|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009 2. del
24.6.2009 9:10:20   
Flora2
Jutro,

moj zadnji zadnji dan v službiuser posted image , vam ne znam povedat kako zelo dost imam vsegauser posted image .....
Sem pa ravno iz testiranja za sladkorno, spila sem na eksuser posted image , vzeli so mi kri in naslednji teden, ko imam pregled pri G bodo rezultati. Aha, sem pa dobila rezultate iz testiranja na streptokoko in je negativenuser posted image .

Katyy26 u to pa je presenečenje kajuser posted image , še dobro da si lahko zamenjala cunjice, ker je res tako kot si napsisala, lažje je punčka v modrem kot pa fantek v roza. Sicer pa pravijo, da se kar dogaja da je ves čas govora o punčki na koncu pa se izkaže da je fantek.
Ko pa si spraševala, kako je če se preveč najem, naj ti povem da je groza če se napokam kolikor greuser posted image , se mi zdi kot da mi bo trebuh razneslo. Zadnjič sem se zvečer napokala, prvič zadnjič in nikoli več, sem ponoči vstajala in se srehajala, ker me je vse tako tiščalo da groza.

Sanikaa upam da se čimprej pozdravite, ni prijetno verjamem.

Glede user posted image je pa pri nas stanje 'dokaj normalno', ni pa tako kot je to lahko brez trebuščkauser posted image , se tudi sama počutim kot mali slonček, še ena radost nosečnosti večuser posted image .

Se pa vsak dan sproti čudim vsem akrobacijam, ki jih izvaja user posted image , trebuh se mi tako očitno premika, da se opazi tudi če nisi ne vem kako pozorenuser posted image , kaj šele bo ko bo dete zunaj.

No toliko za zdaj, grem naprej pometat po računalnikuuser posted image , se v vseh teh letih nabere krame.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 651
24.6.2009 10:08:07   
*anč*
oj!

midva sva doma, pol pride moj brat malega čuvat, ker morm jst na en kolokvij. učeri smo šli pa v atlantis, ker mali noro uživa v bazenu. kaj je pa pol zganjal v garderobi user posted image , bežal, se plazu po mokrem, nič ubogal, bil je res od user posted image , tko da sm si lase sam do pol posušila. mi je tok smotan, da se morm pol tam dret na njega ... ker tega res ne maram. sm razmišljala kako je pol to ko maš 2 takauser posted image   sej to je blo prvič, da je bil tak smotko, danes je spet ok.

poopsie  a "španka" si pol ti?user posted image   a na avion še vzamejo tok visoko nosečo žensko? jst mam nekje u glavi, da ne pustijo letet po 7. mescu, lahk pa da se motim.  full mi je všeč ime isabela, da o irayi sploh ne govorim user posted image . jst mam rada taka mal posebna imena. mi bomo meli Kiaro, je tokrat moj zbral. 

sams  in sanikaa  upam, da se vajina 2 pikca čim prej pozdravita!

a katera ve kako sta kej sulfinija in njen user posted image , pa naša dvojna nosečka barbk se nč ne oglaša?

gota luškane slikice!

mejte se fajn v tem deževnem vremenu!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 652
24.6.2009 10:20:56   
go_ta
daaanuser posted image  Upam, da ste tole deževno vreme izkoristile vsaj za počivanje. Joob, upam, da ti je uspelo zaspat! Jst mam kar srečo s tem wc-jem ponoč - če se zbudim, moram obvezno it, če se pa ne, pa zjutraj letimuser posted image   To se pa zgodi 1x na noč. No, trikrat potrkam, da ne bom dons ponoč 500x morala vstatuser posted image  Sj na splošno se  v user posted image  počutim super, včasih je pa vse narobe - zmatrana sem, vse me boli, zgaga, prenajem seuser posted image  
sanikaa, božica ti pa tvoj mali! Upam, da se hitro pocajtata!!user posted image user posted image
aprilčica, nisi edina, ki bi samo jedla, jst sm tud user posted image ! pol pa želodec matram pa me zgaga mal začne dajat. uf, ne vem, kako naj se prepričam, da malo manj jem. kakšna ideja?user posted image
flora, kolk sem ti fovž za porodniško!user posted image Jst sm sicer do petka na dopustu, pol pa še do 3. 7. delam. Komaj čakam, da bo petek! Sj mal mi bo čudno, ker ne bom delala, ampak tko al tko sem velikokrat od doma delala, tako da se mi ne bo prehudo navadituser posted image
anč, dobro opravi kolokvij! pridna!user posted image
Zdj bo ena prijateljica do mene prišla, da mal počvekava, pol grem pa z mojimi v šoping, sem se prilimala zraven. Bom dokupila še zadnje stvari za user posted image  pa zame. Moj user posted image  me je že zafrkaval, da bom vrjetno domov privlekla 5 vrečk pa dodal, naj kupim še dodatno omaro. Eh, desciuser posted image  

