|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009 2. del
18.7.2009 22:00:03   
HeGa
user posted image  Sulfinija. Tako lepo si napisala, da imam čisto rosne okice. Čestitke še enkrat in lepo se crkljajte še naprej. Res sem vesela za vas.

Poopsie čestitke še enkrat tudi tebi. Isabella je prava princeska.

Kako čas beži, res je, še malo pa bomo vse držale svoje zakladke v rokah.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
18.7.2009 22:09:18   
eee35
sulfinja: tako sem vesela, da se je vse srečno izteklo! mislim, da smo vse mislile nate, pa držale močno pesti! Val je zgleda mali borec user posted image Smo te tudi malo že pogrešale!user posted image
Zdaj smo mi na vrsti!user posted image ...

(odgovor članu HeGa)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
18.7.2009 22:11:18   
aprilčica07
Sulfinija: čestitke, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tvoji družinici pa dosti zdravja in lepih skupnih trenutkovuser posted image user posted image user posted image user posted image

He Ga: smo te pogrešali tle gori.. ste bli na dopustu?
anč: dobrodošla nazaj doma!

Nič, jst grem pa pod tuš, sem vsa nekam tečna in nič kaj dobre volje danes. Ampak kr tako, za brezveze. Se približuje pondlejk in me melo nervoza daje, ampak ok, saj bo minilo.

Lepo se mejte.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu HeGa)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
18.7.2009 22:12:24   
go_ta
oooo, sulfinija, kok si mi polepšala večer, ko si se oglasila, mi je prav toplo postalo pri srcu, ko sem prebrala tvoj postuser posted image  Čestitke za malega Vala, sem pogledala slikce, res je cukerček! Pa borec je tud!user posted image  Tok sem vesela, da se je vse uredilo in da imata z možekom tak zakladek, ki mu ne bo nič manjkalo ob tako pozitivni in ljubeči mamici. In očkuuser posted image  Še naprej se cartajte! Tvoje virtualne prijateljice odštevamo dneve, da bomo tudi me stiskale k sebi svoje zakladeuser posted image  Potem bomo pa sodelovale v debati starši čvekamo, ne?user posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu HeGa)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
18.7.2009 22:13:17   
eee35
A ja: pa je ta mali fuuuullll lušten, še moj je pogledal in je rekel isto!user posted image kot ena mala miškauser posted image

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
18.7.2009 22:32:49   
Arwen
Sulfinija, joj, kako lep fantek je Val!! user posted image user posted image Tvoj post je tudi meni orosil oči. user posted image Glavno, da se je vse srečno izteklo, zdaj pa uživajte in naj vam bo lepo skupaj. Pa kaj se nam še javi, kljub temu, da nisi več user posted image , ok?
Poopsie, tudi tvoja Isabella je prava princeska. Kakšna frizurca.user posted image user posted image

Go_ta - zdaj si pa res že ti počasi na vrsti. Te že kaj ščipa?

Niwci- jaz se te prav dobro spomnim, saj si imela PDP na isti dan kot jaz. Iz srca ti želim, da se ti tokrat vse dobro izteče!!

Jupi, danes mi je user posted image končno očistil okna user posted image user posted image , sem prav ponosna nanj.user posted image Sicer sem mu stalno pod prste gledala, da me je imel že poln kufer, ampak sem bila na koncu zelo zadovoljna z rezultatom.user posted image

NIč, grem zdaj v mižule. Držite se... čeprav bi bila temperatura danes idealna za porod, kajne?

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
19.7.2009 6:50:05   
aprilčica07
Jutro,

no pa sem prva na raport... Ah, spet nisem nič spala, je bla noč bolj muka kot užitek... Sem šla ful pozno spat, spala 2 urce, pol se pa premetavala tako, da sem menjala posteljo za kavč, da je vsaj moj za silo lahko spla.. Oh ja, saj bo bolše..user posted image Pijem kavo trenuno, že ta drugo. Pa ene slike sem urejala, še od Jakobovega rojstnega dneva, zdaj grem pa lase počasi pobarvat, ker sem res že grozna.
Zunaj zgleda bit sončke, ampak relativno hladno za poletno jutro, mislim, da je 12 stopinj pr nas. Kaj bomo delali danes nimam pojma, zdaj se najprej poštimam, pol bo mali najbrž kaj vstal, pa bomo lahko šli vsi skupaj malo ven, pa naročit moramo  it lupinico, pol počasi kaj skuhat in bo kr naenkrat poldne... Jutri je pa moj dan D in obisk bolnice.. Ježeš, me kr malo trese, ampak se ne dam, saj vem, da je treba.

