Arwen
|
Hej hej! Kolk je danes fino sveže. Sicer nimam pojma, kaj bova z malim počela, ker nepretrgoma lije kot iz škafa, pa še avta nimava, ker je šel v službo. Ta mal gleda živžav, jaz pa depresivno gledam razsuto stanovanje, ampak pospravljat se mi pa tudi približno ne da. Včeraj smo imeli po službi piknik za poslovilko od dveh sodelavcev. Bom ziher ene 5 let dalj živela, ker smo se tako nasmejali, sploh darilom. Zdržala sem samo do 21h, potem so me pa že tako noge bolele, da ni šlo več, pa še dolgo pot sem imela domov. Smo bili pa vsi kar malo , ker se razhajamo. V sektorju nas je 7, zdaj pa jaz odhajam na porodniško, trije pa za vedno (dva zdaj, ena pa septembra). Mi je kar hudo, ker smo se res fajn razumeli in mi je kar grozno pomislit, kako bo, ko se vrnem čez eno leto. Ah, bo že nekako, je zgleda dons glih ta pravo vreme za depresijo. *anč* - si izgleda malo zamešala. Naš škrat je že dve leti brez plenic. Seveda bomo držale pesti v ponedeljek. Svaka čast, da se ti ljubi še učit. muca83 - uau, ful velik trebušček. aprilčica07- meni tudi toplice prav nič ne potegnejo. Morje je čisto nekaj drugega, že sama klima, pa slana voda, morje obvezno vsako poletje. lorian - mislim, da bomo tam do nedelje, 5.7. Mogoče podaljšamo do ponedeljka, odvisno od vremena in počutja. Ti bom na ZS sporočila mojo telefonsko, pa pokliči, če boste imeli v nedeljo kaj časa,ok? Ti že imaš kakšnega otroka? No, sem dodala dve fotki mojega trebuščka v album. Tista majčka z napisom je pa izdelek miske_mccute - malo reklame. Zdaj me je pa že malček prišel iskat, moram it. Pa pa,A.
|