|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009 2. del
7.7.2009 14:51:09   
Drnula
Evo me s pregleda, na vrsti sem bila po po ca. 2 urah. Sam sem se ta čas zakadila v liklanike. ima nekje 2,5 kg, vse kaže ok. Brca na veliko, men trebuh kar valovi in v čakalnici se je soseda danes kar nasmejala ... se je opravičila in rekla, da ne more umaknit pogleda, da komaj čaka da bo sama začutila brce.

Sanikaa
- pomoje je čist isto če si sama nabereš malinove liste, mislim, da ti jih ni treba sušit če ne misliš shranjevati za kasneje.
He-he, prejle sem gledala tale likalnik - no menda, ker je bil mal cenejši. Sem se začudila kako malo je cordless likalnikov v ponudbi. V Mercator tehniki je samo ta, Bosch ga sploh nima. Sicer me privlači še druga dva Phillipsova, od 85 do 120€, sam jaz bi rada cordelss. Pa se mi nasploh zdi, da se zdaj večinoma kupuje tele parne postaje, kolikor gledam po netu to orng prehvalijo.

Kerala, prav posebej veliko osebja ne poznam, največ sem ga spoznala ko sem bila tam  skupaj 7 dni
Jordanova je sicer še v PO oz. zdaj sploh je tu, prej je delala še v Cerknici. Na splošno jo zelo pohvalijo, predvsem z vidika sočloveka, kot toplo, prijazno osebo. Sploh so tako rekli tisti, ki so prišli od nje k Reševi ali obratno Merlo pa ne vem,  nisem nič slišala. Sta pa še Likar in Knap ki sta še zelo pohvaljena (Likar baje odhaja na dolensko), potem pa Tašev in Kristan za katere si želim, da sta čim dlje od mene. Ostalih ne poznam. Babce so ok.

Pri nas je ratala zdajle kar tema, očitno bo nevihta. Evo, še elektrike ni več.

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
7.7.2009 15:07:01   
Alisa
IZVIRNO SPOROČILO: Sanikaa

Alisa hvala za kremico!! sem jo dobila!!!

Malenkost, sm da bo pomagala pa bo.

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
7.7.2009 15:21:24   
go_ta
Evo mene nazajuser posted image  Sem bla pridna, se kuhinja svetiuser posted image , pol sm se pa do knjižnice sprehodila po nekaj knjigic, da se bom relaksirala ... Sam mi je med pospravljanjem pa šetkanjem čist zakuhala, švicala sem ko pesuser posted image .  Telo ne prenese več tistega, kar je pred meseci, žal. Zmatram se v 5 minutah, tko da grem zdj lepo vodoravno pa bom user posted image  počakala, da pride iz službe. Ker če sem preveč aktivna, me user posted image  začne prov tepst, češ: Mami, daj se že ustaviuser posted image
Drnula pa Hel32, user posted image  za preglede!!
Muca83, te čist razumem glede 'uporabnosti'. Jst bi še ful stvari rada naredila, sam se mi preprosto ne da. Če bi zdj začela kupovat pa urejat za dojenčka, bi me vse minil. Ni energije, sam ležala bi. Ja, vrjetn se morm naspat, ker bo pol user posted image  narekoval tempouser posted image
Nč, zdaj pa malo vodoravno. Se tipkamo kasneje!

