go_ta
|
hej, sončice! Jst sm končno mal zadihala, od 11 naprej je blo skoz nekj - kolegica na obisku, pol so me iz službe klical, če bi nekaj naredila, ker so imel ful gužvo, pol sm šla z mojimi v šoping, sem kupila banjico pa pleničke . cowgirl, vem, kako si izgledala, jst sm bla ista Drugač pa ful lepo za živalsko cesarstvo! Jst bi enkrat rada živela v hiški, okol ful velik zemlje, pol bi pa imela cel kup psov, mačk ... Ja, siamke znajo bit dost napadalne, še posebej, če so mešanke, smo imel enega takega doma! Zdj sm pa pogledala vse slikice, superca, pa lep buši flora, še mal ja, pa vem, kako se bo zadnji dan vlekel, kot pri tebi sams, tud mene je G na pregledu prestrašil s kilažo , sem pomislila: uf, ta bo pa imel čez 4 kg, ko ven pride. Tolažim se s tem, da so te meritve relativne sanikaa, če te pa ljubezen pokliče, pa moraš iti pa HB Ljubljana pa zagreb nista daleč! Noval Zelandija pa ... Je lepa, ampak zame predaaaaaaaaaaaaaaaaaaaleč aprilčica, to pa podpiram - tolaženje s hrano si mi pa naredila lušte s tem štrudlom, mjami! Bi kr poslala v trgovino, ker danes se mi pa ne da peči poopsie, super za UZ pa mere, tko da res ne bo panike, če Isabela mal pohiti