|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009 2. del
9.7.2009 8:54:42   
Drnula
eee - za philipsovega   GC4640. Sem se kar težko odločila. Sprva sem si želela najbolj to, da je brezžičen in seveda malo boljši ne pa ravno ultra dober. Potem sem začela raziskovat po netu pa po trgovinah in sploh znala primerjat mal in videt kaj naj gledam, ker zdaj imam enga predpotopnega, že to da je bil (do 2m nazaj user posted image ) sploh na paro je že čudno user posted image Potem so me začele zanimati likalne postaje ampak to je zame v tem trenutku preveč. Hočem imeti dobro zadevo tudi če je to postaja, da ni kar nekaj ampak orgn in tako sem se odločila za dober likalnik. Običajno kupujem za dlje časa, še ta krump sem imela prek 10 let user posted image V štartu sem se pa že odločila da kupim ali Philips ali Bosch in izločila Tefal in Gorenje - moja osebna presoja na podlagi mojih izkušenj in še nekaterih. So mi pa itak vsi likalniki zdaj grdi razen postja, ki mi mal lepše.
Mi je pa zadnjič ena zelo prijazna prodajalka na tehniki veliko povedala in posodila kataloge , ki jih moram vrniti, ker so zadnji izvodi .... kar malo nerodno, da sem ga zdaj kupila prek neta, ampak je za dobrih 20€ cenejši tako.

Zdaj pa še mačka nafutram in letiva na lauf z Neco. Zunaj pa je itak spet DEŽ user posted image kolk sem sita tega.

Uživajte !!!

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
9.7.2009 9:05:43   
Barbk
Barbk ima prestavljen porod zaradi gužve na petek. Držite pesti za vse tri .
mami

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
9.7.2009 9:46:24   
Muca83
Barbk, jaz že danes pesti držim, bom pa še jutri!

Danes sem malo manj pod vplivom včerajšnjega pregleda in sem malo odločena, da jo bom obrnila. Samo ko mi je G rekla, da ima ritko že prav fino vsidrano dol in je malo možnosti, da se še obrne. Moj se pa nič ne sekira, on je še malo ponosen, ker se je on rodil z rito naprej in misli, da je mala po njem user posted image Sam je pa tašča 4 otroke rodila, moj je bil tretji in edini narobe obrnjen, pa je rekla, da je pri njem ful trpela, mel je pa 3500g, tok so tud za mojo napovedal. user posted image No, saj, ven bo že prišla tako ali drugače, ampak mene skrbi, da ne ble kakšne posledice.

Danes ima moj user posted image rojstni dan in kaj mi je včeraj naredil - ko sem šla v MŠ je brskal po računalniku po zgodovini mojega brskalnika (Firefoxa) in tam našel kaj sem mu kupila. Grrrr user posted image user posted image user posted image Ko da ni mogel še en dan počakat.

Nič, moram it kuhinjo pospravit, ker sem včeraj cel dan pekla in je še malo v razsulu user posted image

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
9.7.2009 10:14:45   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image
PDP
NICK, STAROST, STAN, KRAJ, (user posted image ,user posted image ),KG+/-, user posted image SPOL, NASLEDNJI PREGLED

??.??. 
Vopi   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), +8, user posted image , ??

30.07.
go_ta  -  27, P, Gorenjska, (1 user posted image ), +15, user posted image , 15.07.

01.08.
Sisy 
 -  30, IZS, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
ema82   -  26, P, LJ, (4 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
šivilja   -  32, P, LJ, (4 user posted image , 2 user posted image ), user posted image  , ??

levček1   -  29, IZS, CE, (1 user posted image ), +10, user posted image , ??

02.08.
aia   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??
Flora2   -  ??, ?, ??, (1 user posted image ), +9, user posted image , ??
DeLucia   -  27, ?, LJ, (1 user posted image ), +4, user posted image , ?? 
masa006
   -  26, P,CE- Dunaj, (2 user posted image , 1 user posted image ), +6, user posted image , ??

03.08.
levinja84   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??
moana   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image  , ??
5ra83
   -  26, P, MB, (1 user posted image ), +7,5, user posted image , ??  
hruškolinka   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ),+13, user posted image , ??

04.08. 
toninena   -  ??, ?, ??, (3 user posted image , ? user posted image )user posted image , ??