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
7.7.2009 17:08:39   
M1987
Evo mene... Smo imeli pester vikend, ampak obe z user posted image sva tuki in je vse ok user posted image smo šli v ned zvečer v porodnišnico, ker sem imela rjavo - rdeč urin in sem se ustrašila, da je kaj narobe. So mi naredili CTG, ki je bil super pa G me je pregledal in je tudi ok. Menda, da je to znak, da je telo zdihidrirano, da mi tamala vso tekočino pobere in je treba več piti, tako da drage moje - na zdravje user posted image user posted image user posted image Danes sem kupila kar mi je še manjkalo, tako da sedaj lahko mirno rečem, da je konec s pripravami, ker imamo čisto, čisto vse in samo še čakamo user posted image Joj kako hitro je minilo, pa tako lepo je bilo... Še malo pa bo user posted image tu user posted image Drugače pa ponoči ne spimo nič, ker sem lačna, ali žejna ali me na wc ali me zgaga ali ne najdem položaja ali pa mi zvoni ura za antibiotik... user posted image saj bo bolš user posted image lepo se imejte pupe moje

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
7.7.2009 18:44:29   
sams
ojla drage moje,
jaz sem imela danes pregled. Za seznam: naslednji pregled je 28.7. Potem gre moj gin. na dopust user posted image  Jaz se bom verjetno morala štulit kakšnemu drugemu ginekologu...

kerala, ja, mene tiste tablete retafer GROZNO zapirajo. Lani sem jih morala jemati 1 mesec pred porodom in potem še 1 mesec po porodu.... Da vam ne povem, koliko krat sem vmes šla na veliko potrebo, kako težko je bilo in kakšen ogaben je bil drekec user posted image . Tako da sem ga zdej prosila, da naj mi jih ne da in pijem sirup Legofer. Zakon, pa še po višnjah diši user posted image

Zdej gremo malo v trgovino, se vam oglasim kaj potem ali pa jutri.

Bravo M1987, da ste vse pripravili user posted image .

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
7.7.2009 19:57:29   
*anč*
en lep morski pozdravček iz dalmacije user posted image !  vreme je super, ni hudih vročin, tko da se mamo fino!  ste še vse 2 v 1?  fajn se mejte!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
7.7.2009 20:21:57   
kerala
Ojla moje user posted image !

Anč, ti pa kar v Dalmaciji... jao, daj uživaj še za nas tle domauser posted image !

sams, kaj češ, če ne prej se bo prebava znormalizirala čez dober mesec... A greš kaj v Strunjan?

Drnula, jaz bom začela s čajem takoj, ko mi ga uspe nabavit... menda se ga na dobi kar povsod, kolikor sem prebrala, ga tudi po lekarnah nimajo. Bom v Sanolaborju pogledala, če ne pa v Ljubljani. Sem zadnjič en forum o tem brala, sam se ne spomnim točno. A ga je katera že nabavila?
Glede Jordanove sem pa prav razmišljala, da bi jo poklicala, če bi me vzela... ma saj ne vem, a se zmišljujem al kaj, sam meni kar ne potegnejo teli naši ginekologi. Pa verjetno bi bila prej doma s pregleda v Postojni kot tle iz Izole, kjer se pa načakam ko butluser posted image  No, vsaj brez knjige ne grem več od doma, tako da čas hitreje mine.

Danes sem nabavila še previjalno torbo. Kupila sem sicer že prej Mutsyjevo, ampak sem se takrat, ko sem šla po stvari v BC, čist zaljubila v tole, http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=200897, ki so jih pravkar začeli prodajat v BC... in sem doma tuhtala in tuhtala, nakar sem se le odločila, da jo zamenjam. HB, da v BC nič ne komplicirajo... Ampak tale je res uau, kar se praktičnosti in designa tiče. Pa tudi edina, ki jo lahko po končani "baby" uporabi mirno nosiš kot torbo čez ramo. Duna bi mi jo že kar najraje zaplenila, že ko smo jo na netu gledali...

Meni pa zdaj še povijalne plenice manjkajo. Enkrat sem nekje videla barvne, odkar pa jih imam na spisku top-priority, jih pa nikje več nisem zasledila. A ve kaj veste? Če ne, bom pač ob prvi priliki nabavila bele.
Saj vem, deluje mal zanikrno... mpak perem samo s tistimi naravnimi pranimi sredstvi (oreški, pralne krogle), ki pa perilu ne dajo tiste beline kot običajni praški, tako da raje kot da zlivam velike količine belil (tudi naravnih), kupim stvari, ki niso prav sijajno bele... Pa tudi sicer bela ni ravno moja barva...