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 653
24.6.2009 10:32:53   
Sanikaa
Hvala punce za lepe željeuser posted image ..že pomagajo....smo že meli mal boljšo noč. Manj kašlja, brez bruhanja..več spancauser posted image

Joob vem teli nočni sprehodi na wc so tudi meni koma..posebej ko si "pametna jaz" naredim sadno večerjo z lubenicouser posted image . Zdaj sem jih zmanjšala ker zvečer ne pijem toliko vsaj dve tri urce preden grem spat. Pa bebi tudi manj brca v mehur pa je mal lažje. Meni bo G uzel bris na streptokok v 35 tednu in je rekel da stane 11 evrov če ga sama odnesem v Dravlje v labos. Kaj se tiče orientacije...se zgubim v City parkuuser posted image  tak da bom dala kakšen evro več pa naj kurir nese , ker tisto ulico bratov babnik ne znam še enkrat najdt. Žal so pozabili vgradit gps, ko so me delali user posted image .
Go-ta, Aprilčica,sams... Kaj se tiče selitve in prilagodbe na novo mesto in državo..mislim da je lažje, če si mlajši in če greš na boljšeuser posted image , ali si zaljubljena prek ušes (kot sem bila jaz)user posted image user posted image . Živela sem 24 let v samem centru Zagreba. Živela, študirala, žurirala imela ogromno prijateljev in prijateljic, ampak moje user posted image  je vkradel user posted image  iz Ljubljane. Sploh nisem dvakrat razmislila , če bom vse zaradi njega pustila. Moji doma do zadnjega dne niso verjeli da bom res šla..in ko sem dobila diplomo me je mojuser posted image  samo odpeljaluser posted image .Zdaj , ko primerjam Zagreb in Ljubljano sta popolnoma različna mesta, popolnoma različen način življenja...mogoče pa samo popolnoma različna obdobja mojega življenjauser posted image . Zdaj moj user posted image  predlaga da bi šli na Novo zelandijo...to mi se pa zdi mal predaleč..z dvema otrokoma, brez staršev v bližini , brez prijateljev....ampak nikoli ne reci nikoli user posted image user posted image .

Grem se inhalirat...mislim da bom preživela brez antibiotikov....ne bi rada da že v trebuščku moja pupika izve kaj je penicilinuser posted image
Lp

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 654
24.6.2009 11:29:51   
hel32
V nedeljo je sulfinija na drugem foromu pisala.
Da je trenutno na hitro doma, zahvaljuje se vsem za lepe želje za rojstvo Vala, do petka bo še v inkobatorju, potem pa
dva tedna na oddelku pri mamici, potem pa gresta domov.Vbolnišnici Maribor je bila 8 tednov, o porodu in vsem ostalem bo poročala
ko bosta z Valom doma.user posted image user posted image
Vsem pošilja lepe pozdrave!
Jaz sem pa pravkar maline nabrala v dežju, zdaj pa grem malo delat!
Vsem bolnim želim čimprejšnje okrevanje!

Helena v 31 tednu

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 655
24.6.2009 11:33:16   
baby blue
uuuu super samo da bo šel Val kmalu domov v objem mamice in atija... Super novička

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 656
24.6.2009 11:56:33   
simonalokar
hoj

vreme za spavanje. kako ste kaj.
vidim da ste veliko napisale. najprej bolnim otročkom želim hitro okrevanje in da boste kmalu spet pri zdravju, res pa ni nič čudnega keer je tako vreme.

jaz osebno ne bi nikoli šla živeti drugam mi tukaj kar paše- v objemu najbljižnih.user posted image user posted image . že ko gremo na morje mam domotožjeuser posted image user posted image in bi šal rada domov. doma je najlepše.