UršaT.    -  27, IZS, LJ, (1 user posted image ), +8, user posted image , ??

tevži   -  28, ?, NM, (1 user posted image ), user posted image , ??
pika984   -  24, IZS, MB, (1user posted image ), user posted image , ??  

05.08. 
Alja_   -  29, IZS, ??, (1 user posted image )user posted image , ??
lunca82   -  ??, ?, Domžale, (? user posted image , ? user posted image )user posted image , ??  

06.08.
kea   -  33, P, MB, (4 user posted image , 3 user posted image )user posted image , ??
moom   -  25, P, Obala, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
rinaa   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??

07.08.
busi2 
 -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??
lily rose 
 -  26, P, Bled, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
opatija   -  31, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), +10, user posted image , ??

Piha   -  36, P, Grosuplje, (1 user posted image ) +5, user posted image , ?? 
cecax   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??
Drnula   -  31, ?, PO, (3 user posted image , 1 user posted image ), +12, user posted image , ??

modrasmotka  -  23, zaročena, CE, (1 user posted image ), +6, user posted image , 09.07.

08.08.  
simonalokar   -  26, P, Litija, (2 user posted image , 1 user posted image ), +13, user posted image , 21.07.

09.08.
Ayo   -  34, P, CH, (2 user posted image , 1 user posted image ), +7,5, user posted image , 17.07. 

11.08. 
HeGa  -  32, IZS, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ), +11, user posted image , 21.07.
majca   -  26, ?, NM, (1 user posted image ), user posted image , ??

12.08.
čačka   -  31, P, CE, (1 user posted image )user posted image , ??

M1987   -  21, P, LJ, (1 user posted image ), +10, user posted image , 15.07. 
magnolija1984   -  ??, ?, CE, (? user posted image , ? user posted image ), +3, user posted image , ??

13.08.      
Zima07   -  30, IZS, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??

kerala   -  38, P, KP, (4 user posted image , 2 user posted image ), +14, user posted image , ?? 
tejči77   -  31, IZS, CE, (2 user posted image , 1 user posted image ), +7, user posted image , ?? 
eee35   -  36, P, LJ, (1 user posted image ), +8,7, user posted image , 14.07.

ianmai   -  35, ?, Ptuj, (1 user posted image ), user posted image , ?? 
Teya26   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image )user posted image , ??

logo   -  25, ?, Koroška, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??

14.08.
lucy86   -  22, IZS, SG, (1 user posted image ), +12, user posted image , ??

katyy26   -  27, IZS, CE, (2 user posted image , 1 user posted image ), +7, user posted image  , 17.07.
niway   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image  , ??
cowgirl   -  30, P, Medvode, (1 user posted image ), +6, user posted image , 10.07.

15.08.
*sandy*   -  25, S, MS, (? user posted image , ? user posted image ), +10, user posted image , ??
any27   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image )user posted image , ?? 
Mateja4   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image )user posted image , ??

16.08.  
Joob   -  28, P, Domžale, (3 user posted image , / user posted image ), +6,8, user posted image , 24.07.

romana24   -  26, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), +11, user posted image  , 22.07.
TjasaJ   -  30, P, Brežice, (3 user posted image , / user posted image ), +13, user posted image , 09.07.

17.08.
Paprika76   -  33, P, CE, (1 user posted image ), +4, user posted image , ??

18.08.
kgb   -  ??, ?, ??, (3 user posted image , 1 user posted image ), user posted image  , ??
sasa84   -  24, zaročena, Grosuplje, (1 user posted image ), +6,5, user posted image , 16.07.

Dorca   -  ??, ?, KR, (? user posted image , 3 user posted image ), user posted image , ?? 
Sanikaa   -  30, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), +11,5, user posted image , 09.07.
77ira   -  32, IZS, Domžale, (2 user posted image , 1 user posted image ), +8, user posted image , ??

19.08.
muca83   -  26, zaročena, Kamnik, (3 user posted image , / user posted image ), +7, user posted image , 29.07.
mamika2 
 -  34, P, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??      
karin1   -  31, IZS, CE, (2 user posted image , / user posted image ), +7, user posted image  , 21.07.
Serendipity
   -  27, P, Prekmurje, (1 user posted image ), user posted image , ??
SAŠA77   -  31, zaročena, Velenje, (2 user posted image , 1 user posted image ), +6, user posted image , 23.07.
@srečka nosečka@   -  24, ?, LJ, (? user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
irency84   -  24, zaročena, Trebnje, (1 user posted image ), +4, user posted image , ?? 
kargo   -  35, IZS, SG, (1 user posted image ), -2, user posted image , ??
lora16   -  ??, ?, LJ, (? user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??

