|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009 2. del
22.6.2009 9:31:55   
simonalokar
joj ne v 24 ampak 34 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 601
22.6.2009 9:37:31   
hel32
Simonalokar, jaz bom danes kuhala zelenjavno mineštro in rižev narastek,
je glih pravo vreme, pa telenjava mi paše!Upam da sem ti kaj pomagala.
Si celi mesec pred mano, kok ti je fajn! Glih 4 tedne pred mano si.

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 602
22.6.2009 9:54:53   
Joob
Dobro jutro,
no, ker se pogovarjate o hrani, naj vam povem, da se že na vse zgodaj zjutraj bašem z makovim pecivomuser posted image ...grozaaa...zadnje čase imam napad cukra...do zdaj sem bila ful pridna, sem res jedla zdravo, zdaj pa kar nekaj...
Men pa ful roke zaspijo ponoči...zjutraj se zbudim , in rok sploh ne morem premakniti, ali je možno, da je kak živc prečšipnen???

Grem...danes imam UZ rasti...držite pesti.

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 603
22.6.2009 10:38:26   
go_ta
'daaaaaaaanuser posted image  Kako smo? Jst sm udj mal pospravljala, pol me pa čaka gora stvari za zlikat - tudi otroške in se mi že zdj ne dauser posted image  Sam ko gledam po bajti, bi skoz nekj pospravljala, da bi blo ja čisto, ko user posted image  pride! Ampak nisem v taki kondiciji, da bi lahko veselo skakljala pa pospravljala, me takoj začne kaj bolet. Jap, nosečniške radostiuser posted image
Se pridružujem vsem tistim, ki jih bolijo kolki, noge, žaluser posted image  Desni kolk me boli za pop....it, ne morem ležat, pa včer me je še v desno nogo zgrabil tak krč, da je blo grozn. Še dons čutim. Uf, sj bo kmalu vse to za namiuser posted image
Zdaj pa mal srfat po netuuser posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 604
22.6.2009 11:32:07   
aprilčica07
Daaaaaaaaan, še od mene,

kako je fejst občutek, ko sem doma. Jupi, res prijetno. Pa še vroče ni, tako, da lahko dihamo lažje. Sva bla z malim na terenu, sem šla kupit zavore za kolo za nonota, da bo lahko še naprej vozil vnuka okoli, pa malo špeže sva šla nardit, se mi lušta sladko, pa moram popoldan kaj spečt, ker bova sama z malim. Moj gre delat, itak.. Treba služit euričeuser posted image user posted image user posted image user posted image   No, sem si kupla tudi eno reč za spirat usta, Curasept, upam, da bo pomagalo ker me te dlesni res fino bolijouser posted image , pa krvavijo mi tudi ful.  Je že prav tečno vse skupaj.

tejči: ja, zgleda, da me je res uštihalo tam v kolku, ker ko hodim malo več, me spet zadane, drgači je pa ok. Boga pupika, je mogoče jer es podoživljala včerajšnji dan, in je ponoči sanjala. Revca mala.. ampak saj bo minilo, to so naši hormoni.
simonalokar: važno, da so slabosti mimouser posted image
hel32: danes ne kuham, kuha tašča, pa bom šla iskat samo golaž in si pol nardila ali pašto ali pa poletno, ali pa mogoče njoke. Za malega pa imam še od včeraj zvečer mineštrco:) Joj, me razvajajouser posted image user posted image ..
flora: dobrodošla nazaj!user posted image user posted image
joob: makovo pecivo? njami njami.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
go ta: kako je bit spet nazaj doma?

Popoldan pa še nevem kaj bova delala. po kosilu bo šel mali spat, jst bom ta cajt kaj spekla, pol pa bova šla spet kašen sprehodek nardit. Našega Jakoba je nemogoče zadržat v hiši, če je le znosno vreme, ga ne gane niti burja, niti rahel dež, skratka nič. Če dežuje in rečem, da ne gremo, gre iskat dežnik in palerino, pove mama oblect in gjemo:)  Frajer maliuser posted image user posted image user posted image user posted image

Nič, grem nardit še kaj po kopalnici, ker je kot da bi strela udarla. Pa itak bom cel teden več ali manj sama, moj dela cel teden popoldan, ponoči je pa dežuren,t ako da pol dopoldna več ali manj počiva... Ma ok, bova prežvelauser posted image sva navajenauser posted image