Danes me je v Lj dež ujel, sem bila čist poletno oblečena, v tankih usnjenih sandalčkih, brez dežnika... In sem se prepustila, se sezula in prehodila bosa in čist premočena čez cel center. Ma sem prav uživala, sem si dala duška... Še dobro, da sem si doma, kot bi slutila, pripravila stvari za preoblečt in preobut, če bi se kaj takega zgodilo...

Ajde, bodite v cvetju!

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
7.7.2009 21:14:29   
eee35
drnula: zdravnica se je na predavanju sicer predstavila, ampak glih moj je nekaj naokrog iskal, pa premikal, na začetku, pa nič nisem slišala....Škoda.
Danes sem bila zadnjič v službi, HB! Pa seveda nevihte sem občudovala, ena je bila, kot bi tornado prihajal, sem mislila, da bo vse odneslo. Prav neverjetno.
Moj gleda Rambo 3user posted image Kakšne neumnosti! Kot moj fotr, mat je dobivala živčne zlome, ker po 10x en in isti film s stevenom Seagalom gledal, pa vedno je trdil, da ga še nikoli, še zlasti enega sva si zapomnili, ko je Seagal bil v komi. Bederijeuser posted image Ti moški!
Kerala: glede Hageen Dazs, moram obiskat Merkator, ker se mi zdi, da imajo. samo šele ta je svinjsko drag! Jaz priznam, da delam isto, kot ti. Včasih kupim sladoled in ga dam v zamrzovalnik nekam, da moj ne vidi. Grooozna sem.

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
7.7.2009 21:18:37   
Barbk
Sporočam vam da bo Barbk imela v četrtek carski rez, ker otročka ne napredujeta. Držite pesti za vse tri.
Mami

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
7.7.2009 21:19:21   
Serendipity
Hey moje avgustovke...

Mene je pa ftorilo včeraj - pa mi smo že v juliju! Upsala.. še malo, pa bo naš mesec tu! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image No, sicer vam komaj, komaj sledim in ko bi kaj napisala, pozabim kaj sem hotela user posted image To bom preprosto predpisala sindromu nosečniške pozabljivosti. No, pa še res je, da se včasih popolnoma izgubim med vami user posted image

kerala - barvne pleničke sem jaz vidla Muellerju, pa še v KIK-u (sem vzela oboje - in kakovost mi deluje isto... (v Kiku so imeli - rumene, zelene, roza, modre paketke...)

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=200897 --- } jaz jo imam tudi nagledano, le ne vem če imajo na izbiro kako bež varianto tudi?

Pobožajte svoje zdaj že čudovito zaobljene bušije & uživajte v teh zadnjih tednih kot user posted image !

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
7.7.2009 21:20:41   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Barbk

Sporočam vam da bo Barbk imela v četrtek carski rez, ker otročka ne napredujeta. Držite pesti za vse tri.
Mami

Stiskamo, stiskamo... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
7.7.2009 21:36:50   
Joob
Barbk, pogumno in srečno!user posted image user posted image user posted image

Ne vem zdele katera je spraševala za čaj iz malinovih listov, ampak sej nima veze...dobi se v Sanolaborju 100%.user posted image

Mi smo pa včeraj domou pripeljali Mutsyja in moram povedat, da sem mal razočarana glede baru, ker so v realnosti popolnoma drugačne kot so pa prikazane v katalogu...ampak se bomo morali pač sprijazniti.