20.08. 
Barbk  -  33, IZS, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ), +3, ( user posted imageuser posted image ), ??
mony5   -  29, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
živa25   -  23, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), -6, user posted image , 23.07.
sams   -  31, IZS, Obala, (2 user posted image , 1 user posted image )user posted image  , 28.07.
lara27   -  26, IZS, CE, (3 user posted image , 2 user posted image ),+7, user posted image , ?? 
Reby   -  33, P, LJ, (1 user posted image ), +11,5, user posted image , 22.07. 

činka_beba   -  24, IZS, MB, (1 user posted image ), user posted image , ??
morskadeklica   -  31, IZS, Gorenjska, (2 user posted image , 1 user posted image ), +6, user posted image , ??  
sirod   -  40, P, KP, (1 user posted image  ), +6, user posted image , ??
Poletna09
   -  22, ?, ??, (1 user posted image ), +1, user posted image , ??

21.08.
*anč*   -  26, zaročena, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ), +11,5, user posted image , 30.07.

miska_mccute   -  30, IZS, Cerknica, (4 user posted image , 2 user posted image ), +10, user posted image , 15.07.
Alisa
   -  28, IZS, Gorenjska, (2 user posted image , 1 user posted image ) +12, user posted image , 16.07.

titas   -  ??, ?, ??, (? user posted image , 2 user posted image ), user posted image , ?? 

22.08.
Miss Bee   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??  
aprilčica07  -  33, IZS, Primorska, (2 user posted image , 1user posted image ), +8, user posted image , 16.07.
darjussa   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image )user posted image  , ??
nena1978   -  31, IZS, Domžale, (2 user posted image , / user posted image ), +9, user posted image , 13.07.    
*Orhideja*   -  23, IZS, Zasavje, (1 user posted image ), +7, user posted image , ?? 

23.08.
gabi05  -  25, IZS, Črna, (1 user posted image ), +5, user posted image , ?? 

26.08.
TRILLI   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image )user posted image , ??  
Cavalierka   -  28, ?, LJ, (1 user posted image ), +8, user posted image , 14.07.

27.08.
tjasinka   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ?? 
Breda76
   -  ??, ?, ??, (1 user posted image )user posted image , ??

28.08.
altaya  -  27, IZS, ??, (1 user posted image ), user posted image , ?? 

AnjaPH   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??  
katuska   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), user posted image , ??

29.08.
Arwen  -  32, P, Gorenjska, (2 user posted image , 1 user posted image ), +8,5, user posted image , 09.07. 
23tina   -  23, P, ??, (1 user posted image ), +21, user posted image , ??

Misty Scarlet   -  28, IZS, Radeče, (2 user posted image , 1 user posted image ), +5, user posted image , ??  
garfield08   -  ??, ?, ??, (? user posted image , 1 user posted image )user posted image , ??

30.08.
Lorian   -  37, IZS, CE, (3 user posted image , 2 user posted image ), +14, user posted image , ??
tulpek  -  27, ??, ??, (1 user posted image ), +9, user posted image , 04.08., 12.08.,21.08.  
Tanchy  -  25, IZS, Dol pri Lj., (2 user posted image , 1 user posted image ), +11, user posted image , 22.07.  

01.09. 
hel32   -  32, IZS, Lovrenc, (2 user posted image , 1 user posted image ), +6, user posted image , 28.07. 

02.09.
eva Ana   -  27, IZS, MB, (2 user posted image , / user posted image )user posted image , ??

