kerala
|
Ojla moje ! Anč, ti pa kar v Dalmaciji... jao, daj uživaj še za nas tle doma ! sams, kaj češ, če ne prej se bo prebava znormalizirala čez dober mesec... A greš kaj v Strunjan? Drnula, jaz bom začela s čajem takoj, ko mi ga uspe nabavit... menda se ga na dobi kar povsod, kolikor sem prebrala, ga tudi po lekarnah nimajo. Bom v Sanolaborju pogledala, če ne pa v Ljubljani. Sem zadnjič en forum o tem brala, sam se ne spomnim točno. A ga je katera že nabavila? Glede Jordanove sem pa prav razmišljala, da bi jo poklicala, če bi me vzela... ma saj ne vem, a se zmišljujem al kaj, sam meni kar ne potegnejo teli naši ginekologi. Pa verjetno bi bila prej doma s pregleda v Postojni kot tle iz Izole, kjer se pa načakam ko butl No, vsaj brez knjige ne grem več od doma, tako da čas hitreje mine. Danes sem nabavila še previjalno torbo. Kupila sem sicer že prej Mutsyjevo, ampak sem se takrat, ko sem šla po stvari v BC, čist zaljubila v tole, http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=200897, ki so jih pravkar začeli prodajat v BC... in sem doma tuhtala in tuhtala, nakar sem se le odločila, da jo zamenjam. HB, da v BC nič ne komplicirajo... Ampak tale je res uau, kar se praktičnosti in designa tiče. Pa tudi edina, ki jo lahko po končani "baby" uporabi mirno nosiš kot torbo čez ramo. Duna bi mi jo že kar najraje zaplenila, že ko smo jo na netu gledali... Meni pa zdaj še povijalne plenice manjkajo. Enkrat sem nekje videla barvne, odkar pa jih imam na spisku top-priority, jih pa nikje več nisem zasledila. A ve kaj veste? Če ne, bom pač ob prvi priliki nabavila bele. Saj vem, deluje mal zanikrno... mpak perem samo s tistimi naravnimi pranimi sredstvi (oreški, pralne krogle), ki pa perilu ne dajo tiste beline kot običajni praški, tako da raje kot da zlivam velike količine belil (tudi naravnih), kupim stvari, ki niso prav sijajno bele... Pa tudi sicer bela ni ravno moja barva... Danes me je v Lj dež ujel, sem bila čist poletno oblečena, v tankih usnjenih sandalčkih, brez dežnika... In sem se prepustila, se sezula in prehodila bosa in čist premočena čez cel center. Ma sem prav uživala, sem si dala duška... Še dobro, da sem si doma, kot bi slutila, pripravila stvari za preoblečt in preobut, če bi se kaj takega zgodilo... Ajde, bodite v cvetju!