Lepo se mejte.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 605
22.6.2009 11:48:38   
go_ta
aprilčica, kako je bit nazaj doma? Hm ... tok lepo, da mi je kr slabouser posted image  Ne, ampak resno, prejle mi je blo tko slabo, da sem se kr proti kopalnici odpravla, sem mislila, da bom bruhala. Grozauser posted image  In kaj naj bi blo zdj touser posted image  Očitno nas bo zadnji mesec fajn izmučil. Tko da peglanje odpade - zdj imam izgovor, da mi ni treba, bom rajš počivalauser posted image
Flora, tud ti dobrodošla nazaj - back to reality aneuser posted image
eee35, teb sem se pa fajn nasmejala zarad britja - rezanje, medved he heuser posted image  Jst to delam po občutku, sam vrjetn je videt precej smešn vse skupjuser posted image
tejči, sj bo kmal vse za nam, bomo poazbil, kaj nas je vse bolel- vsaj s tem se jst tolažim, ko iz ležečega položaja poskušam dostojanstvenouser posted image vstat, zraven pa jamram, kolk me to pa ono boli. Sam plavanje je pa res pomagal pri vseh težavah!
aja, pa men se tud skoz nekj sladkega je!!! Bom popoldne tud jst kaj spekla, če bom pri močeh. Zdj grem pa mal ležat, nekam švoh sem.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 606
22.6.2009 11:50:11   
Arwen
Zdravo! Ooo, kako je težko vstat zjutraj, sem čisto povožena.user posted image Blagor tistim, ki se že cartate doma. Zdaj pa res samo še 3x v službo, potem pa dopust, jeeeeeeee!user posted image Čeprav se mi po pravici povedano letos prav nič ne ljubi na morje, bi raje gnezdila doma.user posted image Jezi me, ker nimam še nič pripravljeno in vem, da bom imela potem po morju norišnico. Upam, da me kaj ne prehiti.user posted image   Ko že govorite o bolečinah v kolkih, mene pa še vedno grozno bolijo vse kosti tam spodaj. V postelji sem prav s težavo obračam in se resno sprašujem, kako bom zdržala še dva meseca.user posted image

Hel32 – uau, že razmišljaš o 3. otroku? Jaz tudi opažam veliko razliko med prvo in zdajšnjo nosečnostjo. Se kar pozna, če si nekaj let starejši.user posted image Jaz sem bila prvič do zadnjega dne naspidirana, nič me ni bolelo, zdaj se pa počutim kot en kripelj. Nič, pri nas smo zagotovo zaključili z otroci.

Go_ta – šponske  fotke!user posted image Ti si tudi z Gorenjske, kajne? Že veš, kam boš šla rodit?

Aprilčica07 – upam, da so dlesni in kolki danes kaj bolje. Saj smo take kot ene stare mame, samo jamramo.user posted image

Tejči77 – oh, ja, ti hormoni. Saj bo kmalu bolje…

Eee35 – nič, boš pač morala dragega angažirati za urejanje vrtička.user posted image

Flora2 – WB! Potem ne greš nič več na morje?
  Simonalokar – so že gobe? Njami, obožujem lisičke.

Ah, grem se nazaj vržt v delo. Itak se mi je program danes začel podirat, klasika, tako da sem spet skoraj na začetku. Ne da se mi več…

Neposredna povezava do sporočila: 607
22.6.2009 12:18:09   
nena1978
ojla user posted image

ve o hrani, jaz pa že cel dopoldan za računalnikom delam prezentacijo-jutri imam zagovor magistrske naloge..... držite pesti :-) !!!!!

drugače pa imam eno vprašanje, zanima me, če katera ve ali pa ima izkušnje z bioenergetiki v času nosečnosti......

moj je bil zaradi bolečin v križu danes pri enemu in je pršu zelo navdušen domov, sedaj pa še mene prepričuje naj grem, da ti kao pozdravi pretoke energije v telesu, da se ti ne nalaga odvečna negativna energija ki lahko povzroči resne bolezni itd..... ker sva z mojim nedolgo nazaj preživela "težko" obdobje (v vseh pogledih-na kratko povedano-en kup težav sva imela)....me sedaj prepričuje, naj grem še jaz k temu bioenergetiku, da me "pozdravi vse negativne energije"...... jst pa kr nism prepričana, da je to sedaj v tako visoki nosečnosti pametna odločitev...za sabo imam že eno "neuspešno" nosečnost in res si želim, da bi bilo sedaj z otročkom vse ok......to je glavni razlog, da si kr ne upam k temu bioenergetiku........... a ima katera kako izkušnjo? nasvet?