Nič, lepo se mejte in se beremo.

(odgovor članu Arwen)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
19.7.2009 8:57:42   
go_ta
Dober juteruser posted image  kako smo?
Aprilčica, jst sm tud spala za en d..., skoz sem se premetavala, sanjala, pol sm morala 1 na wc ... skratka, ko sem vstala, sem se počutila, ko da me je avtobus povozil. Bomo pa čez dan polenarili pa jeuser posted image  Aja, si si privoščila šoping, paše aneuser posted image  Mislim, da so cene lupinic vse nekako iste - mal pobrskaj po netu (babycenter, pikapolonica, sonček ...). Maš pa tud na spletni strani od recinkota maicosi lupinico za 111 evrov.

Arwen, stiska me stiskauser posted image  V bistvu se moje razpoloženje spreminja iz ure v ure - iz navdušenja v histerijo.user posted image  Sj ne vem, česa me je strah - vrjetno tega, da pojma nimam, kaj me čakauser posted image  Neznano nam daje strah. Pa čakanje ubija! Kdaj bo, bom vedela ... in podobna vprašanjauser posted image  Sicer mam pa bolečinski prag kr visok, prepričujem se, da bo vse okej. AMpak se mi zdi, da se temu našemu fantku nič ne bo mudilo na svet - bomo videli v sredo na amnioskopiji, kako kaže.
anč, dobrodošla domauser posted image  Temperature bojo pa spet zrasleuser posted image
Moj user posted image  še vedno spi, je prišel v posteljo ob 3user posted image  Sicer je včer nekaj nabiranje gob omenjal, sam dvomim, da bo kaj iz tegauser posted image  Danes pa tast praznuje roj. dan in imamo piknik - kok je super, ko ni treba kuhatuser posted image  pa dan je res lep, zdaj je temperatura čist prava zameuser posted image
Uživajte v dnevu pa se tipkamo!

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
19.7.2009 9:19:55   
Arwen
Jutro!! Evo mene, sem že perilo zlikala.user posted image Prav fino, da se je ohladilo, ker drugače je bila prej že prava muka likat.

go_ta- mmm, gobe. Moj je tudi že razmišljal, da bi šel v torek, ko je frej, z malim po gobe na Jelovico. A kaj veš, a so tam že? Glede poroda se pa ne obremenjuj, saj bo hitro mimo, sploh če imaš visoki prag bolečine, pa itak potem takoj vse pozabiš, ko dobiš user posted image v naročje.user posted image

aprilčica07
- držim pesti zate jutri, pa upam, da prideš še nazaj. Javi se!

Uf, meni je pa v zadnjem tednu tako trebuh zrastel, da si kar ne predstavljam, kakšna bom čez šele en mesec.user posted image user posted image Že dolgo nismo trebuščkov limale na forum, kaj?

Grem zdaj zajtrk pripravit, potem pa na sonček. Pa pa, A.

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
19.7.2009 9:29:52   
Ayo
Jutro!

Sulfinija user posted image user posted image user posted image kako si to lepo napisala, da sem zraven tudi jaz jokala!!! Pa kaksne lepe slikce!! Val je res pravi korenjak! Zelim vam vsem trem lepe trenutke in oglasi se nam se kaj tukaj med user posted image , no saj potem bomo pa res ze kmalu cvekale med Avgustovcki. user posted image

Pri nas se je tako ohladilo, da sem fasala prehlad in ponoci pila paracetamol. user posted image Me je ze zvecer nekaj grlo bolelo. Sedaj je malo bolje.
Pa se Gabriel je tudi ves prehlajen.