sulfinija bravo. kmalu boste domauser posted image

kar se pa mene tiće sem pa ful zmatrana in stanovanje sem pospraivla zdajle pa perilo perem. za kosilo pa bo smetanov fižol kumj čakamuser posted image user posted image .  durgače poleg nosečniških radosti je kar ok . in odštevamo dneve do rojstva. kumj čakam - ke me že dol tišči - pa slabosti groza.

no lp simona

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 657
24.6.2009 14:09:30   
sams
aha, sem se spomnila, da imam nove podatke za seznam (ker sem včeraj imela pregled):
naslednji pregled 7.7.

v glavnem, vse OK, naš user posted image  ima že praktično 2 kg (!) in gin. mi je rekel, da bo verjetno spet ene 4 kg minimalno user posted image  Oh, pa kdo bo to dal ven?!? Že prvič (4,1 kg) je bilo katastrofalno....

aja, anč, sem te hotela vprašat: če si prvič ful raztrgan in prerezan, kaj je tudi potem večja verjetnost, da boš v drugo spet šel skozi isto???? UUUPam, da ne.....

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 658
24.6.2009 14:29:06   
simonalokar
sms to je odvisno - ene so v prvič druge so v drugič raztrgane - tko da ne sklepaj prehitro in upam da bo šlo brez tega. in čestitke za uspešn pregleduser posted image user posted image

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 659
24.6.2009 14:30:16   
aprilčica07
Ojla

joj, me je zmatralo to tekanje po uradih, na žalost pa še nič nisem zrihtala. Se  bom kr vzdržala komentarjev, da me ne raznese od besa...user posted image user posted image user posted image user posted image
Jakob spi, jst sem skuhala kosilo in spekla štrudelj. Njam je dobrooooooooo, moram živčke ohladit in kako drgači kot z hrano.user posted image user posted image user posted image

sams: super, da si dobila kremco. Na začetku mazanja bodi raje bolj previdna, namaži ga malček. Saj nisem čula, da bi kdorkoli imel  reakcijo na to kremo, ampak malo previdnosti ne škodi. Jst mu mažem podpladke, pa med lopaticami zadaj, kadar pa fejst kašlja ga pa mažem še po prsnem košu, ampak na začetku sem mazala kr po bodiju, zdaj si pa upam tudi po koži. Jakobu to vedno pomaga.
sanikaa: dobra si, da si se preselila.. no, saj ne morem rečt, da  če bi se meni kaj takega zgodilo ne bi nardila iste poteze, ampak v tem trenutku se mi zdi to nemogoče... je pa res, da nikoli ne rečt nikoli... kakorkoli, dobra si, da si menjala državo.
go ta: evo, mi je že lažje, da vem, da se ne mažiram sama..user posted image user posted image
flora: uživaj zadnji dan v službi, pol doma bo še lepše....
simonalokar: joj, tudi mene danes  nekam vse tišči,, a vpliva vreme tudi na to al kaj?user posted image
anč: podobno se je nam zgodilo v bazenih na Rogli, z malim, ista scena, tuljenje, trmarjenje, cviljenje,  vsi so nas gledali.. ma groza, no..

Bravo za Sulfinijo in njenega Vala.user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj grem še neki položnic plačat, pol pa knjigo brat:) Se oglasim kasneje.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 660
24.6.2009 14:57:44   
Flora2
Še 1ura, pa grem in me ni več, tole zadnji dan je pa hujš kot pa tri mesece skupajuser posted image user posted image , šefa tečna za popuser posted image ...
go_ta saj imaš samo še malo, držim pesti da ti čimprej mine, bomo uživale doma da bo jojuser posted image .

aprilčica kaj so pa tebe tako razjezili, no pa saj ne rabim spraševat, ker se pri birokraciji po večini prevečkrat zatakne in te pošiljajo od enih vrat do drugih kot jim paše. Naj ti štrudel tekneuser posted image .

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 661
24.6.2009 15:06:20   
aprilčica07
flora: ma naša kadrovnica mi govori eno, na csd-ju pa drugo.. zdaj so mi dali neke karte na csd-ju in jih moram nest najprej potrdit v službo, pol pa spet na csd, in pol oni izdajo eno odločlbo, kjer piše tudi predviden datum poroda in to rabijo naši v službi ko kruh, ker če ne ne morejo rihtat nadomestne zaposlitve, ampak to ne gre tako hitro.. in je posledično slaba volja povsod... za Jakoba sem dobila potrdilo o datumu poroda in  z tem papirjev vse rihtala, zdaj zgleda je pa druga praksa..    saj pravim, dobro, da sem sama iz podobnih sfer, da nekako zastopim delavke, ampak me vseeno razkuri, ker je pač tako, da bom mogla it večkrat.. zoprno je, ker se moram vozit,  službo imam v gorici, center pa v sežani, tako, da sem bolj kot ne leteča:)