SKUPAJ Avgustovskih  user posted image   2009  = 108 

user posted image  = 28, user posted image  = 33, user posted image = 45  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image

MAMICE IN MALI:
datum poroda/PDP/nick (starost - št. otrok od prej)/ime otročka (porodna teža, dolžina, obseg glavice, porodnišnica)

1.) ??.??/ 13.08./ Sulfinija (30 let-0)/ VAL (1.600g)
2.) 15.06./ 10.08./ Blanč (35 let-0)/ LARA (1.600g, 42cm), BERNARD (2.020g, 43cm) 
3.) 29.06/ 01.08./ Poopsie (28 let-1)/ ISABELLA (2.890g, 49cm)

user posted image  = 2, user posted image  = 2

(odgovor članu Muca83)
  Neposredna povezava do sporočila: 1079
9.7.2009 10:37:23   
HeGa
Živjo user posted image !

Kako ste kaj danes? Meni tudi tako paše tale ohladitev. Končno mi eno noč ni bilo vroče.

Barbk - držim pesti! Juhu še dva avgustovčka prideta kmalu!

Muca83 te malo heca tvoja pupa. Tudi zate držim pesti, da ti jo rata obrnit. Pa res škoda da ti je tvoj user posted image  pokvaril presenečenje. Mogoče ti drugo leto rata.

Imam pa končno malo časa zase. Jst sem se pozdravila, Eva je tudi ok. Je imela visoko vročino od petka, pa je kazalo na bakterijsko vnetje, ker ima ledvični refluks so nas obdržali na pediatrični. Niso našli kje je vnetje ker je prej izvenelo (HB), vročine že od ponedeljka zvečer ni, mi lepo doma, danes je šla pa gospodična nazaj v vrtec.

Sva šla pa včeraj z user posted image  malo po trgovinah, tko zelo na hitrco, pa sva kupila še kompletek za iz porodnišnice za našega user posted image .  Imajo res že povsod popuste. Danes mu pobelimo sobico, do začetka drugega tedna pa bo že tudi opremljena s pohištvom. Potem pa pripravim še vse ostalo. Končno se je začelo nekaj dogajati.

Sem imela v torek pregled, in je vse ok. Imam pa tokrat občutek, da user posted image  ne bo čakal do roka ampak, da bo malo prej. Eva je bila pet dni čez rok. Tudi sedaj si želim, da počaka do roka, občutek pa mi pravi drugače. Je pa ocenjena teža 2.800g. Smo uspešno omejili rast s tole mojo sladkorno dieto.

Lep dan!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
9.7.2009 11:04:08   
tejči77
pozdravljene babike!

Česttke poopsi, malo z zamudo user posted image user posted image .

Sem bila nekaj časa brez računalnika, tako da vas moram za nazaj še prebrat, vsaj nekaj zadnjih strani, da vem kaj se dogaja.user posted image
Skratka sem že na dopustu, na morje pa nismo šli, popravljamo teraso, tako da bomo zgleda letos ostali brez morja. Pa mi itak ne diši it na morje ker je tako zanič vreme. In moj lubi je vztrajal, da zaradi tega ne bi šli šotorit (ima prav, kam naj z Lariso po dežju), potem pa nima več nobenega čara za mene. Pa dalj kot do Istre si tudi ne bi upala, za v Istro mi pa tudi ni in sem zgubila vso veselje.

Skratka za seznam, naslednji pregled me je naročila za čez 5 tednov,user posted image user posted image , torej 28.07., ker je kao na dopustu. Sem mislila da so zadnji pregledi bolj pogosto. To bo moj mislim da šesti pregled in takrat naj bi mi delali preiskave za tokso in ne vem kaj še. Če bo tako kot pri Larisi, ko sem rodila v 38 tednu bom že tik pred zdajci in potem nima niti smisla delati teh preiskav.
Sem pa potolažena, da je vse OK, ker je mali zelo živahen, ves čas se prekopicuje, včasih se tako preteguje, da me prav boli.user posted image

Jaz pa danes že kuham kosilo, telečje zrezke v omaki s pire krompirjem, si je moj dragi zaželel in potem moramo to skuhati, da bo happy. Potem se gremo pa s tamalo kopat. Smo bili v soboto na bazenu v Laškem, pa je noro uživala, sploh ni hotela iz vode. Ko smo šli domov smo jo morali na silo zvleči ven in je dobila izbruh togote, tako da je na poti domov še bruhala. Svašta no! Tako da ji ne morem odreči bazena. Sem pa brez kopalk, mislim, imam samo tiste nenosečniške in samo ene dvodelne, enodelne ne gredo več čez trebuščka. Novih za parkrat na bazen pa ne mislim kupovati. In potem kažem moj gromozanski trebuh s strijami.user posted image Mi je prav neprijetno, pa nimam kaj.

