hel32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwen Zdravo! Ooo, kako je težko vstat zjutraj, sem čisto povožena. Blagor tistim, ki se že cartate doma. Zdaj pa res samo še 3x v službo, potem pa dopust, jeeeeeeee! Čeprav se mi po pravici povedano letos prav nič ne ljubi na morje, bi raje gnezdila doma. Jezi me, ker nimam še nič pripravljeno in vem, da bom imela potem po morju norišnico. Upam, da me kaj ne prehiti. Ko že govorite o bolečinah v kolkih, mene pa še vedno grozno bolijo vse kosti tam spodaj. V postelji sem prav s težavo obračam in se resno sprašujem, kako bom zdržala še dva meseca. Hel32 – uau, že razmišljaš o 3. otroku? Jaz tudi opažam veliko razliko med prvo in zdajšnjo nosečnostjo. Se kar pozna, če si nekaj let starejši. Jaz sem bila prvič do zadnjega dne naspidirana, nič me ni bolelo, zdaj se pa počutim kot en kripelj. Nič, pri nas smo zagotovo zaključili z otroci. Ja tako je to oba z si želima 2 otročka, jaz sicer imam od prej eno princesko, tak, da bodo 3je. Smo tudi mi doma bili trije, in je bilo prav fino, nikoli nam ni bilo dolgčas, tk, da ja bomo imeli 3 male sončke,pri meni je tudi zelo velika razlika v nosečnosti, ja je kr 11 let razlike, prej me ni bolelo nič, zdaj pa vse, sam jamram, eh sam da bo zdrav, ostalo se vse preživi! Bomo pa vmes mogli novo večjo hišo začet gradit, je že v načrtu. Go-ta, ja ve ki imate še 1 mesec do konca vas zgleda vse slabost muči, mislim da je to od rastoče maternice, ki pritiska na želodec. Mene pa kislina žge, sam smo res ko ene stare babe , samo jamramo, kak nas vse boli, pa se ne moremo prepognit, pa vstatiz ležečega položaja normalno, ah, saj bo hitro minilo. Nena1987, mislim, da z bioenergetikom počakaš do poroda in potem greš k njemu, jaz jim preveč ne bi zaupala sebe v visoki nosečnosti! Nič, grem naprej likat!