Aprilcica, go-ta, po resnici, da ne bosta hude name, sem vedno vesela, ko berem, da nisem edina, ki ne spim ponoci user posted image user posted image user posted image To je na zalost pri meni zvedzda stalnica in komaj cakam da rodim in se mi povrne spanec!! Res katastrofa!!

Go-ta a tvoj pa gobe nabira? Moj je tudi ljubitelj, sva jih pa vceraj nekaj kuoila, cisto malo za poskusit in sva jih imela za vecerjo. user posted image

Jaz moram pa povedat, da nas Gabriel vsako jutro zdaj kaka na kahljico user posted image user posted image user posted image Je tak fajn obcutek, da sem mogla napisat. user posted image

Nic, mi smo se odlocili, da gremo kljub polnim nosom pogledat malo na bazen, je tak prijeten soncek brez vrocine.

Aja, pa moje krcne zile so obupne je zmeraj slabse user posted image user posted image user posted image , sploh ne vem ce ima smisel vlect gor tiste zabe, ker me ful nervirajo...pa ce pol ni ucinka...user posted image user posted image user posted image Je pa res, da jih ne nosim vsak dan in tudi ko jih ne celi dan. Mah!!!

< Sporočilo je popravil Ayo -- 19.7.2009 9:31:13 >

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
19.7.2009 9:32:35   
hel32
Sulfinija, super, da se je vse dobro izteklo, in da ste zdaj vsi skupaj doma in se cartate, poznam tvojo zgodbo in vem kako si se borila za tega fantiča, ti želim, da bi bil zdrav in vesel, pa veliko skupnih srečnih trenutkov. A v MB si bila, tudi jaz grem tja rodit, če so zate in za tvojga lepega miškota poskrbeli, bojo še zame. Ja mi pa zdaj odštevamo dneve, in čakamo na svoje male sončke. Sem vidla slikice malega Vala, pravi mali srček je.
Aprilčica, ti pa jutri fajn opravi in držim pesti, da prideš domov, pa kr pogumno.
Ja go-ta še malo pa bo dan D, ga lahk vsak dan pričakuješ, ne boj se vse bo v redu, vsak user posted image  mora enkrat ven, tačas pa uživaj!
Meni danes tudi ni treba kuhat, kak paše, gremo k mami moji na kosilo user posted image user posted image , spet bom jedla, ko user posted image .
Arwen, tebi dragi pomiva okna, jaz to še vse sama delam, sicer imam pa tudi okna bolj nizko.
Eee35 in Aprilčica, slikice od sobice, seveda, tudi pridejo na vrsto, drug teden!
Zdaj se pa moram počasi spravit glavo posušit in nekaj jest.
Lep dan
Helena 34t in 4dni (še 5 tednov!)

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
19.7.2009 10:08:55   
Alisa
sm nahitr, ker moram pol nazaj prebrat, ker ste tok napisale.

Sulfinija, lušna slikica, joj kok so srčkani naši user posted image . Komaj čakam.
Mi smo fajn, spim tko kot do zdaj- nič.
se poznej javim, lep dan.

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
19.7.2009 10:34:52   
HeGa
Dobro jutro user posted image !

No saj ga je že pol mimo, mi je ratalo že cel kup stvari nardit. Eva se pa zdaj mal z babi igra, pa imam čas, da lahko sem pokukam.

aprilčica07 joj kje je že dopust. Ne enostavno nisem imela ne volje ne časa pisat. Sem vas pa brala, na vsake kvatre cel kup strani, pol pa že pozabla, kaj sem hotla komentirat. Smo bili vsi nekaj bolani. Najprej jst, potem Eva - je mogla bit 2 dni v bolnici, pa moj dragi z njo, ker sem bila jst tud bolana, zdaj je pa moj bolan. No vsak dan je boljši. Je staknu gnojno angino in močno upam, da se ne nalezem. Vmes sem imela pa še keramičarja, pa malarja, predvčerajšnjim smo pa končno tudi mizarja odpravili. Sem tako vesela, ker je končno sobica za novega člana pripravljena. Sedaj pa perem cotice. Imam pa še vedno celo stanovanje neke šare, čez katero se moram prebit, ker je bila "ta nova" sobica prej skladišče za kramo. Nimam pojma kam naj vse vtaknem. 

