oz. se mi zdi v spanju, da imam popadke...Kr neki! Potem se pa zbujam pa gledam hlačke, če je kje kakšen čep al pa tipam, če je kej mokro! Sam me verjetno sam boli trebuh od tega, ker me tok lulat tišči... Mi pa že ene 3 dni trebuh čez dan otrdeva. Ravno zdele sem se spravila malo počivat, ker mi je začel trebuh otrdevat - pospravljam že od cca. 8ih zjutrej. Hvala za komentarje za bušija! Men se še ne zdi toliko spuščen pa tud velik ne... Sej bi že šla v Rim pa se še kar nič noče zgodit. Ah, toliko naj še počaka, da vse v red spravim po stanovanju (računam na cca. 3,4 dni) potem pa...po mili volji kadarkoli!
< Sporočilo je popravil sasa84 -- 3.8.2009 11:11:24 >