lp

(odgovor članu Arwen)
Neposredna povezava do sporočila: 608
22.6.2009 12:32:46   
hel32
IZVIRNO SPOROČILO: Arwen

Zdravo! Ooo, kako je težko vstat zjutraj, sem čisto povožena.user posted image Blagor tistim, ki se že cartate doma. Zdaj pa res samo še 3x v službo, potem pa dopust, jeeeeeeee!user posted image Čeprav se mi po pravici povedano letos prav nič ne ljubi na morje, bi raje gnezdila doma.user posted image Jezi me, ker nimam še nič pripravljeno in vem, da bom imela potem po morju norišnico. Upam, da me kaj ne prehiti.user posted image   Ko že govorite o bolečinah v kolkih, mene pa še vedno grozno bolijo vse kosti tam spodaj. V postelji sem prav s težavo obračam in se resno sprašujem, kako bom zdržala še dva meseca.user posted image

Hel32 – uau, že razmišljaš o 3. otroku? Jaz tudi opažam veliko razliko med prvo in zdajšnjo nosečnostjo. Se kar pozna, če si nekaj let starejši.user posted image Jaz sem bila prvič do zadnjega dne naspidirana, nič me ni bolelo, zdaj se pa počutim kot en kripelj. Nič, pri nas smo zagotovo zaključili z otroci.

Ja tako je to oba z user posted image  si želima 2 otročka, jaz sicer imam od prej eno princesko, tak, da bodo 3je.
Smo tudi mi doma bili trije, in je bilo prav fino, nikoli nam ni bilo dolgčas, tk, da ja bomo imeli 3 male sončke,pri meni je tudi zelo velika razlika v nosečnosti, ja je kr 11 let razlike, prej me ni bolelo nič, zdaj pa vse, sam jamram, eh sam da bo user posted image zdrav, ostalo se vse preživi!
Bomo pa vmes mogli novo večjo hišo začet gradit, je že v načrtu.
Go-ta, ja ve ki imate še 1 mesec do konca vas zgleda vse slabost muči, mislim da je to od rastoče maternice, ki pritiska na želodec.
Mene pa kislina žge, sam smo res ko ene stare babe , samo jamramo, kak nas vse boli, pa se ne moremo prepognit, pa vstatiz ležečega položaja
normalno, ah, saj bo hitro minilo.
Nena1987, mislim, da z bioenergetikom počakaš do poroda in potem greš k njemu, jaz jim preveč ne bi zaupala sebe v visoki nosečnosti!

Nič, grem naprej likat!

(odgovor članu Arwen)
Neposredna povezava do sporočila: 609
22.6.2009 13:16:27   
simonalokar
arwen ja so že lisičke pa ponekod tudi že jurčki. jaz jih imam mal že v skrinji za zimo njami v omakici z zrezki to bo super

aprilčica upam da bo kamlu bolje z dlensni ti nism nč fouž.

zdajle pa za kosilo pripravit

se mi nč ne da
pa pa

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 610
22.6.2009 13:21:56   
Flora2
Pa mi bo le ratal vsaj še mal počvekat, gužva gužva....
Skratka, sem hitro padla na realna tlauser posted image , ker kamorkoli se obrnem je kaj za narest jaz pa utrujena ko žival, kot da bi cel teden garala ne pa počivala.

Hvala vam vsem za dobrodošlicouser posted image , Arwen za kak podaljšan vikend upam da še greva kaj več pa do poroda ne, če pa bo vse ok gremo (trije user posted image ) pa definitivno konec septembra za kakšen teden. Res ubogo letos, glede na to da greva vsako leto vsaj za 3tedne ali več na dopust.

Vidim, da nisem edina s težavami, no saj niso neke hude težave ampak utrujenost je grozna, moči za kaj več narediti tudi nimam več, pa na trenutke se mi spet pojavlja slabost in odpor do določene hrane. Aja pa da o prebavi ne govorim, dela mi pospešeno, saj je super ampak si ne predstavljam da ne bi bila v bližini WC-ja.

Aja pa še najpomembenjše, kar sem uspela zasledit imamo dva nova avgustovčka, čestitke Blančuser posted image .