Sva bila pa danes tudi v šopingu za preostale stvari...lekarna, Tosama, BC...pa sem bila ful optimistična, da bo 150 evr dovolj za vse potrebno...OMG je šlo spet denarja,...hvala bogu, da nama je tašča kupila vozek in moja babi otroško sobico...aja in seveda hvala bogu za mojo mami, ki naju tudi sponzoria, drugače ne vem, kako bi vse sfolgala. Moram si pa kupiti še kako spalno srajco in pa plastične patike za v porodnišnico. Kasneje pride na vrsto še črpalka za prsi, varuška, paketi plenic...ojoj, pa kok je enih malenkosti, na katere sploh ne pomisliš, da so potrebne. Morm pohvalit prodajalke v BC, katere so fuuuul potrpešljive do takih nevednežev kot sem jaz in pa za prijaznost.user posted image user posted image user posted image

Nič, zdaj pa peljem peskota ven, potem pod tuš...pol pa ajat...joj upam, da bom lahko spala...mene tok matra...dost ne bom več jamrala, da me ne boste imele za mevžo.user posted image user posted image

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
7.7.2009 23:07:48   
Muca83
user posted image user posted image user posted image za BARBK in njeni dve štučki user posted image user posted image user posted image Stiskam pesti na vso moč!

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
8.7.2009 1:27:45   
Ayo
Barbk - user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz spet ne morem spat, to je za pop***!!! user posted image user posted image user posted image

Vceraj sem spala 2+1 uri, danes dopoldne sem imela v sluzbi ful guzvo, po kosilu sem doma oddremala urco in pol pa sem bila potem ko prerojena...zdaj pa ne gre in ne gre!! user posted image user posted image user posted image Kot da bi prespala najmanj 10 ur v kosu!! user posted image user posted image user posted image

Sem pa vesela, ker tudi meni uspe vsak dan kaj naredit doma; v glavnem je to pranje, delam gneralko po stanovanju, skoraj je koncano user posted image user posted image user posted image no, cunjice pa se cakajo, sem rekla bom to cisto na koncu, mislim da naslednji teden, tako da potem pa noge v luft, malo se spocit in gremo lahko rodit. user posted image

user posted image vsem za uspesno opravljenea preglede, ja so ze kr ornk korenjaki tile nasi user posted image
Jaz imam pregled naslednji petek.

Nic, nimam prave volje za pisat user posted image grem poizkusit nazaj v postlo, ce bo kej ucinka user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
8.7.2009 4:49:17   
Joob
Ne morem spati...ležim, se premetavam, grem na wc...in to je začaran krog...jst ne vem, a bo tako do konca nosečnosti...če bo šlo tako naprej, bom do poroda izžeta cota...pA KAJ LAHKO NAREDIMO PROTI NESPEČNOSTI???? Ups, sry za capsLockuser posted image . da ne bo pomote, sem zaspana ko cigo, ampak me trebuh tako ovira, da ne greuser posted image ...bolijo me kolki...a vam te razne doječe, spalne blazine kaj pomagajo, kako spite?

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
8.7.2009 6:59:09   
Alisa
Jutr,
še ena k ne more spatuser posted image , celo noč sem hodila lulat, pa pit, pa grozn je grmelo scalo kot iz škafa in mene je to grozn motlo. Raznih blazin za spanje jaz nimam, ker jih potem sm lovim po postli in sem še bolj crknjena. Boli me pa itak križ, pa roka mi zaspi (namesto mene ), tud ležat ne morem  najraje bi na hrbtu - pa ni dobr, na levem boku me začne vse bolet, na desnem me vse moti, tk da nič ne ostane.

Barbk
drži se in naj ti hitro mine.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem si user posted image skuhat.

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
8.7.2009 7:16:19   
kerala
Dobro jutro!

Barbk, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! Bomo jutri močno stiskali pesti zate in tvoja dva čmerlčka!

