hel32
|
Dobro jutro babike Dežuuuuujjjjeeee, naj gre nekam, meni je hladno!!!! Se mi za nič ni, mrzlo je pa je že poletje, to ni res, no ja za nas je boljši tako vreme kot pa tista peklenske vročina! Poopsie, uau, iz Španje ste se preselil, drugače pa si Slo. po pisavi sodeč! Jaz si nebi upala na tako dolgo pot pa z takimi problemi,dobra si! Od tukaj ime tvoje prve pupe. Joob, super za pregled, ne moreš verjet, keko se naši malčki hitro redijo, kaj.Naš je že zdaj pravi razgrajač, kaj šele bo, ko se rodi? To bo lušno. Alisa, upam, da dobiš vse, kaj rabiš za v Ikei, mislim, da nimajo tam oblačil, pa pojdi v toys n roys, nevem, če sem prav napisala , tam imajo en kup stvari za male navihance! Tancy , da boš sama šivala, jaz sem tudi v prvo, zdaj se mi pa ne ljubiiii, sem raje kupila, upam, da bo pasalo na posteljico, no po merah bi že moralo! Mene glede negovanja dojenčka za zdaj ne skrbi, mislim, da to še pride, je pa najboljši recept; delaj po svojem občutku, tako, je najbolj prav, jaz tokrat ne mislim poslušat "pametnih" nasvetov, kot sem v prvo bivšo taščo in ni bilo nič po mojem, zdaj sem sama za vse in bom tudi sama odločala o vsem. Sicer, pa če imaš malo samozaupanja vse steče sem 100%.Pa fajn opravi na pregledu.Pa javi. Sploh nevem, kaj naj danes delam? Nič, lenarjenje, HA,HA Helena 30t in 6dni