Evo zdaj grem pa za nazaj prebrart, da še vas malo pokomentiram.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu HeGa)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
9.7.2009 11:28:52   
tejči77
muca83, tvoj je pa res radoveden, da ti takole pokvari presenečenje. Bo treba čisto svoj rač nabavit.user posted image . In tale tvoja dojenčica je še vedno na ritki? Zakaj že se je ne da obrnit z obratom?

Tudi jaz držim pesti za barbk

Kolikor jaz vem malinov čaj ne pospešuje poroda nasploh, ampak odpiranje ko se začnejo popadki. Jaz sem ga v prvo pila in sem se res hitro odprla, naprej je bila pa druga zgodba.

za dojenje počakajte, saj večinoma steče dojenje, ti pripomočki so pa dragi. In za začetek, če so kakšne težave dobiš vse v porodnišnici.

hruškolinka, te prav razumem, imam jaz tudi te skrbi s tem v kakšni slabi kondiciji sem ker se tako težko premikam in kako bo roditi. Me pa kosti bolijo že tri mesece. Tako da to sigurno ne napoveduje bližnjega poroda.user posted image

Slikice naše Larise

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
9.7.2009 11:32:53   
tejči77
Midva sva bila včeraj tudi na CSD, sva uredila očetovstvo. Pa moj ne bi bil moj če ne bi izjavil, kaj pa če bo mulatek?user posted image Sem rekla, zdaj dokler še nisi podpisal si lahko premisliš, potem je konec. In smo se vsi smejali.
No, jaz si grem zdaj naredit malinov čajček. Jutri, če bo kaj vremena bom pa oprala voziček - ga še imamo kar v uporabi, v polnem teku. Si ne predstavljam kako bo ko bo drugi sonček rojen. Sumim, da mu ne bo hotela odstopit vozička.user posted image

Slikice naše Larise

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
9.7.2009 12:20:30   
Muca83
tejči77, baje pri meni zunanji obrat odpade, ker imam posteljico na sprednji steni.

Tale moja deklica mora bit očitno skoz neki posebnega. Najprej se že kot zarodek vgnezdi na sprednjo steno, kar je bolj redko, potem na vsakem UZ spi in ima roke, noge in popkovino pred obrazkom, da ne mormo nič videt, brca bolj malo oz. jaz že čutim, samo z roko se ne da skoraj nič čutit (to naj bi bilo tudi zaradi posteljice kao), zdaj se je pa očitno še odločila, da bo šla z ritko ven. Lumpa lumpasta je že zdaj in jo bom po ritki, ko pride ven user posted image Mi pa skoz to svojo glavico pod rebri ven rine, je skor non-stop taka bunka user posted image

No, saj moj mi je pa po eni strani samo vrnil "vohunstvo" ker jaz sem pa enkrat šla kar na njegov klik gledat kje je nakupoval za moj rojstni dan user posted image user posted image user posted image Samo sem mu šele potem povedala, ko sem darilo že dobila. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
9.7.2009 13:39:23   
go_ta
Hej, sončki! danes zjutraj sem dvakrat napisala cel roman, pol mi pa ni hotlo objavt, sem bla jezna ko user posted image ! Uglavnem,pa poskusimo še enkratuser posted image  Noč je bila katastrofa, noben položaj mi ni pasal, krč me je zagrabil, tko da sem zjutraj morala na en sprehod, da se mal razmigam. Grozauser posted image  Pa še sanjala sem, da user posted image  ni hotel user posted image , kar je res, ker mi je zadnjič povedal, da se boji, da bi blo kaj narobe. Desciuser posted image
Barbk, držim pesti zate pa tvoja sončka!!!
Hruškolina, te čist razumem ... Moj PDP po ZM je 5. 8., glede na NS pa velikost pa 30. 7., tako da me res zanima, kdaj bo prišel. Mam naslednji teden pregled, bomo videli, kako in kaj. Se pa počutim ko slon, hrbet pa trtica me pa ubijata!
Kerala, super za razprodaje! Jst sm tud razmišljala, da bi kupila cunjice za naslednje leto, se splača. Moja dva gresta v soboto v Avstrijo, mogoče se bom prislinila zravenuser posted image
Drnula, jst tud dons luftam oz. meditiramuser posted image  Kosilo bom skuhala, to bo pa to pomoje. Sj se je treba mal ustavit, če ne se mi ne bo dalo rodti, ker bom zmatranauser posted image
eee35, moj user posted image  je tud ful nemiren med vožnjo, mu ne paše, kako sedim, ker on potrebuje veeeeeeeeeeliiiiiko prostorauser posted image  Pol me pa brca v rebra, jst pa jokam zravenuser posted image
Muca83, lepo praznujta s tvojim. user posted image  jih bo pa slišala, ko pride ven, aneuser posted image  že zdaj nagaja 100 na urouser posted image  Sicer je pa žena mojega bratranca v prvo rodila fantka, je bil na ritko obrnjen, pa ni nilo nič hudo. V drugo je bla pa punčka skor do konca obrnjena na ritko, ej mislila, da bo spet isto, pa se je pol v zadnjem trenutku obrnila. Pozitivno razmišljaj, da bo vse v redu, pa bo!
tejči77, moški pa znajo pihnit aneuser posted image  Ampak če je podpisal, je podpisaluser posted image
za zdaj se lepo mejte pa se tipkamo!