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 611
22.6.2009 13:25:10   
go_ta
hel32, mislim, da maš kar prov glede želodca ... morm mal manjše obroke jest, sam kaj, ko sem se zjutraj napokala ko user posted image ! Jst  se zelo držim tega, da je zajtrk najpomembnejši obrok.user posted image Nažalost so pa tud kosilo pa večerja pa malice enako obilne pri meniuser posted image  aja, lahk prideš še k meni likat?user posted image
Zdaj sem bolje, popoldne bova šla po fasungo in že sanjam o sadju, sadju, sadjuuser posted image  pa čokolinu ... pa sladoledu. Ma joj, grozna sem!
Arwen, jp z Gorenjske, pa verjetno bom šla rodit kar v Kranj. SLišala sem take in drugačne zgodbice, ampak se moram prepričat na lastni kožiuser posted image
nena1987, pridnauser posted image  vsaka ti čast, jst še zmer nisem spacala diplomskeuser posted image  ampak sem obljubila user posted image , da jo bom v enem letu napisala!! Sem že prov jezna nase!

Neposredna povezava do sporočila: 612
22.6.2009 13:52:31   
TjasaJ
Ojla, souser posted image ! Kako lepo vas je spet brat po dolgem času. Tako malo časa sem imela že v službi, zdaj pa sem na bolniški že 10 dni. Vročina je bila prehuda, da ne bi moji učenci trpeli na ta račun... Kolikor sem uspela prebrati, ste vse ok, razen nosečniških radosti, seveda. Mi je prav super, da nisem edina tečka... Ste me pa navdušile za morje in me prav zanima, če imam še kaj možnosti pri mojem dragem.

Za seznam pa +13kg (pa me noben ne krega), pregled 9.7., pa zdaj sem poročena (je bilo prav super na poroki, po celodnevnem plesanju je bil user posted image še drug dan čisto mirenuser posted image ).

Držite se še naprej in upajmo na take blagodejne temperature še nekaj časa!

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 613
22.6.2009 14:01:01   
Anonimen
evo punce .....mi2 iz pregleda!!! vse lepo in prav. nasa pupa ima 1 kilo pa pol.in je rekla zdravnica, da bo ko angelina jolie. je fuuuul pozirala in sobila ustniceuser posted image user posted image user posted image . malo se mi je kri poslabsala in se dobia zelezouser posted image ....
zredila sem se 3!!!!kile ta mesec( 10 vse skup)
naslednji pregled: 15.7.

(odgovor članu TjasaJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 614
22.6.2009 14:10:23   
aprilčica07
Ja, res smo kot stare mamce in samo jamramo, ma kaj, ko pa vse veže in peče in bolijoooooo kosti.. ampak, bomo na vse pozable, le da bo z otročki vse ok, ne?

arwen: Jst sem bla tudi v prvo naspidirana do konca, tokrat je malo drgači. Itak v prvo sem lahko delala kar sem hotla in kadar sem hotla, zdaj je pa tle Jakob, njega lih malo briga, da imam buši notri dojenčka... user posted image user posted image user posted image
hel32: bravo, da razmišjate o treh otročkih.. jst mislim, da smo mi tudi zaključiči z reprodukcijo..user posted image user posted image   jst sem en cajt sicer sanjala o treh, moj o enemu, pa sva se uskladila in rekla, da bova provala imet dva:) 
nena: pridna, da v takem stanju še magistrsko delaš, pohvale vredno!user posted image
go ta: ja, slabosti.. uffa, mene me tudi tišči, ko se preveč najem (Beri nažrem) in me pol pritiska na želodec in mi je slabo, ma kaj ko je tako lepo jest............user posted image user posted image user posted image
flora: jst pridem kr malo zmešana iz dopusta nazaj, pa da moram it še delat, saj pozabim še osnovna gesla za v računalnik, kaj šele kaj drugega..user posted image
tjaša: čestitke za poroko!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
miska: super, da je bejba ok..

No, Jakob zdaj spi. Jst sem pa po pašti, ki sem jo požrla cel koržnik, zmazala še enga Magnuma:)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pol pa me jezijo kg, saj ni čudno, no, ko bi same neumnosti jedla...

Popoldne pa bova mogla z malim spet it na teren, ker sva kupla napačne zajle za kolo.. itak jst in tehnika sva dva različna pojma.