Ayo, ma se mi smiliš s to nespečnostjo, zdaj pa že kar traja user posted image ... Res upam, da se uspeš vsaj malo naspat preden pride user posted image !
Jaz sem pa nespečnost kar na mojga prenesla user posted image . Nimam pojma kaj mu je, ampak vsako jutro se zbudi zgodaj, pol se pa v dnevno preseli in zdaj že veselo žaga tu poleg mene. Včasih se še jaz predramim in potem ne spim več naprej, no pa saj čez dan nadoknadim... Res bi vsem želela vsaj pol mojega spanca user posted image

Serengipity, v našem Mullerju imajo pa navadne potiskane plenice, povijalnie so pa sam bele. Kika pa v Kopru ni... bom morala v Ljubljani pogledat. Kar pa se torbe tiče, si vzorce lahko ogledaš na njihovi spletni strani http://www.laessig-fashion.de/, potem pa v BC vprašaš, če imajo tega med dobavljivimi artikli. Ne vem, koliko je čakalna doba, če ga naročijo, tudi oni mislim da ne vejo, ker so jih pravkar začeli prodajati. Kaj veliko različnih vzorcev ni na zalogi, vseh pa se tudi naročiti ne da. Ne vem pa niti, kje bi se direkt od proizvajalca naročalo. Linki, ki jih ponujajo so tudi na neke spletne trgovine s precej ozko ponudbo vzorcev. Bi jim bilo najbolje poslati mejl. Jaz sem sicer vzela črno z belo-sivim vzorcem, ker na moj voziček tista modra, ki je kombinirana z rjavo ni pasala, čeprav mi je bila najlepša. Se pa da sprednji del odstranit in ga zamenjat s kakim drugim vzorcem, sam spet ne vem, kje bi se jih dobilo... Če kaj ugotoviš glede nabave od dobavitelja, pa javi prosim, jaz bi še kak tisti sprednji del naročila.

Joob, res škoda, da si razočarana nad barvo Mutsy-ja. Katero si pa vzela? Daj razmisli, športni del in vse dodatke lahko tudi zamenjaš, časa za novo naročilo teh je več kot dovolj, košaro obdržiš, pa saj se ne uporablja takodolgo, ujemat se pa tudi ne rabijo... Jaz sem tudi menjala footmuff, torbo (za tisto zgoraj) in marelo, ki se mi je zdela neuporabna in sem jo kar vrnila. So zeloooooo strpni, sicer pa se dobro zavedajo, da naročanje po katalogu s sabo prinese tudi več menjav in čist nič ne komplicirajo, prodajo pa itak vse. Jaz sem uglavnem fulllll zadvoljna z barvami. Imam rdečo košaro College red in zelen športni del College green, zdaj bo pa tudi footmuff v isti zeleni barvi, ker se moje kombinacije niso dobro izšle.

Danes grem pa na pedikuro, prvič, tega res več sama ne zmorem. Ves čas neka akcija...

Toliko, že navsezgodaj... Uživajte, pa se še kaj beremo!

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
8.7.2009 7:19:41   
Tanchy
Jutro,

za razliko od nekaterih sem pa jaz prav vesela, da lahko "že" ob 7 vstanem - jaz bi pa lahko non stop kar spala, tudi čez dan user posted image . Tako da če katera rabi... če bi bilo le možnost bi komot podarila nekaj spalnih uric user posted image .

Barbk - drži se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa nč skrbet, bo vse ok.

Naš Leon je v pon zvečer prišel z morja, zdej je pa že čist na polno akcija user posted image . Še dobr, da sm prejšnji teden mal počistila v hiši - ta hude stvari, ostalo me pa še čaka, ko gre naslednji teden v vrtec. Sem pa cel teden šivala, prala in likala, tudi za user posted image  tko da je bil počitek brez tamalga bolj izkoriščanje za delo.

No, zdej bo pa treba tut njemu vstat...ga grem poljupčkat user posted image .

Najlepše je živeti za svoje otroke!