Aprilčica07 držim pesti, da ti jutri hitro mine. Saj bo vse ok!

Niwci lepo nosečnost ti želim. Čestitke tudi od mene!

Drugače pa tudi jst zadnje čase zelo slabo spim. Še posebej zvečer nikakor ne morem zaspat. Mam vsakič občutek, da mi bodo stopala in dlani kar zavrele. Pa jih predno grem spat namakam v hladni vodi, pa potem na debelo namažem s kremo, pa nič ne pomaga. Joj ti hormoni. Pa še razpoloženje mi zelo niha, bogi moj user posted image . Zadnje dneve grem še sama sebi na živce, tolk sem tečna.

Lep sončen dan vsem!

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
19.7.2009 10:50:59   
niwci
Hvala vsem za čestitke!

Kaka dva tedna morem še počakat, da bo najbolj rizično za nami, ma jst sem takoooo srečna user posted image . Sej ve me razumete, k boste hmalu že pestvale sončke user posted image

Pozdravček pa srečno do konca user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
19.7.2009 11:34:41   
aprilčica07
No, lasje pobarvani in polikani (za spremembo), noge pobrite in namazane, pol moram še nohte poštimat pa sem pronta za bolnico..user posted image user posted image user posted image

ayo: ne, veš, da ne zamerim.. pač ne spimo, jeb.. ga, saj bo bolše.. isto se jst tolažim, da bom pa pol mogoče malo bolje spala ali pa tudi ne, odvisno od bejbe kašne sorte bo.. če bo ko Jakob bomo kr kmalu spali, če bo pa kaj drgači bomo nespanje kr nekam podaljšali, ne?   uživajte na bazenu danes-...user posted image
go ta: paše nekuhat, ja... sej mi imamo ta luksus, da nam večekrat to uspe, no, danes pa mi kuhamo, še za druge... krača se peče, špinača se dela, krompir tudi, juha je že do včeraj,d esert pa sladoleeeeeeeeeeduser posted image user posted image user posted image user posted image mhm, kako dobro..
hel32: ja, ti kr fotke prflikaj gori, da bomo malo gledale kako ste si poštimali in ti ble po slovnesko fuoš (se hecam)user posted image
arwen: bom sporočila kako bo jutri, če se ne oglasim, sem zihr notri... se pa oglasim ke ven pridem, če bo moje bivanje notri nepričakovanje podaljšanjo pa sporočim, saj imam par vaših telefonskih..
niwci: seveda bo vse ok, saj mora bit!
He Ga: joj, bogi vi, se vas je prav lotilo o s temi boleznimi.. važno, da gre na bolše in da ni tebe kaj hujšega napadlo..user posted image

Mi bomo šli le popoldan malo ven, se sprehodit.. do enih kolegov, drgači pa nič posebnega..

Grem k špargetu, da ne kaj zasmodim..user posted image user posted image

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
19.7.2009 11:35:46   
aprilčica07
niwci: sem vidla, da ti piše da si iz NG, jst se en tolko štejem tudi za sem dol, tako, da sva očitno nekako sokrajanki, na neki načinuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1391
19.7.2009 12:03:43   
Muca83
Zdravo punce! Joj kok sem imela za prebrat, ste bile prave čveke. Se vidi, da se vse vračate domov za pričakovanje finiša user posted image

Jaz sem bila včeraj zvečer v eni gostilni na rojstnem dnevu in sem 8 ur sedela tam, potem me je pa hrbtenica bolela kot user posted image So pa imeli tudi enega 1 mesec starega dojenčka in je bilo zanimivo videti kaj me čaka user posted image user posted image Meni se je tako ogromen zdel, jaz sem mislila, da je star 2 ali 3 mesece, ko sem ga videla.

Sulfinija, prebrala sem tvojo zgodbo in pogledala slikce. Dobra si, da si zdržala 13 tednov v porodnišnici, ampak vidim, da se ti je dobro poplačalo, ker je Val res pravi cukrček. Tvoji družinici želim veliko sreče! user posted image

niwci, čestitke, da ti je uspelo ugledati srček user posted image Vse bo v redu, boš videla.

go_ta, tvoji občutki so mi pa čisto znani! Sicer moj PDP ni tako blizu kot tvoj, ampak ko pomislim na vse skupaj, se moji občutki mešajo med veseljem in strahom. Ampak mislim, da to skoraj vsako nosečnico daje, pač strah pred neznanim.