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
9.7.2009 13:59:54   
Muca83
Jaz imam eno vprašanje. Do sedaj še nisem izkusila in ne vem kako izgledajo lažni popadki in otrdevanje trebuha. No, danes pa vsake toliko čutim čisto spodaj čisto enako bolečino kot je bila sicer med menstruacijo, ampak samo čisto spodaj na točno istem mestu kot pri menstruaciji. A so to lažni popadki? Ker otrdevanja trebuha pa še vedno ne opažam. 

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
9.7.2009 15:39:32   
garfield08
Evo nas iz Morjauser posted image user posted image
Bili smo na Pagu.Imeli smo se super.Sine užival.
Ta dopust bomo še verjetno še kdaj ponovili.
Moje satnje v nosečnosti je precej opazno. Trebuh imam tak kot bi nosila dvojčke.Punčka že pridno brca.user posted image Drugače pa je bolj kot ne vse po starem.Noči se bile na morjo 100x boljše kot so domo se vidi da je drugačno okolje.
Hodili smo na večerne sprehode in sem se kar boljše počutila tako,da bomo zdaj ko smo doma tudi z možijem šla na kakšen večerni sprehod mama bo pa Aljaža mirkala,ker bo tak čas že spal.

Drugače kar se opreme tiče lepo počasi nabavljamo sobica je že opremljena voziček že imamo kupit moram pa še nekaj drobnarij pa še malo cunjic nekaj jih pa že imamo.Flaške  dudice pa takšne drobnarije morem še nabavit pa bo.
Sicar pa imam še kar nekaj časa.

Grem zdaj ker se je moj mali pamžek zbudu user posted image

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
9.7.2009 15:50:34   
Anonimen
PUNCE! se 1 mesec pa bomo v akciji!!!!! si predstavljate????

(odgovor članu garfield08)
  Neposredna povezava do sporočila: 1088
9.7.2009 15:51:47   
Anonimen
ujoj, moj izpad.....samo vcasih, ko pomislim.....

muca ne vem. ce se ti bo ponavljalo, kar poklici ginekologa. lazne popadke ponavadi spremlja otrdevanje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1089
9.7.2009 16:40:31   
*anč*
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

pa niti ne ... je šlo tok hitro.  strah me je pa full ... pr malem sm bla čist skulirana, zdej ko pa vem kaj približno me čaka pa kr mal cvikam user posted image .

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
9.7.2009 16:41:34   
*anč*
muca  a si probala tiste vaje, da se user posted image sam obrne? če te zanima ti napišem kaj početi ... 