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
8.7.2009 9:07:10   
Sanikaa
O boge nespečnice user posted image
Sicer se tudi jaz pogosto sprehajam..ampak tudi nekaj prespimuser posted image , ko me otrok ne tepe pod rebra. Kako mi paše ta dežuser posted image user posted image  Najrajši bi bila naga ves čas ..ker mi je tudi zdaj vroče...ampak se vsaj da normalno dihat.
Ta moj sposojeni parni čistilec so ena kitajska jajca (čeprav je kao nemški singer gor napisano) Eno uro se je moral grejat da je sploh kaj pare prišlo..po treh urah (pa 1500W *3h) je končno prišla para da sem spucala radiatorje in dezinficirala košaro, lupinico, plastične igrače, kopalnico. Saj potem je nekak šlo, ampak niti ne kontinuirano in sam me je na koncu izživciralo, ker spet je začel kar pomalem delat parouser posted image

Čaj od maline lahko tudi od svežih listov delam?
Jutri imam UZ rasti user posted image user posted image  KOmaj čakam. Kaj predlagate da odnesem ginekologu. Res je bil prijazen in me držal na bolniški , ko nisem več mogla delat. Pa gre na dopust in nekak imam filling da bom prej rodila , kot bo on avgusta nazaj. Rada bi se mu zahvalila. baje ima rad sladko...kupim kakšen liker?

(odgovor članu Tanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
8.7.2009 9:08:53   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: Joob

sem zaspana ko cigo, ampak me trebuh tako ovira, da ne greuser posted image ...bolijo me kolki...a vam te razne doječe, spalne blazine kaj pomagajo, kako spite?

Meni je ta blazina fajn, si jo naštimam tako, da mi podpira trebuh, ko ležim na boku. Lahko pa uporabiš tudi kak poušter (vzglavnik) namesto nje. Pa med nogami paše user posted image .

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
8.7.2009 9:14:22   
tulpek
Barbk user posted image user posted image user posted image .

V ponedeljek sem imela kontrolo rasti in user posted image ima že nekaj gramov več kot 2 kg (32t1d). Vem, da so od vas že večji, zdaj se vsak teden pozna user posted image . In potem sem včeraj kupila 2 kg krompirja in ugotovila, da je to že kar konkretna teža user posted image . Tudi kri in vse ostalo je OK, me je pohvalil glede kil in krvi.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
8.7.2009 9:31:01   
simonalokar
jutro

barbk držim pesti in velikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

drnula in hel 35, tulpek čestitke za pregledeuser posted image user posted image user posted image .

glede spanja bom raje tiho ker je grozno. pa še to vreme kako je grmelo ponoči, da je še tamala v trebuhu skakalauser posted image user posted image user posted image . drugače smo ok. malo neprespano ampak bo. jutri imam prvič logopeda za svojega sinčka, nato ga dam v vrtec  in v nakup v dm in po odejico moram skočiti. pa za sina hlače kupt ker raste ko konoplja. pa natrga jih na kolenih ker se igra. bom šla kar v kika pogledat pa bo. pa še za nečakinje- dvojičici moram kupiti ker so stare 6 let - nekaj za oblečt pa kako zanivimvo igračo bomo vidl saj imajo veliko v kiku.

zadaj pa moram diplomsko od sestre prebrat - napake. da jo odda.