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

Neposredna povezava do sporočila: 1392
19.7.2009 12:03:53   
go_ta
No, moj se je res odpravil v gobe, jst sm šla pa na sprehod, sam je preveč prometa pri nas ob nedeljah. Zdaj pa čakam na hrano, res sem user posted image ! user posted image  Popoldne me pa user posted image  pelje na sladoled, mjami.
Arwen, če so pri nas gobe, so na Jelovici definitvno. Včer jih je tast našel fuuuuul tukj pri nas!! So še nama dali in sem jih morala kar nekaj dat v zamrzovalnik. Moj jih rad nabira, za pojest je pa tko tko, jst sm pa tak antitalent za te gobe, da bi zihr kakšno mušnico domov prineslauser posted image  Rada imam pa pohane marele pa kake jurčke z jajčki, mjami. Uf, sm lačnauser posted image
Ayo, ful sm jezna nateuser posted image  Sj ti se mi prov smiliš, ko ne moreš spat. Mene ene trikrat na teden 'zagrabi' nespanje, pa sem čist povožena, kako se moraš šele ti počutit ...
Aprilčica, jutri pa naj gre vse v redu pa da boš čim prej doma!! Ne biti preveč živčna. Si se pa zrihtala za bolnicouser posted image
Zdaj pa se bomo počas zbrali za papatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1393
19.7.2009 13:17:36   
tejči77
sulfinija, še enkrat čestitke.tudi jaz sem dobila kar solzne oči, ko sem brala tvoj post. Pomembno je da ste preživeli in da ste končno doma. zdaj pa želim veliko družinske sreče in zdravja.user posted image user posted image user posted image

Mi smo pa v petek celo skočili na obalo, da smo malo zaplavali. Larisa je zelo uživala, jaz pa še bolj, sem bila čisto breztežna v vodi, pa še tako zelo toplo morje je, da sploh nisem mogla verjet. Kot ena mlaka. Malo so me zmotili pogledi drugih ljudi, ki so kar buljili vame, ker sem res ogromna in en komentar ene mamice. Za hrbtom sem namreč slišala komentar - lej jo spet se gre kopat - v smislu da delam kaj nedopustnega. Dobro da se ne oziram na to.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
19.7.2009 18:58:59   
Joob
Sulfinjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej bi pa prosila, da mi kaka drugorodka, tretjerodka, itd. pove, kako veš, kdaj je treba odpeketati v P oz. kako izgledajo popadki. Ne me kregat...sem hodila na MŠ ampak zaradi pozabljivosti, danes ne vem ničesar...user posted image

Prejle me je dvakrat tako zavintalo, da sem pomislila: To je to...gremo...Blo je tko, kot da bi me ful prijela na ta veliko potrebo...dvakrat na 16 min...zdej je že pol urce ok. Zato bi pa reeees prosila, da mi katera razloži, kako občutiš popadke, da ne bom zganjala panike po nepotrebnem.

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu HeGa)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
19.7.2009 19:13:40   
eee35
Aprilčica: drži se, pa upam, da boš hitro doma nazaj!

Tejči77: ma ti ljudje so res čudni...a pol kaj, za nosečnice je neka omejen količina kopanja na dan?user posted image Če smo že pri tem, jaz bi se tudi prav rada namočila v morju!