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
9.7.2009 16:54:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

pa niti ne ... je šlo tok hitro.  strah me je pa full ... pr malem sm bla čist skulirana, zdej ko pa vem kaj približno me čaka pa kr mal cvikam user posted image .

jaz imam ze 2!!!!! pocutim se pa ko da se nikol ne bi bila noseca. in sploh si ne predstavljam, da bomo cez mesec ze zibali!
jao jao...
trenutno se mi vse skupaj tako nerealno zdi!
si recem eh, saj je se daleeeeec....madona pa je zletelo 1 2 3! in vsak cas lahko cakamo popadke.
menda ne, da me grabi panika?user posted image

(odgovor članu *anč*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1092
9.7.2009 16:55:11   
eee35
joooj ančuser posted image ne nas strašit!user posted image , jaz po eni strani bi rada, da je že ta dan, ko se bouser posted image rodil, po drugi pa se fuuullll bojim.
Imam pa vse manj moči, da letam po trgovinah, dobro, da nisem si pustila vseh opravkov na konec. Danes sem od Dursa do City Parka šla peš, kaj v bistvu ni nič zame (prej), zdaj pa sem še en krog naredila po City Parku, pa sem kot en crknjen pujsek na klopci sedela. Samo vode sem spila veliko kot en zmaj, pa niti me ni tiščalo tok lulat. Nekam je vse šlouser posted image
Šla sem v Sanolabor, pa kupila hlačke za 1x uporabo, en kos je 0,41E, če katero zanima. Zdijo se mi kar praktične, ne rabiš se sekirat, da pol svoje normalne treba prat. Bom še vidla v praksi, kako bo, po moje bom jih kar uporabljala, vsaj na začetku.
Aha, Drnula: likalnik zgleda kar hud, bom povedala mojemu, po moje bo ga kap, ko bo ceno zagledaluser posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
9.7.2009 16:56:52   
eee35
Aha, glede vaj, bom jaz počekala do torka, do pregleda, pa probala pol, če je še zmeraj z ritko dol. Sploh ne znam ocenit.

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
9.7.2009 17:05:10   
Arwen
Helou! Kolk je luštno bit doma!!!user posted image user posted image Zdajle kuham kosilo, mlad krompirček in kalamare. Uf, dopoldne je pa tako hitro minilo, pa nič posebnega nisva delala z malim.user posted image Samo je pa zares užitek, ker vem, da se nama nikamor ne mudi in lahko vse delava počasi, nič ga ne priganjam kot ponavadi. Sem celo že prvo serijo cotkic za user posted image dala prat user posted image ,zdaj se pa odločam ali naj jih vržem v sušilec ali naj jih obesim, ko je tako muhasto vreme.user posted image So za danes napovedovali sonce, pa se je šele zdaj malo pokazal.

muca83 - si pa res uboga, te čisto razumem. Samo glej, tolaži se s tem, da če se tvoja pikica do poroda ne bo obrnila, imaš vso pravico zahtevat carski rez. Jaz bi se v tem primeru zagotovo odločila zanj, ker zna priti v nasprotnem primeru do raznih komplikacij pri porodu.

*anč* - kaj si ti še vedno na morju, v Dalmaciji?

garfield08- fino, da ste uživali na morju, zdaj pa kar veselo na delo. Imava PDP na isti dan.user posted image Jaz sem šele zdaj začela pripravljati stvari za našega fantiča, je pa res kot praviš, da imamo me do konca avgusta še kar nekaj časa.

Aja, sem čisto pozabila. Dopoldne sem bila na pregledu, mi je delala UZ in je bila G čisto navdušena, ker se vse organe tako lepo vidi. Tudi drugače je vse b.p., naslednji in zadnji pregled pri njej imam 29.7., potem pa sredi avgusta na CTG v porodnišnico. Zredila sem se za 11,5 kg.user posted image Saj drugače se v redu počutim, samo zadnje čase opažam, da grem že zelo težko na daljši sprehod oziroma moram vmes počivat in klopce iskat.user posted image Me začnejo noge bolet....
Grem naprej kuhat.pa pa

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
9.7.2009 17:56:17   
Drnula
muca - če te ne bo nehalo bolet bi predlagala da vsaj pokličeš in povprašaš v porodnišnici. Za popadke je sicer čudno, da ti zraven ne bi otrdelval trebuh, sicer pa je so v štartu popadki večinoma čutiti podobno kot bolečine pri menstruaciji.
Za lego pa mislim da se ni toliko za sekirat v kolikor ti ni hudo imeti CR. Kajti danes se kaj hitro odločajo za CR. In res je to poseg, ki je nekaj čisto drugega kot pred časom, mnogo blažji za žensko. Večinoma poznam samo primere iz PO porodnišnice, kjer je zelo gotovo, da bi te s tako lego takoj peljali v operacijsko ali pa kaj hitro, če se ne bi odvijalo vse popolnoma tekoče.