Ja, saj mi je teknil štrudelj, sem ga pojedla že kr zajeten kos, neki sem nesla še mojim, neki pa moram za lubija pustituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 662
24.6.2009 15:13:42   
Flora2
Ojej, aprilčica tole se je pa pri tebi res zakompliciralo, jaz sem šla na CSD z mojim, sva podpisala očetovstvo, dobila papirje jih nesla v službo in jih izpolnila, dala v pregled so rekli da je ok, danes sem jih nesla na CSD je rekla da so ok izpolnjeni in da naj jih prinesem 1.7., ker imam nakazilo OD še 30.6. in mi bo upoštevala, imam pa srečo, ker je res super socialna delavka. Upam da ti uspe s čimmanj letanja in živciranja.
Mi pa cediš sline s štrudlom, bi mi pasal in to še kako, no kaj sladkega domačega mi pa ne biuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 663
24.6.2009 15:18:41   
cowgirl
go_ta :
Ja, mi imamo živalsko kraljestvo doma... brez pesjanov user posted image user posted image si jaz sploh ne predstavljam več življenja... imava 2 avstralska ovčarja, pa še eno siamko user posted image , ki je bolj čudne sorte maček (ful nevarna in divja), potem pa še akvarij user posted image , ki pa upam, da ga bo kmalu zamenjal nov večji - v novi dnevni sobi. user posted image
vse živali in midva - kmalu mi-trije - živimo v stanovanju in se imamo skupaj fino. moti me, ko mi kdo reče: ja kaj boš pa s psi ko pride dojenček? user posted image ja halo?!?! skupaj se bomo imeli še bolj fino, kot se imamo sedaj. user posted image Imam pa še konja, ampak ne pri hiši, ampak pri kolegici na penzionu. Slikce so v albumu.
Stanovanje pa tudi napreduje 100 na uro. večji trbuh kot imam, bolj je ljubiuser posted image priden, bolj hiti. user posted image Včeraj sem kupila barve za stene, konec tedna pride kolega polagat ploščice v kopalnico, pralni stroj me že čaka v garaži...

Včeraj sem dobila Beauty Baby pleničke... tiste od 2-5 kg... KAKO SO MAJČKENE!!!! Malo sem se matrala, da sem pogruntala kako se zapenjajo in katera stran je pravilna... user posted image Tiste ki pričakujete drugega dojenčka bi se mi smejale, da bi vam trebuh počil...  Meni je vse novo. user posted image

Carpe diem

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 664
24.6.2009 15:37:22   
Flora2
cowgirl jaz imam tudi 40kg mrcino doma in se sploh ne bojim, da to ne bi šlo skupaj, mislim da nam bo res samo še bolje, me pa tudi vsi sprašujejo kako bo šlouser posted image . Vse se da če se hoče itak je pa tako, da ti pes postane del življenja in si tudi jaz ne predstavljam življenja brez.

(odgovor članu cowgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 665
24.6.2009 15:51:09   
Sanikaa
Žal jaz sem svojega kužija vrnila staršem. Vse je bilo super ko sem bila na porodniškem dopustu ,ampak ko sem začela delat in Vida v vrtec enostavno mi ni zneslo še pesa sprehajat ob 5:20 zjutrajuser posted image . Zdaj ga vidim samo ko grem na obisk k staršem. Ful ga imam rada ampak zdaj ko je otrok nisem sfolgala..če bi imela hišo bi bila druga pesem..ovak iz   bloka .. je kar teško. Ko jeuser posted image na poslovnem potovanju , jaz moram biti v službi 6:30, otroka naštimat in pred 6 dostavit v vrtec...pa še pesa sprehajat..žal nisem mogla.