Se beremo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 615
22.6.2009 14:33:12   
sams
ojla dragice so user posted image ,
vidim, da ste vse že na off s službo in na on z gnezdenjem (razen aprilčice, ki se raje ubada z zajlami in podono tehniko user posted image ).

lepi trebuščki muca83 in go_ta!!! In Arwen, tvoj je še ful mičken in ful lep, kaj verjetno nosiš bolj zadaj? Ena iz naše službe se ji do konca nosečnosti sploh ni poznalo, da je noseča user posted image  Neverjetno...

anč in nena1978, držim pesti za izpit in zagovor!!!

Glede kopanja, mi smo tudi odprli plavalno sezono (v morju, seveda) in moram rečt, da jaz packa user posted image  vedno pozabim kopalke oz. spodnje perilo za se preoblečt in sem pač v mokrih.... Jaz tudi nimam nobenih tamponov ali kaj podobnega za v vodo.

tejči77, upam, da so se hormončki malo umirili....Bogica, se mi prav smiliš user posted image .

Pozdravčke tudi drugim in polno user posted image  tistim, ki vas mučijo težave. Jaz se zaenkrat še super počutim in uživam prav vsak trenutek, ko čutim user posted image  (razen ponoči, ko ne morem spati na trebuhu, ampak sej bo boljše).

Kje pa so kerala in Ayo? Že nekaj časa jih ni...

Neposredna povezava do sporočila: 616
22.6.2009 14:33:22   
Flora2
Ja aprilčica tko nekako je danes tudi pri meni v službi, kot da sem prvič in da ne vem kaj naj delam, itak pa samo še pospravljam po računalniku in brišem vse kar sem nabrala v teh letih in je neuporabno.
To da jamramo, je pa po moje popolnoma normalno a neuser posted image , si vsaj mal olajšamo dušo.
Ti pa verjamem, da ko imaš še enega malega nadobudneža zraven, ravno miru in počitka nimaš.

O tem da pa ko se najem pa raje nebi, ker imam občutek da mi bo trebuh razneslo, zato zdaj jem večkrat po malem in je velik lažje prenašat vse skupaj.

Miška super za pregled, jaz tudi komaj čakam 1.7. da vidim kako veliko je dete, jutri imam pa pregled krvi in test za sladkorno, pa izvide za streptokoko dobim

Tjaša čestitke za poroko, to da smo pa po malem tečne smo pa sigurno vse.

Neposredna povezava do sporočila: 617
22.6.2009 17:46:54   
aprilčica07
sams: a si dobila paketek? se bojim,d a ne bi kam zalutalo, pa bi jst samo pokasirala, ti pa paketka ne bi dobila...user posted image user posted image ja, zajle sem kupla, upam, da so ta prave, in bo jutri kolo spet usposobljeno in bo tamali šel z nonotom na potepuser posted image user posted image uživata oba, envem pa akteri bolj...  glede trebuščkov: jst pa nevem no, enkrat se mi zdi, da imam enormnega in da tako velikega ni nikjer okoli, drugič pa se mi zdi, da le le ni tako hudouser posted image user posted image user posted image odvisno od razpoloženja in hormonov verjetnouser posted image
glede ayo: pa mislim, da je šla na dopust, nekje imam v glavi podatek, da so šli na Sardenijo, za keralo pa nimam pojma kje se potepa...
flora: ja, ni kaj, dopust se konča, ampak se bo kamlu lepše in boš začela porodniškouser posted image user posted image user posted image
anč: držimo pestke danes zate!

Pridem nazaj, mi tamali teži po celi bajti, mama aj (prevod mama čaj)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 618
22.6.2009 18:03:57   
Rebeka_
Najprej čestitke vsem nosečkam, še malo in napočil bo eden izmed najlepših dni v vašem življenju! :)

Malo bom "posmetila" tale vaš forum - če ima katera namen kupiti voziček Peg Perego GT3, se priporočam - naj me kontaktira na zs. Aja, je nov.

Vsem skupaj pa želim seveda lep preostanek nosečnosti!