eee - ja, je drag. Bom pa likala večinoma jaz, tako, da tu ne bi hotla nič slišat o predragem itd čeprav se o vsem tem rada pogaovorim in slišim mnenje ....
Ga pa komot kupiš bolšega za dva ali trikratno ceno. Pa še likalno mizo zraven za 300€user posted image

(odgovor članu Arwen)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
9.7.2009 18:26:54   
simonalokar
kuk ste napisale da sploh ne vem kaj naj napišem

barbk sržimo pesti

tejči77  a ti že piješ malinov čaj povej koliko na dan in kako naredišuser posted image user posted image

no zdaj pa moram iti k mojem se je avto nekaj pokvaru pa bo spet šel dnar - groza sem mislna mal pršparat da bi okolico zrihtala pa spet ne bo nč.user posted image user posted image user posted image

simona

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
9.7.2009 19:21:21   
Joob
Ojla fračeee user posted image

Najprej mi povejte prosim, kje kupujete oblačilca za male, npr. kompletke za odhod iz P?
Midva sva predvčerajšnem kupila še ostale potrebne stvari...Tosama, lekarna, BC...uredila papirje na CSD, tako, da je zdaj večina stvari že doma in čakajo na malčka. Aja, mi je pa prodajalka v BC svetovala plenice Fixies...ima katera uzkušnje z njimi?

Uživajte maximalno....naš čas se približuje...še malo pa bomo v mesecu avgustu.[sm=bravo.gif]user posted image user posted image

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
9.7.2009 20:10:30   
modrasmotka
hey
da vas še jst mal pozdravim.v enem mesecu sm bla tako pridna da sem pridelala 6 kg?!user posted image user posted image ojoj to ni men podobn
torej za seznam +12 kg pregled mam 16.7
me je danes dal na ctg pa me je kr čez en teden naročil.hm zanimivo.je pa naše dete tako nagajalo.me je sestra dala na desni bok ležet se je mali tako premikal da je mašina 2x začela štrajkat od prevelikih frekvenc.dobro se uležem na levi bok par minut mira,zopet se je začel tako premikat da je mašina spet začela nagajat.pol je pa sestra rekla da mam dost za dons.
napotnico sem že dobilauser posted image

držim pesti za brbkuser posted image

zj grem pa mojga bušija gledat kako valovi.
lp

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
9.7.2009 20:40:45   
kerala
Ojla,

zgleda, da nas je velik imelo danes pregled. Jaz sem prav zadovoljna, prekontrolirala je vse, kar sem pričakovala, razen CTG, no nič hidega, dala mi je napotnico za prihodni teden, tako da imam naslednji pregled tudi jaz 16.7., se pravi da bo zdaj na en teden.

Z malim je vse OK, poslušali smo srček, naredila mi je celo kratek UZ, da je preverila, če je še vedno z glavico dol, MV imam še lepo zaprt, tako da lahko še grem veselo na plažo! No, samo vreme ga še kar nekaj sračka, ampak bo že, ni vraguser posted image , saj je ja poletje!

Jutri grem pa spet v LJ, sicer se samo ustavimo spotoma na poti do Ptuja, kjer sta trenutno moji punci. Upam, da bo vožnja OK, je kar dolga tja pa nazaj. No, bom že, si res želim videti predstavo, ki so jo pripravili v tednu dni gledališke delavnice.

Tako grozno sem bila lena danes, da se mi tudi skuhat ni dalo, tako da sva šla z dragim kar na pico. Bom mal nadoknadila zdaj med vikendom, ko bojo še punce doma, v nedeljo pa itak že grejo naprej, tako da bova spet sama.

Muca, upajmo da se ti mala obrne pravočasno, kar delaj vaje, škodit res nima kaj. Tle pri nas vse v medenični vstavi naročijo na CR že 2 tedna pred PDP, praktično brez izjem. Ja, zgleda da imajo tudi glede tega različne pristope. Tudi jaz bi se nedvomno odločila za CR v tem primeru.

Jutri je pa Barbk-in dan. bomo vse držale pesti! user posted image user posted image user posted image

Uživajte s svojimi velikimi buhiji!

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

(odgovor članu modrasmotka)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?