se še slišimo

simona

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
8.7.2009 9:42:35   
go_ta
Dobro jutro, user posted image ! Joj, se mi res smilite Ayo, Joob, Alisa, ker ne morete spatuser posted image  Mene kakšno noč prime, da res ne spim, sicer pa kar gre. Tanchy, tud jst bi nonstop bila vodoravno pa spala. Včerj sem bila čisto crknjena in sem že ob 9 spala na kavču, sem se kasnej zbudila, Housa pogledala, pol pa nadaljevala spanje v spalnici. Sem se komaj ob pol 9 zbudila. Čist sm povoženauser posted image  Pa včer me je še trtica začela bolet, to se je pa prvič zgodiluser posted image  Zdaj sm pa pozajtrkovala in ne vem, a nj se kr počim na kavč al kaj naredim po bajti. Ker sem res zaspana.
Barbk, držim pesti jutri, vse bo v redu!!!!!user posted image user posted image user posted image
anč, kolk sm ti foužuser posted image  Jst bi tud ležala v kaki senci, se namakala v toplem morju, mal zaplavala. Uživaj še namesto nas!user posted image
kerala, tiste torbe so pa hudooooo lepe!!user posted image  Jst jo sicer že imam, ampak ta je prelepa. Morm mal pogledat v svojga prašička, če mi je še kaj dnarja ostal, potem ko sem izropala vse trgovineuser posted image  Sem pa mislila, da mam zdaj vse stvari, si me pa spomnila glede povijalnih plenic. Še to rabim ... Sam ne vem, če zdj povsod hočejo široko povijanje, se moram pozanimat.
Serendipity, jp naši dnevi se bližajouser posted image  Včasih sem vsa panična, včasih komaj čakam, da se začne. Uf, ko bi vsaj človek vedel, kdaj točno bouser posted image
Tulpek, user posted image  za pregled! Jp, 2 kilce je že kar nekajuser posted image
Nč, grem stroj zalaufat, to se mi bo še dalouser posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
8.7.2009 10:25:14   
eee35
barbk: držimo pesti, vse bo v redu! V bistvu malenkost ti zavidam, jaz bi tudi že mogoče imela svojegauser posted image tukajuser posted image .

Vreme noro - moj user posted image je šel ok 3 zjutraj na kavč spat, pa po 5 minutah sem že bila pri njem, pihalo tako, da sem mislila, da bo vse odneslo! Neki orkanski veter. Pa še midva sva v 10 nadstropju, pol vse se bolj sliši, pa vidi se mi zdi. Saj je bilo zelo zaniivo gledat. Od zunaj!user posted image . Upam, da ko se bo naš mali rodil ne bo tako noro od zunaj, peljat se v takšnem vremenu ni fajn. Čeprav mogoče se tako bojiš, da niti popadkov ne čutiš tako močnouser posted image

Spim pa še zmeraj zelo dobro. HB...Čeprav včeraj user posted image cel dan je skakal, pa brcal, pa prevale delal. Pa tok je že velik, da ni to kar tako...Opazila pa sem, da ko sem doma, je veliko bolj miren, kot pa če sem v službi. Doma lahko skoraj cel dan spi, samo malo miga tu pa tam, ko sem v službi, pa on tudi skoz se premika.

Morala bi pospravljat, pa se mi ne da. Kakšen lenuhar...V user posted image sobi imam cel kup pranja za razvrstit, kmalu bo padel dol iz postelje. Nič, grem počasi v akcijo, pa sebe malo očedit, še dobro, da mi pretirano kuhat ni treba, samo krompir, mesek imam že.

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
8.7.2009 10:31:56   
Drnula
Meni je priprava cunjic čist odveč. Nikakor mi ne potegne, da bi v tem našla poseben užitek. Se nisem še spravila nič, kupila nisem še nič imam pa v spalnici eno vrečo od sosede, ki mi jo je dala pred kratkim. Mal sem šla čez, tolk da sem videla, da je kar veliko sam očitno je bil otrok teh cunj rojen pozimi user posted image in bom rabla ziher še kaj. Se bom spravila v naslednjih dneh, plan imam zaključiti do konca drugega tedna. Najprej predelati kar je tam in morda kako malenkost še dokupiti in vse skupaj zložiti v omarico.

Sanikaa - lepa beseda in iskrena hvaležnost je več kot dovolj. Jaz ne bi nosila nič, na nek načim mi je to odbijajoče.

Barbk - drži se jutri. Joj če pomislim, da bi jutri že držala svojo štruco Srečno ! ! !

Zdaj pa se grem igrat z Neco user posted image

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.