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 666
24.6.2009 16:31:17   
aprilčica07
sanikaa: če se ne da, se pač ne da... nimaš kaj tle, sama veš kolko sfolgaš, tako, da ne imet slabe vestiuser posted image
flora, cowgirl: no, mi sicer nimam psa, imamo pa enga mačkona, ki se na momente tudi sumljivo obnaša in me je blo malo strah, kako bo sprejel Jakoba.. ampak ne morete verjet, vse je šlo super truper.. ko je mali spal v sobi, je maček ležal na tepihu pred sobo, in če je Jakob zajokal in nisem takoj prletela,  me je prišel kr Oto iskat ( maček)user posted image
Zdaj sta pa itak ta bolša prijatelja in Jakob dela z njim lih kar hoče, mačkon mu pa vse pusti... Je pa res, da mi bivamo v hiši, čeprav mislim, da to ne igra neke vloge velike, vsaj pr mačkah ne::...

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 667
24.6.2009 16:32:12   
aprilčica07
cowgirl: da bi se ti smejale? ma daj no, če bi vedla kako se bla jst nevedna in nerodna prvič.. jao, da ne pomislim, kaj vse sem delala.. boš vidla kako se boš spraksirala in bla spretnauser posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 668
24.6.2009 17:38:18   
*anč*
IZVIRNO SPOROČILO: sams

Oh, pa kdo bo to dal ven?!? Že prvič (4,1 kg) je bilo katastrofalno....

aja, anč, sem te hotela vprašat: če si prvič ful raztrgan in prerezan, kaj je tudi potem večja verjetnost, da boš v drugo spet šel skozi isto???? UUUPam, da ne.....

vem o čem govoriš ... moj je mel 4080g in sem bla pošteno prerezana. glede ponovne epiziotomije sem se mal pozanimala in mi je večina babic rekla, da sploh ni nujno in da drugorodke redko režejo, je pa odvisno tudi od tega kakšna je brazgotina od prvič ... če je predebela, se zna epiziotomija ponovit user posted image . jst se tolažim, da je tokrat punčka, ki raste čist povprečno, tko da upam, da ne prideva do 4 kg user posted image .

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 669
24.6.2009 17:38:19   
poopsie
Ojla pupike.

Danes sm bila spet na pregledu.. Mi je naredila UZ,da smo vidli kolk je približno težka. Ima nekje 2500g in 47cm kar je kr dobrouser posted image user posted image Sploh,če se bejba kmalu odloči prit na svetuser posted image
Vprašala sm jo tut za potovanje v Španijo in je rekla,da če grem danes ali jutri ni problema, mi da potrdilo da bi pa šla naslednji teden pa si ne upa več. Tko,da mislim da zdaj v enem dnevu ne bom dobila letalske karte in ostanem tukajuser posted image

sulfinija
bravooo za malega Vala,da tak lepo napredujeuser posted image user posted image user posted image

Iraya je 4 tedne prezgodaj postala sestra mali Isabelli. :)

Neposredna povezava do sporočila: 670
24.6.2009 18:28:22   
go_ta
hej, sončice! Jst sm končno mal zadihala, od 11 naprej je blo skoz nekj - kolegica na obisku, pol so me iz službe klical, če bi nekaj naredila, ker so imel ful gužvo, pol sm šla z mojimi v šoping, sem kupila banjico pa pleničkeuser posted image . cowgirl, vem, kako si izgledala, jst sm bla istauser posted image  Drugač pa ful lepo za živalsko cesarstvo!user posted image  Jst bi enkrat rada živela v hiški, okol ful velik zemlje, pol bi pa imela cel kup psov, mačk ... Ja, siamke znajo bit dost napadalne, še posebej, če so mešanke, smo imel enega takega doma! Zdj sm pa pogledala vse slikice, superca, pa lep bušiuser posted image
flora, še mal ja, pa vem, kako se bo zadnji dan vlekel, kot pri tebiuser posted image
sams, tud mene je G na pregledu prestrašil s kilažo user posted image , sem pomislila: uf, ta bo pa imel čez 4 kg, ko ven pride. Tolažim se s tem, da so te meritve relativneuser posted image
sanikaa, če te pa ljubezen pokliče, pa moraš itiuser posted image  pa HB Ljubljana pa zagreb nista daleč! Noval Zelandija pa ... Je lepa, ampak zame predaaaaaaaaaaaaaaaaaaalečuser posted image  
aprilčica, to pa podpiram - tolaženje s hranouser posted image  si mi pa naredila lušte s tem štrudlom, mjami! Bi kr user posted image  poslala v trgovino, ker danes se mi pa ne da pečiuser posted image
poopsie, super za UZuser posted image  pa mere, tko da res ne bo panike, če Isabela mal pohitiuser posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu poopsie)
Neposredna povezava do sporočila: 671
24.6.2009 21:27:56   
Flora2
Nikjer nobene čveke, ne morem verjet, bom pa jaz mal načvekala.