Midva pa sva šla danes v Volčji potok, naredila sem ful slikc, hodila pa sva 4 ure, sploh nisem opazila, doma pa sem reševala noge, valjda zatekle so (zlasti ena), kotuser posted image

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
19.7.2009 19:49:10   
aprilčica07
joob: kdaj it v  P? Ma kaj vem, jst sem v prvo šla zvečer, ker me je cel dan po malem zvijalo, so bli popadki, sicer blagi ampak redni, zvečer sem pa še zakrvavela, ker mi je šel čep in takrat smo odpeketali.... če bi vedla, da to ne gre tako hitro bi takrat bla še malo doma, ampak za prvič je bla panika in smo šli... sestrična, ki je babica mi je rekla, da kadar čutim, da mi bo razneslo spodnji del telesa je SKRAJNI CAJT da grem v P.... nevem če sem ti kaj pomagala, mogoče bo katera druga lepše opisalauser posted image
eee35: jst sem trenutno ok, ampak včasih tudi meni oteče le ena noga, in sicer desna... user posted image user posted image
tejči: ah, svašta srečaš po svetu, jst bi tako baburo kr nekam treščilauser posted image user posted image
go ta: kako piknik? in gobe? jih je možiček našel?

Mi smo šli prej malo ven, na sprehod in malo čikulat k kolegom... zdaj grem pa na kavč, počivat in čakat jutri..

Lepo se mejte.

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
19.7.2009 19:59:32   
*anč*
joob  v porodnišnico se v prvo odpraviš, ko imaš redne popadke na 5 minut vsaj eno uro, ti odteče plodovnica ali krvaviš vsaj tok kot pri menstruaciji (čeprav bi se bilo po mmojem mnenju dobro it pokazat ob vsaki krvavitvi). popadke občutijo ženske različno - pri vseh otrdeva trebuh, nekatere zraven boli še križ ali pa spodnji del trebuha, ponavadi te res požene na wc - kot da bi mela prebavne motnje, te zvija ... popadek traja tam od 20 pa do 60 sekund, potem sledi pavza. za prave popadke je značilno, da so redni, pavza se krajša in postajajo čedalje bolj intenzivni. 

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

Neposredna povezava do sporočila: 1398
19.7.2009 20:49:14   
Ayo
Joob, ja tvoje vprasanje je popolnoma razumljivo, mislim da se to sprasuje vsaka bodoca mamica, sem se tudi jaz user posted image Odgovor je pa zelo enostaven, vedla bos zagotovo!! Ne vem, sesti cut. user posted image Ker bo nekaj drugace, bolecine bodo vedno bolj redne, pogoste in kostantne. Ne mores zgresit. Pravijo da ko se pojavljajo nekje na 5/7 min , da je to to in je treba v P. To izgleda tako da te boli nekje 1min, potem pa 5/7 min pause in spet 1 min. Bolecine/popadki so vedno mocnejsi.

Pri meni je bilo tako, da me je zacelo zgodaj zjutraj sraufat in sem bila non-stop na wc-ju. Potem me je zacelo sopat od zadaj (kriz), vedno bolj pogosto in bolece, popoldne sem se ulegla na kavc, stoparco v roke in po eni uri sem bla prepricana, da je to to. Sem klicala mojga v sluzbo, gremo rodit...in smo bli v P. user posted image

Aprilcica, jutri smo s tabo, drzi se, pa saj sama ves da bo vse ok. user posted image Kaj je to v primerjavi s tistim, kar si prestajala pred meseci user posted image

Niwci, oprosti tebe sem pa ze 2x spregledala, ti zelim lepo nosecnost brez zapletov user posted image user posted image user posted image

Tejci77, zakaj pa se user posted image ne bi spema kopat?? user posted image Madonca imajo nekateri cudne teorije!! user posted image

Mi smo pa preziveli eno super nedeljo, zjutraj 2 uri na soncku na bazenu, potem pa se ena 2 urna popoldansko/vecerna runda! user posted image Moram skrbet, da bom imela lepo barvo na porodni user posted image user posted image user posted image

Drugace je pa tudi mene nekaj danes spodaj zategovalo...ja nic, pocasi bomo pri cilju user posted image

Prezivite en lep vecer!

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

Neposredna povezava do sporočila: 1399
19.7.2009 21:00:40   
tulpek
*anč* ... tole: ko imaš redne popadke na 5 minut vsaj eno uro... se upošteva pri kakšni oddaljenosti od P? Če imam npr. 40 min, grem verjetno prej, kot če imam 15 min, ampak koliko prej? Ko so npr. na 7 min, ali na 10 min? Js bom šla verjetno takoj, ko bom nekaj začutila user posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?