aprilčica07
|
No, lasje pobarvani in polikani (za spremembo), noge pobrite in namazane, pol moram še nohte poštimat pa sem pronta za bolnico.. ayo: ne, veš, da ne zamerim.. pač ne spimo, jeb.. ga, saj bo bolše.. isto se jst tolažim, da bom pa pol mogoče malo bolje spala ali pa tudi ne, odvisno od bejbe kašne sorte bo.. če bo ko Jakob bomo kr kmalu spali, če bo pa kaj drgači bomo nespanje kr nekam podaljšali, ne? uživajte na bazenu danes-... go ta: paše nekuhat, ja... sej mi imamo ta luksus, da nam večekrat to uspe, no, danes pa mi kuhamo, še za druge... krača se peče, špinača se dela, krompir tudi, juha je že do včeraj,d esert pa sladoleeeeeeeeeed mhm, kako dobro.. hel32: ja, ti kr fotke prflikaj gori, da bomo malo gledale kako ste si poštimali in ti ble po slovnesko fuoš (se hecam) arwen: bom sporočila kako bo jutri, če se ne oglasim, sem zihr notri... se pa oglasim ke ven pridem, če bo moje bivanje notri nepričakovanje podaljšanjo pa sporočim, saj imam par vaših telefonskih.. niwci: seveda bo vse ok, saj mora bit! He Ga: joj, bogi vi, se vas je prav lotilo o s temi boleznimi.. važno, da gre na bolše in da ni tebe kaj hujšega napadlo.. Mi bomo šli le popoldan malo ven, se sprehodit.. do enih kolegov, drgači pa nič posebnega.. Grem k špargetu, da ne kaj zasmodim..