Rebeka

Neposredna povezava do sporočila: 619
22.6.2009 18:51:41   
M1987
Čao čao user posted image

Evo mene... V pet sem bila z mojmu na nočnem kopanju v Dolenjskih toplicah, ker ni bilo veliko folka. Bilo je super. V vodo sem šla dvakrat po dvajset minut. Prvič sem si dala tampon in me je v nožnici in v trebuhu začelo boleti, ni mi pasal, tako da ga drugič nisem dala. Je pa vse ok. user posted image Od sobote sem cele dneve v postelji - skos se mi spi, user posted image je zelo aktivna. Čutim da me širi na vse strani - bolečine v nožnici, pristisk navzdol, otrdevanje trebuščka in žal prva mala strija, čeprav skos mažem user posted image Komaj čakam zadnji nakup vseh stvari v začetku julija in potem čakamo na prihod naše pupe user posted image Sem jo sanjala danes ponoči, da se je rodila z čisto plavimi okicami in čisto črnimi laski user posted image

user posted image user posted image user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

(odgovor članu Rebeka_)
Neposredna povezava do sporočila: 620
22.6.2009 18:52:34   
poopsie
Ojla babike moje user posted image

Mene danes spet celi dan nekaj špika.. Po malemuser posted image  Sicer še nič resnega ampak upam,da se neha. Bi še vsaj rada počakala kakšnih 14dni. Drugače pa user posted image  po meritvah G. težka že nekaj čez 2000g.

go_ta lepe slikice user posted image user posted image user posted image user posted image  Ste uživali,a? user posted image

Depiliranje meni se ne da user posted image user posted image  Sem se še sama probala pa nism nič naredila.. Je dragi zdaj prevzel to delouser posted image

Mhm... Me zadnjič pol več nič ni blo na RR.. Mi smo prej živeli v Španiji user posted image  Skoraj 10let in smo zdaj prišli nazaj v Slovenijo za 2leti. Ampak,če bo vse po sreči bom jaz že v Španiji rodila user posted image user posted image  Ampak kr malo cvikam ker se zgleda naši punci mudi. Drugače pa bomo šli tja,ko bo 2-3 tedne stara.

Iraya je 4 tedne prezgodaj postala sestra mali Isabelli. :)

Neposredna povezava do sporočila: 621
22.6.2009 18:58:08   
M1987
Aja še neki user posted image a so vam v materinski šoli kaj rekli od katerega meseca se lahko dojenčka pestuje pokonci in kako je z čiščenjem popka - kolikokrat na dan itd... ali ti to pove babica, ko pride na dom ali pač na vsako previjanje zamnjaš gazico? user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 622
22.6.2009 19:49:45   
hel32
M1987
jaz mislim, da vse delaš po občutku, ko vidiš, da ima malček že dovolj močne mišice na vratu
ga počasi daš v pokončni položaj, bo lažje, ko boš otročka imela ob sebi,
glede popka pa si ne beli glave, bo ti vse babica povedala.
Jaz si pri kopanju ne dajem tamponov, mi ne paše. Ja naš mali user posted image  je tudi zelo aktiven, prav zdaj me je nabrcal v rebra, in se po celem trbuhu raztegnil,
falotek mali, koooomaj čakam, da ga vidim!
grem pripravit večerjo.

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 623
22.6.2009 20:31:28   
Joob
Ojla,
danes sem imela Uz rasti in naša mala žaba ima dobri 2kili, velika pa je nekaj čez 40 cm, vse je v mejah normale. Mi je pa rekla, naj več počivam zaradi plodovnice, ampak, da zaenkrat še ni panike.
Puuunce, men se toooooooooooooook jeeeeee. Jedla bi samo "svinjarijo".user posted image

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

Neposredna povezava do sporočila: 624
22.6.2009 21:05:06   
Alisa
oj,
na hitr se mal javim user posted image
po celem prejšnjem tednu urejanja stanovanja me je ta teden popadla lenoba, pa še tale vreme je čist čudn, mraz ...............user posted image

Jutr šibamo v Ikeo, upam da kaj pametnega najdemo. A je katera tam kaj cotk tud kupovala? A imajo kaj tega al sm pohištvo?
No saj bom vidla kaj ponujajo.

Drugač pa vse po starem, kosti tam spodaj me bolijo, user posted image me še kar večinoma buta tam dol, sem pa opazila, da se mu tud kovca tako kot se je Anžetu ko sem bila prvič noseča, prav smešno je to čutit.
Vsem tistim, ki ste imele preglede vse čestitke za lepe rezultate!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Nč saj ne vem kaj naj napišem še,..
Fajn se naspite pa se tipkamo jutr

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?