Zadnji delovni dan za nadaljnih 13 mesecev je za mano in šele po daljšem počitku in umirjanju ob knjigi sem prišla k sebi, so me izmozgali da je joj.
Mislim, da bom pa dodobra dojela da sem doma šele v ponedeljek. Sicer me čaka en kup dela, ko bo sobica do konca gotova s strani malarja, se začne postavljanje pohištva, kar bo naredil moj , jaz imam pa še vse za oprat in zlikat. Imam na trenutke prav preganjavico, vse imam doma pa nič ne morem začet skupaj dajat, gnezdeje gnezdenje.
Nekaj me še zanima, vse pišete o kontroli rasti vaših , kaj to G naredi sam od sebe oz. paše zraven k ostalim pregledom ali se je to potrebno dogovoriti oz. plačati? 1.7. imam namreč pregled in takrat bom že v 36.tednu in bi rada vprašala, če G ne bo naredila tega pregleda.

Poopsie sem te že nekajkrat hotela vprašati v katerem kraju v Španiji ste živeli oz. še boste, ker meni je Španija zelo všeč, sem bila pred parimi leti v Leonu 1,5meseca in sem se čist zaljubila v Španijo, da o hrani tam ne govorim, ker sem se domov vrnila s kar nekaj kg-ji viška.

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 672
24.6.2009 22:10:14   
aprilčica07
flora: boš vidla kako hitro se boš navadla na nov način življenja, da si doma, da gre vse bolj na  izi:):) nobenga kažina večuser posted image user posted image user posted image berem, da si v ta pravi fazi gnezdenja.. pridna.... vidiš, to je pa ena stvar, ki se mene ne prime.. oh ha, dobro, da nismo vse enako, kajne?
jst sem se pa prej spravla delat domačo marelično marmelado, meni se očitno možgani vrtijo kontrauser posted image user posted image user posted image user posted image jao, nikoli nisem bla neki gospodinjski tip, zdaj bi pa kr naprej neki cmarila in poskušalauser posted image
go ta: ma mere od otročkov v trebuhu so res relativne, tako, da ne se preveč sekirat, če ti rečjo da je dete uber veliko.. meni je v prvo napovedovala slabe 3 kg, oziroma še malo manj, Jakob je imel pa skoraj 3700 in 57 cm kadar se je rodil, tako, da je vse bolj takuser posted image

Ravnokar sem pojedla en jogurt, zdaj mi pa še neki manjka. Itak.. Joj, ma grem raje pod tuš, da ne zapadem v kašne skušnjave sumljive spet:)

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 673
24.6.2009 22:38:44   
eee35
Oj...jaz pa sem danes spet bila do 21.20 v službi, ne vem, kam to pelje, zgleda, da najbolje, če bi rodila tudi v službi. Jutri moram tudi delat, čeprav je kao praznik. V petek pa bom morala fotografirat za ne vem kok strani kataloga, po moje kakšnih 30. Dobro, da je user posted image močan, pa skače vseeno, pa da jaz imam toliko moči. Ampak komaj čakam konec službe. Pa sploh se mi ne da nazaj januarja it delat. Grozno.
Sem vas malo brala, ampak niti dobro ne vem, kaj beremuser posted image , tako, da upam, da ste danes uživale!user posted image Vsaj večina. Lep večer!

Neposredna povezava do sporočila: 674
24.6.2009 23:09:21   
Drnula
Ojla,
mi smo s kresa. Neca ni imela družbe svoje starosti, smo se kar odpravili domov in je zaspala mojmu za vratom. Zdaj spi naprej v sobici.

Sem vas malo preletela ... eee35 zakaj pa naj bi šla delat januarja že?? Čist verjamem da se ti ne da - že zdajuser posted image

Mi smo tud imeli včeraj pregled, dete ima nekje ca 2400g, zgleda vse ok in očitno so tudi vaje pomagale in se je obrnil na glavo. Naslednji pregled imam 7.7.

Zdaj pa grem spat.

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Cel dan
busklca

Kako razumete stavek: Danes sem cel dan gledala TV.

od 0h do 24h (2%)

od 8h do 22h (11%)

TV sem gledala precej več časa kot običajno (73%)

TV sem gledala nekoliko dlje kot ponavadi (11%)

drugo - napiši kaj (2%)

Število vseh glasov: 131

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!